درک رفتار و سازه در معماری------------------>همه عکساشو باید بدونی و فک کنم تو نکات مهم من ، یکی، تو 4 برگ همشو آورده.چه بد که با 260 یه سال دیگه موندی....ارشد خر است واقعا...میشه بگی چی خوندی واسه فنی؟ دقیق بگو افرین..
![]()
مرسی...مباحث ملی کدوما مهمترن؟درک رفتار و سازه در معماری------------------>همه عکساشو باید بدونی و فک کنم تو نکات مهم من ، یکی، تو 4 برگ همشو آورده.
طراحی لرزه ای و ارتقا دهنده و بتنی و فولادی و کششی و فشاری و پرشده از هوا و کش بستی و سازه بلند رو از جزوه ها بخون.
خرپا هایی که عضو صفر دارن رو حفظ کن و اون سه شرط صفر بودن رو یادت نگه دار.ممان اینرسی رو بلد باش و سیستم های ساختمانی همه ساختمان ها رو بلد باش.
طبیعت منبع الهام رو بخون.به احتمال بالا این سال سوال میاد.
فناوری های نوین و مشبک فضایی و دیجیتال رو از کتاب بخونین.مثلا تو مشبک فرق قاب ویرندل و متقاطع و منفرد و تاشونده وhexmode و سازه های معرووف رو بدونین.تو دیجیتال الگوریتم ها رو مثل ورونئی و پیرامتیک و کم شونده و ..... رو بدونین.فناوری های نوین پر از، نورد سرد و 3d panel ,...... است که مهم می باشد.
مباحث ملی و 2800 و نکات آبا و کتاب کنکورها و تاپیک نکات مهم من یادتون نره.
مثلا تو اون سوال درک عمومی که گالری داده بود و مساحت خواسته بود ، باید استاندارد های مینیمم گالری رو بدونین که تو اون سوال عرضش می شد : 0.9+2.4+0.9 = 4.2 که تقریبا 4 و اون مستطیل مساحتش می شد:4*8=32(نسبت 1 به 2 بود.)
طبیعت منبع من خخخخخخدرک رفتار و سازه در معماری------------------>همه عکساشو باید بدونی و فک کنم تو نکات مهم من ، یکی، تو 4 برگ همشو آورده.
طراحی لرزه ای و ارتقا دهنده و بتنی و فولادی و کششی و فشاری و پرشده از هوا و کش بستی و سازه بلند رو از جزوه ها بخون.
خرپا هایی که عضو صفر دارن رو حفظ کن و اون سه شرط صفر بودن رو یادت نگه دار.ممان اینرسی رو بلد باش و سیستم های ساختمانی همه ساختمان ها رو بلد باش.
فناوری های نوین و مشبک فضایی و دیجیتال رو از کتاب بخونین.مثلا تو مشبک فرق قاب ویرندل و متقاطع و منفرد و تاشونده وhexmode و سازه های معرووف رو بدونین.تو دیجیتال الگوریتم ها رو مثل ورونئی و پیرامتیک و کم شونده و ..... رو بدونین.فناوری های نوین پر از، نورد سرد و 3d panel ,...... است که مهم می باشد.
مثلا تو اون سوال درک عمومی که گالری داده بود و مساحت خواسته بود ، باید استاندارد های مینیمم گالری رو بدونین که تو اون سوال عرضش می شد : 0.9+2.4+0.9 = 4.2 که تقریبا 4 و اون مستطیل مساحتش می شد:4*8=32(نسبت 1 به 2 بود.)
مبحث چھارم مقررات ملی ساختمان الزامات عمومی ساختمانمرسی...مباحث ملی کدوما مهمترن؟
شما اطلاعاتت خوبه مطمئنم تک رقمی باشگاه هستین صد در صد.به ما فقیر فقرام یه کمکی بکن مهندس من بیشتر عمرمو تو حبس بودم تازه میخوام درس بوخونم و عادم شمدرک رفتار و سازه در معماری------------------>همه عکساشو باید بدونی و فک کنم تو نکات مهم من ، یکی، تو 4 برگ همشو آورده.

1.......چند تا سوال برای بچه های گلم :
توزیع نیروی باد در ارتفاع ساختمان بر اساس آیین نامه های موجود چگونه در نظر گرفته می شود؟
1-پله ای
2-سهمی
3-مثلثی
4-در تمام ارتفاع ساختمان یکسان در نر گرفته می شود
بار مرده ساختمانها :
1-بر اساس نوع ساختمان از جداول مربوطه استخراج می شود
2-بر اساس جزییات اجرایی ساختمان محاسبه می شود
3- بر اساس عملگرد ساختمان از آیین نامه ها به دست می آید
4-به طور تقریبی در ساختمانهای مختلف تخمین زده می شود
استاندارد های مهمه که تو تاپیک نکات مهم من و درک عمومی معماری علی عسگری و نویفرت و مباحث ملی هست ولی کاملش رو یه جا ندارم.طبیعت منبع من خخخخخخ
مهندس میگم واسه ی اون محاسباتی ک انجام دادی چیز خلاصه و جمع و جوری نداری دعات کنیم؟؟؟

چند تا سوال برای بچه های گلم :
توزیع نیروی باد در ارتفاع ساختمان بر اساس آیین نامه های موجود چگونه در نظر گرفته می شود؟
1-پله ای
2-سهمی
3-مثلثی
بار مرده ساختمانها :
نه عزیزم شما درست میگی اید کتاب اشتباه چاچی داره.خودتو دار نزنی یه وخت
خخخخخخخخخ نگو غلطه ک دگ دارم طنابو دارو میبافماااا
الهام ما میمیریم (فک کنم دومیت اشتباه بود )درک عسگری ک نداشت ک.. من جزوشو خوندماستاندارد های مهمه که تو تاپیک نکات مهم من و درک عمومی معماری علی عسگری و نویفرت و مباحث ملی هست ولی کاملش رو یه جا ندارم.![]()

کتابش رو می گم!30 تومنیه رو!درک عسگری ک نداشت ک.. من جزوشو خوندم
نویفرت هم ک :|
مباحث خو انقد تفلونن ک فقط جلداشونو نگاه میکنم خخخخ
فکر کنم همون نکات مهم من رو باید شخم بزنیم اساسیییییییییی واسه مرور
ااای خدا بکش خلاص کن خخخ
شک داشتم بهش خخخنه عزیزم شما درست میگی اید کتاب اشتباه چاچی داره.خودتو دار نزنی یه وختالهام ما میمیریم (فک کنم دومیت اشتباه بود )
دگ واسه کتاب ک دیییرهکتابش رو می گم!30 تومنیه رو!
مباحث هم عکسه که روش عدد زده ، عایا حفظ کردنش سخته؟![]()
من اعتضادیو کیانی رو هم خوندمبچه ها من تاریخ 20 درصد زدم فقط البته مرور نکردم اینه منابع تاریخی که خوندم به نطرتون ایراد کارم کجاس..همینا خوبه برای یه درصد متعادل؟
مجله اثر 20 و 24.سبک شناسی پیرنیا..متدین 1و2... جزوه نسیم عسگری
جهان زارعی
چند فصل از زمان و معماری.قبادیان..........بانی مسعود...........
با تسلط کامل اینا حدود 70 مطمئن باش.بچه ها من تاریخ 20 درصد زدم فقط البته مرور نکردم اینه منابع تاریخی که خوندم به نطرتون ایراد کارم کجاس..همینا خوبه برای یه درصد متعادل؟
مجله اثر 20 و 24.سبک شناسی پیرنیا..متدین 1و2... جزوه نسیم عسگری
جهان زارعی
چند فصل از زمان و معماری.قبادیان..........بانی مسعود...........
مرسی دوست من واقعا خیلی بهم امید دادی (میگم اسم واقعیتو نمیخوای بگی )با تسلط کامل اینا حدود 70 مطمئن باش.
این یه رازه!مرسی دوست من واقعا خیلی بهم امید دادی (میگم اسم واقعیتو نمیخوای بگی )
:|مرسی دوست من واقعا خیلی بهم امید دادی (میگم اسم واقعیتو نمیخوای بگی )
شما که تاج سری خانوم..........مرسی بچه ها..........................دوستون دارم.این عاریف درصداشو نزاشت فک کنم اپلای کرده خبری ازش نیس:|
منم کشک سابیدم
من اون اثرو متدین رو نخوندم
حالا جوون بگییر :|
منظورت عارفه هست دگ؟؟شما که تاج سری خانوم..........مرسی بچه ها..........................دوستون دارم.این عاریف درصداشو نزاشت فک کنم اپلای کرده خبری ازش نیس
چند تا سوال برای بچه های گلم :
1-پله ای
2-سهمی
3-مثلثی
بار مرده ساختمانها :
بقیش اوکیبچه های متخصص و اهل تاریخ!
این ها رو من می نویسم ، اگه درستن که هیچ و اگه نه بگین.
در ضمن اگه شما هم این طور جفت بنا می شناسین بگین که یه جمع بندی شون کنیم.
دو تا کاخ آپادانا داریم:یکیش تو شوش - دیگری در تخت جمشید و اولین کاخ تخت جمشید..........دوتا معبد کنگاور : یکیش تو کنگاور - اون یکی تو کاخ بیشاپور
دوتا دروازه شیران : یکی تو ترکیه - دیگری تو یونان که می گن زادگاه هرکوله
دوتا کوشک 40 ستون: قزوین - اصفهان.............. یکی دگ هم هست فکر کنم اما یادم نمیاد چک میکنم میگم...