دوستان یه کمک فوری میکنند...من دارم آزاد ثیت نام میکنم...این اسم دانشگاه کارشناسیم رو سرچ میکنم چیزی نیست....کدش کجا نوشته؟؟؟؟
نداره واسه بعضی دانشگاها رو.....فعلا یکی از اون دانشگاهارو بزن بعدا ویرایش میکنی...........
دوستان یه کمک فوری میکنند...من دارم آزاد ثیت نام میکنم...این اسم دانشگاه کارشناسیم رو سرچ میکنم چیزی نیست....کدش کجا نوشته؟؟؟؟
یعنی الان بعد از کلی بدبختی کشیدن میتونیم جوابای دکتری رو ببینیم؟؟؟منم دارم تستای دکترا رو میزنم چند دقیقه دیگه میزارم................
یعنی الان بعد از کلی بدبختی کشیدن میتونیم جوابای دکتری رو ببینیم؟؟؟![]()
پاسخنامه من:دکترا 92
![]()
من عمرا اگه خواستگار بعدی ک میاد اسمی از درس و ادامه تحصیلو این کوفت و زهرمارا بزنم :|
شکر بخورم من اگه بگم ادامه تحصیل میخوام :|
من عمرا اگه خواستگار بعدی ک میاد اسمی از درس و ادامه تحصیلو این کوفت و زهرمارا بزنم :|
شکر بخورم من اگه بگم ادامه تحصیل میخوام :|
نه بابا .... خوب کجا بوده
حالا بجای اینکه با کتابا بزنم تو سر خودم میشد شوورم نازمو بکشه :|
حالا ک من نخواستم الان برم خونه ی بخت ک خخخخخ
گل گفتیااا مهندسیعننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننی شب جمعه میرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه
یعننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننی شب جمعه میرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه
اخییییییییییییش بعد از نیم ساعت بالاخره تموم شد صفحات و من میتونم بنویسم
اقا من اول 2 تا نکته از اون پستای اول اولا بگم که:
2 مناره ایوان جنوبی مسجد جامع اصفهان مربوط به آق قیونلوهاست و ص 182 سیک شناسی خط اخر اینو گفته و نمیدونم چرا هیچ کس بهش توجه نمیکنه.تو یکی از ازمونای مرکز هم اومده بود
اون مقاطع هم که کدوم خمشش ضعیف تره اول پاسخنامه گفت دایره اما بعدش اصلاحیه اومد که میشه ناودانی.منم اون موقع کلییییی درگیری داشتم به جزوات مختلف که ببینم کدوم میشه.بعد دیدم تو جزییات ارتقا دهنده هم گفته مقطع دایره در برابر خمش پیچش فشار مقاومت خوبی داره.
الهام منم امشب داشتم به خودم میگفتم من غلط بکنم دیگه بگم میخوام درس بخونم
حالم از هرچی کاربندی و کاشی و گچو تزیینو مسجدو مقبره و ساختمون قدیمیه به هم میخوره.![]()
دور از جونمون خخخ
موافقم باهات ........
الهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام غلط کردم.............![]()
برد پیت نیست ؟؟؟ کی اومده ایران ؟؟؟ ارشد داره اونم خخخخمشاهده پیوست 192746مشاهده پیوست 192746این مایم شب جمعه!
برد پیت نیست ؟؟؟ کی اومده ایران ؟؟؟ ارشد داره اونم خخخخ
ما ک اهل دود و دم نیستیم ... میریم اتاقو ی دستی ب سر و روش میکشیم از این وضع دربیاد :|
1
3
..............
1-59
3-7
1؟؟؟
3؟؟؟
![]()
من این سوال دومو هیچ وقت درک نکردم![]()
دقیقا منم باهاش مشکل دارم اما امروز نشستم یکم فک کردم دیدم راس میگن خوب تیرهای اصلی باید تو دهانه کوچکتر باشن تیرهای فرعی تو دهانه بزرگتر...
تو دهانه بزرگتر بارگذاری بشه دچار خمش میشه و میریزه که !!!!!!!!!