زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام و صبح بخیر به همه بچه های گل

راستش بعد کلی کلنجار رفتن با اون سوال بحث برانگیز نبشی همونطور که بین دو گزینه y و اتا شک داشتم و کلی رفتم اینور اونور گشتم و بررسی کردم به گزینه y رسیدم
چرا؟
این سوال تمرکزش بر برون محوری است که بار در حول محور y برون محوری دارد و باعث کمانش میگردد و منظور طراح از طرح سوال این بوده
البته از اینجور سوالها زیاده و ما باید پیشگویی و علم غیب هم بدونیم که فکر طراحو بخونیم

البته استاد کبیر دکتر سروش نیا عزیز هم همین y رو گفتن

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و صبح بخیر به همه بچه های گل

راستش بعد کلی کلنجار رفتن با اون سوال بحث برانگیز نبشی همونطور که بین دو گزینه y و اتا شک داشتم و کلی رفتم اینور اونور گشتم و بررسی کردم به گزینه y رسیدم
چرا؟
این سوال تمرکزش بر برون محوری است که بار در حول محور y برون محوری دارد و باعث کمانش میگردد و منظور طراح از طرح سوال این بوده
البته از اینجور سوالها زیاده و ما باید پیشگویی و علم غیب هم بدونیم که فکر طراحو بخونیم

البته استاد کبیر دکتر سروش نیا عزیز هم همین y رو گفتن
ميشه جواب اون سوال تاريخ فضاييارم بگين؟ :D

atrali

کاربر ممتاز
با اجازه دوستان منم چند تا سوال میپرسم

1-ارگ شیخ بهایی مربوط به چه دوره ای است و دارای چه کاربری بوده است؟صفوی-به منظور فراهم کردن کود حیوانی برای کشاورزی
2-امامزاده شاه زید مربوط به چه دوره ای است؟صفوی
3-بقعه علا الدین شهشهان مربوط به چه دوره ای است و در کدام شهر واقع است؟تیموریان-اصفهان
4-منار ساریان از آثار کدام دوره است؟سلجوقی

ممنون از کسایی که جواب دادن......با اینکه هیچکی جز سمانه خانم جواب نداد:(

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه سخت بود بلد نبودیم
بچه ها اولین 4 ایوانی چه سبکی ؟ چه دوره ای ؟ کدام بنا؟
قبل از اسلام کاخ آشور دوره ی پارتی
بعد از اسلام لشکری بازار غزنوی سبک رازی
برای مساجد مسجد جامع زواره اولین مسجدی که 4 ایوانی ساخته شده
مسجد جامع اصفهان اولین مسجدی که تبدیل به 4 ایوانی شده
4 ایوانی تو بناهای مذهبی شروعش از مدرسه بوده ولی دقیقا یادم نیست نظامیه خرگرد بود یا غیاثیه ی خرگرد بود یا ....

mitra2470

عضو جدید
بچه ها این فیوز سازه ای من نمیفهمم واسه چیه دقیقا؟چه فایده ای داره؟
مثلا مهار بندی برون محوری چرا خوبه؟
چرا عمدا نزدیک تکیه گاه تیرو ضعیف میکنند که فیوز ایجاد بشه؟:confused:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از اسلام کاخ آشور دوره ی پارتی
بعد از اسلام لشکری بازار غزنوی سبک رازی
برای مساجد مسجد جامع زواره اولین مسجدی که 4 ایوانی ساخته شده
مسجد جامع اصفهان اولین مسجدی که تبدیل به 4 ایوانی شده
4 ایوانی تو بناهای مذهبی شروعش از مدرسه بوده ولی دقیقا یادم نیست نظامیه خرگرد بود یا غیاثیه ی خرگرد بود یا ....

نظامیه خرگرد بود

atrali

کاربر ممتاز

فیوز سازه ای ناحیه ای است که در آن تغییر شکل های خمشی زمانی که تنش بیش از تنش مجاز مقطع میشود روی میدهد و با شکست مقابله میکند و تغییر شکل خمیری در آن ناحیه رخ میدهد بدون اینکه سازه گسیخته شود یعنی با این روش ظرفیت باربری بیشتر میشه و به همین خاطر عمدا نزدیک تکیه گاه تیرها رو ضعیف میکنند تا از آسیب رسیدن به ستون که نقش مهمتری در باربری داره جلوگیری شه و تیر بیشتر دچار آسیب شه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بذار به زبون ساده همونطوری که خودم یاد گرفتم بگم ... زلزله کلن تو ساختمون به جاهایی که ضعیفن حمله میکنه ...اگه ستون ضعیف باشه به ستون حمله میکنه اگه تیر ضعیف باشه به تیر حمله میکنه.... واسه همین طراحان سعی میکنن عمدا یه جاهایی از ساختمان رو ضعیف تر کنن که زلزله به اون قسمت حمله کنه اما این قسمتا رو تقویت میکنن...مثلا همین برون محور که گفتی اون قسمت تیر بین دو عضو قطری میشه فیوز سازه ای که زلزله به اون حمله میکنه اما این قسمت و انقد تقویت میکنن که خرابیه زیاد به بار نیاره درحالی که تموم انرژی زلزله رو هم جذب میکنه....تو تیرای فولادی هم نزدیکه تگیه گاه بال تیرو ضیف میکنن تا نیروی زلزله رو جذب کنه کلن خراب شدن تیر بهتر از ستونه چون ستون گسیخته بشه کل ساختمون ممکنه خراب بشه.... بعضی جاهام ستونو ضعیف میکنن که نیرو رو جذب کنه اماانقد با خاموت و میلگرد تقویتش میکنن که گسیخته نشه و انعطاف پذیر باشه.....
امیدوارم خوب توضیح داده باشم:redface:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
لنگ ظهرتون بخیر:D منم بالاخره از شر تحویلا راحت شدم:w42:، خوشبختانه خیلی خوب شد آخرش
(اگرچه طراحی فنی وال سکشنام یه جوری ضایع بود که هنوزم خجالت می کشم از لحظه ای که استاد کار منو بررسی می کرده
)

هر کی حوصله ش سر رفته بره اینا رو ببینه، منکه خیلی خوشم اومد از بعضیاش : جشنواره مجسمه های گل در هالند
http://kolmani.blogfa.com/post/1718

mitra2470

عضو جدید
فیوز سازه ای ناحیه ای است که در آن تغییر شکل های خمشی زمانی که تنش بیش از تنش مجاز مقطع میشود روی میدهد و با شکست مقابله میکند و تغییر شکل خمیری در آن ناحیه رخ میدهد بدون اینکه سازه گسیخته شود یعنی با این روش ظرفیت باربری بیشتر میشه و به همین خاطر عمدا نزدیک تکیه گاه تیرها رو ضعیف میکنند تا از آسیب رسیدن به ستون که نقش مهمتری در باربری داره جلوگیری شه و تیر بیشتر دچار آسیب شه

بذار به زبون ساده همونطوری که خودم یاد گرفتم بگم ... زلزله کلن تو ساختمون به جاهایی که ضعیفن حمله میکنه ...اگه ستون ضعیف باشه به ستون حمله میکنه اگه تیر ضعیف باشه به تیر حمله میکنه.... واسه همین طراحان سعی میکنن عمدا یه جاهایی از ساختمان رو ضعیف تر کنن که زلزله به اون قسمت حمله کنه اما این قسمتا رو تقویت میکنن...مثلا همین برون محور که گفتی اون قسمت تیر بین دو عضو قطری میشه فیوز سازه ای که زلزله به اون حمله میکنه اما این قسمت و انقد تقویت میکنن که خرابیه زیاد به بار نیاره درحالی که تموم انرژی زلزله رو هم جذب میکنه....تو تیرای فولادی هم نزدیکه تگیه گاه بال تیرو ضیف میکنن تا نیروی زلزله رو جذب کنه کلن خراب شدن تیر بهتر از ستونه چون ستون گسیخته بشه کل ساختمون ممکنه خراب بشه.... بعضی جاهام ستونو ضعیف میکنن که نیرو رو جذب کنه اماانقد با خاموت و میلگرد تقویتش میکنن که گسیخته نشه و انعطاف پذیر باشه.....
امیدوارم خوب توضیح داده باشم:redface:
مرسی مرسی آره عالی بود.
بعد ی چیزی این که توی زلزله توی ناحیه ی فیوز سازه ای مفصل پلاستیک ایجاد میشه.همینه که ضعیفش کردن که نیرو رو جذب کنه ولی نیروی وارده بیشتر از تقویتی بوده که واسش در نظر گرفتن!!!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا تبریز است ساعت 13.30 ............ظهر عالیتون متعالی.........:) تا 12.30 خوابیدم خیلی چسبید...بریم که تست کار کنیم........
:w15::w15::w15:
نوش جونت عزیزم
آره بریم ک من تلافیه اون 2 روزی ک نت نبودم دراوردم ... 27 تااا پیییییییام :|
2 درخواست دوستی خخخ
6تا صفحه ی عمومی
جونم درومد تا جواب دادم خخخخ

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15:
نوش جونت عزیزم
آره بریم ک من تلافیه اون 2 روزی ک نت نبودم دراوردم ... 27 تااا پیییییییام :|
2 درخواست دوستی خخخ
6تا صفحه ی عمومی
جونم درومد تا جواب دادم خخخخ
اى جاااان! Popular! Celebrity! خخخخخخخخخ
اینجا تبریز است ساعت 13.30 ............ظهر عالیتون متعالی.........:) تا 12.30 خوابیدم خیلی چسبید...بریم که تست کار کنیم........
عالى بود!! بهترين كار! چرا آواتارت اين شكلى شد؟!؟:eek:
من فتوا مى دم كه هر يه ساعت تست برابر است با 3ساعت خوندن!!!! انقد كه از آدم انرژى مى بره!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
په نه په!فک کردین فقط خاله بلده حرف روحیه انگیز بزنه؟

په نه په!فک کردین فقط خاله بلده حرف روحیه انگیز بزنه؟

aytakin69

عضو جدید
اى جاااان! Popular! Celebrity! خخخخخخخخخ

عالى بود!! بهترين كار! چرا آواتارت اين شكلى شد؟!؟:eek:
من فتوا مى دم كه هر يه ساعت تست برابر است با 3ساعت خوندن!!!! انقد كه از آدم انرژى مى بره!

نزدیک کنکور اینام کابوس منم..................:D عوض میکنم.......:)

aytakin69

عضو جدید
بچه ها راستی تو باشگاه جزوه ها جزوه علی عگسری واسه معاصر خیلی خوبه برا مرور 400 صفحه س ولی همش عکسه در حد بنا و اسم معمار تو 30 دقیقه 100 صفحه مرور کردم اگه کسی نخونده اینو توصیه میکنم بخونین چون وقت واسه مرور کتاب کمه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا