زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجیرا اااا ب سوالام جواب بده بذار این درک معماری زبان ب 30برسونم کمک کن پاداشت با خدا سجیرا
من راهیان ارشد روخوندم تقریبا همه سوالای تستی تو انتشارات مختلف چاپ میشن یکی ان ..من که از راهیان ارشد راضی بودم.....ولی رفیقم گفت تالیفی رو نمیشه روش حساب کرد.....همین مطالبی که میخونی میشه درک بعلاوه سایه و پرسپکتیو
ولی یه فصلهایی از درک عسگری رو اگه بخونی بد نیس اگه هم نخوندی فدای سرت.............یه بخشی داره مال طراحی بیمارستان و مدرسه و سینما و اینا..............سعی کن یه نگاهی بهش بندازی

ترنج

عضو جدید
ترنج جون اون کتاب در مورد مدارس اولیه داشت گفتم اگه دوست دارین براتون بزارم (تا آخر شب عکس می گیرم می زارم) :)
ولی در مورد سوالات سنجش شرمنده واقعا وقت نمی کنم وگرنه خیلی دوست داشتم این کار رو انجام بدم
....

مریم جون اگه می بینی به کارمون نمیاد که خودتو تو زحمت ننداز
باشه مرسی مریم جونم.دشمنت شرمنده
همین که زحمت جزوه های متدینو کشیدی ی دنیا ارزش داره.ی دنیام ممنون:gol:مرررسی عزیزززم

راستی نانی عزیز و آیتکین مهربون ممنون از جواباتون:heart:ببخشید تشکرام تموم شده!!
سجیرا داموس تفبل الله برادر!اجرکم عند الله:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من راهیان ارشد روخوندم تقریبا همه سوالای تستی تو انتشارات مختلف چاپ میشن یکی ان ..من که از راهیان ارشد راضی بودم.....ولی رفیقم گفت تالیفی رو نمیشه روش حساب کرد.....همین مطالبی که میخونی میشه درک بعلاوه سایه و پرسپکتیو
ولی یه فصلهایی از درک عسگری رو اگه بخونی بد نیس اگه هم نخوندی فدای سرت.............یه بخشی داره مال طراحی بیمارستان و مدرسه و سینما و اینا..............سعی کن یه نگاهی بهش بندازی

اون بخش هارو خوندم تو الان درکت 40میزنی؟؟؟
من دارم از آزمون اول مرکز دوباره تستاشو میزنم بعد مخیام مرور کنم جاهایی ک نتونستم جواب بدم کار خوبیه؟؟؟سراسری ها راهم هرروز یکی میخام بزنم من اشکالم تست نزدنه خودم فهمیدم فقط کار درستیه ؟؟فردا روز پشیمون نشم جرا تست زدم ننشستم مطلب بخونم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
me too

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
روزتون بخیییییییییر جمییییعا
چ معرکه ای گرفته سجاااااااد
همش دروووغه
من خودم زنجیرم بلدم بترکونم...
بیاییید سمت من.. ناره من ی کتابم دارم ...طبیعت منبع الهام (من) خخخخخخ قووول میدم همه قبوووولید
سجاااد جونی ی سوال... کارنامش مال کدوم کنکوره؟ پارسال؟؟
یعنی بجز تاریخ تمام درصداش نرماله.. آدم اگه نرمال باشه زیر 100 هم میشه ک بشه ؟؟؟؟
جان الهام بگو میشه
:cry:
منم پیام نور و غیر انتفاعی شرکت نکردم..ایشالا کارنامه منم اینجور... شه حالا اگه 172 یا 272 هم بود شاکرم بخدا:confused:

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گل من ی مشورت:
من میخوام واسه منظر خلاصه نکات خودمو بخونم ک از چندتا جزوه قبل خلاصه کردم..کافیه؟؟ فقط نقشه هارو باز نگاه میکنم از رو منابع..هووم؟
بعد واسه فن.. همون سازه در معماریو درک رفتار؟
نور و اقلیمو و تاسیسات تموم شد مرورش
آکوستیک هم فقط خلاصه هام
واسه فن بنظرتون از جزوه های سروش نیا و شریفی کدومارو بهتره ک مرور کنم؟
تاریخ هم ک بماند ک چند فصل بیشتر نخوندم از جهان :| و سبک شناسی تموم شده فقط

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون بخش هارو خوندم تو الان درکت 40میزنی؟؟؟
من دارم از آزمون اول مرکز دوباره تستاشو میزنم بعد مخیام مرور کنم جاهایی ک نتونستم جواب بدم کار خوبیه؟؟؟سراسری ها راهم هرروز یکی میخام بزنم من اشکالم تست نزدنه خودم فهمیدم فقط کار درستیه ؟؟فردا روز پشیمون نشم جرا تست زدم ننشستم مطلب بخونم

نظری جوابی!!!؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گل من ی مشورت:
من میخوام واسه منظر خلاصه نکات خودمو بخونم ک از چندتا جزوه قبل خلاصه کردم..کافیه؟؟ فقط نقشه هارو باز نگاه میکنم از رو منابع..هووم؟
بعد واسه فن.. همون سازه در معماریو درک رفتار؟
نور و اقلیمو و تاسیسات تموم شد مرورش
آکوستیک هم فقط خلاصه هام
واسه فن بنظرتون از جزوه های سروش نیا و شریفی کدومارو بهتره ک مرور کنم؟
تاریخ هم ک بماند ک چند فصل بیشتر نخوندم از جهان :| و سبک شناسی تموم شده فقط
عالیه اما ب جزوه ساختمانهای بلندم نظری کن بازم بچه ها بیشتر واردن راستی تست چی میزنی؟؟؟مثلا این ازمونارو دوباره بررسی نمیکنی ؟؟برا مرکزو میگم راستییییییی برا عناصر چی خوندی ؟؟؟

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظری جوابی!!!؟
واسه درک میگی؟؟ چی میخوای بخونی دیگه الان؟؟؟
نه عزیزم چ اشکالی داره تست
برو تاپیک نکات مهم من بقول max اونجا ی سری چیز میز واسه درک داره بعدشم تست بزن اساااااااااااااسی
من ک خودم تو درک پوچم اما خب بزرگان اینارو گفتن

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالیه اما ب جزوه ساختمانهای بلندم نظری کن بازم بچه ها بیشتر واردن راستی تست چی میزنی؟؟؟مثلا این ازمونارو دوباره بررسی نمیکنی ؟؟برا مرکزو میگم
آها آره...ب کل فراموشش کردمااا.... مرسی گلم
من واسه پارسال کل کتابای راهیانو گرفتم :| .... خریت بود یا هرچی .... دگ همونارو تستشو زدم.. ب اضافه ی آزمونای مرکز امسالو سالهای قبلش ک تو تاپیک بود
واسه عناصر هم ..شریفی :|

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها آره...ب کل فراموشش کردمااا.... مرسی گلم
من واسه پارسال کل کتابای راهیانو گرفتم :| .... خریت بود یا هرچی .... دگ همونارو تستشو زدم.. ب اضافه ی آزمونای مرکز امسالو سالهای قبلش ک تو تاپیک بود
واسه عناصر هم ..شریفی :|

وای عناصر پرینتش بی کیفیت میشه مجبورم باسیستم نگکنم چشام درد میگیره راستی ایماه جوتم سال 91یکی از بچه ها از دانشگاهمون متوسط درصداش30بود نمیدونم 200آورد یا400بعد با اسکیس شد 7.دانشگاه تهران قبول شد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من که جمعه ظهر بعدش نتم قطع شد تا الان ،دیروز هم که به جز5ساعت بقیه اش در بستر بیماری بودم پست ها م که خیلی زیاد بودن نتونستم همه را بخونم می خواستم بدونم این پاسخ نامه ازمون مرکز کسی نزاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها نمی دونم سوالات سخت بودن یا من خنگ شدم جدیدا من سوالات کنکور بهتر از این جواب میدم چیکار کنم امید داشته باشم یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کسی پیدا نمیشه فی سبیل الله این خر پا را به من یاد بدههههههههههههه،والا یاد گرفتن و زدن تست هاش شده برام ارزوووووووووووووووو

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من که جمعه ظهر بعدش نتم قطع شد تا الان ،دیروز هم که به جز5ساعت بقیه اش در بستر بیماری بودم پست ها م که خیلی زیاد بودن نتونستم همه را بخونم می خواستم بدونم این پاسخ نامه ازمون مرکز کسی نزاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها نمی دونم سوالات سخت بودن یا من خنگ شدم جدیدا من سوالات کنکور بهتر از این جواب میدم چیکار کنم امید داشته باشم یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کسی پیدا نمیشه فی سبیل الله این خر پا را به من یاد بدههههههههههههه،والا یاد گرفتن و زدن تست هاش شده برام ارزوووووووووووووووو
عذاروجان چرا بستر بیماری؟؟؟عریزم پاسخ نامه نداشت از رو کارنامه نیکی تصحیح کردیم ک زیر کارنامه اش جوابا بود ...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااا نءَگوتیک همون التقاط گرایی؟؟؟؟؟مسلما ک ن!!!؟؟درسته؟؟؟پل بروکلین تو مانا قابوسی نوشته نوگوتیک اما تو سنجش نوشته بود التقاط گرایی تو جواب تسریخیش؟؟؟
پس کدوم صحیح؟؟؟لطفا جواب بدید و راهنماییی کنید ممنون پیشاپیش ش ش ش ش ش

aytakin69

عضو جدید
بچه ها به نظرتون من سوالای هنرهای ساخت رو بگیرم ؟ مال عصر کنکاش ..کتاب خوبیه آیا؟میشه تموم کرد من هنوز سوالای معماریم تموم نکردم..

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من ی آزمون جامع سنجش داشتم نمیدونم همونه ک شما میگید یا نه
اما این درصدام شد :
زیان 30

فن 61

تاریخ 86.7

درک 61

منظر
50

این منمو تاریخ :

میانگین :59.03

هییییییییی کااااش کنکور اینجور بود

aytakin69

عضو جدید
اما این درصدام شد :
زیان 30

فن 61

تاریخ 86.7

درک 61

منظر
50

این منمو تاریخ :

ازمون اخری که ما رفتیم تو تاپیک ازمونای ازمایشی صفه 12 اخرین ازمونیه که بچه ها گذاشتن....اگه اون باشه که ایول :)...فن و تاریخش از مال مرکز یه ذره سخت تر بود

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمون اخری که ما رفتیم تو تاپیک ازمونای ازمایشی صفه 12 اخرین ازمونیه که بچه ها گذاشتن....اگه اون باشه که ایول :)...فن و تاریخش از مال مرکز یه ذره سخت تر بود
آره همون بود........ من بعد از شکست روحیه ایه دیروز الان با درصد تاریخم تو فضااااااام خخخخخخخخ
درکم واسه من بدک نبود ک همیشه کم میزنم
خدایاااااا شکرت

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما این درصدام شد :
زیان 30

فن 61

تاریخ 86.7

درک 61

منظر
50

این منمو تاریخ :

اگه سجیرا داموس بود حتما بهت میگفت که رتبه ات زیر 100 میشه ایشالله:w11:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
اما این درصدام شد :
زیان 30

فن 61

تاریخ 86.7

درک 61

منظر
50

این منمو تاریخ :

آفرین آبجی......عالیه.....خسته نباشی ....با این اوضاع به امید خدا زیر 100 هستی مطمئنن.....چون این کنکوره 70 درصد شبیه کنکوره و میتونی روش حساب کنی
انشالله سال بعد دانشگاه تهران:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه سجیرا داموس بود حتما بهت میگفت که رتبه ات زیر 100 میشه ایشالله:w11:
معلوم نیس کجاس خخخخخخ. رفته وردی چیزی حفظ کنه بیاد خخخخ
ایشالااااا ....... ایشالا همه رتبه های خوب داشته باشیم... چیزی ک انتظارشو داریم
زیر 100 هم نشه خدایااا حدود 200 بشه ک ب چیزی ک میخوام برسم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما این درصدام شد :
زیان 30

فن 61

تاریخ 86.7

درک 61

منظر
50

این منمو تاریخ :

تو بری کنکور و درصدات تو اون هم اینطوری باشه ، رتبه ات رو 100- بدون!:heart:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین آبجی......عالیه.....خسته نباشی ....با این اوضاع به امید خدا زیر 100 هستی مطمئنن.....چون این کنکوره 70 درصد شبیه کنکوره و میتونی روش حساب کنی
انشالله سال بعد دانشگاه تهران:)
:redface::redface::redface:
کسی زبان 87 رو زده؟؟؟؟
آسونه یا من من خوب زدم ؟؟؟؟
16 درست زدم:biggrin:
آفریییین صد آفرییین....هولااااااااا هولا هولا

aytakin69

عضو جدید
معلوم نیس کجاس خخخخخخ. رفته وردی چیزی حفظ کنه بیاد خخخخ
ایشالااااا ....... ایشالا همه رتبه های خوب داشته باشیم... چیزی ک انتظارشو داریم
زیر 100 هم نشه خدایااا حدود 200 بشه ک ب چیزی ک میخوام برسم
حالا تو که انقد تاریخو خوب زدی میگی منابع سوالاتو.....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو بری کنکور و درصدات تو اون هم اینطوری باشه ، رتبه ات رو 100- بدون!:heart:
عاااااااااقااااااااا رفتم فضاااااااااااااااااااااااا:love:
ایشالا شما ک زیر 20 هستی
دستت رو سرما بشیم 100 خخخخ

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما این درصدام شد :