همشو مرور کن.ساختمون ها رو بلد باش.مرسی کتاب دیجیتال کجاهاش مهمه ؟
حداقل 1 سوال و تا 2 سوال ازش میاد.
همشو مرور کن.ساختمون ها رو بلد باش.مرسی کتاب دیجیتال کجاهاش مهمه ؟
بله خیلی گلن دستشون درد نکنه
آزمون نه عزیزم درسنامه
به یک جوانمرد دیگر جهت گذاشتن درسنامه های مرکز از آزمون 6 به بعد نیاز مندیم ...

!!!!!!!!!!!!!!!!عه عه اباج الان دیگه وقت درسنامه و این حرفا نیست بقول هوشنگ سیحون که میگه اخرین حرف من در معماری ایران است.........منم میگم اخرین حرف من در کنکور در این واپسین لحظات تست است![]()

کنکور اسکیس فراموش کردی خخخخخخ بعد اینم باید بشینیم اسکیس کار کنیممن با اینکه با خیلی تون نتونستم خوب ارتباط برقرار کنم بی سر وصدا اومدم و رفتم ولی بهتون عادت کردم اساسی.....آرزو میکنم همه خوشحال از سر جلسه پاشن حداقل قد زحماتشون نتیجه بگیرن..یه زمانی نت که وصل میشدم اولین پیج فیسبوک رو باز میکردم ولی الان اولین جا اینجاس از بس بچه هاش با معرفتن....بعد کنکور دلمان تنگ خواهد شد...![]()
عه عه اباج الان دیگه وقت درسنامه و این حرفا نیست
بقول هوشنگ سیحون که میگه اخرین حرف من در معماری ایران است.........منم میگم اخرین حرف من در کنکور در این واپسین لحظات تست است![]()
کجایی داداش...ک ما هنوز و همچنان در حال خوندن میباشیم ...خوش و خرم...در پی کسب علوم جدید...هاهاها...دست آخر میخوره پس سرمون
بچه ها آزمون ايوانخانه رو نگاه كردين؟؟؟؟ به نظر شمام خيلى آسون بود؟؟ مث پارسالياش نبود كه خيلى شبيه كنكور بودن، هوم؟؟؟
می گم با میانگین درصد 58 بنظرتون رتبه رو چند فیکس می شه؟معماری رو می گم.
بچه ها آزمون ايوانخانه رو نگاه كردين؟؟؟؟ به نظر شمام خيلى آسون بود؟؟ مث پارسالياش نبود كه خيلى شبيه كنكور بودن، هوم؟؟؟
آخه سال قبل حول و حوش 40% بود و امسال به 50% رسوندم و تو ریدینگ زبان و فنی و درک عمومی شانس بیارم، تا 58% بالا میره.زیر 20 شایدم زیر 10

2ولی چون مسجد 2021s سبک سعادت آبادی هم دارای مناره لیزری به رنگه لیتیومیه و دارای ایوان بلوتوثه،پس همون 2.یکی از سوال کنکور های آینده
کنکور معماری سال ۱۴۱۸ شمسی
نام اولین مسجدی ک مناره متحرک با آسانسور هیدرولیکی دارد چیست و چه سبکی دارد؟
۱)مسجد z44 سبک تجریشی
۲)مسجد b34 سبک زعفرانیه ای
۳)مسجد 2022 سبک ولنجکی
۴)مسجد 2021s سبک سعادت آبادی
آخیییییییییی یاد سجاد افتادم .. اونم بم میگه آباج خخخخخعه عه اباج الان دیگه وقت درسنامه و این حرفا نیست
بقول هوشنگ سیحون که میگه اخرین حرف من در معماری ایران است.........منم میگم اخرین حرف من در کنکور در این واپسین لحظات تست است![]()