زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
باباااا یه ساعت خودمو قانع کردم خرابش نکن دیگه:D اما جدی تو کنکاش همین دلیلو آورده .... نمیدونم والا:confused: میترااااااااااااا کجایی بیا این سوالتو توضیح بده :D

نمیدونم ولی فکر کنم اشتباه باشه:redface:

orkide69

عضو جدید
دقیقا منم باهاش مشکل دارم اما امروز نشستم یکم فک کردم دیدم راس میگن خوب تیرهای اصلی باید تو دهانه کوچکتر باشن تیرهای فرعی تو دهانه بزرگتر...

این حرف ندا رو دقیقا تو ص 111 درک رفتار سازه نوشته (در یک دهانه مستطیلی تیرها در دهانه کوچکتر و تیرچه ها در دهانه بزرگتر به کار می روند.) ولی تا جایی که ما تو ساختمونا دیدیم برعکسشه که:confused:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15::w15:
20 دقیقه دیگه گذشت و من جزوه ی عناصر شریفیو تموم کردم
راضیم از خودم خخخخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرف ندا رو دقیقا تو ص 111 درک رفتار سازه نوشته (در یک دهانه مستطیلی تیرها در دهانه کوچکتر و تیرچه ها در دهانه بزرگتر به کار می روند.) ولی تا جایی که ما تو ساختمونا دیدیم برعکسشه که:confused:
نه درسته این!تو طراحی لرزه ای هم خوندم . ببین تو یه دال نیرو تو کمترین مسیر توزیع می شه یعنی تیر باید تو دهانه کوچک باشه و چون بار به مسیر دور ، دیرتر می ره پس تیرچه هم باید در دهانه بزرگ باشه.نمی دونم تونستم مطلبو برطونم؟مثل پل های روی جوب که واسه ماشینا می زارن.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیاک چیه؟
داموس چیه؟
cft?
rbs?
icf?

مشاور مرکز گفته اسم حفظ نکنم..
واسه اعصابم خوب نیست خخخخ
بار اولشو مهر خوندم ...الانم تو
20 مین زود دودرش کردم .. تو اسم میپرسی از من؟؟؟
تو علی عسگری هم 1 رو گفته.
نمیدونم... ولم کن.. باز مثه صبح الان گیجم میکنی خخخخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشاور مرکز گفته اسم حفظ نکنم..
واسه اعصابم خوب نیست خخخخ

نمیدونم... ولم کن.. باز مثه صبح الان گیجم میکنی
ببین یه بار واست توضیح می دم یاد بگیر.
امتداد بلند باید تو جهت دو کابل موازی باشه تا دهانه کوچک خمش کمی بکنه .حالا دو تا گزینه می مونه ولی باید به اون مهاربندی تو سیستمش دقت کنی و اونو نشکنی یعنی کابل رو از توش رد کن و سوراخش نکن .حالا به جواب می رسی.
در ضمن بابت عناصر شریفی
:|

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی توی گزینه 1 مثل ورق تا شده عمل میکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟
خب آره دیگه منظور سوال هم همینه دیگه.هر سال باید از عملکرد سازه ای سوال بدن.از دست گیره در گرفته تا در قابلمهو کف گیر و پشه کش و بطری نوشابه و صندلی و تاب و ارابه و بادبزن و.....

• Like
واکنش ها: imah

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه کمک فوری میکنند...من دارم آزاد ثیت نام میکنم...این اسم دانشگاه کارشناسیم رو سرچ میکنم چیزی نیست....کدش کجا نوشته؟؟؟؟

تو هم که هر وقت مشکلی یا سوالی واست پیش اومد یادی از ما میکنی:w15::w15: مگه قرار نبود نکات مهمت رو بیای بگی هااااان :w00::w13: :w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه من هم پیدا نکردم و همون هنر رو زدم ، ولش کن خیلی مهم نیست.بیشورا هنر اصفهان رو هم تو لیست نذاشته بودن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نکته مهم در مورد سازه ها بگم و برم:
تو کارخانه کاغذ سازی که از پل معلق الهام گرفته شده ، کلیه عضوها بجز کابل ها فشارین.این سواله کنکوره.کابلا فقط کششین.
تو گنبد ها هم 3 گنبد لاملا بتنی معروف درک رفتار رو بدونین ، چون تو اونا حلقه های بیرونی متفاوتن.تو یکی حلقه کششیه . تو گنبدی که زیرش پتکانه داره ، هر دو حلقه فشارین.اون لانه فرودگاه نروی هم بتنیه و پشت بند فشاری داره.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نکته مهم در مورد سازه ها بگم و برم:
تو کارخانه کاغذ سازی که از پل معلق الهام گرفته شده ، کلیه عضوها بجز کابل ها فشارین.این سواله کنکوره.کابلا فقط کششین.
تو گنبد ها هم 3 گنبد لاملا بتنی معروف درک رفتار رو بدونین ، چون تو اونا حلقه های بیرونی متفاوتن.تو یکی حلقه کششیه . تو گنبدی که زیرش پتکانه داره ، هر دو حلقه فشارین.اون لانه فرودگاه نروی هم بتنیه و پشت بند فشاری داره.

کدوم گنبدارو میگی؟؟:crying: مگه اونا پتکانه هم دارن؟؟:crying: خوب اسمشونو بگو:crying:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

شب زنده داران و بیدار دلان عزیز
بترسید از روزی که عذاب و خشم همراهی عزیز دامن همتون رو بگیره و شما را از باشگاه به دلیل اینهمه اسپم بیرون بکنه :biggrin: ما شما را وعده دادیم که اینروز بسیار نزدیک است :w15::w15: پس هر چه زودتر اعمال و رفتار خویش رو درست و پسندیده بکنید که عذاب همراهی دامن شما را نگیرد ./

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا