زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
معاصر ایران قبادیان میخونم که توش پر از تناقضه بعد توی اینترنت سرچ میکنم ویکی پدیا یه چیز دیگه نوشته . بازم ممنون عزیزم . به قبادیان ایمیل بزنم جواب میده ؟
نمیدونم والا جواب میده یا نه:confused:
اما همون جزوه ای بود ک بچه ها گذاشته بودن.. اونم با خونده های من متناقض نبود
اصن ویکیو بیخیالش شو.. تناقض توش فرراااااااااوووووووووووووووااااان
من برم ک ی کم دگ بخونم و خدافظی کرده باشم و روم نشه باز بیام اینجا و اگه خوابم گرفت ایشالااا بعدش بخوابم خخخخخخ
ایشالااااااااا همه ب بهترینها برسییییییم
شب بخییییر

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا یه روز فکر کنم کافیه...اگه اتفاقی نیوفته شاید تا آخر هفته یه دور دوره بشه همشون....نظر تو چیه؟؟
بچه ها اونایی که جزوه نسیم عسگری رو خوندن ارسن شیخ احمد جام فک کنم بناهای پلان رو اشتباه نوشته میشه یه چک بکنین با متن جزوه و 255 سبک شناسی پیرنیا؟؟؟خیلیم مهمه نمیشه راحت ازش گذشت

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اونایی که جزوه نسیم عسگری رو خوندن ارسن شیخ احمد جام فک کنم بناهای پلان رو اشتباه نوشته میشه یه چک بکنین با متن جزوه و 255 سبک شناسی پیرنیا؟؟؟خیلیم مهمه نمیشه راحت ازش گذشت
پلان درسته

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دنیا دنیا ممنونم ازت:gol:..بیشترم ممنون میشم اگه لطف کنی و اسم کتاب رو دقیق بگی...:)مشتاق خریدنش شدم...کاشکی زودتر میپرسیدم....

خواهش می کنم عزیزم، اسم کتابش معماری ایران نیارش - غلامحسین معماریان
اینم یه توضیح راجع به مدارس اولیه از همون کتابه که منارشو گذاشته بودم;)

پیوست ها

• Madares.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من جزوه نسیم عسگری رو اصلا نخوندم بنظرون خوبه به عنوان مرور بخونمش؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من جزوه نسیم عسگری رو اصلا نخوندم بنظرون خوبه به عنوان مرور بخونمش؟
خوشبحالت من منبع اصلیم و هنوز نصفش مونده.اگعه قبلیاتو خوندی حتما بخون جزوه خوبیه
بچه ها من این همه مسجد رو قاطی میکنم.........................یکی یه راهنمایی برای تاریخ بکنه تو رو خدا.تاریخ اسلامی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبحالت من منبع اصلیم و هنوز نصفش مونده.اگعه قبلیاتو خوندی حتما بخون جزوه خوبیه
بچه ها من این همه مسجد رو قاطی میکنم.........................یکی یه راهنمایی برای تاریخ بکنه تو رو خدا.تاریخ اسلامی
من هم می گم که جزوه بسیار عالیی می باشد.;)
برخلاف جزوه جهان و معاصر قابوسی که 90 درصد معاصر می باشد!:mad:
علاوه بر اسلامی نسیم عسگری ، یه نگاهی هم به متدین و پیرنیا هم بکنید.pdf اشون تو تاپیک هست.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پلان هاشون رو می گی؟با نما و آرایه هاشون؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نسیم عسگری فقط واسه معماری اسلامی جزوه داره؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا کدوم مسجد گنبد و گوشه سازیش چیه و چه آرایه ای استفاده شده.یه توضیح کلی اگه بگی ممنونت میشم
والا اکثر مسجدای سبک خراسانی (نه همشون)گچبری و سکنج و دالبری ساسانی و ... رو دارن.آجرکاری ساده و خشت و آجر هم مصالحشونه.ترمبه فیلپوش زیاد استفاده شده.
گوشه سازی گنبد ها هم ترمبه پتکانه و ترکین تو روش رازی به بعد دیده می شه.
گنبد تاج ااملک ترمبه پتکانه
گنبد نظام الملک ترکین
مقبره امیر اسماعیل سامانی هم سه کنجه.
برسیان ترمبه پتکانه
مقبره 12 امام یزد ترمبه پتکانه است.گچ بری برهشته محراب
گنبد خانه مسجد جامع گلپایگان ترکین.
زواره:ترمبه پتکانه گنبد داخلی - ترکین گنبد خارجی - خط کوفی - کاربندی در ایوان-کهن ترین چغد کلیل
گنبد سلطانیه:کاشی کاری- سفال پیش بر- سفال مهری - گچ بری پته و کریاس
بقیه اش هم می گم.
گچ بری ها هم :
برهشته ////////////////////واسه محراب
برجسته/////////////////////تیز
شیرشکری//////////////////ریز ترین نوع
زبره//////////////////////////منحنی
آذری : سفال مهری و آجرتراش در دوره اول آذری و هفت رنگ در دوره دوم آذری - چغد کلیل آذری - چفد چمانه - گنبد سبویی - نخیر و نهاز زیاد در تهرنگ
آذری : گنبد سازی دو نوع : ترکین و گردچین با استفاده ار شاهنگ و هنجار - انواع طاق و گنبد - 5و7 به 5 به 7 - پیمون - شتاب زدگی - اشتباهات در اجرای قوس ها ، مثل سلطانیه که 5و7 غلط داشت و میریزه و بعدن معمار تبریزی ، اونو درست اجرا می کنه.

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
صبح همه بچه های گل باشگاه بخیر....
خسته نبااااشید....
امیدوارم یه روز عالی در پیش داشته باشید....
ما هم میریم سر مرور...ببینیم چ میشه...یه 70 دقیقه ای خوندم...
بریم نور رو تمومش کنیم...;)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 2 هفته شاید بیشتر میشه به زور روزی 2 ساعت میخونم :( ولی حالا که شانسی نمیدونم چی شد اومدم این صفحه رو دیدم ، نوشته ها رو که خوندم کمی انرژی گرفتم برا درس :smile: خیلی خوبه :D

اینجا کلا بمب انرژین بچه ها!!!!
بچه ها من دیروز آزمون سنجش رو زدم همه درصدام حدود 40 بود (البته زبانو نزدم)
یه لحظه کلا نا امید شدم:(((
اگه کنکور حتی مث همین آرمون سنجش باشه :((
من رتبه ام 1000 میاد:cry:
خیلی نا امیدم:cry:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا کلا بمب انرژین بچه ها!!!!
بچه ها من دیروز آزمون سنجش رو زدم همه درصدام حدود 40 بود (البته زبانو نزدم)
یه لحظه کلا نا امید شدم:(((
اگه کنکور حتی مث همین آرمون سنجش باشه :((
من رتبه ام 1000 میاد:cry:
خیلی نا امیدم:cry:
سلااااااااام
تو هم مثه اونروز من نشوووووو
کل روزم سوخت با غصه و گریه
بابا بیخیال این درصدا و این چیزا..... با هممون هستماااااا
بعدشم ..اون آزموناااا غلط ملط زیاد دارن.. ب قول نانی جون مثلا سوال 89......... تو تاپیک نکته ها مطلب کاملی ازش گذاشتم... حتما بخونید... واااجبه #410

mahmoudz

کاربر فعال
بچه ها من ی آزمون جامع سنجش داشتم نمیدونم همونه ک شما میگید یا نه
اما این درصدام شد :
زیان 30

فن 61

تاریخ 86.7

درک 61

منظر
50

این منمو تاریخ :

میانگین :59.03

هییییییییی کااااش کنکور اینجور بود

سلام.
بهتون تبریک میگم.
میشه لطف کنید منابعی را که مطالعه فرمودید، بفرمائید؟؟؟
ممنون.

• Like
واکنش ها: imah

3ehn4z!

عضو جدید
وا چرا اینجوری شد؟تا من اومدم پست بزارم مشکل پیدا کرد :razz: مجبور شدم یکی دیگه بسازم :( ولی به هر حال اره خیلی خوبه اینجا من که انرژی گرفتم :D باید دوباره سعی کنم برسونم به 5 ساعت روزی :smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان بعد از 1 ماه دوری از درس و الافی سر پایان نامه برگشتم که باهم بترکونیم کنکورو و این که دیروز دفاع کردم و نمرم 18/02 شد از دیروز هم مهندس شدم و خوشحال :):w18:
به به به به
ااااااای ول آوررررررررین
من 18 شدم خخخخخخخخخخخخ
تبرییییییییییک
من گفتم نمیای دگ خخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به به به
ااااااای ول آوررررررررین
من 18 شدم خخخخخخخخخخخخ
تبرییییییییییک
من گفتم نمیای دگ خخخ
ممنونم 1 ماه شب و روز نداشتم و 30 دقیقه تا 2 ساعت در روز خواب داشتم حالا کارامو میزارم ببینید نه این که نمیومدم دسترسی به اینتر نت نداشتم وگرنه مگه میشه از این جا دل کند الان هم از دانشگاه وصل شدم سرعت پائینه کارامم میزارم که ببینید و در کل امیدوارم بتونم تو این وقت باقی مونده به روزای اوجم برگردم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمامی منابعی که مطالعه فرمودید را ممنون میشم بفرمائید.
چشم
زبان : 504 + 1100 + زبان عمومی سری ارشد :|
فن : درک رفتار + سازه در معماری + مبانی سازه+ طراحی لرزه ای+ ایستایی فاطمی + معمار مهندس ساختار + جزوه های شریفی + جزوه های سروش نیا + استاتیک کاربردی گلابچی + آکوستیک قیابکلو + نور ایزدی + تنطیم شرایط قیابکلو + تنظیم شرایط کسمایی + تاسیسات مکانیکی سلطاندوست + جزوه طباطبایی + عناصر کزازی
تاریخ : سبک شناسی + معاصر قبادیان + معاصر بانی مسعود + معماری ایران پیرنیا + معماری اسلامی پیرنیا + معماری اسلامی کیانی + معاصر عسگری + جزوه قابوسی + نسیم عسگری + ی سری جزوه + خلاصه نکات خودم از پارسال + معاصر اعتضادی
درک : عسگری + خوشنویس + راهیان ارشد
منظر : اعتضادی + بهبهانی + حسینی + نعیما + منظر راهیان ارشد + جزوه ی نقشه ها و مدارک مرکز

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم 1 ماه شب و روز نداشتم و 30 دقیقه تا 2 ساعت در روز خواب داشتم حالا کارامو میزارم ببینید نه این که نمیومدم دسترسی به اینتر نت نداشتم وگرنه مگه میشه از این جا دل کند الان هم از دانشگاه وصل شدم سرعت پائینه کارامم میزارم که ببینید و در کل امیدوارم بتونم تو این وقت باقی مونده به روزای اوجم برگردم
اییییییشااااااالا ک بترکونی و زیر 10

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لغات کنکورای 87حفظ بودم از دیروز شروع کردم فقط90.91
هم حفظ کنم ب نظرتون کار درستیه ه یا وقت تلف،کردن تو این مدت باقی مانده
درضمن با روشی ک ی چیزی یادم میارم با جمله حفظ میکنم دیگه با،لا یتنر حفظ نمیکنم
نظرتون چیه؟؟؟؟

اگه وقت تلف،کردنه حتما بگید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان بعد از 1 ماه دوری از درس و الافی سر پایان نامه برگشتم که باهم بترکونیم کنکورو و این که دیروز دفاع کردم و نمرم 18/02 شد از دیروز هم مهندس شدم و خوشحال :):w18:

مهندس،پویای عزیززززززز خوش گلیبسن ن ن
دلمون برات تنگ شده بود تبریک

3ehn4z!

عضو جدید
imah جونم مطمینم قبولی . چقد کتاب.خوش به حالت.من اصلا حوصلم نمیکشه اونقد کتاب بخونم :(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم
زبان : 504 + 1100 + زبان عمومی سری ارشد :|
فن : درک رفتار + سازه در معماری + مبانی سازه+ طراحی لرزه ای+ ایستایی فاطمی + معمار مهندس ساختار + جزوه های شریفی + جزوه های سروش نیا + استاتیک کاربردی گلابچی + آکوستیک قیابکلو + نور ایزدی + تنطیم شرایط قیابکلو + تنظیم شرایط کسمایی + تاسیسات مکانیکی سلطاندوست + جزوه طباطبایی + عناصر کزازی
تاریخ : سبک شناسی + معاصر قبادیان + معاصر بانی مسعود + معماری ایران پیرنیا + معماری اسلامی پیرنیا + معماری اسلامی کیانی + معاصر عسگری + جزوه قابوسی + نسیم عسگری + ی سری جزوه + خلاصه نکات خودم از پارسال + معاصر اعتضادی
درک : عسگری + خوشنویس + راهیان ارشد
منظر : اعتضادی + بهبهانی + حسینی + نعیما + منظر راهیان ارشد + جزوه ی نقشه ها و مدارک مرکز
:w22::w22::w22::w22:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا