زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
به یک جوانمرد دیگر جهت گذاشتن درسنامه های مرکز از آزمون 6 به بعد نیاز مندیم ...

عه عه اباج الان دیگه وقت درسنامه و این حرفا نیست

بقول هوشنگ سیحون که میگه اخرین حرف من در معماری ایران است.........منم میگم اخرین حرف من در کنکور در این واپسین لحظات تست است:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
عه عه اباج الان دیگه وقت درسنامه و این حرفا نیست بقول هوشنگ سیحون که میگه اخرین حرف من در معماری ایران است.........منم میگم اخرین حرف من در کنکور در این واپسین لحظات تست است:D
!!!!!!!!!!!!!!!!

aytakin69

عضو جدید
من با اینکه با خیلی تون نتونستم خوب ارتباط برقرار کنم بی سر وصدا اومدم و رفتم ولی بهتون عادت کردم اساسی.....آرزو میکنم همه خوشحال از سر جلسه پاشن حداقل قد زحماتشون نتیجه بگیرن..یه زمانی نت که وصل میشدم اولین پیج فیسبوک رو باز میکردم ولی الان اولین جا اینجاس از بس بچه هاش با معرفتن....بعد کنکور دلمان تنگ خواهد شد...:(

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با اینکه با خیلی تون نتونستم خوب ارتباط برقرار کنم بی سر وصدا اومدم و رفتم ولی بهتون عادت کردم اساسی.....آرزو میکنم همه خوشحال از سر جلسه پاشن حداقل قد زحماتشون نتیجه بگیرن..یه زمانی نت که وصل میشدم اولین پیج فیسبوک رو باز میکردم ولی الان اولین جا اینجاس از بس بچه هاش با معرفتن....بعد کنکور دلمان تنگ خواهد شد...:(
کنکور اسکیس فراموش کردی خخخخخخ بعد اینم باید بشینیم اسکیس کار کنیم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

بقول هوشنگ سیحون که میگه اخرین حرف من در معماری ایران است.........منم میگم اخرین حرف من در کنکور در این واپسین لحظات تست است:D

کجایی داداش...ک ما هنوز و همچنان در حال خوندن میباشیم ...خوش و خرم...در پی کسب علوم جدید...هاهاها...دست آخر میخوره پس سرمون

memare iran

عضو جدید
کجایی داداش...ک ما هنوز و همچنان در حال خوندن میباشیم ...خوش و خرم...در پی کسب علوم جدید...هاهاها...دست آخر میخوره پس سرمون

من که هنوزنمیدونم معماری معاصر که میگن چی چی هست...کی قراره بخونم خدا داند

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها آزمون ايوانخانه رو نگاه كردين؟؟؟؟ به نظر شمام خيلى آسون بود؟؟ مث پارسالياش نبود كه خيلى شبيه كنكور بودن، هوم؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
می گم با میانگین درصد 58 بنظرتون رتبه رو چند فیکس می شه؟معماری رو می گم.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
این رو واسه کسانی میگم که دوست ندارم از بهره تست زدن و معجزه اون در روزای اخر غافل بمونن چون این رو بر اساس تجربه میگم امیدوارم که گوش کنید

اره فقط تست کار کنید و مشکلات خودتون رو در تست ها بیابید یا بهتر بگم با تست زدن همه چی برات مرور میشه تازه الانم دیر شده چون تست زدن خودش مهارت خاصی میخاد خیلی وقت ها با خوندن یک کتاب حتی بصورت عمیق بازم در تست زدن مربوط به همون کتاب مشکل پیدا میکنی این بزرگترین کمک من بشماست که فقط بگم تست کار کنید

موفق باشید

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
10 سری سوال درک معماری بود قبلا بچه ها گذاشته بودن...........سری 5و7رو ندارم کسی میتونه راهنمایی کنه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از سوال کنکور های آینده
کنکور معماری سال ۱۴۱۸ شمسی

نام اولین مسجدی ک مناره متحرک با آسانسور هیدرولیکی دارد چیست و چه سبکی دارد؟

۱)مسجد z44 سبک تجریشی
۲)مسجد b34 سبک زعفرانیه ای
۳)مسجد 2022 سبک ولنجکی
۴)مسجد 2021s سبک سعادت آبادی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از سوال کنکور های آینده
کنکور معماری سال ۱۴۱۸ شمسی

نام اولین مسجدی ک مناره متحرک با آسانسور هیدرولیکی دارد چیست و چه سبکی دارد؟

۱)مسجد z44 سبک تجریشی
۲)مسجد b34 سبک زعفرانیه ای
۳)مسجد 2022 سبک ولنجکی
۴)مسجد 2021s سبک سعادت آبادی
2ولی چون مسجد 2021s سبک سعادت آبادی هم دارای مناره لیزری به رنگه لیتیومیه و دارای ایوان بلوتوثه،پس همون 2.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آااخییییییییییش تموم شدن
ی روز نبودماااا
مردم تا همه ی پستاتونو خوندم خخخخخخخ هیچیشونم یادم نموند خخخخخخخ
هیییییی حالا ک من هستم ... هیشکی نیس
کوووجااااید دلم پوسید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخیییییییییی یاد سجاد افتادم .. اونم بم میگه آباج خخخخخ
جاش خالیه هااا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه اسم هرکدوم از سیستمارو از1تا4بگید

پیوست ها

• DSC_0114.jpg
    DSC_0114.jpg
    39.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
وضعیت
موضوع بسته شده است.