زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب ما نمیدن هیچ وقت !!!!!!!
تاریخش اگه مرور رو کامل نکرده باشی اصن نمیشد انتظار درصد خوبو داشت
فقط مشکلت تاریخ بوده گلم؟؟ نگرانش نباشیاااا
جدي؟ ما تحويل مي ديم باسخنامه رو ميدن. زبانو هم بد دادم.... ٦٠ در صد. بقيه درسا رو ٣٠ در صد. كلا خيلي بد بود. كلي حالم بد شد :( كنكور اينجوري باشه.... واي نه.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجده مجده خخخخخخ
بچه هااا عچقم (سمانه ) ... ب همه سلام رسوند
بعد من کلی غرغر کردم ک نزدیک کنکور چ خبره این همه کار...تعطیلشون کن بیا .. دلمون قده نقطه شد بابا.. کار همیشه هستو این حرفاااااا
بعد قرار شد تا آخر این هفته جمع و جووورشون کنه . این دمه آخری بیاد پیییشمون بعد اگه باز کار داشت بره ک انباشته نشن خخخ
هولا هولا هولاااااااا
عچقم میییااااد تا آخر هفته هولا هولاااااا
راستی از اونجایی ک من در جریان همه چیییییییییز قرارش میدم.. اون عکس رو جلد کتاب رو گفت اشتباه نکنید با عکس تو کتاب .. استاده رو جلد
قرار شد چند تا عکس هم ازش برامون بفرسته

اینم توضیحاتش :
صفه استاد و شاگرد رو به روى همن، شاگرد مقرنساى ظريفى داره و استاد پتكانه هاى درشت ترى، يه داستان افسانه طور هست كه مى گه اول صفه استاد ساخته مى شه، صفه شاگردو شاگرد استاده مى سازه، ولى با اينكه شاگرد بوده رو دست استاد بلند مى شه و ظريف تر و قشنگ تر از آب درمياد( من اينو نشونه گذاشتم واسه قاطى نكردن اين دو تا) استاد صفه غربيه و شاگرد صفه شرقى. عمق زيادى هم ندارن اين دو تا صفه.
صفه اى كه به گنبد اصلى يعنى نظام الملك مى رسه صفه صاحبه، مناره داره و كاشى كارى و سمت قبله س. پس صفه صاحب( كه اسمش اصلى تر به نظر مياد جهت قبله س كه جهت اصلى مسجده و گنبدش نظام الملكه كه وزير مهم تر و مشهورترى بوده و اول ساخته شده)
صفه اى كه مى مونه درويشه، كه فرعى تر از صاحبه، صفه شماليه مى رسه به گنبد تاج الملك كه مال وزير حسوده و بعد از تاج الملك ساخته شده گنبد كوچيك تره ولى خوشگل تر. صفه ى درويش هم عميق تر از صفه هاى ديگه س و چون آفتاب گيره و خلاف جهت قبله هميشه يه چنتا آدم درويش طور توش جلو آفتاب لم دادن. خيلى دنجه.
با اين نشونه ها كه شايدم خنده دارن من اين صفه ها رو قاطى نمى كنم. محراب الجايتو هم طرف صفه استاد نزديك به شماله ( صفه درويش) از كنارش رد بشى برى جلوتر پله هاى دارالشتا شروع مى شن. پس دارلشتا و محراب الجايتو هم سمت شما غربى هستن. ورودى الان مسجد هم جنوب شرقيه، از ورودى زمان قاجار استفاده مى شه الان به عنوان ورودى اصلى ولى از همه طرف مى شه وارد شد.

با تشكر!

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدي؟ ما تحويل مي ديم باسخنامه رو ميدن. زبانو هم بد دادم.... ٦٠ در صد. بقيه درسا رو ٣٠ در صد. كلا خيلي بد بود. كلي حالم بد شد :( كنكور اينجوري باشه.... واي نه.
عزیزم خب اینا آزمایشیه... نگران نباشیااا... شاید من درصدام از 30 هم کمتر شد ک احتمالشم هست
اما برو ضعفتو چک کن.. مخصوصا تاریخ
ببین اگه ضعف تو مروره ... نحوه ی خوندنتو عوض کن

من از 1-2 آزمون قبل استرسم بیشتر شده و تعداد غلط ـام خیلی زیاد! کلا از همه چی نا امیدم.. تا پاسخ نامرو نگیرم و چک نکنم نظری ندارم
خخخخخخخخ... منم فکر کنم غلط زیادی دارم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حیف دو ساعتی که برای این شوتبال وقت گذاشتم.................موندم مسی رو چه جوری میخوان بگیرن:razz:
خدا وکیلی منم حرص خوردم که چرا وقتم رفت سر این بازی چرت....
ولی درکل پرسپولیس شاخ تر بود

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي ازمونو نداده؟ الهاممممم؟؟؟؟ واي كه خيلي بد دادم. بدترين درصداي تا حالام :(

میشه پاسخ نامه اشم بذاری من تستاشو زدم میخام درصد بگیزورم
ی دنیااااا ممنون بابت سوالاااا نیکی جووووووونم دوست انگلیسی وااای فک کن همیشه اینو میگم ی جوری میشم خحح

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری ارگانیک وجه مشخص کدام معمار است؟
1)حسن فتحی
2)تونی گارنیه
3)گائودی
4)فرانک لوید رایت

جمله ی (روح تمام زمانها) بیانگر کدام سبک معماری است؟
1)پست مدرن
2)کلاسیک
3)نئوکلاسیک
4)مدرن

کدامیک از آثار معماری مصر است؟
1)آگورا
2)زیگورات
3)مصطبه
4)دوموس

کاربرد پاگودا در چین؟
1)مکانی جهت دعا و نیایش
2)تعیین جهت وزش باد
3)استفاده به عنوان میل راهنما
4)هر سه مورد

پاسخ #29

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
واقعا که...همشون نشستن یه فوتبال دیدن...توقع دارن کنکور هم قبول بشن...والا....:razz:
حالا عوضه شما رفتیم دنبال کسب علم 5 تا کتاب خریدم ...یعنی تووووووووووووووووووووووووووپ...یکی از یکی دیگه بهتر...:D
یکیش آزمونهای نظام مهندسی رو نکته وار خیلی شیک تمیز اورده...بعنی جووون میده برا فن بخونی...
یکیش 1000تا نکته واسه ارشد اونم چند ص خوندم خیلی باحال بود
دو تا کتاب تاریخ هم گرفتم یکی معماری ایران پوپ...ک خوب عالی
اون یکی دیگه هم تاریخ جهان اسلام...درست همون جایی ک من نخوندم...تازه در مورد تزئینات و همه چی گفته
یکیش هم هم اسکیس...برای ایشالله بعد کنکور..
یعنی الان تووو فضاااااااااااااااااااااااام

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
معماری ارگانیک وجه مشخص کدام معمار است؟
1)حسن فتحی(معماری 87آزاد بوده به نظر خودمم میشه گزینه 4 اما تو پاسخنامه این. زده بود.اگه کسی نظری داره بگه.....)
2)تونی گارنیه
3)گائودی
4)فرانک لوید رایت

جمله ی (روح تمام زمانها) بیانگر کدام سبک معماری است؟
1)پست مدرن
2)کلاسیک
3)نئوکلاسیک
4)مدرن

کدامیک از آثار معماری مصر است؟
1)آگورا
2)زیگورات
3)مصطبه
4)دوموس

کاربرد پاگودا در چین؟
1)مکانی جهت دعا و نیایش
2)تعیین جهت وزش باد
3)استفاده به عنوان میل راهنما
4)هر سه مورد

بچه ها ببخشید اگه اسپم میزارم...اما مهم بود...
لطفا پاسخها رو با ذکر گزینه مشخص کنید...اینجوری من نمیتونم هیچ فکری بکنم...اصلا مفید نیست اینجوری...ببخشیداااا:(

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه پاسخ نامه اشم بذاری من تستاشو زدم میخام درصد بگیزورم
ی دنیااااا ممنون بابت سوالاااا نیکی جووووووونم دوست انگلیسی وااای فک کن همیشه اینو میگم ی جوری میشم خحح
بله بلهههه ميزارم. معمولا شب كارنامه مياد همون موقع میشه پاسخ نامه رو ميدن. هر وقت تو سايت بود منم واستون ميزارم :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
هانی جان منبع این سوالای معاصر چیه؟؟؟؟من ماناقابوسی خوندم فقط هیچکدومشونو نمیدونم؟؟؟
هانی جان درباره معماری حبابی شما متنی گذاشته بودید یل ترنج؟؟؟الان میگردم پیدا نمیکنم
بچه ها تایپیک خیلی شلوغ شده من گیجذشدم بخدااا اینجا ...

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تهویه شبانه در کدام نوع اقلیم ، استراتژی کاهش حرارت تابستانی است؟
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هانی جان منبع این سوالای معاصر چیه؟؟؟؟من ماناقابوسی خوندم فقط هیچکدومشونو نمیدونم؟؟؟
هانی جان درباره معماری حبابی شما متنی گذاشته بودید یل ترنج؟؟؟الان میگردم پیدا نمیکنم
بچه ها تایپیک خیلی شلوغ شده من گیجذشدم بخدااا اینجا ...

عزیزم اینا سوالای آزاد معماری سالهای پیش بود....من نذاشتم حتما ترنج جان گذاشته....:gol:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک :surprised:
3-سرد
4-معتدل

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل

2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون یه جا خوندم توی مناطق گرم و خشک واسه مکانهایی که فقط صبح استفاده میشه شبا سرما را وارد فضا میکنن که چند ساعت اول صبح ازش استفاده کنن .... حالا نمیدونم منظور سوال همینه یا نه؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا