ممنونم خخخختبریک ایما عزیز خیلی عالیه
رتبه ات زیر 20 میشه
از کی برای کنکور میخونی ؟ سال قبل هم خوندی؟
سوالات بزار ما هم حل کنیم درصد بگیریم
آره من پارسالم شرکت کردم...خدایی خوندم...میانگینم با کلید شد 33 حدودا اما کارنامه ک اومد..فهمیدم تو پاسخنامه اشتباه وارد کردم میانگینم شد 25 فکر کنم
واسه امسال هم از مهر ک پایان نامه رو تحویل دادم چسبیدم ب کتاب
ی سری فایل داشتم تو تاپیک نکات هم گذاشتمشونهمین پایانه مسافر بری امام خمینی تهران یه جا نوشتن کار بهرام شیر دل سبک فولدینگ / یه دیگه نوشته پل اندرو سبک های تک
ایماه جان اینو از کجا کپی کردی؟
فدای تو عزییییییزم...ایشالاااااااااادنیا دنیا ممنونم ازت..بیشترم ممنون میشم اگه لطف کنی و اسم کتاب رو دقیق بگی...
مشتاق خریدنش شدم...کاشکی زودتر میپرسیدم....
الهام جان تبریک میبینم خیلی خوووب ترکوندی بابااااا...ایشالله کنکور از اینم بهتر بزنی...
چشم عزیییییزم..... تا شب همه رو میذارم براتونخوش بحالت خیلی عالی زدی انشالاه کنکور م اینجوری باشه خدایی،حقته
ی سوال از این سنحش هست سوال 83 تاریخ ک گزینه 1حوابش اون عکس اخه شبیه ساختمان واین رایت نیست؟؟؟؟
تو مانا قابوسی ی عکس دیگه ب این بنا کذاشته!!
و حواب سوال89چیه؟؟و از کدوم منبع است؟؟ممنون حواب بدی
فدای تو گلم...منابع چی؟؟؟
آفرین الهاااام جونم.عاااالیه عزیززززم
برو که کم مونده تک رقمی شی!!!
منابعتم به ما بگو شاید ی فرجی شد

....بابا این مغزم حدی داره خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.واسه اینه که بچه های تهران قربونشون برم زبانو بالای 60 میزنن
....بابا این مغزم حدی داره خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.واسه اینه که بچه های تهران قربونشون برم زبانو بالای 60 میزنن گت حرفه بدیه
 گت حرفه بدیه