جوگیر نشو شانسی بودهبچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال!![]()
1مى شدم!![]()
زبان78 فن 68 تاريخ64 درك 46 منظر 64 !!!!!!
خوشحالم الكى!![]()
جوگیر نشو شانسی بودهبچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال!![]()
1مى شدم!![]()
زبان78 فن 68 تاريخ64 درك 46 منظر 64 !!!!!!
خوشحالم الكى!![]()
تغییر شکل حداکثر یک تیر ساده با بار گسترده یکنواخت چند برابر تغییرشکل های حداکثر یک تیر طره ای تحت تاثیر همان بارگذاری مباشد؟؟
تقریبا 1/20
تقریبا1/10
تقریبا 1/4
تقریبا 1/2
تراکم ارماتور:1-در کف پییه خسته نباشید جانانه به همه
بچه ها یه سوال ساده
توی پی مرکب بین دو ستون کجا تقویت کششی میزارن ؟
بالا یا پایین یا هر دو ؟؟
تغییر شکل حداکثر یک تیر ساده با بار گسترده یکنواخت چند برابر تغییرشکل های حداکثر یک تیر طره ای تحت تاثیر همان بارگذاری مباشد؟؟
تقریبا 1/20
تقریبا1/10
تقریبا 1/4
تقریبا 1/2
افرین خیلی،خوب زدی منم میگم کاش سال پیش با همین دانش امسال میرفتم سر جلسه ...سمانه جون انگیزه انقد کم سده کنکورای سراسری خوب میزنم اما این سنجش دیروزو بازم بد ....میانگین درصدام 26بود..
تقریبا 1/20
تقریبا1/10
تقریبا 1/4
تقریبا 1/2
حسود حسود!جوگیر نشو شانسی بوده
آروم آروم به خودت مسلط باش.اقا کیا این ازمون های سنجش رو کار کردن بابا اینا دیگه شورشو دراوردن از سوال اول تا سوال اخر فکر کن داری سوال درک میزنی من که یه خورده تاریخم خوبه با زدن تستهای سنجش حالم گرفته شد البته گفتم که شورشو دراوردن اینا دیگه از اونور بوم افتادن اصلا ادمو بدتر گمراه میکنه بنظرم یعنی یه جور سادیسم دچار ادم میکنه الان من دیگه به سوالای درست و اونایی رو هم که میدونستم شک میکنم این چه وضعشه اخه یکی نیست به اینا یه چیزی بگه اصلا برید منظر ازمون های سنجش رو ببینید فکر کنم باید بری تو کتابهای فلسفی دکترشسیبلاتنمک پیداشون کنی
من که نمی رم... خاطره خوشی از دم کنکور کارگاه رفتن ندارم. فقط استرسو زیاد می کنه.سلام بچه ها
.. د وستانی که اصفهان هستین ..فردا مرکز اصفهان کارگاه 10 ساعته درک با استاد فراهانی داره .بچه ها من خیلی استرس گرفتم خیلی حس بدی دارم...به نظرتون این کارگاه رو برم؟اصلا نمی دونم باید چی کار کنم..بچه ها راهنمایی کنین لطفا...
..........................................................................heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp............................................................
کی من باز الهامو بگی یه چیزی من اصلا .......حسود حسود!
بد بخت الهام :|کی من باز الهامو بگی یه چیزی من اصلا .......
الهام یه این گلی ماهی مهربونی! آخه مهربون تر از الهام هست تو این باشگاه خداوکیلی؟؟؟ اسمتو به جا پویان خان بذار حسود خان. خخخخخخخخکی من باز الهامو بگی یه چیزی من اصلا .......
عچقم!بد بخت الهام :|
دوتاسونم مهربوبنن خدایی ی ی .اما گناه داره ب پویان حسودی،نمیاد اصلا ...الهام یه این گلی ماهی مهربونی! آخه مهربون تر از الهام هست تو این باشگاه خداوکیلی؟؟؟ اسمتو به جا پویان خان بذار حسود خان. خخخخخخخخ
عچقم!![]()
دقیقا ا ا موافقم فن از40ب30رسوند منو این غلطای اضافی حححخواهران ...براردان ... دوستان گلم
از منه پیرزن ب شما نصیحت .... دستت نره سمته غلط
نمیدونی نزن ... بخدا بهتره
از منه زخم خورده بشنو ... شک داری جواب نده
بوووخوودا هییییییییچ طوری نمیشه ... تازه بهترم هست
سلام بچه ها
.. د وستانی که اصفهان هستین ..فردا مرکز اصفهان کارگاه 10 ساعته درک با استاد فراهانی داره .بچه ها من خیلی استرس گرفتم خیلی حس بدی دارم...به نظرتون این کارگاه رو برم؟اصلا نمی دونم باید چی کار کنم..بچه ها راهنمایی کنین لطفا...
..........................................................................heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp............................................................
خواهران ...براردان ... دوستان گلم
از منه پیرزن ب شما نصیحت .... دستت نره سمته غلط
نمیدونی نزن ... بخدا بهتره
از منه زخم خورده بشنو ... شک داری جواب نده
بوووخوودا هییییییییچ طوری نمیشه ... تازه بهترم هست
من همش خوابمبچه ها شماها این دم آخری وقت بیشتر روچی میذارید؟؟؟؟؟تست مرور کتابایی،ک خوندید مارم ی راهنمایی بکنید
سرم بدجور درد گرفته از صب با سیستم تست زدم داره منفجر میشه
ی سوال دیگه من درک عمومی تو سنجش21تو این مرکز ک الان پاسخ دادم 15..میدونم وضعیتم داغون
ب نظرتون منظرم ک همیشه 20میزنم تو این مدت روش وقت بذارم حدقل منظرم بره ب 30،و میدووووووونم ک منظر ضریبش 1،اما خب چیکار کنم پیشزفت نمیکنم تو درک عمومی پس باید بهترین راه ومنطقی،ترین راه انتخاب کنم کمک گنید
خو آخه من x-x میارم و نمی دونم چرا اتا-اتا می شه!بچه ها جوا ب سوال منو هم بدین خوب![]()
سلام بچه ها
exmax همین چیزا رو میذاری من شبا خواب بد میبینم.... اتفاقا همین دیشبم یه خواب وحشتناک دیدم یه چیزی تو همین مایه ها
![]()
این الان وحشتناکههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟exmax همین چیزا رو میذاری من شبا خواب بد میبینم.... اتفاقا همین دیشبم یه خواب وحشتناک دیدم یه چیزی تو همین مایه ها
![]()
مگه متریکش نکردی؟اعشاری خوب قبول می کنه.سلام بر برو بچ کنکوری همگی خسته نباشید
چند مین کنکور رو رها کنید وبه یاری من بشتابید:دی
مهندسین گرامی چرا تو اسکچاپ ارتفاع اعشاری رو اجرا نمیکنه باید چیکار کنم؟؟