یکی این تاپیک رو قفل کنه یا ابوالفضل چتون شده .......همه فتوریست شدید![]()
یکی این تاپیک رو قفل کنه یا ابوالفضل چتون شده .......همه فتوریست شدید![]()
بابا منشور فتوریست چی بوداسترس نده پسررررر.......
بچه هاااااااااااااااااااااااا من بهتون گفتم....... دیدین
هورررررررررررررررررررررررررا
میشه جوابای دکتری رو که میزاری آخر سر همشو تو تاپیک سوالالتم بذاری اینجا خیلی شلوغه براب منم که سرعتم که پایینه سخته پیدا کردنش.....ممنون میشم..من دارم از خوشحالیم ذوق مرگ میشم
اینها یکی از متخصصین تاریخ پیداش شد
جواب سوالم بدین لطفا
الان اینی که گفتی نصفش کردیه نصفش شمالی عاقااااااااااا
اره کی بهت خندید !!!یکیم ب حرفت خندید اما من مثل کوه پشتت موندم حححح
اره کی بهت خندید !!!یکیم ب حرفت خندید اما من مثل کوه پشتت موندم حححح
مبارک باشهههههههههههههههههههههه
یه سوال لطفا جواب بدید شمام وارد سایت میشید با مشکل ip مواجه میشید؟
میگه دسترسی شما مسدود است ؟
یا این مشکل منه؟
نمیدونم تو دعا کرده بودی قبل من یا من دعا کردم خدایی خیلی حال داد
حالا یه جا خوندم سال 86 1 ماه عقب افتاده بوده کنکور
یعنی میشه خدا جون ......
من فقط سرعتش یادم مونده![]()
بریم یه خواب بزنیم به بدن شمام بسه دیگه برید استراحت تا عصر ............نیام اینجا 60 تا صحفه ترکونده باشید هاااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم خابم نمیلد هرروز این موقع خابیده بوذدمو ی ساعت بود ک میشد درس شروع کرده بودم بنظرتو تو این ی هفته زبان چی بخونم ب 100برسونمش حححح شوخی ب 30آغااااااااا من که از خوشحالی حوابم نمیبره خووووووو
یکی از خوبیهای این خبر این بود که خیلیاااا سر و کلشون پیدا شدقبول نیست شماها که توی این چند روز استرس ما نبودید حالا هم نباید توی شادیمون سهیم باشید
( شوخی کردمااا )
به به داداش گلم اومده چطوری عزیزپویان الله آغزوننان اشیتسین......
اگه مصلحت همه ی دوستان باشه دسته جمعی دعای برف کنیمنماز برف کسی میدونه؟؟؟؟
وای نیکی نگو توروخدا.اگه اینجور بشه که عملا نابود میشیميك سوال فني. الان همه سوالا رفته براي تمتم شهر ها و شهرستان ها و حوزه ها. به نظرتون با اين وضع سوالا لو نميره؟ به نظر من كه ميره
دقییییقا منم تو فکر همین بودم که چقد آدم جدیدآغااااااااا من که از خوشحالی حوابم نمیبره خووووووو
یکی از خوبیهای این خبر این بود که خیلیاااا سر و کلشون پیدا شدقبول نیست شماها که توی این چند روز استرس ما نبودید حالا هم نباید توی شادیمون سهیم باشید
( شوخی کردمااا )
عوض كه نميشه. ولي قطعا ممكنه سوالا لو بره. الان فرستادن به تمام حوزه هاي ايران. يا بايد برن همه رو جمع كنن كه نميشه يا بايد يك هفته كامل يكيو بزارن تو حوزه كه مواظبشون باشه. اميدوارم كه يك فكره درستي كرده باشن. اون جيزي كه من از سنجش ديدم كه....ارهذعزیزم منم همونو پرسیدم دیگه یعنی سوالا عوض میشه یا همین سوالایی ک فرستادن ؟؟!!!
هیج کسی ب حرفم اهمیت نداد از بس ذوق کرده بودن حححح
الان امتحالان ی جند روز بعد تو آزادی سوالارو بفروشن اگه گیر اوردیرب مام بده با پول
عوض كه نميشه. ولي قطعا ممكنه سوالا لو بره. الان فرستادن به تمام حوزه هاي ايران. يا بايد برن همه رو جمع كنن كه نميشه يا بايد يك هفته كامل يكيو بزارن تو حوزه كه مواظبشون باشه. اميدوارم كه يك فكره درستي كرده باشن. اون جيزي كه من از سنجش ديدم كه....