زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چند وقته سمانه نیست؟؟؟؟؟؟
ی سوال دیگه قدیمی ترین مدرسه در معماری
ایران کدوم مدرسه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون منو از سردرگمی رها کنید دوستای عزیزم ممممم

اگه اشتباه نکنم فخریه سبزوار باید باشه

درسته.فخریه سبزوار،دیلمی.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبت؟؟؟ حیفه تبت ک من برم اونجا:(
من از صبح ک کلی گریه کردم الانم دنبال ی راه بدون درد واسه خودکشیم
:crying:
عزیزم من همه ی دروسو میخونم منتهی ی تاریخمو نتیجه میگیرم فقط:cry:

عزیزم چرا گریه کردی؟!!!! به نقل از تیماج عزیز که بهم گفت از درصدای آزمونات نه نا امید شو نه امیدوار...فقط ببین ضعفات کجاست و برطرف کن تازه شما که فن و تاریخو خییییلیییی خوب زدین بقیه هم خوب بودن ... به این فک کن که الان میدونی ضعفات کجاست و میری برطرفشون میکنی تو این فرصتی که داری...گریه بسه ببین اشکالات کجاس برو مرور کن باریکلا;)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم چرا گریه کردی؟!!!! به نقل از تیماج عزیز که بهم گفت از درصدای آزمونات نه نا امید شو نه امیدوار...فقط ببین ضعفات کجاست و برطرف کن تازه شما که فن و تاریخو خییییلیییی خوب زدین بقیه هم خوب بودن ... به این فک کن که الان میدونی ضعفات کجاست و میری برطرفشون میکنی تو این فرصتی که داری...گریه بسه ببین اشکالات کجاس برو مرور کن باریکلا;)
ضعف من زبانه و درک
درمونم نداره جز مرگ
:cry:
چون همینا بدجور دارن زمین میزنن منو

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضعف من زبانه و درک
درمونم نداره جز مرگ
به نظرم اكثراً توي همين ٢ تا درس مشكل دارن. اينقدر به خودت فشار نيار. درك و زبان براي ٩٨٪ كنكوريا مشكله. به جاش خوشحال باش كه بقيه درسات خوبه :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین ب همه تون واقعا لایق قبولی هستید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم اكثراً توي همين ٢ تا درس مشكل دارن. اينقدر به خودت فشار نيار. درك و زبان براي ٩٨٪ كنكوريا مشكله. به جاش خوشحال باش كه بقيه درسات خوبه :)
طبق شناختی ک از خودم دارم فن و تاریخم ایشالا آزمون بعد مثه اونا میزنم :|

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضعف من زبانه و درک
درمونم نداره جز مرگ

عزیزم هم زبان هم درک درسایی هستن که معمولا زیاد غلط میزنبم منم درصد زبانم شد ...34!!!8تا غلط زده بودم!!....اما ناراحت نیستم الان دیگه به خودم قول دادم تواین درس اگه یکمم شک داشتم اصلا نزنم تا 100درصد مطمئن نیستم جواب ندم تو هم همبنکارو بکن اگه زبان 12 تارو هم مطمئن بزنی میشه 40 که درصد خوبیه... درک هم همینطور

• Like
واکنش ها: imah

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصدای من
زبان 55
فنی 30
تاریخ 55
درک 58
منظر 38
به نظرم تاریخش سخت نبود اصلا با مرور بیشتر میشه شیرین 70 زد..
ایول! فن رو ببری بالای 50 ،رتبه زیر70 تضمین می شه!;)
این سوالا و جوابا دسته کیه؟ به من هم بفرستین!:cry:

aytakin69

عضو جدید
ایول! فن رو ببری بالای 50 ،رتبه زیر70 تضمین می شه!;)
این سوالا و جوابا دسته کیه؟ به من هم بفرستین!:cry:
درصدای آزمون سنجشم که خوب نبود...زبان درک و منظر حدود 40 و تاریخ و فنی 25...:cry:.....چند تا صفه برگرد عقب دیشب همینجا گذاشتن..

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصدای آزمون سنجشم که خوب نبود...زبان درک و منظر حدود 40 و تاریخ و فنی 25...:cry:.....چند تا صفه برگرد عقب دیشب همینجا گذاشتن..
هیچ کدوم از این آزمون ها حتی سنجش هم ملاک نیستند!
تو با اراده بخون و مرور کن و تست زنی تمرین کن ، حتما نتیجه می گیری.
با یه آزمون نتیجه نهایی نگیر!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه تحلیلی بیان کنم از این آزمونی که دادین و با اجازه دوستان:
سوالا رو دیدم و بهتون بگم زبان از 1100 بود و فنی بطور وحشتناکی ساده و معمولی بود و اونطوری تو کنکور فنی نمی دن.
تاریخ هم واسه کسی که خوب حضور ذهنی داشته باشه ، معمولی بود.سخت نبود!کسایی که ناراضی اند ، تاریخ رو بیشتر بخونن!
درکش خوب بود و منظرش هم از سطح کنکور پایین تر بود.سال قبل هر دو اینا تو کنکور متوسط و نیمه سخت بودند.
من ساعت 14:30 شروع می کنم و سوالا رو می زنم و درصدامو بهتون می گم.:redface:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
اینم آخرین مطلب چاپ شده از مناره های اولیه :
خوندنش خالی از لطف نیست ...
:gol:
اگه دوست داشتین مدارسش رو هم بذارم
قدیمیترین مدرسه شناخته شده همون فخریه ی سبزواره

پیوست ها

• Manare.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه نظر بدید!!؟؟
همتون ک درصداتون خوبه
من میخام رو تست کار کنم چون مشکل خودمو فهمیدم
حالا میخام اینارو پرینت بگیرم و بخونم
آزمون 7مرکز با آکادمی هم معماری هم ساختش با تستای ک یرای شریفی بود برای گرایش هنرهای ساخت.
با تستای طباطبایی خوبن ؟؟؟؟میخام هرروز دوبار تست بزنم ببینم درصدم میره بالا
جزوه بتن درسنامه مرکزم میخام بخونم !!اوکی ب نظرتون
منم میخام درصدامو بالا ببرم خاهش کمک کنید

mh.memar

عضو جدید
بچه ها کسی دفترچه سوالات و پاسخنامه تشریحی آزمون دیروز آزمایشی سنجش (جامع دوم) رو داره ، بذاره برای دانلود؟؟؟
شنیدم سوالات سخت بوده
.ممنون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان!
من زبان و فنی و درک عمومی امتحان دیروز مرکز رو زدم و درصدام تو این سه درس اینطور شد:
زبان 71% .................ریدینگ دوم یهذره اعصابم رو سرویس کرد!دوتا تو لغاتا خالی و 5 تا تو ریدینگ ها غلط داشتم.
فنی 73.3333%.................بهتون گفتم که سادست!
درک عمومی هم 63%................سایه ها سخت بود ولی همه سایه ها رو درست زدم و غلطام اون شرط طراحی فرودگاه و توحید و کاروانسرا وless is more بودند.
تاریخ و منظر رو هم حوصله ندارم جواب بدم ، برم که داره فوتبال می ده.
چند تا آزمون دیگه مونده؟ من هم ثبت نام کنم.

آخرین ویرایش:

aytakin69

عضو جدید
سلام دوستان!
من زبان و فنی و درک عمومی امتحان دیروز مرکز رو زدم و درصدام تو این سه درس اینطور شد:
زبان 76.333333% .................ریدینگ دوم یهذره اعصابم رو سرویس کرد!دوتا تو لغاتا و 5 تا تو ریدینگ ها غلط داشتم.
فنی 73.3333%.................بهتون گفتم که سادست!
درک عمومی هم 63%................سایه ها سخت بود ولی همه سایه ها رو درست زدم و غلطام اون شرط طراحی فرودگاه و توحید و کاروانسرا وless is more بودند.
تاریخ و منظر رو هم حوصله ندارم جواب بدم ، برم که داره فوتبال می ده.
چند تا آزمون دیگه مونده؟ من هم ثبت نام کنم.
پارسالم کنکور خوندی؟نه؟ راستی چه جوری میشه فایل آپ کرد اینجا از سوالای سنجش عکس گرفتم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا