سلام گلمبچه ها آزاد ثبت نام می کنین؟؟ ثبت نام کنیم اصن یعنی؟ آیا؟
من که عمرا برم آزاد بخونم همه دوستام رفتن آزاد خوندن همشون پشیمونن
سلام گلمبچه ها آزاد ثبت نام می کنین؟؟ ثبت نام کنیم اصن یعنی؟ آیا؟
2دو تا سوال آسون درک معماری
1)سایه در کدام شکل درست ترسیم شده است ؟؟؟
![]()
2)در یک قایق بادی تنش در حلقه ی دور قایق چیست؟؟؟؟
1)کششی 2)فشاری
3)خمشی 4)1و2
دو تا سوال آسون درک معماری
![]()
1)کششی 2)فشاری
3)خمشی 4)1و2
1)4
2)2
ای وای من اصلا روی سوال اشتباه خوندمدو تا سوال آسون درک معماری
![]()
1)کششی 2)فشاری
3)خمشی 4)1و2
1)4
2)2
از کی تا حالا حلقه دور قایق فشاری می شه؟سوال 2 چرا میشه فشاری؟؟میشه بگید منبع سوال کجاست؟

سوال 2 چرا میشه فشاری؟؟میشه بگید منبع سوال کجاست؟
خوشنویس هیچی بارش نیس!اگه اشتباه نکنم جزوه ی دکتر خوشنویس باشه.دو تا سوال واسه همون جزوه س..
اگه اشتباه نکنم جزوه ی دکتر خوشنویس باشه.دو تا سوال واسه همون جزوه س..
سمت چپ پایین نوشته دیاگرید پوسته بتنی!ننوشته ضربدریه ! اکی اکی حله...خوبه عکسشم گذاشتما
نسترن خانم دقت کنید!سمت چپ عکس پایین
سلام بچه ها خوبین خوشین نه خسته باشین!!!(دلم تنگ شده بود خخخ)
یه کتابی بود شبیه طبیعت الهام کالاتراوا که کارای فاسترو گذاشته بود اسمش چی بود؟که یه نگاه به عکسای جزوش کنیم ...
_________
چرا گزینه چهار#5714 هم شده دیاگرید مگه نباید ضربدری باشه
من این قضیه رو اینجوری نگاه کردم:وقتی وزنه ای داخل قایق قرار میگیره کف قایق مثل یک تیر در برابر بار متمرکز عمل میکنه و حلقه به صورت فشاری با این قضیه کنار میاد
اینم برش زدم منظورمو برسونم
![]()
ok............قایقش رو من مدل دیگه ای تصور کردم.....اگه از این قایق های بادی نجات باشه حرفتون درسته........ممنون بابت توضیح
خواهش میکنم atril عزیز, ما اینجاییم برای رفع اشکال....
یه سوال پیش اومد این قایق بادی حلقه دورش پر شده از هواست پس کشش هم تو حلقه ایجاد میشه...اینطور نیست؟
بچه ها میدونم سوالم تکراری اما من درکم 15 جزوه ای چیزی،راهنمایی،تو این مدت ک فقط30بزنم والا بیچارع میشم
این کششی که در اثر فشار هوای داخلی سازه ست فرم رو شکل میده ولی در حالتی که به عنوان یک همچین عضو سازه ای قرار میگیره عملکردش اینه البته این نظر منه![]()
![]()

بچه ها میدونم سوالم تکراری اما من درکم 15 جزوه ای چیزی،راهنمایی،تو این مدت ک فقط30بزنم والا بیچارع میشم
عزیزم بهترین کار تست زدنه....هیچ تستیم شانسی نزن.... 5 تا بزن اما مطمئن بزن....بعد اینکه بازم میگم تست بزن سبک سوالا دستت میاد....
خوب این الان واسه تایید حرف من بود یا خودتون؟!!! بیشتر حرف منو تایید کرد![]()
مهمون اومد نبودم.یه سوال پیش اومد این قایق بادی حلقه دورش پر شده از هواست پس کشش هم تو حلقه ایجاد میشه...اینطور نیست؟

)این قایقه و حلقش کششیه.