زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه کمک فوری میکنند...من دارم آزاد ثیت نام میکنم...این اسم دانشگاه کارشناسیم رو سرچ میکنم چیزی نیست....کدش کجا نوشته؟؟؟؟

نداره واسه بعضی دانشگاها رو.....فعلا یکی از اون دانشگاهارو بزن بعدا ویرایش میکنی...........

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخنامه من:دکترا 92

خب دمت گرم من از طرف سنجش میگم انشاله 3سال دیگه بیا دکترا بخون :biggrin:

mon-@-rchitect

عضو جدید
بچه ها آزاد فردا آخرین مهلتشه من هنو ثبت نام نکردم تا حالا تمدید نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عمرا اگه خواستگار بعدی ک میاد اسمی از درس و ادامه تحصیلو این کوفت و زهرمارا بزنم :|
شکر بخورم من اگه بگم ادامه تحصیل میخوام :|

واه الهام جون نصف شبی اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟
میبینم خوندن زیاد اخرش کار خودش کرد:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: نه بابا .... خوب کجا بوده:biggrin:
حالا بجای اینکه با کتابا بزنم تو سر خودم میشد شوورم نازمو بکشه :|

الهام عزیزم پاشو این کتابهات بردار برو بگیر بخواب که کتابها تاثیر خودش بدجور گذاشته پاشو برو بخواب

یکی مث من خودش میکشه تا بزارن بخون یکی هم مث این نصف شبی به فکر شوهر کردنه ،نه عزیزم شوهر کردن همچین هم راحت نی بدبختی خودش داره قربون همین کتاب و دفترامون والا به خدا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
حالا ک من نخواستم الان برم خونه ی بخت ک خخخخخ

الهام برو بخواب که بدجور خوابت میاد

من هم رفتم لالا الان هم صب میشه ،اخ که چقدر نکته توی این تایپک نکات هست میگم یکی برسه همه اش حفظ کنه رتبه یک قطعان نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رفقای درسون شبتون بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننی شب جمعه میرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه
گل گفتیااا مهندس

انقد دارم دودر میکنم کتابارو ... تو 20 دقیقه رنسانس و باروک تموم شد :|
:biggrin:

mitra2470

عضو جدید
اخییییییییییییش بعد از نیم ساعت بالاخره تموم شد صفحات و من میتونم بنویسم:w22::w22:
اقا من اول 2 تا نکته از اون پستای اول اولا بگم که:
2 مناره ایوان جنوبی مسجد جامع اصفهان مربوط به آق قیونلوهاست و ص 182 سیک شناسی خط اخر اینو گفته و نمیدونم چرا هیچ کس بهش توجه نمیکنه.تو یکی از ازمونای مرکز هم اومده بود
اون مقاطع هم که کدوم خمشش ضعیف تره اول پاسخنامه گفت دایره اما بعدش اصلاحیه اومد که میشه ناودانی.منم اون موقع کلییییی درگیری داشتم به جزوات مختلف که ببینم کدوم میشه.بعد دیدم تو جزییات ارتقا دهنده هم گفته مقطع دایره در برابر خمش پیچش فشار مقاومت خوبی داره.
الهام منم امشب داشتم به خودم میگفتم من غلط بکنم دیگه بگم میخوام درس بخونم:confused:
حالم از هرچی کاربندی و کاشی و گچو تزیینو مسجدو مقبره و ساختمون قدیمیه به هم میخوره.:mad:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخییییییییییییش بعد از نیم ساعت بالاخره تموم شد صفحات و من میتونم بنویسم:w22::w22:
اقا من اول 2 تا نکته از اون پستای اول اولا بگم که:
2 مناره ایوان جنوبی مسجد جامع اصفهان مربوط به آق قیونلوهاست و ص 182 سیک شناسی خط اخر اینو گفته و نمیدونم چرا هیچ کس بهش توجه نمیکنه.تو یکی از ازمونای مرکز هم اومده بود
اون مقاطع هم که کدوم خمشش ضعیف تره اول پاسخنامه گفت دایره اما بعدش اصلاحیه اومد که میشه ناودانی.منم اون موقع کلییییی درگیری داشتم به جزوات مختلف که ببینم کدوم میشه.بعد دیدم تو جزییات ارتقا دهنده هم گفته مقطع دایره در برابر خمش پیچش فشار مقاومت خوبی داره.
الهام منم امشب داشتم به خودم میگفتم من غلط بکنم دیگه بگم میخوام درس بخونم:confused:
حالم از هرچی کاربندی و کاشی و گچو تزیینو مسجدو مقبره و ساختمون قدیمیه به هم میخوره.:mad:

موافقم باهات ........
الهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام غلط کردم.............
:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
برد پیت نیست ؟؟؟ کی اومده ایران ؟؟؟ ارشد داره اونم خخخخ
ما ک اهل دود و دم نیستیم ... میریم اتاقو ی دستی ب سر و روش میکشیم از این وضع دربیاد :|

اره خودشه؟قرار گذاشتیم باهاش شب جمعه با بچه ها بترکونیم:biggrin:

• Like
واکنش ها: imah

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا منم باهاش مشکل دارم اما امروز نشستم یکم فک کردم دیدم راس میگن خوب تیرهای اصلی باید تو دهانه کوچکتر باشن تیرهای فرعی تو دهانه بزرگتر...

تو دهانه بزرگتر بارگذاری بشه دچار خمش میشه و میریزه که !!!!!!!!!

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 1 شبه برید خونه هاتون دیگه شب بخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیر

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دهانه بزرگتر بارگذاری بشه دچار خمش میشه و میریزه که !!!!!!!!!

باباااا یه ساعت خودمو قانع کردم خرابش نکن دیگه:D اما جدی تو کنکاش همین دلیلو آورده .... نمیدونم والا:confused: میترااااااااااااا کجایی بیا این سوالتو توضیح بده :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا