زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادم اومد.. کوشک نیس بنا هست ب اسم 40 ستون
بفرمایید :
عمارت چهل ستون سرهنگ آباد اردستان......... دوره ی قاجار
مسجد چهل ستون کرمان...........دوره ی صفویه
مسجد چهل ستون زنجان....... دوره ی قاجار
مسجد چهل ستون سرخه....... قرن اول هجری قمری

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که تاج سری خانوم..........مرسی بچه ها..........................دوستون دارم.این عاریف درصداشو نزاشت فک کنم اپلای کرده خبری ازش نیس
عارفه رو چ زود میپرسید اما ب من ک میرسه
از ظهر همش سوال میپرسم کسی جواب نمیدهه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خجالت میکشم بگم اما میگم
هانی جان قیمتش 32تومن بود نگرفتم
امکانش هست فقط سالای 90.91.92مباحث ک ب ماهم مربوط میشه رو بذاری پرینت بگیریم .البته اگه تونستی ..ی سوال میخاام تست بزنم من خونده هامو خوندم تست تا حالا زیاد نزدم نظرتون چیه

یه سالشو کامل من گذاشتم سال 90...80 صفحه بود...تنبلیم اومد بقیه رو هم بزارم...دردسر داشت:confused:

قدیمی ترین مناره ها ب تریتیب؟؟؟مسجد جامع ساوه_مسجد پامنار زواره مسجد جامع کاشان
این تو جزوه نسیم عسگری.این درسته!!؟مگه نه؟؟
پس قدیمی ترین مناره ایاز نمیشه !!نه؟؟؟؟؟درسته بچه ها !؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تریتیب ممنون از جواب هاتون

چرا مناره ایاز هم باید باشه.....
چند تا سوال برای بچه های گلم :
توزیع نیروی باد در ارتفاع ساختمان بر اساس آیین نامه های موجود چگونه در نظر گرفته می شود؟
1-پله ای
2-سهمی
3-مثلثی
4-در تمام ارتفاع ساختمان یکسان در نر گرفته می شود
بار مرده ساختمانها :
1-بر اساس نوع ساختمان از جداول مربوطه استخراج می شود
2-بر اساس جزییات اجرایی ساختمان محاسبه می شود
3- بر اساس عملگرد ساختمان از آیین نامه ها به دست می آید
4-به طور تقریبی در ساختمانهای مختلف تخمین زده می شود

این یه رازه!
بعضی ها بهم عارف می گن بعضی ها هم max!

بیا اینجام دست از سر من بر نمیداره...یه دفعه بگو عارفه ای خیال خودتو راحت کن...ایییییییییییش...اینقدر متنفرم میاد اسمشم به من میچسبونه
شما که تاج سری خانوم..........مرسی بچه ها..........................دوستون دارم.این عاریف درصداشو نزاشت فک کنم اپلای کرده خبری ازش نیس
عزیزم من گفتم تا مرور نکنم...تست عمرا بزنم....

منظورت عارفه هست دگ؟؟
نه بنده خدا درگیر کارای شرکته تا جایی ک میدونم
:cry:

بچه های متخصص و اهل تاریخ!
این ها رو من می نویسم ، اگه درستن که هیچ و اگه نه بگین.
در ضمن اگه شما هم این طور جفت بنا می شناسین بگین که یه جمع بندی شون کنیم.
دو تا کاخ آپادانا داریم:یکیش تو شوش - دیگری در تخت جمشید و اولین کاخ تخت جمشید
دوتا معبد کنگاور : یکیش تو کنگاور - اون یکی تو کاخ بیشاپور
دوتا دروازه شیران : یکی تو ترکیه - دیگری تو یونان
دوتا کوشک 40 ستون: قزوین - اصفهان
;) اینو فقط نمیدونم...تو ترکیه هم هست یا نه...

• Like
واکنش ها: imah

arefeh

کاربر ممتاز
سلام بر دوستان....ما ک امروز الکی وقتمون رفت...اون رئیس بیکارمون از صبح گفت بریم عملا تا 11 کاری نکردیم...فقط ور ور ور ور حرف زد...از 11-12 پاکتهای الف و ب و ج رو بستیم ...بهش میگم چرا گفتی من بیام...کاری نداشتی که...میگه یه ماه باهات حرف نزدم...یکم حرف بزنیم خالی بشه...گزارش ها رو بهت بدم...(خدایی انگار من رئیسم اون کارمند....:biggrin:)
از ساعت 1 تا 5 هم یه 3:40 دقیقه خوندم...
تاریخ بخش ایران رو پارسی و پارتی از سیک شناسی-متدین و نسیم عسگری مرور کردم
جهان رو از زارعی بخشها دوره سنگی و بین النهرین و مصر و ایران
این مباحث مجموعا 2:20 وقتمو گرفت...
معاصر هم بخش ارگانیک رو خوندم ...معاصر کند پیش میرم...اما همین طور هم ادامه بدم تمومش میکنم...
کلا روز الاف کردن ما توسط شرکت بود...:mad:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عارفه رو چ زود میپرسید اما ب من ک میرسه
از ظهر همش سوال میپرسم کسی جواب نمیدهه
عزیزم سوالت چیه پستها زیاده حتما ندیدیم عارفه نقل مجلسه دیگه نباشه نمیشه.در ضمن چند وقت دیگه شووور میکنه روزای آخره پیشمونه...........:D

arefeh

کاربر ممتاز
این ex یا عارف فکر کرده فقط خودش بلده سئواله بزار....با اون سئوالاش...
بچه ها چند تا سئوال خیلی ریز و سخت هم من میزارم...البته شاید به نظر شما سخت بیاد اما میزارم چون ممکنه تعداد کمی از شما بهشون بر نخورده باشید یا دقت نکرده باشید...در مورد تاریخه
منبع سبک شناسی پیرنیا
1-مرتفع ترین گنبد در دوره ساسانی کدام بناست؟
2-کاخ هایی ک دارای ایوان منتهی به کنبد خانه است از قبل از اسلام نام ببرید...؟؟5 مورد
3-اولین 9 بخشی ک شاید بتوان آن را پیش در آمدی بر شکل گیری صفه باشد کدام بناست؟
4-شباهت بین تخت جمشید و معبد آناهیتا کنکاور در چیست؟دو مورد
5-مصالح مهم دوره هخانشیان و اشکانیان ک این دو دوره را از هم متمایز میکنند چیست؟
6-از جمله مجموعه یا کاخهایی ک در دوره قبل درونگرایی رو معماری می کنند را نام ببرید..؟3 مورد
7-نخستین بنایی ک در آن تاق و تویزه استفاده شده مربوط به چه دوره ایست ؟ در چه شهری؟ به چه نامی؟
8-نقش برجسته های مجموعه بیشابور برگرفته از چه معماری است؟؟منظور مطابقت با اروپا
9-بنایی ک در دوره ساسانی از خشت خام استفاده شده به جای سنگ ؟
10-ورودی کاخ خسرو یا قصر شیرین شبیه چه کاخی؟ و چه ویژگی دارد؟؟(منظور از ویژگی عناصری ک در آن استفاده شده است میباشد...)
زود ج بدید تا سئوالهای بعد رو بزارم...
مثل ex دوست ندارم منتظرتون بزارم....

arefeh

کاربر ممتاز
عزیزم سوالت چیه پستها زیاده حتما ندیدیم عارفه نقل مجلسه دیگه نباشه نمیشه.در ضمن چند وقت دیگه شووور میکنه روزای آخره پیشمونه...........:D

:redface:کیییی میگه من شوووووور کنم زوز آخر میشه؟؟؟تازه اون موقع شروع میشه...
بچه ها من تا آخر عمرم اینجا اتراق؟؟اطراق؟؟اطراغ ؟اتراغ ؟؟ :Dکرده ام....

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سجاد جون چه خبرا میبینم که هنوز وفاداری به باشگاه:biggrin:.درسات خوب پیش میره؟.من نمیکشم چند روزه راستش حسابی خسته شدم.کسی دوا درمونی نداره مثل دستمال قدرت کایکو:D

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ex یا عارف فکر کرده فقط خودش بلده سئواله بزار....با اون سئوالاش...
بچه ها چند تا سئوال خیلی ریز و سخت هم من میزارم...البته شاید به نظر شما سخت بیاد اما میزارم چون ممکنه تعداد کمی از شما بهشون بر نخورده باشید یا دقت نکرده باشید...در مورد تاریخه
منبع سبک شناسی پیرنیا
1-مرتفع ترین گنبد در دوره ساسانی کدام بناست؟ فیروز آباد
2-کاخ هایی ک دارای ایوان منتهی به کنبد خانه است از قبل از اسلام نام ببرید...؟؟5 :)
3-اولین 9 بخشی ک شاید بتوان آن را پیش در آمدی بر شکل گیری صفه باشد کدام بناست؟ هشت بهشت؟؟؟؟؟؟؟
4-شباهت بین تخت جمشید و معبد آناهیتا کنکاور در چیست؟دو مورد ...پلکان دو طرفه و سکو
5-مصالح مهم دوره هخانشیان و اشکانیان ک این دو دوره را از هم متمایز میکنند چیست؟ هخامنشیان بوم آورد نبوده و سنگ تراش ستون سنگیو تیر چوبی..........اشکانیان سنگ لاشه و خشت:confused:
6-از جمله مجموعه یا کاخهایی ک در دوره قبل درونگرایی رو معماری می کنند را نام ببرید..؟3 مورد
7-نخستین بنایی ک در آن تاق و تویزه استفاده شده مربوط به چه دوره ایست ؟ در چه شهری؟ به چه نامی؟ ایوان کرخه
8-نقش برجسته های مجموعه بیشابور برگرفته از چه معماری است؟؟منظور مطابقت با اروپا
9-بنایی ک در دوره ساسانی از خشت خام استفاده شده به جای سنگ ؟ طاق کسری
10-ورودی کاخ خسرو یا قصر شیرین شبیه چه کاخی؟ و چه ویژگی دارد؟؟(منظور از ویژگی عناصری ک در آن استفاده شده است میباشد...) کاخ آشور.عقب رفتگی و تو رفتگی...پنجره کور
زود ج بدید تا سئوالهای بعد رو بزارم...
مثل ex دوست ندارم منتظرتون بزارم....
:gol::gol: ممنون دوستم ولی کاش تستی بود سوالا.راستش من تستی خوندم:D

arefeh

کاربر ممتاز
سلام سجاد جون چه خبرا میبینم که هنوز وفاداری به باشگاه:biggrin:.درسات خوب پیش میره؟.من نمیکشم چند روزه راستش حسابی خسته شدم.کسی دوا درمونی نداره مثل دستمال قدرت کایکو:D

عزیزم...فقط خودت باید خودتو کمک کنی...به این فکر کن 30 روز دیگه همین موقع داری استراحت میکنی...(البته من بعد آزمون تصمیم دارم تمام خلاصه هامو تایپ کنم و براشون عکس سرچ کنم و یه کتابچه برا خودم در بیارم...)
ولی ریلکس میشیم...از این استرس و دلشوره و ....ایشالله همه بعد آزمون شاد باشند...
ایشالله ک آزمون نرمالی امسال باشه...
ایشالله ک هممون از این مجازی بودن در میایم....:)

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم...فقط خودت باید خودتو کمک کنی...به این فکر کن 30 روز دیگه همین موقع داری استراحت میکنی...(البته من بعد آزمون تصمیم دارم تمام خلاصه هامو تایپ کنم و براشون عکس سرچ کنم و یه کتابچه برا خودم در بیارم...)
ولی ریلکس میشیم...از این استرس و دلشوره و ....ایشالله همه بعد آزمون شاد باشند...
ایشالله ک آزمون نرمالی امسال باشه...
ایشالله ک هممون از این مجازی بودن در میایم....:)
درسته عارفه جون.آره مردیم از بس مجازی بودم تازیگا برا بابا مامانمم پست میزارم و قتی مامانم غذای خوشمزه ای درست میکنه لایکش میکنم
شوخی در رفته امیدوارم به همین زودی همتونو کلاس اسکیس و بعد اون تو بوفه دانشگاه ببینم:D

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface:کیییی میگه من شوووووور کنم زوز آخر میشه؟؟؟تازه اون موقع شروع میشه...
بچه ها من تا آخر عمرم اینجا اتراق؟؟اطراق؟؟اطراغ ؟اتراغ ؟؟ :Dکرده ام....
:w14::w14::w14::w31: مبارکه عروس داریم اینجا؟؟ یه دستی هم بکش رو سرما ترشیدیم عروس خانوم:w31:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سللام خانوم چه عجب مشعشع فرمودین تاپیکمونو؟ واللا منم میخونم ولی آزمون امروز مرکز رو خوب ندادم باید رو نقاط ضعفم کار کنم بخصوص تاریخ..چرا من دارم دوست ناباب و یه ذرم ذغال خوووووووووووب:w18:

arefeh

کاربر ممتاز
:w14::w14::w14::w31: مبارکه عروس داریم اینجا؟؟ یه دستی هم بکش رو سرما ترشیدیم عروس خانوم:w31:

:redface::redface::redface:تا قسمت چی باشه...خدا چی بخواد...بندگان خدا چی بخوان...عمع خاله دایی مامان برادر خواهر چی بخوان....آقایی ک قراره در آینده شریک باشه چی بخواد....:D
از همه مهمتر من چی بخواااااام:cool:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:redface::redface::redface:تا قسمت چی باشه...خدا چی بخواد...بندگان خدا چی بخوان...عمع خاله دایی مامان برادر خواهر چی بخوان....آقایی ک قراره در آینده شریک باشه چی بخواد....:D
از همه مهمتر من چی بخواااااام:cool:
خیلی آقایی عروس خانوم:D

arefeh

کاربر ممتاز
اینم آخرین مطلب چاپ شده از مناره های اولیه :
خوندنش خالی از لطف نیست ...
:gol:
اگه دوست داشتین مدارسش رو هم بذارم
قدیمیترین مدرسه شناخته شده همون فخریه ی سبزواره

مریم جووون عالییییییی بووووووووووووووووووووود.اسم این کتاااب چیهههه؟؟؟عجب چیز باحالی بود؟؟؟کاشکی اینو به عنوان یه منبع میخوندم...:(

arefeh

کاربر ممتاز
میگم اینجا چرا به جا اینکه شبها شلوغ باشه روزها شلوغه...جریان چیه؟؟؟
شبها خیلی درس میخونیدااااا...منم باید به فکری به این موضوع داشته باشم....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا