زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال! :D
1مى شدم! :D
زبان78 فن 68 تاريخ64 درك 46 منظر 64 !!!!!!
خوشحالم الكى! :w15:
جوگیر نشو شانسی بوده

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تغییر شکل حداکثر یک تیر ساده با بار گسترده یکنواخت چند برابر تغییرشکل های حداکثر یک تیر طره ای تحت تاثیر همان بارگذاری مباشد؟؟
تقریبا 1/20
تقریبا1/10
تقریبا 1/4
تقریبا 1/2

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
تغییر شکل حداکثر یک تیر ساده با بار گسترده یکنواخت چند برابر تغییرشکل های حداکثر یک تیر طره ای تحت تاثیر همان بارگذاری مباشد؟؟
تقریبا 1/20
تقریبا1/10
تقریبا 1/4
تقریبا 1/2

..........

mitra2470

عضو جدید
یه خسته نباشید جانانه به همه
بچه ها یه سوال ساده :redface::redface:
توی پی مرکب بین دو ستون کجا تقویت کششی میزارن ؟
بالا یا پایین یا هر دو ؟؟
تراکم ارماتور:1-در کف پی
2-حد فاصل ستونها با تراکم در قسمت فوقانی
تقریبا 1/20
تقریبا1/10
تقریبا 1/4
تقریبا 1/2

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین خیلی،خوب زدی منم میگم کاش سال پیش با همین دانش امسال میرفتم سر جلسه ...سمانه جون انگیزه انقد کم سده کنکورای سراسری خوب میزنم اما این سنجش دیروزو بازم بد ....میانگین درصدام 26بود..

اقا کیا این ازمون های سنجش رو کار کردن بابا اینا دیگه شورشو دراوردن از سوال اول تا سوال اخر فکر کن داری سوال درک میزنی من که یه خورده تاریخم خوبه با زدن تستهای سنجش حالم گرفته شد البته گفتم که شورشو دراوردن اینا دیگه از اونور بوم افتادن اصلا ادمو بدتر گمراه میکنه بنظرم یعنی یه جور سادیسم دچار ادم میکنه الان من دیگه به سوالای درست و اونایی رو هم که میدونستم شک میکنم این چه وضعشه اخه یکی نیست به اینا یه چیزی بگه اصلا برید منظر ازمون های سنجش رو ببینید فکر کنم باید بری تو کتابهای فلسفی دکترشسیبلاتنمک پیداشون کنی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقریبا 1/20
تقریبا1/10
تقریبا 1/4
تقریبا 1/2

mitra2470

عضو جدید
اقا کیا این ازمون های سنجش رو کار کردن بابا اینا دیگه شورشو دراوردن از سوال اول تا سوال اخر فکر کن داری سوال درک میزنی من که یه خورده تاریخم خوبه با زدن تستهای سنجش حالم گرفته شد البته گفتم که شورشو دراوردن اینا دیگه از اونور بوم افتادن اصلا ادمو بدتر گمراه میکنه بنظرم یعنی یه جور سادیسم دچار ادم میکنه الان من دیگه به سوالای درست و اونایی رو هم که میدونستم شک میکنم این چه وضعشه اخه یکی نیست به اینا یه چیزی بگه اصلا برید منظر ازمون های سنجش رو ببینید فکر کنم باید بری تو کتابهای فلسفی دکترشسیبلاتنمک پیداشون کنی
آروم آروم به خودت مسلط باش.:w24:
میخوام بریم بزنیمشون؟!!!خود دکترو هم ببریم باهامون

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
.. د وستانی که اصفهان هستین ..فردا مرکز اصفهان کارگاه 10 ساعته درک با استاد فراهانی داره .بچه ها من خیلی استرس گرفتم خیلی حس بدی دارم..:cry:.به نظرتون این کارگاه رو برم؟اصلا نمی دونم باید چی کار کنم..بچه ها راهنمایی کنین لطفا...
..........................................................................heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp............................................................

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
.. د وستانی که اصفهان هستین ..فردا مرکز اصفهان کارگاه 10 ساعته درک با استاد فراهانی داره .بچه ها من خیلی استرس گرفتم خیلی حس بدی دارم..:cry:.به نظرتون این کارگاه رو برم؟اصلا نمی دونم باید چی کار کنم..بچه ها راهنمایی کنین لطفا...
..........................................................................heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp............................................................
من که نمی رم... خاطره خوشی از دم کنکور کارگاه رفتن ندارم. فقط استرسو زیاد می کنه.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شماها این دم آخری وقت بیشتر روچی میذارید؟؟؟؟؟تست مرور کتابایی،ک خوندید مارم ی راهنمایی بکنید
سرم بدجور درد گرفته از صب با سیستم تست زدم داره منفجر میشه

ی سوال دیگه من درک عمومی تو سنجش21تو این مرکز ک الان پاسخ دادم 15..میدونم وضعیتم داغون
ب نظرتون منظرم ک همیشه 20میزنم تو این مدت روش وقت بذارم حدقل منظرم بره ب 30،و میدووووووونم ک منظر ضریبش 1،اما خب چیکار کنم پیشزفت نمیکنم تو درک عمومی پس باید بهترین راه ومنطقی،ترین راه انتخاب کنم کمک گنید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهران ...براردان ... دوستان گلم
از منه پیرزن ب شما نصیحت .... دستت نره سمته غلط
نمیدونی نزن ... بخدا بهتره
از منه زخم خورده بشنو ... شک داری جواب نده
بوووخوودا هییییییییچ طوری نمیشه ... تازه بهترم هست

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام یه این گلی ماهی مهربونی! آخه مهربون تر از الهام هست تو این باشگاه خداوکیلی؟؟؟ اسمتو به جا پویان خان بذار حسود خان. خخخخخخخخ

عچقم! :love:
دوتاسونم مهربوبنن خدایی ی ی .اما گناه داره ب پویان حسودی،نمیاد اصلا ...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا ا ا موافقم فن از40ب30رسوند منو این غلطای اضافی ححح

• Like
واکنش ها: imah

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

lگه من جای تو بودم میرفتم حتما

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها شماها این دم آخری وقت بیشتر روچی میذارید؟؟؟؟؟تست مرور کتابایی،ک خوندید مارم ی راهنمایی بکنید
سرم بدجور درد گرفته از صب با سیستم تست زدم داره منفجر میشه

ی سوال دیگه من درک عمومی تو سنجش21تو این مرکز ک الان پاسخ دادم 15..میدونم وضعیتم داغون
ب نظرتون منظرم ک همیشه 20میزنم تو این مدت روش وقت بذارم حدقل منظرم بره ب 30،و میدووووووونم ک منظر ضریبش 1،اما خب چیکار کنم پیشزفت نمیکنم تو درک عمومی پس باید بهترین راه ومنطقی،ترین راه انتخاب کنم کمک گنید
من همش خوابم

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

من میخواستم بیام اصفهان این کلاسو برم خونه کسی که میخواستم برم رفت سفر :cry: من بودم حتما میرفتم . صداشم ضبط میکردم .خخخخخ

برو ضبط کن به ما هم بده .:redface:

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
سلام بر برو بچ کنکوری همگی خسته نباشید
چند مین کنکور رو رها کنید وبه یاری من بشتابید:دی
مهندسین گرامی چرا تو اسکچاپ ارتفاع اعشاری رو اجرا نمیکنه باید چیکار کنم؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر برو بچ کنکوری همگی خسته نباشید
چند مین کنکور رو رها کنید وبه یاری من بشتابید:دی
مهندسین گرامی چرا تو اسکچاپ ارتفاع اعشاری رو اجرا نمیکنه باید چیکار کنم؟؟
مگه متریکش نکردی؟اعشاری خوب قبول می کنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا