باباااا یه ساعت خودمو قانع کردم خرابش نکن دیگهاما جدی تو کنکاش همین دلیلو آورده .... نمیدونم والا
میترااااااااااااا کجایی بیا این سوالتو توضیح بده
![]()
نمیدونم ولی فکر کنم اشتباه باشه

باباااا یه ساعت خودمو قانع کردم خرابش نکن دیگهاما جدی تو کنکاش همین دلیلو آورده .... نمیدونم والا
میترااااااااااااا کجایی بیا این سوالتو توضیح بده
![]()
whats up calatrava?نمیدونم ولی فکر کنم اشتباه باشه![]()
دقیقا منم باهاش مشکل دارم اما امروز نشستم یکم فک کردم دیدم راس میگن خوب تیرهای اصلی باید تو دهانه کوچکتر باشن تیرهای فرعی تو دهانه بزرگتر...
سوال 59 جوابش چیه؟
نه درسته این!تو طراحی لرزه ای هم خوندم . ببین تو یه دال نیرو تو کمترین مسیر توزیع می شه یعنی تیر باید تو دهانه کوچک باشه و چون بار به مسیر دور ، دیرتر می ره پس تیرچه هم باید در دهانه بزرگ باشه.نمی دونم تونستم مطلبو برطونم؟مثل پل های روی جوب که واسه ماشینا می زارن.این حرف ندا رو دقیقا تو ص 111 درک رفتار سازه نوشته (در یک دهانه مستطیلی تیرها در دهانه کوچکتر و تیرچه ها در دهانه بزرگتر به کار می روند.) ولی تا جایی که ما تو ساختمونا دیدیم برعکسشه که![]()
میشه 59-1سوال 59 جوابش چیه؟
7 هم گزینه 1 درسته.
سیاک چیه؟
20 دقیقه دیگه گذشت و من جزوه ی عناصر شریفیو تموم کردم
راضیم از خودم خخخخخ
تو علی عسگری هم 1 رو گفته.میشه 59-1
7 هم 3 دگ
سیاک چیه؟
داموس چیه؟
cft?
rbs?
icf?
نمیدونم... ولم کن.. باز مثه صبح الان گیجم میکنی خخخخختو علی عسگری هم 1 رو گفته.
ببین یه بار واست توضیح می دم یاد بگیر.![]()
مشاور مرکز گفته اسم حفظ نکنم..
واسه اعصابم خوب نیست خخخخ
نمیدونم... ولم کن.. باز مثه صبح الان گیجم میکنی
سوال 59 جوابش چیه؟
7 هم گزینه 1 درسته.
اون خط سیاه وسط کارتنه دیگه !یه بار هم یه نردبون داده بودن باید با میکروسکوپ انگشت نگاریش می کردی!کجایی عارف فف ف ؟؟؟
یه چیزی تصویر 1و2 فرقشون چیه؟؟؟؟
اون خط سیاه وسط کارتنه دیگه !یه بار هم یه نردبون داده بودن باید با میکروسکوپ انگشت نگاریش می کردی!
خب آره دیگه منظور سوال هم همینه دیگه.هر سال باید از عملکرد سازه ای سوال بدن.از دست گیره در گرفته تا در قابلمهو کف گیر و پشه کش و بطری نوشابه و صندلی و تاب و ارابه و بادبزن و.....یعنی توی گزینه 1 مثل ورق تا شده عمل میکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟
اون خط سیاه وسط کارتنه دیگه !یه بار هم یه نردبون داده بودن باید با میکروسکوپ انگشت نگاریش می کردی!
یعنی توی گزینه 1 مثل ورق تا شده عمل میکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟
ندا گیر نده من خودم اینو درست زده بودمو و تو درک عمومی علی عسگری هم بود.عاقاااااا اگه گزینه ای غیر از 3 درست باشه میشه 2 نه1
اون کوکتل بدسته منما!
سوال بدن بابا نه اینجوری..............میکروسکوپ سر جلسه مجازه واسه اینجور سوالا؟؟؟![]()
وعده دیدار ما روز جمعه .........الهام توام بشو رئیس گروه
![]()
دوستان یه کمک فوری میکنند...من دارم آزاد ثیت نام میکنم...این اسم دانشگاه کارشناسیم رو سرچ میکنم چیزی نیست....کدش کجا نوشته؟؟؟؟
عارفه من هم پیدا نکردم و همون هنر رو زدم ، ولش کن خیلی مهم نیست.بیشورا هنر اصفهان رو هم تو لیست نذاشته بودن.
هنر تبریز!می گم هنر اصفهان رو هم تو لیست نذاشتن.مگه تو هنر اصفهان بودی؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()
R T Tخب .... گلامو پس بده :|
![]()
یه نکته مهم در مورد سازه ها بگم و برم:
تو کارخانه کاغذ سازی که از پل معلق الهام گرفته شده ، کلیه عضوها بجز کابل ها فشارین.این سواله کنکوره.کابلا فقط کششین.
تو گنبد ها هم 3 گنبد لاملا بتنی معروف درک رفتار رو بدونین ، چون تو اونا حلقه های بیرونی متفاوتن.تو یکی حلقه کششیه . تو گنبدی که زیرش پتکانه داره ، هر دو حلقه فشارین.اون لانه فرودگاه نروی هم بتنیه و پشت بند فشاری داره.
شبیه پتکانست.طاق طاق کناره همن.کدوم گنبدارو میگی؟؟مگه اونا پتکانه هم دارن؟؟
خوب اسمشونو بگو
![]()
خودتی![]()