زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجاد همه درک و سازه رو میخوای بخونی یا بخشی از اونو...اگه همشو میخوای بخونی...حوصله ات سر نمیره؟؟؟کسل کننده نی>؟
چرا اینجوریم کاراییت میاد پایین من یه خورده از اولاشونو خوندم از فردا با سیلابس مرکز فشرده شاید سه چهار روزه تمومش کنم بعلاوه تاریخ ...مگه تو چه طور میخونی؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدین نه دیر؟منیم آدیم سجاد دیر.........aytakin؟
بو گئجه تئز یاتاجاغام........صاباح گرك تئز اویانام........ گئجه ز خیر:D
.من بعد میتونی منو قارداش خودت بدونی:D
الهام این آزمونای سنجشو قرار بود بزاری چی شد؟؟؟؟نزار بزنم کانال عربی و تیپ گاومیش آبادی:w01:
عاااقا گفتم شب.. منظورم 1 ب بعد بود..نتم محدودیت داره آخه
بعدشم... من قبلا چی گفته بودم ب شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:mad:
مرسسسسسسسسییییی...:*
فدای تو عزیزم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجاد بی ادب فحش میدی؟؟؟:mad: گت حرفه بدیه:mad:

بابااااا...من بلد نیستم...فارسی صحبت کنید ک بتوننم ج بدم...
بوژو بوژو ترانه خا:biggrin: نه بابا فحش کجا بود تلفطش فرق فوکوله..گفتم شب اومده برو بخواب دیگه:D ورگولنزم.وورگولنزج.....وووووووووش

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بوژو بوژو ترانه خا:biggrin: نه بابا فحش کجا بود تلفطش فرق فوکوله..گفتم شب اومده برو بخواب دیگه:D ورگولنزم.وورگولنزج.....وووووووووش

اهاااان...فهمیدم اون یکی رو میگی....ک معنیه برو میده....دوست ترکم خوبه ها...عید خونه دوستم بود این چند تا کلمه رو خواهرش ک از تبریز اومده بود اذیتم میکرد میگفت...اینفدر تو اون 5 روز گفت ک معنیشو تقریبا یاد گرفتم:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهاااان...فهمیدم اون یکی رو میگی....ک معنیه برو میده....دوست ترکم خوبه ها...عید خونه دوستم بود این چند تا کلمه رو خواهرش ک از تبریز اومده بود اذیتم میکرد میگفت...اینفدر تو اون 5 روز گفت ک معنیشو تقریبا یاد گرفتم:D
فحش رو میگی 5 روز بهت میگفت؟؟؟؟وااااااااااااااااااااااااااا.چن دفعه بگم با آدمای ناجور نگرد دخمل
بیا باهم تمومش کنیم نهایتا تا 26 من سه تا کتاب رو دوره میکنم از رو سیلابس

arefeh

کاربر ممتاز
چرا اینجوریم کاراییت میاد پایین من یه خورده از اولاشونو خوندم از فردا با سیلابس مرکز فشرده شاید سه چهار روزه تمومش کنم بعلاوه تاریخ ...مگه تو چه طور میخونی؟؟؟

من این کاررو نمیکنم تو صفحات قبل گفتم ک برناممو....بزار لینک بدم....

arefeh

کاربر ممتاز
فحش رو میگی 5 روز بهت میگفت؟؟؟؟وااااااااااااااااااااااااااا.چن دفعه بگم با آدمای ناجور نگرد دخمل

نه بابا...من میومدم تلفظ کنم...اون یکی رو میگفتن داری تلفظ میکنی و کلی میخندیدن...ههییی سعی میکردم این یکی رو بگما ولی نمیشد...از اونجا یاد گرفتم

arefeh

کاربر ممتاز

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...هی-)/page340?p=7214797&viewfull=1#post7214797

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...هی-)/page339?p=7214749&viewfull=1#post7214749

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا...من میومدم تلفظ کنم...اون یکی رو میگفتن داری تلفظ میکنی و کلی میخندیدن...ههییی سعی میکردم این یکی رو بگما ولی نمیشد...از اونجا یاد گرفتم
من سنی چوخ ایستیرم اینو هر روز به من بگی ترکیت خیلی خوب میشه امتحان کن

arefeh

کاربر ممتاز
خوبه خیلیم نیس که؟؟؟تنوعم داری خسته نمیشی.همینو برو عالیه

برا یه روز فکر کنم کافیه...اگه اتفاقی نیوفته شاید تا آخر هفته یه دور دوره بشه همشون....نظر تو چیه؟؟

memare iran

عضو جدید
برنامه ام برای فردا :
تاریخ معاصر مدرنیسم رو تموم کنم مجدد از اول مرور کنم...
سازهای کابلی رو بخش سیستم های ساختمانی رو بخونم
تاریخ شیوه خراسانی
معماری جهان هند-ژاپن و چین و آمریکا و اژه و یونان
بقیه نور رو میخونم و تمومش میکنم
طراحی لرزه ای هم 2-3 فصلشو میخونم
درک رفتار و سازه در معماری هم شاید بخش سازه های چادری و کش بستی...
ابنیه سنتی هم باید کمیشو بخونم
نظرتون چیه؟؟؟
شما هم برنامه هاتونو بگید...بزارید حس زقابت دوستانه تووو هم ایجاد کنیم...یه حس تحریک برا زیاد کردن تلاشمون...
3 هفته بیشتر نمونده ها
چقدر اینهارو میتونم بخونم...؟؟؟اونم تو 9 ساعت؟؟؟

عارفه تو واقعا همه اینها رو تو یه روز میرسی بخونی؟؟؟ آفرین
من امروز فقط تونستم شیوه پارتی وخراسانی و یه بخشی از نور بخونم
زودخسته میشم وکند پیش میرن درسها

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا یه بنا رو توی دو سبک متفاوت یا دو معمار متفاوت نوشتن ؟ مث همون مثلای که قبلا گفتم
عرض شود ک .... خخخخخخخخ
والا چی بگم عزیزم
واسه ی معاصر ایران هرچی محدودتر بخونیم بهتره چون ی سری تناقض تو منابع پیدا میشه... من خودم پارسال قسمت ایران رو از پارسه خوندم.. بد نبود... امسال هم همون خلاصه رو + ی سری خورده ریزه از این ور و اونور + عکسهای کتاب بانی مسعود خوندم...
اما همون لیست معمارا ک تو تاپیک نکات گذاشتم معتبره مطالبش تا جایی ک میدونم
:confused:

arefeh

کاربر ممتاز
جرات ندارم معنی کنم :razz:
خیلی خسته اومدم باشگاه سوال بپرس این پستای سجیرا داموس خوندم انقد خندیدم خستگیم در اومد سوالمم یادم رفت

:surprised::eek:مگه چی گفتههههه؟؟؟؟؟
نانی تو چی میگی؟؟؟
عجب آدمهایی هستینا...مظلوم گیر اوردین؟؟:(:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه تو واقعا همه اینها رو تو یه روز میرسی بخونی؟؟؟ آفرین
من امروز فقط تونستم شیوه پارتی وخراسانی و یه بخشی از نور بخونم
زودخسته میشم وکند پیش میرن درسها

عزیزم...ننمی دونم میتونم تا نه...فردا میرم ک امتحانش کنم..
امروز ک تو 8:30 بد مرور نکردم...
تو پستهای قبل گفتم ک امروز چیا رو خوندم...تا ببینیم چی میشه برا فردا...

arefeh

کاربر ممتاز
عرض شود ک .... خخخخخخخخ
والا چی بگم عزیزم
واسه ی معاصر ایران هرچی محدودتر بخونیم بهتره چون ی سری تناقض تو منابع پیدا میشه... من خودم پارسال قسمت ایران رو از پارسه خوندم.. بد نبود... امسال هم همون خلاصه رو + ی سری خورده ریزه از این ور و اونور + عکسهای کتاب بانی مسعود خوندم...

پارسال میگفتن جزوه خوشنویس خوبه...و اینچا هم گفتن کامل نیا...من ک ندیدم والاااا.. و هنوزم شروع نشده متاسفانه...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرض شود ک .... خخخخخخخخ
والا چی بگم عزیزم
معاصر ایران قبادیان میخونم که توش پر از تناقضه بعد توی اینترنت سرچ میکنم ویکی پدیا یه چیز دیگه نوشته . بازم ممنون عزیزم . به قبادیان ایمیل بزنم جواب میده ؟

memare iran

عضو جدید
عزیزم...ننمی دونم میتونم تا نه...فردا میرم ک امتحانش کنم..
امروز ک تو 8:30 بد مرور نکردم...
تو پستهای قبل گفتم ک امروز چیا رو خوندم...تا ببینیم چی میشه برا فردا...

برنامه مرور امروزت دیدم خیلی خوب بود میشه گفت عالی بوده..موفق باشی
من که وقت تلف شده م خیلی زیاده

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::eek:مگه چی گفتههههه؟؟؟؟؟
نانی تو چی میگی؟؟؟
عجب آدمهایی هستینا...مظلوم گیر اوردین؟؟:(:cry:

هیچی طرف تورو گرفتم ...
دعام کنید ک صب زود بیدارشم 6یا7،اخه نخندینا راس ساعت9شروع میکنم درسمو..هیچکسی تست نمیزنه منم ک از صب چند تا تستای مختلف زدم و تنها چیری ک خوندم معماری گونه شناسی و معاصر تا اخر شیکاگو دوفصل طراحی لرزه ای

arefeh

کاربر ممتاز
برنامه مرور امروزت دیدم خیلی خوب بود میشه گفت عالی بوده..موفق باشی
من که وقت تلف شده م خیلی زیاده

منم وقت تلف شده خیلی دارم...از صبح تا ساعت 5:30 تا 9 ساعت میخونم بعد ک میام خونه...00000000000000000:cry:یعنی چقدرم وقتم میره....ای خداااا...میام خونه نمیدونم چرا اصلا نمیتونم...
ما بریم بخوابیم ک برنامه فشرده داریم دبتون 70% برنامه ام رو هم برم. ک عالی میشه...
شبه همگی شیرنسکافه ای....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا