زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال مربوط به محورهای اصلی جسم میشه و در این بین محور اصلی جسم گزینه 4 میباشد و در محور اصلی بار وارده نسبت به محور خنثی دارای زاویه میباشد ولی بارها در جهات دیگر دارای این خاصیت نمیباشند

محور اصلی منظورتون چیه؟؟ اگه اینجور سوالا بیاد باید چیو بسنجیم ممان اینرسی رو نسبت به محور؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
پس مسجد- مدرسه سید اصفهان مربوط به صفویه است
مدرسه سید اصفهان قاجاریه............................درسته؟؟؟؟؟؟؟

پست قبلی رو ببینید اصلاح کردم......تا اونجا که اطلاع دارم......باز دوستان بهتر میدونن....مطمئن نیستم خیلی

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس مسجد- مدرسه سید اصفهان مربوط به صفویه است
مدرسه سید اصفهان قاجاریه............................درسته؟؟؟؟؟؟؟

نه ببین مسجد ومدرسه سید اصفهان یکی هستن نه بیشتر یا جدا جدا و مربوط به دوران قاجاریه است

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
محور اصلی منظورتون چیه؟؟ اگه اینجور سوالا بیاد باید چیو بسنجیم ممان اینرسی رو نسبت به محور؟؟

صفحه 158/159 مبانی سازه رو نگاه کن متوجه میشی....البته این از سوالهای مفهومی که نیاز به تحلیل داره

با اجازه دوستان منم چند تا سوال میپرسم

1-ارگ شیخ بهایی مربوط به چه دوره ای است و دارای چه کاربری بوده است؟
2-امامزاده شاه زید مربوط به چه دوره ای است؟
3-بقعه علا الدین شهشهان مربوط به چه دوره ای است و در کدام شهر واقع است؟
4-منار ساریان از آثار کدام دوره است؟

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صفحه 158/159 مبانی سازه رو نگاه کن متوجه میشی....البته این از سوالهای مفهومی که نیاز به تحلیل داره

1-ارگ شیخ بهایی مربوط به چه دوره ای است و دارای چه کاربری میباشد؟
4-مناره ساریان از آثار کدام دوره است؟
سوال مدیریت پروژه ای واسه تاریخ طرح کردی چقد سختن سوالات

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسجد - مدرسه سید اصفهان در چه دوره ای ساخته شد؟ (بعد یه سوال دیگه فقط مدرسه سید اصفهان هم داریم؟)
يه دونه داريم فقط و قاجاريه. كلنم بهش تو شهر مى گن مسجد سيد ولى مسجد مدرسه س . دو تا مهتابى بزرگ هم طبقه بالاش داره. :)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

4-مناره ساریان از آثار کدام دوره است؟
منار ساربان منظورته؟؟ سلجوقى؟؟؟ بقيه شم بلد نبودم چه سخت بودن!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا یکی توضیح بده چرا میشه 2؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 191280
ااووووووووووف خدااااا:confused:

خو آخه من x-x میارم و نمی دونم چرا اتا-اتا می شه!
:razz:

کدام گروه در زمره سازه های کششی محسوب نمی گردد؟
1-سازه های هوای فشرده
2-سازه های چادری
3-سازه های تنسگریتی
4-سازه های کابلی
والا جزوه سروش نیا ...همه اینهارو کششی گرفته...والا من دیگه نمیدونم...شاید منظورش استفاده مستقیم از کابل بود؟؟اینجوری باشه 1 میشه...3 و 4 ک مشخصه کابل داره...سازه های چادری هم تووی تعریفش گفته بود...اینقدر کابلها رو به هم نزدیک میکنیم ک فاصله شون 0 بشه...و یا جتی توی لبه ها و ...هم امکان استفادش بوده...ولی هوای فشرده ندیدم کابلی توش بیرونش باشه...
حالا عزیزم جوابش چی بود؟؟؟تشریخی ندارخ؟؟؟

4-منار ساریان از آثار کدام دوره است؟
یعنی ما این همه تاریخ خوندیم دریغ از آشنایی حتی با این اسما...
میگم از کجا اوردین اینهارو آقا جان؟؟
منار ساربان منظورته؟؟ سلجوقى؟؟؟ بقيه شم بلد نبودم چه سخت بودن!!!

:(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا جزوه سروش نیا ...همه اینهارو کششی گرفته...والا من دیگه نمیدونم...شاید منظورش استفاده مستقیم از کابل بود؟؟اینجوری باشه 1 میشه...3 و 4 ک مشخصه کابل داره...سازه های چادری هم تووی تعریفش گفته بود...اینقدر کابلها رو به هم نزدیک میکنیم ک فاصله شون 0 بشه...و یا جتی توی لبه ها و ...هم امکان استفادش بوده...ولی هوای فشرده ندیدم کابلی توش بیرونش باشه...

چرا غصه؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز

چه میدونم هر روز دارم جوون میکنم...لامصب تموم نمیشه...
نمیدونم یه برنامه ریختم خوبه یا نه...
میخوام مرورمو دوباره شروع کنم...با آزمون های مرکز...هر آزمون رو قبلش مرور کنم بعد تستهاشو نزدم اونهارو بزنم...بعد هر جا مشکل داشتم رو مجدد مرور کنم...
یعنی باید خیلی فرز باشم ک تو نهایت1 روز برا هر آزمون این کارو بکنم...از سه شنبه میخوام این کارو بکنم
5 تا آزمون طبق سیلابسه...یعنی تا شنبه...این کارو بکنم...
بعد از یه شنبه برم سر آزمون های کنکور روزی 3 تا بزنم...ک میشه 3 شنبه...خووو نمیرسم هر کاری هم بکنم...میترسم آزمونهای سراسری رو قبل این دوره کردن آخر بزنم گند بزنم ...عصبی بشم...میگم یه بار دیگه مرور کنم بعد برم سمتش...
امروز منظر رو خوندم تقریبا 1 تیکه اش موند...کامل خوندمش الان میدونم یه چیزهایی بلدم تقریبا...
فردا هم همچنان در حال خوندنم.....نمیشه گذشت ازشون...:(
همچنان ک دارم میخونم بیشتر میتونم با تستها آشنا شم و راحتتر داره میشه برام...اماااا...زمان کمه..زماااان:wallbash:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام مرورمو دوباره شروع کنم...با آزمون های مرکز...هر آزمون رو قبلش مرور کنم بعد تستهاشو نزدم اونهارو بزنم...بعد هر جا مشکل داشتم رو مجدد مرور کنم...
یعنی باید خیلی فرز باشم ک تو نهایت1 روز برا هر آزمون این کارو بکنم...از سه شنبه میخوام این کارو بکنم
بعد از یه شنبه برم سر آزمون های کنکور روزی 3 تا بزنم...ک میشه 3 شنبه...خووو نمیرسم هر کاری هم بکنم...میترسم آزمونهای سراسری رو قبل این دوره کردن آخر بزنم گند بزنم ...عصبی بشم...میگم یه بار دیگه مرور کنم بعد برم سمتش...
امروز منظر رو خوندم تقریبا 1 تیکه اش موند...کامل خوندمش الان میدونم یه چیزهایی بلدم تقریبا...
همچنان ک دارم میخونم بیشتر میتونم با تستها آشنا شم و راحتتر داره میشه برام...اماااا...زمان کمه..زماااان:wallbash:
به نظرم كنكورا مهم ترن تا مركز. واسه سنجش خودت نزنشون، واسه يادگيرى و مرور بزن. يه موقع به اونا نمى رسى ها!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

عارفه یک مواظب زمان باش به نظرم فقط کنکورهای سالهای قبل بزن ،حرص خوندن بزار کنار به خدا خیلی سخته ولی من در کنار وسوسه شدن دارم میزارم کنار باور کن 70 درصد مطالب با تسلط بلد باشی خیلی بهتره
ببین زیاد خوندن دلیل بر زیاد زدن توی کنکور نیست
موفق باشی رفیق

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضیه کمانش رو از رو جدول اشتال یافتم!
تو نبشی بابال نامساوی

ممان اینرسی ایکس از همه بیشتر و مو هم از همه کمتره.

تو نبشی بابال مساوی هم ایکس و وای مساویند.
مو کمترینه و اپسیلن بیشتر از موه.

این ماییم دیگه!ته توشو دراوردم!عارفه حال کن!

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

عارفه جان جواب سوال و نمیدونم اما بچه ها همه با اتفاق نظر گفتن تنسگریتی میشه علی هم توضیح داد-کلن سوالش یه جوریه -باید با رد گزینه جواب داد بقیه که حتما کششی هستند سازه های هوای فشرده هم غشا هستند دیگه... که کشش توشون ایجاد میشه مث چادری

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان جواب سوال و نمیدونم اما بچه ها همه با اتفاق نظر گفتن تنسگریتی میشه علی هم توضیح داد-کلن سوالش یه جوریه -باید با رد گزینه جواب داد بقیه که حتما کششی هستند سازه های هوای فشرده هم غشا هستند دیگه... که کشش توشون ایجاد میشه مث چادری

میشه سئوال رو بگی از کجا اوردی؟؟؟من برم بگردم؟؟از آزمونه؟؟از کجاست؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
تو نبشی بابال نامساوی

آفرین...حالا میشه یه نموره گفت اسمت عارف باشه...
میگم من کلا سئوال رو متوجه نشدم؟؟؟منظورش اینه ک کدوم راستا پیچش حداکثر اتفاق میوفته؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه یک مواظب زمان باش به نظرم فقط کنکورهای سالهای قبل بزن ،حرص خوندن بزار کنار به خدا خیلی سخته ولی من در کنار وسوسه شدن دارم میزارم کنار باور کن 70 درصد مطالب با تسلط بلد باشی خیلی بهتره
ببین زیاد خوندن دلیل بر زیاد زدن توی کنکور نیست
موفق باشی رفیق

حرص ندارم به خدااا...بلد نیستم فقط...حس میکنم فقط اونهایی ک خوندمو بلدم و لاغیر....خووو واسه همینه ک نگرانم...اما راست میگی...احتمالا مرور رو تا شنبه دیگه تموم کنم هر چی خوندم نخوندم...میرم سر کنکورها...وقت شد بعدش آزمونهای آزمایشی هم میزنم.....توکل به خدا...ببینیم چی میشه...مهم الان مرور همون خونده هامه;)

mitra2470

عضو جدید
مسجد مدرسه سید اصفهان

مسجد مدرسه سید اصفهان

يكي از بناهاي با شكوه و نفيس شهر اصفهان مسجد سيد است. اين اثر ارزنده و مشهور كه در ضلع جنوبي خيابان مسجد سيد واقع شده از حيث مطالعه معماري و هنر كاشيكاري مخصوصاً گره كشي، خط بنائي و كاشي 7 رنگ در شمار بهترين آثار قرن 13 هجري قرار دارد.
مسجد سيد با چهار در اصلي، دو شبستان بزرگ، دو گنبد كوچك و بزرگ، دو چهلستون، دو مهتابي وسيع كف حياط، چهار مهتابي طبقه فوقاني، سه ايوان و يك گلدسته معظم، ساعتي رفيع و بيش از 45 حجره و چند دهليز جمعاً 8075 متر مربع مساحت دارد.
سردر شمالي مسجد كه ورودي اصلي به حساب مي آيد دري رفيع با دوسكو از سنگ پارسي است كه طرفين آن تزئيناتي از كاشي 7 رنگ و گل و بته و كيبه هائي به خط ثلث جاي گرفته اند. اين كتيبه ها شامل آياتي از قرآن كريم است.
سر در جنوب غربي كه آن نيز يك ورودي رفيع است با كاشيهاي 7 رنگ و كتيبه ها و اسپرهاي مكتوب تزئين شده است. كتيبه هاي اين سردر به خط محمدباقر شيرازي خوشنويس بزرگ عصر قاجار كتابت شده است. سر در جنوب شرقي با جلوخاني وسيع همچون نگيني در كوچه مي درخشد. در اسپرهاي طرفين اين سر در اشعاري به خط نستعليق بسيار زيبا در مده مرحوم سيد به چشم مي خورد مسجد سيد از نوع مساجد چهار ايواني است كه ايوان شمالي با كاشيهاي 7 رنگ و گل و بوته اسليمي تزئين شده است.
ايوان جنوبي جلوي شبستان زيرگنبد قرار دارد. ايوان هاي شرق و غرب در جلو شبستان زمستاني مسجد واقع شده اند.
در دو طرف شرق و غرب چهار مهتابي ساخته شده اند. در اطراف ايوان ها حجراتي براي سكونت طلاب علوم ديني ساخته شده اند . در اسپرهاي اطراف مهتابي ها با خط بنائي عبارات و اشعاري نوشته اند ساعت بزرگ مسجد كه در اصفهان شهرت دارد در بالاي ايوان جنوبي قرار گرفته است.
مسجد سيد اصفهان به دليل وجود تزئينات بسيار جالب گل و بوته و اسليمي و وجود خط بنائي و ديگر خطوط از استادان نامدار عصر قاجار در عداد يكي از شاهكارهاي معماري عصر قاجار قرار دارد كه در گوشه گوشة آن شگردهاي جالب معماري و ترئينات بسيار عالي خود نمايي مي كند.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین...حالا میشه یه نموره گفت اسمت عارف باشه...
میگم من کلا سئوال رو متوجه نشدم؟؟؟منظورش اینه ک کدوم راستا پیچش حداکثر اتفاق میوفته؟؟؟
پیچش چیه؟
گفته کمانش!منم از بابام پرسیدم گفت برو جدول اشتال رو ببین!:D

mitra2470

عضو جدید
تو نبشی بابال نامساوی

ایشالللللله که مدیریت 1 بشی;)
باباتم خوب کمکت میکنه هاا

arefeh

کاربر ممتاز
پیچش چیه؟
گفته کمانش!منم از بابام پرسیدم گفت برو جدول اشتال رو ببین!:D
حالا چه فرقی میکنه...منظورم سئوال اینه تو کدوم یکی کمانش اتفاق میوفته یا حداکثر کمانش؟؟بابا جون من قشنگ توضبح بده...من مرده این توضیحاتتم...رجبی
اصلا برداشتی ک خودت از سئوال کردی رو بگو من با جواب کار ندارم...سئوال رو خوندی چی فهمیدی؟؟؟یه انشا بنویس ازش((میگفتن بچه بودم تابستانتان چگونه گذشت...از اونها):biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چه فرقی میکنه...منظورم سئوال اینه تو کدوم یکی کمانش اتفاق میوفته یا حداکثر کمانش؟؟بابا جون من قشنگ توضبح بده...من مرده این توضیحاتتم...رجبی
اصلا برداشتی ک خودت از سئوال کردی رو بگو من با جواب کار ندارم...سئوال رو خوندی چی فهمیدی؟؟؟یه انشا بنویس ازش((میگفتن بچه بودم تابستانتان چگونه گذشت...از اونها):biggrin:
عارفـــــــــــــه:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
واسه کمانش باید ممان اینرسی بالا در دو جهت داشته باشم.دوبل ستون ipe خوبه. ipb هم خوبه.
واسه خمش باید تقارن داشته باشیم.ممان اینرسی محور ایکس بالایی داشته باشیم و در نهایت ارتفاع بیشتری داشته باشیم.لانه زنبوری و inp و ipe خوبه.کلا طبق کتاب سازه در معماری ، باید مصالحی واسه سقف استفاده شه که از مقاومت کششی و فشاری خوبی برخوردار باشند.
واسه پیچش هم باید مقطع دارای ممان اینرسی بالا باشه ، بعد باید بسته باشه و گوشه تیز نداشته باشه و متقارن باشه.قوطی توپر و تو خالی عالین.نبشی و سپری بدترینن،چون بسته نیستند،بازم نبشی بهتر از سپریه چون دو ضلعش بازه ولی سپری کلا نه!
واسه برش هم باید عریض باشه و اگه ضخامتش برابر بود -منظورم جان تیره-هر کدوم ارتفاع بیشتر .......>برش بیشتری تحمل می کنه.
واسه برش هم یاید stiffner یا ادکا و خاموت و سیستمی ترکیبی گذاشت.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ex5*ser عزیز

البته قبلش ببخشید ولی خیلی دوست دارم با دلیل بگی چرا مدیریت میخای شرکت کنی :)
من کجا می خوام مدیریت شرکت کنم!:surprised:
من می خوام تو رشته های دیجیتال و بیونیک و شاید انرژی شرکت کنم ولی مدیریت نمی خوام ، مصالح داره و از مصالح متنفرمممممممممممممممممممممممم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کجا می خوام مدیریت شرکت کنم!:surprised:
من می خوام تو رشته های دیجیتال و بیونیک و شاید انرژی شرکت کنم ولی مدیریت نمی خوام ، مصالح داره و از مصالح متنفرمممممممممممممممممممممممم

دیجیتال ؟

بیونیک؟

سقف ؟

بام ؟

شیب؟

داداش اینا کجان ادرس بده ما هم شرکت کنیم:cool:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو نبشی بابال نامساوی

عارف از کجا فهمیدی که الان مو از همه کمتره؟ یا اپسیلون بیشتر از مو؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا