چه سكوتي 

بچه ها فك كنين تو تاريخ يكى از سوالا اين باشه كه جمله فرم تابع عملكرد است از كيست!!!! چد مى خنديم، مثل همون بهرام گور و اينا ميشه!![]()
![]()
جدى پرسيدى؟!؟!؟حالا جدی جوابش چی میشه![]()
دقیقا سوال منم بود میترسم این همه رفتیم تو جزئیات سوال آسون بدن غافل گیر بشیمجدى پرسيدى؟!؟!؟ساليوان
من این سوالو پارسال سر کلاس علی عسگری پرسیدم گفت می شه الف چون ورق تا شو هست و اینا !ندا گیر نده من خودم اینو درست زده بودمو و تو درک عمومی علی عسگری هم بود.
ببین یه بار واست توضیح می دم یاد بگیر.
امتداد بلند باید تو جهت دو کابل موازی باشه تا دهانه کوچک خمش کمی بکنه .حالا دو تا گزینه می مونه ولی باید به اون مهاربندی تو سیستمش دقت کنی و اونو نشکنی یعنی کابل رو از توش رد کن و سوراخش نکن .حالا به جواب می رسی.
در ضمن بابت عناصر شریفی:|
درباره سوال 1 باید اعلام کنم که در کمال ناباوری گفته گزینه 1 که من نمیفهمم اون پایه چجوری میتونه کششی بشه
درباره سوال 1 باید اعلام کنم که در کمال ناباوری گفته گزینه 1 که من نمیفهمم اون پایه چجوری میتونه کششی بشه
سوال دومم هم همون چیزی که معمار باشی گفت.عصر کنکاش زده 3 گفته نخ نباید هم جهت خطوط تا شده باشه باید عمود باشه تا براش حکم مهار کننده باشه و مانع خمشش بشه و گزینه 3 درسته
و عسگری گفته 1
خدایا ما را بکش و از شر این تردید ها برهان.من اخر خودمو حلق آویز میکنم از دست ستاوند و جهت گیری معابر وتعداد ایوان های هترا و سوالای درک![]()
عایق حرارتی زیر سازه اصلی سقف میاد یا بالاش؟؟؟؟هرجا ی چیزی گفته.کتاب گزازی گفته روی سازه اصلی کنکاش نوشته زیر سازه اصلی
جریان این 2020 چیه همه میذارن ته اسمشون؟؟؟؟؟
سلام یکی پیدا میشه محاسبه و پیدا کردن نیرو و عکس العمل عمل خرپا رو به طور واضح به من بگه؟؟
جریان این 2470 خودت چیه
![]()
فقط 666 نزارید هرچی دیگه دوست دارید بزارید![]()
خب حالا اگه صورت سوال نگفت کد.م منطقه ما چی کار کنیم؟تو یکی از کنکورا اومده منطقه هم مشخص نکردهتو مناطقی که اکثر سالو گرمه بالاش و بر عکس مناطقی که بیشتره سالو سرده زیرش...
مال من فقط خودمم .اما 2020 موارد زیادی دیده شده. فک کنم قراره دوباره جهان تموم شه اون موقعجریان این 2470 خودت چیه
![]()
دیگه این سوالای سازه ای رو باید صبر کنی تا مستر عارف بیاد.ما همگی پا منبری اونیم تو سازهسلام دمتون گم بچه ها این 666 7546 656 220 وللش خرپالو بگین![]()
![]()
؟؟؟؟؟؟عارف وقتی اومدی اینم بگوبچه ها تو قسمت پوسته ها درک رفتار سازه نوشته تو صفحه225 مقاومت برشی،دربرابر نیروهای جانبی مانند باد
اما ساره در معماری نوشته هرسه نیرو فشاری،کشششی،و برشی دربرابر نیروی جانبی باد مفاومت میکنند کدوم درسه؟؟؟؟؟؟
اپرای گارنیه نئو باروکه....اون یکی رو یادم نمیادمجلس سنا اثر کیه؟ و دارای ویژگی چه سبکیه؟؟
اپرای گارنیه مال چه دوره ایه؟؟؟
نقل از کتاب معاصر بانی مسعود :مجلس سنا اثر کیه؟ و دارای ویژگی چه سبکیه؟؟
مجلس سنا اثر کیه؟ و دارای ویژگی چه سبکیه؟؟
عزیزم اگه دوتاش درسته و توی سوالی دوتاشم اومد کدومشو بزنم ؟؟؟یادت باشه تو سوال مرکز اومده بود ک هر سه نیرو جواب بود
مشاهده پیوست 192850
عزیزان الان این پنجره گردانه یا لولایی؟؟؟
من که از توضیحات عصر کنکاش چیزی عایدم نشد![]()