مرسييييي عزيزم! من كلن استرس سلامتيمو داشتم اصلن نتونستم خيلى بخونم، ولى الان ديگه پرانرژى مى خوام بتركونم!سمانه جووووووووون کجابودی،بخدا من چند روز ک نبودید همش میگفتم پس کجان!!!چرا نمایید .من از اومدنت ناامیدشده بودم حح خداروشکر دندونات بهتر شد پس.
اره مرور خیلی سخته منم مرور میکنم تا الان 5ساعت ..

من كه تا تموم نشه تست نمى زنم چون اعصابم خورد مى شه،من فک کردم سخت مشغولی......الهی..........................................ایشالا چیزی نیست.درس که میخونی؟؟؟؟؟؟
بچه ها تست به نظرتون چی بزنم مرکز یه مقدار زدم.ولی خودتون میدونین وقت میبره تست زدن............مرکز 91 و 92 با ایوانخانه پارسال خوبه؟؟؟؟؟این سنجش چیه گزاشتن تو تاپیک آزمونا؟؟؟؟خوبه اونارو هم دان کنم
در ضمن هنرهای ساخت مال امسال مرکزو همشو گزاشتن؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا کجاش سخته مرور سمانه جان......دیگه باید جوری بخونی انگار دیگه هیچ فرصتی نداری بخونی پس باید مشتی خوند.....................یا علی
مرسييي مرسييي! حالا مى تركونيم ديگه تا كنكور!سمانه جان خوش اومدی عزیزم.به خدا شماها نبودین منم انگیزه نداشتم بیام اینجا....خدارو شکر که بهتری![]()
مرور خيلى مهم تره به نظرم وگرنه سر جلسه سوالا واست آشناس يا نمى زنى يا غلط مى زنى. من زمان نمى گيرم چون هميشه وقت زياد ميارم.سلاممممممممممممممم
دیدم جمعتون جمع حیفم اومد که نیام
وا....ای خیلی خوشحالم که دوباره همه اینجایین من که ز تنهایی دلم ترکید
ن بعداز 10 روز دوباره میخام شروع کنم خیلی از مباحث نخوندم ه نظرتون همونایی که خوندم مرو رکنم یااز دو هفته دیگه مرورو شروع کنم؟؟؟؟؟
ی سول دیگه کنکورا رو که میزنید زمان میگیرید ؟؟؟؟(خصوصا زبان)
منم دریابید به انرژی نیاز دارم
قيابك مهم تره ديگه به هر حال. به نظرم هى جديد نخون.دوستا ن یک حکیمی جواب این حقیر را میدهد؟؟؟
کسی در جمع شما نمی باشد ک کتاب عالم دانا و نادانا حکیم ساسان مرادی رو خونده باشد؟؟؟جکیم در کتاب خود به نظر این شخص حقیر در بخشهایی تحریفاتی انجام داده است...
کسی از شما عالمان در این مورد آگاهی ندارد؟؟؟
سر كنكور اگه از اين سوال بياد يه دل سير مى خندم فك كنم از بس روش بحث كرديم و آخرشم به نتيجه نرسيديم!اینجانب خلاصه ای از ایشان که در باشگاه موجود است را خوانده ام .همانطور که کتاب قیابک را نیز میخواندم متوجه شدم که کسمایی و ساسان در بحث معابر اتفاق نظر دارندو قیابک برعکس گفته است .حال کدام درست است سازمان سنجش میداند ولی خلاصه ای که من خواندم خوب و جامع بود .و من اله توفیق پویان خان
مرسي گلم.آره واقعا خدارو شکر کن که خیالت راحت شد و بچسب به درست تا آخر شب زیاد مونده که ساعتتو اضافه کنی!
من که این چن روز خیلی دبسرده بودم که هر دفه میومدم می دیدم هیشکی نیس!ی روز تو هستی الهام نیس الهام هس سجی نیس سجی هس هانی نیس شیمام که دیگه کلا نیس یا پویان خان یا ... .
من که همش با خودم می گفتم سمانه داره میترکونه!!!
آخ گفتی خوابمنم خواب موندم تا الان 5 ساعت و 15 دقیقه!!
بچه ها خواستم باهاتون مشورت کنم.من تا الان فقط از فنیا درک رفتار سازه و سیستمای ساختمانی کنکاش(که درک و سازه در معماری و ساختمونای بلندو پوشش می ده که البته هنوز تمومش نکردم)،ایستایی کنکاش و تنظیم شرایط قیابکلو رو خوندم.تاریخم سبک شناسی و قسمتای جهان زارعی و بانی و قابوسی(معاصرم کلا مونده!!!).زبان 504 و تافل کم مونده تموم شه.درکم 2 فصل از کتاب عسگری و منظرم که کنکاشو ایشالا امروز 30 صفحه آخرشم تموم می کنم.خیلی عقبم نه؟!!!
می خوام کتاب سازه در معماری و تنظیم شرایط و تاسیسات کنکاش و معاصر بانی و قبادیانو بخونم و اگه برسم چن تا از جزوه های باشگاه.
حالا به نظرتون چه چیزایی واجبه که حتما بخونم؟و این که من تا الان مرور نکردم.(البته من همون دور اولو سعی می کنم عمیق بخونم و واسه مرور بیش تر چیزا یادمه)
حالا به نظرتون چه جوری برنامه ریزی کنم که بتونم هم مرور کنم هم کتابامو تموم کنم.چه جور تقسیم بندی کنم؟؟کلا ممنون می شم هر راهنمایی که به نظرتون میاد واسه همه درسا بکنید.راستی تستو چی شرو کنم از حالا؟؟؟؟
ببخشید خیلی طولانی شد ولی من که جز شماها کسیو ندارم ازش راهنمایی بخوام![]()

نمودارو كاملن بات موافقم! روز درجه ها هم مى تونه بياد احتمالن.درباره تنظیم شرایط به چند نتیجه اساسی رسیده ام
احتمال آمدن نمودار سایکرومتریک زیاده
از مقاومت و ظرفیت احتمال دارد سوال باشد
از تعیین زاویه ارتفاع خورشید نیز همین طور و
احتمال اینکه از کتاب قیابک بخش کلکتور و ...نیز سوال باشد هست .
من مى ذارم مرورام تموم شه بعد تست مى زنم، اونم با اولويت كنكورا نه آزمونا. قاب فك نكنم فرمول خاصى داشته باشه، البته بچه هايى كه فنشون قويه بايد جواب بدن!خدایاااا همه بازم جمع شدن خوشحال شدم ب قول خیلیا دپرس ششده بودیم ازبس کسی نبود دد
ب نظرتون بین درسا تست مرکز بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! یا بذارم همشو مرور کنم بعدش تست بزنم .برای 20دی میخام تمام جیزایی ک خوندمو مرور کنم چون آزمون سنجش ثبت نام میخام بکنم ؟؟؟؟؟؟؟برای پایداری قاب فرمولش چیه؟؟؟
اگه بتونى روزى ٣ ساعت وقت بذارى خوبه، كه كلن تعطيل نكنى.بچه ها یکی یه ذره به من روحیه بده، امتحانا شروع شد و بینش پروژه ها و کرکسیونا هم هستن! اگر چه تا همین الانشم مطلب خاصی نمی خوندم ولی الان دیگه هیچچچی نمی تونم بخونم یا مرور کنم! به نظرتون اگه تعطیل کنم و از 2 بهمن (زمان تحویل آخرین پروژه) شروع کنم برا مرور خیلی افتضاح می شه؟ کسی تجربه ای از ترم 7 داره؟ واقعا نمی دونم چی کار کنم!یواش یواش یه حسی می خواد بهم بگه کاش از اولشم بی خیال می شدم می موندم برا سال بعد ولی فعلا دارم مقاومت می کنم![]()
![]()