بچه ها چند وقته سمانه نیست؟؟؟؟؟؟
ی سوال دیگه قدیمی ترین مدرسه در معماری
ایران کدوم مدرسه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون منو از سردرگمی رها کنید دوستای عزیزم ممممم
اگه اشتباه نکنم فخریه سبزوار باید باشه
درسته.فخریه سبزوار،دیلمی.
بچه ها چند وقته سمانه نیست؟؟؟؟؟؟
ی سوال دیگه قدیمی ترین مدرسه در معماری
ایران کدوم مدرسه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون منو از سردرگمی رها کنید دوستای عزیزم ممممم
اگه اشتباه نکنم فخریه سبزوار باید باشه
درسته.فخریه سبزوار،دیلمی.
تبت؟؟؟ حیفه تبت ک من برم اونجا
من از صبح ک کلی گریه کردم الانم دنبال ی راه بدون درد واسه خودکشیم
عزیزم من همه ی دروسو میخونم منتهی ی تاریخمو نتیجه میگیرم فقط![]()

ضعف من زبانه و درکعزیزم چرا گریه کردی؟!!!! به نقل از تیماج عزیز که بهم گفت از درصدای آزمونات نه نا امید شو نه امیدوار...فقط ببین ضعفات کجاست و برطرف کن تازه شما که فن و تاریخو خییییلیییی خوب زدین بقیه هم خوب بودن ... به این فک کن که الان میدونی ضعفات کجاست و میری برطرفشون میکنی تو این فرصتی که داری...گریه بسه ببین اشکالات کجاس برو مرور کن باریکلا![]()

به نظرم اكثراً توي همين ٢ تا درس مشكل دارن. اينقدر به خودت فشار نيار. درك و زبان براي ٩٨٪ كنكوريا مشكله. به جاش خوشحال باش كه بقيه درسات خوبهضعف من زبانه و درک
درمونم نداره جز مرگ
چون همینا بدجور دارن زمین میزنن منو

افرین ب همه تون واقعا لایق قبولی هستیدعزیزم چرا گریه کردی؟!!!! به نقل از تیماج عزیز که بهم گفت از درصدای آزمونات نه نا امید شو نه امیدوار...فقط ببین ضعفات کجاست و برطرف کن تازه شما که فن و تاریخو خییییلیییی خوب زدین بقیه هم خوب بودن ... به این فک کن که الان میدونی ضعفات کجاست و میری برطرفشون میکنی تو این فرصتی که داری...گریه بسه ببین اشکالات کجاس برو مرور کن باریکلا![]()
طبق شناختی ک از خودم دارم فن و تاریخم ایشالا آزمون بعد مثه اونا میزنم :|به نظرم اكثراً توي همين ٢ تا درس مشكل دارن. اينقدر به خودت فشار نيار. درك و زبان براي ٩٨٪ كنكوريا مشكله. به جاش خوشحال باش كه بقيه درسات خوبه![]()
ضعف من زبانه و درک
درمونم نداره جز مرگ
چون همینا بدجور دارن زمین میزنن منو
درصدای من
زبان 55
فنی 30
تاریخ 55
درک 58
منظر 38
به نظرم تاریخش سخت نبود اصلا با مرور بیشتر میشه شیرین 70 زد..

ایول! فن رو ببری بالای 50 ،رتبه زیر70 تضمین می شه!درصدای من
زبان 55
فنی 30
تاریخ 55
درک 58
منظر 38

درصدای آزمون سنجشم که خوب نبود...زبان درک و منظر حدود 40 و تاریخ و فنی 25...ایول! فن رو ببری بالای 50 ،رتبه زیر70 تضمین می شه!
این سوالا و جوابا دسته کیه؟ به من هم بفرستین!![]()
.....چند تا صفه برگرد عقب دیشب همینجا گذاشتن..درصدای من
زبان 55
فنی 30
تاریخ 55
درک 58
منظر 38
هیچ کدوم از این آزمون ها حتی سنجش هم ملاک نیستند!درصدای آزمون سنجشم که خوب نبود...زبان درک و منظر حدود 40 و تاریخ و فنی 25........چند تا صفه برگرد عقب دیشب همینجا گذاشتن..
درصدای آزمون سنجشم که خوب نبود...زبان درک و منظر حدود 40 و تاریخ و فنی 25........چند تا صفه برگرد عقب دیشب همینجا گذاشتن..
هنوز کارنامه نهایی که نیومده...آره همون بود تقریبا...برا تو کارنامه نهایی اومده چن نفر بود شرکت کننده ها؟رتبه ات چند شده؟؟؟درصدایی ک خودت در آورده بودیه؟؟؟
پارسالم کنکور خوندی؟نه؟ راستی چه جوری میشه فایل آپ کرد اینجا از سوالای سنجش عکس گرفتم...سلام دوستان!
من زبان و فنی و درک عمومی امتحان دیروز مرکز رو زدم و درصدام تو این سه درس اینطور شد:
زبان 76.333333% .................ریدینگ دوم یهذره اعصابم رو سرویس کرد!دوتا تو لغاتا و 5 تا تو ریدینگ ها غلط داشتم.
فنی 73.3333%.................بهتون گفتم که سادست!
درک عمومی هم 63%................سایه ها سخت بود ولی همه سایه ها رو درست زدم و غلطام اون شرط طراحی فرودگاه و توحید و کاروانسرا وless is more بودند.
تاریخ و منظر رو هم حوصله ندارم جواب بدم ، برم که داره فوتبال می ده.
چند تا آزمون دیگه مونده؟ من هم ثبت نام کنم.
آره داده بودم و رتبم 260 و 320 شد.پارسالم کنکور خوندی؟نه؟ راستی چه جوری میشه فایل آپ کرد اینجا از سوالای سنجش عکس گرفتم...
چه بد که با 260 یه سال دیگه موندی....آره داده بودم و رتبم 260 و 320 شد.
تو attach می تونی آپ کنی.
ارشد خر است واقعا...میشه بگی چی خوندی واسه فنی؟ دقیق بگو افرین..