زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جووووووووون کجابودی،بخدا من چند روز ک نبودید همش میگفتم پس کجان!!!چرا نمایید .من از اومدنت ناامیدشده بودم حح خداروشکر دندونات بهتر شد پس.
اره مرور خیلی سخته منم مرور میکنم تا الان 5ساعت ..
مرسييييي عزيزم! من كلن استرس سلامتيمو داشتم اصلن نتونستم خيلى بخونم، ولى الان ديگه پرانرژى مى خوام بتركونم! :D
من فک کردم سخت مشغولی......الهی..........................................ایشالا چیزی نیست.درس که میخونی؟؟؟؟؟؟
بچه ها تست به نظرتون چی بزنم مرکز یه مقدار زدم.ولی خودتون میدونین وقت میبره تست زدن............مرکز 91 و 92 با ایوانخانه پارسال خوبه؟؟؟؟؟این سنجش چیه گزاشتن تو تاپیک آزمونا؟؟؟؟خوبه اونارو هم دان کنم
در ضمن هنرهای ساخت مال امسال مرکزو همشو گزاشتن؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا کجاش سخته مرور سمانه جان......دیگه باید جوری بخونی انگار دیگه هیچ فرصتی نداری بخونی پس باید مشتی خوند.....................یا علی
من كه تا تموم نشه تست نمى زنم چون اعصابم خورد مى شه،
سمانه جان خوش اومدی عزیزم.به خدا شماها نبودین منم انگیزه نداشتم بیام اینجا....خدارو شکر که بهتری;)
مرسييي مرسييي! حالا مى تركونيم ديگه تا كنكور!
سلاممممممممممممممم
دیدم جمعتون جمع حیفم اومد که نیام
وا....ای خیلی خوشحالم که دوباره همه اینجایین من که ز تنهایی دلم ترکید
ن بعداز 10 روز دوباره میخام شروع کنم خیلی از مباحث نخوندم ه نظرتون همونایی که خوندم مرو رکنم یااز دو هفته دیگه مرورو شروع کنم؟؟؟؟؟
ی سول دیگه کنکورا رو که میزنید زمان میگیرید ؟؟؟؟(خصوصا زبان)
منم دریابید به انرژی نیاز دارم
مرور خيلى مهم تره به نظرم وگرنه سر جلسه سوالا واست آشناس يا نمى زنى يا غلط مى زنى. من زمان نمى گيرم چون هميشه وقت زياد ميارم.
دوستا ن یک حکیمی جواب این حقیر را میدهد؟؟؟
کسی در جمع شما نمی باشد ک کتاب عالم دانا و نادانا حکیم ساسان مرادی رو خونده باشد؟؟؟جکیم در کتاب خود به نظر این شخص حقیر در بخشهایی تحریفاتی انجام داده است...
کسی از شما عالمان در این مورد آگاهی ندارد؟؟؟
قيابك مهم تره ديگه به هر حال. به نظرم هى جديد نخون.
اینجانب خلاصه ای از ایشان که در باشگاه موجود است را خوانده ام .همانطور که کتاب قیابک را نیز میخواندم متوجه شدم که کسمایی و ساسان در بحث معابر اتفاق نظر دارندو قیابک برعکس گفته است .حال کدام درست است سازمان سنجش میداند ولی خلاصه ای که من خواندم خوب و جامع بود .و من اله توفیق پویان خان
سر كنكور اگه از اين سوال بياد يه دل سير مى خندم فك كنم از بس روش بحث كرديم و آخرشم به نتيجه نرسيديم!
آره واقعا خدارو شکر کن که خیالت راحت شد و بچسب به درست تا آخر شب زیاد مونده که ساعتتو اضافه کنی!

من که این چن روز خیلی دبسرده بودم که هر دفه میومدم می دیدم هیشکی نیس!ی روز تو هستی الهام نیس الهام هس سجی نیس سجی هس هانی نیس شیمام که دیگه کلا نیس یا پویان خان یا ... .
من که همش با خودم می گفتم سمانه داره میترکونه!!!:smile:

آخ گفتی خواب:(منم خواب موندم تا الان 5 ساعت و 15 دقیقه!!

بچه ها خواستم باهاتون مشورت کنم.من تا الان فقط از فنیا درک رفتار سازه و سیستمای ساختمانی کنکاش(که درک و سازه در معماری و ساختمونای بلندو پوشش می ده که البته هنوز تمومش نکردم)،ایستایی کنکاش و تنظیم شرایط قیابکلو رو خوندم.تاریخم سبک شناسی و قسمتای جهان زارعی و بانی و قابوسی(معاصرم کلا مونده!!!).زبان 504 و تافل کم مونده تموم شه.درکم 2 فصل از کتاب عسگری و منظرم که کنکاشو ایشالا امروز 30 صفحه آخرشم تموم می کنم.خیلی عقبم نه؟!!!:cry:
می خوام کتاب سازه در معماری و تنظیم شرایط و تاسیسات کنکاش و معاصر بانی و قبادیانو بخونم و اگه برسم چن تا از جزوه های باشگاه.
حالا به نظرتون چه چیزایی واجبه که حتما بخونم؟و این که من تا الان مرور نکردم.(البته من همون دور اولو سعی می کنم عمیق بخونم و واسه مرور بیش تر چیزا یادمه)
حالا به نظرتون چه جوری برنامه ریزی کنم که بتونم هم مرور کنم هم کتابامو تموم کنم.چه جور تقسیم بندی کنم؟؟کلا ممنون می شم هر راهنمایی که به نظرتون میاد واسه همه درسا بکنید.راستی تستو چی شرو کنم از حالا؟؟؟؟
ببخشید خیلی طولانی شد ولی من که جز شماها کسیو ندارم ازش راهنمایی بخوام:gol:
مرسي گلم. :) تاريخو هر قدرم عميق بخونى به هر حال فراره. سعى كن حتمن مرور كنى، بينش خوندن هم بذار. سازه در معمارى رم حتتتتمن بخون!
درباره تنظیم شرایط به چند نتیجه اساسی رسیده ام
احتمال آمدن نمودار سایکرومتریک زیاده
از مقاومت و ظرفیت احتمال دارد سوال باشد
از تعیین زاویه ارتفاع خورشید نیز همین طور و
احتمال اینکه از کتاب قیابک بخش کلکتور و ...نیز سوال باشد هست .
نمودارو كاملن بات موافقم! روز درجه ها هم مى تونه بياد احتمالن.
خدایاااا همه بازم جمع شدن خوشحال شدم ب قول خیلیا دپرس ششده بودیم ازبس کسی نبود دد
ب نظرتون بین درسا تست مرکز بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! یا بذارم همشو مرور کنم بعدش تست بزنم .برای 20دی میخام تمام جیزایی ک خوندمو مرور کنم چون آزمون سنجش ثبت نام میخام بکنم ؟؟؟؟؟؟؟برای پایداری قاب فرمولش چیه؟؟؟
من مى ذارم مرورام تموم شه بعد تست مى زنم، اونم با اولويت كنكورا نه آزمونا. قاب فك نكنم فرمول خاصى داشته باشه، البته بچه هايى كه فنشون قويه بايد جواب بدن!
بچه ها یکی یه ذره به من روحیه بده، امتحانا شروع شد و بینش پروژه ها و کرکسیونا هم هستن! اگر چه تا همین الانشم مطلب خاصی نمی خوندم ولی الان دیگه هیچچچی نمی تونم بخونم یا مرور کنم! به نظرتون اگه تعطیل کنم و از 2 بهمن (زمان تحویل آخرین پروژه) شروع کنم برا مرور خیلی افتضاح می شه؟ کسی تجربه ای از ترم 7 داره؟ واقعا نمی دونم چی کار کنم!
یواش یواش یه حسی می خواد بهم بگه کاش از اولشم بی خیال می شدم می موندم برا سال بعد ولی فعلا دارم مقاومت می کنم
اگه بتونى روزى ٣ ساعت وقت بذارى خوبه، كه كلن تعطيل نكنى.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایاااا همه بازم جمع شدن خوشحال شدم ب قول خیلیا دپرس ششده بودیم ازبس کسی نبود دد
ب نظرتون بین درسا تست مرکز بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! یا بذارم همشو مرور کنم بعدش تست بزنم .برای 20دی میخام تمام جیزایی ک خوندمو مرور کنم چون آزمون سنجش ثبت نام میخام بکنم ؟؟؟؟؟؟؟برای پایداری قاب فرمولش چیه؟؟؟

برای قاب رابطه ی 3b+r=3j ملاک معین بودن یا نا معین بودن هست.(jتعداد گره،bتعداد اعضای قاب،rتعداد عکس العمل تکیه گاهی.)
در صورتی که به علت اتصالات خاص در سازه معادلات مستقل دیگری داشته باشیم اگر تعداد آنها را c بگیریم:3b+r=کل مجهولات و 3j+c=کل معادلات.
در این حالت اگر:
3b+r>3j+c ,باشد قاب ناپایدار است.

3b+r=3j+c ,باشد قاب معین است.(مشروط بر آنکه از نظر پایداری مشکلی نباشد)

3b+r<3j+cباشد قاب نامعین است.(در این حالت پایداری باید کنترل شود.)

منبع:ایستای و فن ساختمان مجتبی فاطمی صفحه 177.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسييييي عزيزم! من كلن استرس سلامتيمو داشتم اصلن نتونستم خيلى بخونم، ولى الان ديگه پرانرژى مى خوام بتركونم! :D

من كه تا تموم نشه تست نمى زنم چون اعصابم خورد مى شه،

مرسييي مرسييي! حالا مى تركونيم ديگه تا كنكور!

مرور خيلى مهم تره به نظرم وگرنه سر جلسه سوالا واست آشناس يا نمى زنى يا غلط مى زنى. من زمان نمى گيرم چون هميشه وقت زياد ميارم.

قيابك مهم تره ديگه به هر حال. به نظرم هى جديد نخون.

سر كنكور اگه از اين سوال بياد يه دل سير مى خندم فك كنم از بس روش بحث كرديم و آخرشم به نتيجه نرسيديم!

مرسي گلم. :) تاريخو هر قدرم عميق بخونى به هر حال فراره. سعى كن حتمن مرور كنى، بينش خوندن هم بذار. سازه در معمارى رم حتتتتمن بخون!

نمودارو كاملن بات موافقم! روز درجه ها هم مى تونه بياد احتمالن.

من مى ذارم مرورام تموم شه بعد تست مى زنم، اونم با اولويت كنكورا نه آزمونا. قاب فك نكنم فرمول خاصى داشته باشه، البته بچه هايى كه فنشون قويه بايد جواب بدن!

کل عقده های چند روزو خالی کردیا

shima jo0on

عضو جدید
دوستان این ایستایی رو چه کنم من؟؟؟مخصوصا مباحث معیی نامعینی یا پایداری ناپایداری و خرپا و یا این نمودارها که خیلی هم ازش سوال میاد...یه راه حلی بهم بدین با توجه به زمان

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یکی یه ذره به من روحیه بده، امتحانا شروع شد و بینش پروژه ها و کرکسیونا هم هستن! اگر چه تا همین الانشم مطلب خاصی نمی خوندم ولی الان دیگه هیچچچی نمی تونم بخونم یا مرور کنم! به نظرتون اگه تعطیل کنم و از 2 بهمن (زمان تحویل آخرین پروژه) شروع کنم برا مرور خیلی افتضاح می شه؟ کسی تجربه ای از ترم 7 داره؟ واقعا نمی دونم چی کار کنم!
یواش یواش یه حسی می خواد بهم بگه کاش از اولشم بی خیال می شدم می موندم برا سال بعد ولی فعلا دارم مقاومت می کنم
من به شخصه یه همچین تجربه نکبتی رو دارم که نه به کنکور رسیدم نه به درسای دانشگاه ....چرا چون نتونستم خونده هامو مرور کنم...سعی کن به هردو برسی ....دانشگاه هم که انگار تراکتور گیر آوردن .......

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه های من کتاب تنظیم شرایط ساسان مرادی منظورم از ایرادات توی تستهاش بود...کسی تستهاشو زده؟؟؟پاسخنامش مشکل داره ج گزینه 1 چی داده تشریحی یه چی دیگ گفته....:confused:

shima jo0on

عضو جدید
:) :(

:) :(

بچه ها ازمونای مرکز و ایوانخانه رو از کجا میتونم پیدا کنم یه نیم میشه دارم میگردم اما پیداشون نمیکنم:(....ازمونای جامعشو میخوام مخصوصا این چند سال اخیرو میشه بذارین برام یا بگین کجا میتونم پیدا کنم؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان این ایستایی رو چه کنم من؟؟؟مخصوصا مباحث معیی نامعینی یا پایداری ناپایداری و خرپا و یا این نمودارها که خیلی هم ازش سوال میاد...یه راه حلی بهم بدین با توجه به زمان

ایستایی کنکاش این مباحث رو خیلی خوب گفته .2 روز وقت بذاری تمومه.خیلی آسونه حیفه این سوالا رو از دست بدی.حتما بخون.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طی مراسمی خاص بعد از دیدن بفرمایید شام میرم در بستر بیماری کپمو بزارم............با هفت ساعت.............دیشب کابوس کنکورو دیدم..یه بار زبان یادم رفته بزنم.یه بار خواب موندم....................یه بار ج.ابارو اشتباه زدم..خدا بکش راحتمون کن دیگه:)
رفقا.........به نطرتون آخرین کتابایی که میخونم که فاصلشون تا کنکور بیست روزه فراموش میشن.؟؟؟؟البته مثل بوفالو میخونمشون هاااااااااااا:(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولا توکل به خدا ،به نظرم تمام سعی ات بکن توی وقت استراحت یک چیزایی بخونی نمی دونم این ترم چی داری ولی خب همچین هم نیست که بیکار باشی خب همونا خودش میتونه کمکت کنه ،ببین نمیشه پروژه 5واحدی تون ببندازید بعد امتحان ارشد ،اونجور خیلی به نفعتون میشه با استاد صحبت کنید،تجربه ای که من از ترم 7 داشتم اینه که من تابستونش خونده بودم بعدش بنا به دلایلی تصمیم گرفتم که ارشد ندم ولی به اصرار مامانم ثبت نام کردم ولی اصلا نخوندم بعد جلسه کنکور گفتم ای کاش زمستون هم خونده بودم ،به نظرم ول نکن بخون احتمال قبولی ات هم کم نیست ولی مرد و مردونه بخون وقتی می خونی و وقت تلفی و چه میدونم کافی شاپ رفتن و...تعطیل کن کلا بخون و برا پروژه هات وقت تلف نکن ،ببین به زیاد خوندن هم نیست درست و گزیده بخون و مرور کن

تو هم که وقتت کمتر تست خواستی بزنی فقط مال کنکور را بزن تالیفی نزن

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
3 ساعت که قبلا -موقعی که مثلا می خوندم! - وقت می ذاشتم :redface:

من به شخصه یه همچین تجربه نکبتی رو دارم که نه به کنکور رسیدم نه به درسای دانشگاه ....چرا چون نتونستم خونده هامو مرور کنم...سعی کن به هردو برسی ....دانشگاه هم که انگار تراکتور گیر آوردن .......
حالا جالبه من فقط می خواستم تجربه کنما! حالا که یه ذره خوندم پررو شدم می گم کاش همین امسال قبول شم :biggrin: ای خدا کاش یکی پیدا شه بگه 10 روز آخر مرور کردمو مجاز شدم (حداقل به اسکیس برسیم آبرو ریزی نشه :D)

اولا توکل به خدا ،به نظرم تمام سعی ات بکن توی وقت استراحت یک چیزایی بخونی نمی دونم این ترم چی داری ولی خب همچین هم نیست که بیکار باشی خب همونا خودش میتونه کمکت کنه ،ببین نمیشه پروژه 5واحدی تون ببندازید بعد امتحان ارشد ،اونجور خیلی به نفعتون میشه با استاد صحبت کنید،تجربه ای که من از ترم 7 داشتم اینه که من تابستونش خونده بودم بعدش بنا به دلایلی تصمیم گرفتم که ارشد ندم ولی به اصرار مامانم ثبت نام کردم ولی اصلا نخوندم بعد جلسه کنکور گفتم ای کاش زمستون هم خونده بودم ،به نظرم ول نکن بخون احتمال قبولی ات هم کم نیست ولی مرد و مردونه بخون وقتی می خونی و وقت تلفی و چه میدونم کافی شاپ رفتن و...تعطیل کن کلا بخون و برا پروژه هات وقت تلف نکن ،ببین به زیاد خوندن هم نیست درست و گزیده بخون و مرور کن

تو هم که وقتت کمتر تست خواستی بزنی فقط مال کنکور را بزن تالیفی نزن

مرسی از راهنمایی هات، آره خوشبختانه استاد طراحی فنی مون می خواد همین کارو کنه ولی اصلش طرحه (بیمارستان) که تازه همکفو زیرزمین تموم کردیم طبقات اولو دوم مونده همه ی کرکسیاناشم می ندازه وسط امتحانا همون ناامیدم کرده.... با متره... از بقیه تنها موضوع به درد بخوری که دارم کتاب زیبایی شناسیه بقیه کتابام بیشتر به درد کنکور طراحی شهری می خورن - البته اونم شرکت کردم ولی اونم منابع خیلی تخصصی شو نخوندم- بازم ممنون که راهنمایی کردی

ممنون از بچه ها، خوبه حداقل اینجا هست آدم وقتی حالش بده بیاد درد دل کنه و کمک بگیره :w27::gol:

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
طی مراسمی خاص بعد از دیدن بفرمایید شام میرم در بستر بیماری کپمو بزارم............با هفت ساعت.............دیشب کابوس کنکورو دیدم..یه بار زبان یادم رفته بزنم.یه بار خواب موندم....................یه بار ج.ابارو اشتباه زدم..خدا بکش راحتمون کن دیگه:)
رفقا.........به نطرتون آخرین کتابایی که میخونم که فاصلشون تا کنکور بیست روزه فراموش میشن.؟؟؟؟البته مثل بوفالو میخونمشون هاااااااااااا:(

بستگی داره چی که میخونی ؟؟؟؟؟و چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه تاریخه و اون هم با سرعت نور میخونی درصد کمی یادت میمونه ولی اگه مثلا فن یا محاسباتی که میخونی درصد بیشتری اش می مونه توی ذهنت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا جالبه من فقط می خواستم تجربه کنما! حالا که یه ذره خوندم پررو شدم می گم کاش همین امسال قبول شم :biggrin: ای خدا کاش یکی پیدا شه بگه 10 روز آخر مرور کردمو مجاز شدم (حداقل به اسکیس برسیم آبرو ریزی نشه :D)[/QUOTE]

خب اگه دنبال فقط مجاز شدن هستی که خیلی بده چون هم کلاسی های من همون 10 روز اخر هم ول گشن و مجاز شدن ،ببین ترس بزار کنار و به این فک کن که میخوای تهران قبول شی با همین دانسته های کم نه اینکه مجاز شی،به قول معروف گفتنی نیت تهران کن تا شاید با یان اوضاع ....قبول شدی

shima jo0on

عضو جدید
ایستایی کنکاش این مباحث رو خیلی خوب گفته .2 روز وقت بذاری تمومه.خیلی آسونه حیفه این سوالا رو از دست بدی.حتما بخون.
خودمم خیلی دلم میخواد اما ایستایی کنکاش شهر ما کتابش نیست خودمم نمیتونم برم یه شهر دیگه برا همین گفتم بپرسم شاید راه دیگه ای هم باشه :(

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
خب اگه دنبال فقط مجاز شدن هستی که خیلی بده چون هم کلاسی های من همون 10 روز اخر هم ول گشن و مجاز شدن ،ببین ترس بزار کنار و به این فک کن که میخوای تهران قبول شی با همین دانسته های کم نه اینکه مجاز شی،به قول معروف گفتنی نیت تهران کن تا شاید با یان اوضاع ....قبول شدی

جدیییییییییی؟!!:surprised: پس چرا دوستای من پارسال هیچ کدوم مجاز نشدن؟! البته اونا ترم 5 بودن ولی فک نمی کردم 1 سال زیاد تاثیری داشته باشه! :D
اگه این طور باشه که خیلی خوبه، نه بابا من تهرانم نمی خوام راستش، نه اینکه بترسم از قبولیش کلا با غیربومی راحت نیستم و رشته ای رو که همینجا هست نمی خواستم برم جای دیگه -حالا نه که دارن التماسم می کنن می گن تو رو خدا بیا :D- می خواستم همین اردبیل قبول شم یا اینکه طراحی شهری رو برا یه دانشگاه خوب -تهران- بخونم دومی که کلا منتفی شد چون دیدم واقعا تخیلیه برا امسال... ولی برا اولی اگه به نظر شما شدنیه -چون من تجربه نداشتم خودم، واقعا نمی دونم چقد فاصله دارم با هدف- حاضرم از خیر این ترم بگذرم یه کم - بهتره الان چی کار کنم؟ زبان که می خونم، منظرم پروژه ی مبانی نظریمه کلا، حالا به نظرت برا درک و فن و تاریخ الان تستای کنکورو بررسی کنم و اون 10 روز آخر کتاب مرور کنم یا الان کتابا رو مرور کنم تستا رو نگه دارم برا 10 روز آخر؟! کلا هر توصیه ای به ذهنت می رسه بگو دیگه بی زحمت من الان قفل شده مغزم... مرسی :gol:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خوشحالم همه تون دوباره اومدید ،واقعا از خدا ممنون ام که من با بچه ها اینجا اشنا کرد و این قدر هم با مرام هستید ،انشاله که همه تون مزد زحماتتون بگیرد و همه تون بهترین جاها قبول شید و ارشد بخونید

من هم امروز با این همه ماجرا 7ساعتی خوندم بازم شکر ،قربون خدا برم این قدر مهربونه
بچه ها من امشب امدم یک چند صفحه جدول بندی کردم که هر درسی چه کتابهایی و جزوه هایی را خوندم چی ها مونده و کدوم ها باید کنارشون ادمه و کدوم ها مرور شه ،خیلی سخت بود ولی یک سری ها را حذف کردم و قراره انشاله اخر هفته کلا برشون دارم بزارم توی قفسه ،انشاله بعد امتحان ارشد برا اطلاعات عمومی میخونیم خب اگه دوستان یک نظر بدن برا برنامه من و راهنمایی کنید ممنون میشم

واسه تاریخ سبک شناسی و معماری ایرانی پیرنیاو جزوه نسیم عسگری را خوندم ،معماری جهان زارعی و معماری معاصر غرب قبادیان و جزوه مانا قابوسی که البته قسمت معاصراش هنوز نخوندم

واسه فن و ساختمان درک رفتار یک دور خوندم ،الان هم دارم سازه در معماری را میخونم بعدش هم خلاصه مبانی سازه برای معماران ،تاسیسات سلطان دوست و اکوستیک وجزوه نور قیابکلو و ویک کوچولو هم تنظیم شرایط ،اهان استاتیک هم خوندم با یک مقدار از همون جزوه سروش نیا ،البته کاملش نکردم گفتم بزارم بعد از درک رفتار و سازه در معماری کاملش کنم ،مرور هم بش برا اونا درواقع قسمت سازه کابلی را نخوندم
یک مقدار هم عناصر جزییات شریفی را خوندم

برا درک معماری هم که مشق معماری و همین طور تستهای درک عسگری که توی باشگاه بود خوندم و یک مقدار از راهیان ارشد ،150 صفحه هم از زیبایی شناسی خونده بودم ،میخوام یک 5یا6ساعت هم بعدا از وقت استراحتم بزارم و فرم فضا نظم را بخونم هم به خاطر تاریخ هاش هم یک نگاه بندازم هر چند تقریبا همه اش حفظم هست به خاطر دوران دانشجویی

منظر هم یک چند تا جزوه بود خوندم مال غزاله روحانی ،تاریخ و پیشینه منظر دکتر اعتضادی ،و یک چیز دیگه ،مال منصوری هم می خوام بخونم ،مال خلاصه نعیما هم خوندم

واسه زبان هم 504 خوندم یک دو درس تافل خوندم ولی ناامید شدم کلا چند روزی هست زدم توی کار تست و درک مطلب شاید از این طریق بتونم یک چند تا جواب بدم لغات سالهای قبل هم دارم حفظ میکنم پیشم اینها با ارزش تر از اون تافلهر چند یک نگاه اجمالی کردم لغات اصلی تافل را حداقل یک 30 درصدی اش حفظ بودم که بعد این لغات فک می کنم به 50 تایی برسه
خلاصه این برنامه ماست
هر کی هر نظر ی داره بگه و بگید به نظرتون شانس قبولی ام چقدره ،مرسی رفقا

shahmirzadi

عضو جدید
معماری ایرانی چی بخونم؟ :| مدرسه وو کاروانسراا تاحالا سوال اومده اصن؟؟من یه دور نگاه انداختم تاحالاا ازینجاها سوال نیومده..آخه بنظرم خیلی سخت اومد اون قسمتاا.کمک پیلیز.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدیییییییییی؟!!:surprised: پس چرا دوستای من پارسال هیچ کدوم مجاز نشدن؟! البته اونا ترم 5 بودن ولی فک نمی کردم 1 سال زیاد تاثیری داشته باشه! :D
اگه این طور باشه که خیلی خوبه، نه بابا من تهرانم نمی خوام راستش، نه اینکه بترسم از قبولیش کلا با غیربومی راحت نیستم و رشته ای رو که همینجا هست نمی خواستم برم جای دیگه -حالا نه که دارن التماسم می کنن می گن تو رو خدا بیا :D- می خواستم همین اردبیل قبول شم یا اینکه طراحی شهری رو برا یه دانشگاه خوب -تهران- بخونم دومی که کلا منتفی شد چون دیدم واقعا تخیلیه برا امسال... ولی برا اولی اگه به نظر شما شدنیه -چون من تجربه نداشتم خودم، واقعا نمی دونم چقد فاصله دارم با هدف- حاضرم از خیر این ترم بگذرم یه کم - بهتره الان چی کار کنم؟ زبان که می خونم، منظرم پروژه ی مبانی نظریمه کلا، حالا به نظرت برا درک و فن و تاریخ الان تستای کنکورو بررسی کنم و اون 10 روز آخر کتاب مرور کنم یا الان کتابا رو مرور کنم تستا رو نگه دارم برا 10 روز آخر؟! کلا هر توصیه ای به ذهنت می رسه بگو دیگه بی زحمت من الان قفل شده مغزم... مرسی :gol:

توکل به خدا تلاشت کن که بعدا پشیمون نشی ،به نظرم تست ها را با خوندن هر دو را با هم پیش ببر مثلا وقتی یک نگاه انداختی به سوالات تاریخ متوجه میشی که چطور بخونی مثلا کجا ها را سری بخونی یا کجا ها را درست مرور کنی هم تست زدی هم مرور میشه هم زمان اون روزهای اخر هم دیگه زمان بگیر و تست بزن چون اگه الان هیچ تستی نزنی بعدا به اخرش که میرسی یا استرس میگیری یا اینکه دلسرد ممکنه شی
هر دو تاش با هم پیش ببر ،چیزی که از همه چیز مهمتره واقع بین بودن هستش توهم برت نداره که همه را بخونی چون قرار نیست توی کنکور 100بزنی پس دلیل هم نمیشه که همه مباحث بخونی اصلی ها را بخون کفایت میکنه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری ایرانی چی بخونم؟ :| مدرسه وو کاروانسراا تاحالا سوال اومده اصن؟؟من یه دور نگاه انداختم تاحالاا ازینجاها سوال نیومده..آخه بنظرم خیلی سخت اومد اون قسمتاا.کمک پیلیز.

مال کتاب پیر نیا است یا کتاب دیگه؟؟؟؟؟؟؟
ببین اگه برا تاریخ ازش نیاد ولی احتمال داره توی درک بدرت بخوره ،یک نگاه کلی شاید ضرر نداشته باشه اگه بررسی کردی دیدی سوال نیومده پ میشه نتیجه هم گرفت که خیلی نمی خواد روی همه چیز ریز شی ،مدرسه و کاروانسرا سخت نیست ،من فقط توی حفظ کردن بعضی پلان و نماهاشون اشتباه میکردم چون اگه تنها پلان یا نما را بدن به نظرم قابل تشخیص نیست
البته این نظر منه بقیه دوستان نظر بدن

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
توکل به خدا تلاشت کن که بعدا پشیمون نشی ،به نظرم تست ها را با خوندن هر دو را با هم پیش ببر مثلا وقتی یک نگاه انداختی به سوالات تاریخ متوجه میشی که چطور بخونی مثلا کجا ها را سری بخونی یا کجا ها را درست مرور کنی هم تست زدی هم مرور میشه هم زمان اون روزهای اخر هم دیگه زمان بگیر و تست بزن چون اگه الان هیچ تستی نزنی بعدا به اخرش که میرسی یا استرس میگیری یا اینکه دلسرد ممکنه شی
هر دو تاش با هم پیش ببر ،چیزی که از همه چیز مهمتره واقع بین بودن هستش توهم برت نداره که همه را بخونی چون قرار نیست توی کنکور 100بزنی پس دلیل هم نمیشه که همه مباحث بخونی اصلی ها را بخون کفایت میکنه
خیلی ممنون خیییییییلی کمکم کردی :w27::gol:

بچه ها خوشحالم همه تون دوباره اومدید ،واقعا از خدا ممنون ام که من با بچه ها اینجا اشنا کرد و این قدر هم با مرام هستید ،انشاله که همه تون مزد زحماتتون بگیرد و همه تون بهترین جاها قبول شید و ارشد بخونید

من هم امروز با این همه ماجرا 7ساعتی خوندم بازم شکر ،قربون خدا برم این قدر مهربونه
بچه ها من امشب امدم یک چند صفحه جدول بندی کردم که هر درسی چه کتابهایی و جزوه هایی را خوندم چی ها مونده و کدوم ها باید کنارشون ادمه و کدوم ها مرور شه ،خیلی سخت بود ولی یک سری ها را حذف کردم و قراره انشاله اخر هفته کلا برشون دارم بزارم توی قفسه ،انشاله بعد امتحان ارشد برا اطلاعات عمومی میخونیم خب اگه دوستان یک نظر بدن برا برنامه من و راهنمایی کنید ممنون میشم

واسه تاریخ سبک شناسی و معماری ایرانی پیرنیاو جزوه نسیم عسگری را خوندم ،معماری جهان زارعی و معماری معاصر غرب قبادیان و جزوه مانا قابوسی که البته قسمت معاصراش هنوز نخوندم

واسه فن و ساختمان درک رفتار یک دور خوندم ،الان هم دارم سازه در معماری را میخونم بعدش هم خلاصه مبانی سازه برای معماران ،تاسیسات سلطان دوست و اکوستیک وجزوه نور قیابکلو و ویک کوچولو هم تنظیم شرایط ،اهان استاتیک هم خوندم با یک مقدار از همون جزوه سروش نیا ،البته کاملش نکردم گفتم بزارم بعد از درک رفتار و سازه در معماری کاملش کنم ،مرور هم بش برا اونا درواقع قسمت سازه کابلی را نخوندم
یک مقدار هم عناصر جزییات شریفی را خوندم

برا درک معماری هم که مشق معماری و همین طور تستهای درک عسگری که توی باشگاه بود خوندم و یک مقدار از راهیان ارشد ،150 صفحه هم از زیبایی شناسی خونده بودم ،میخوام یک 5یا6ساعت هم بعدا از وقت استراحتم بزارم و فرم فضا نظم را بخونم هم به خاطر تاریخ هاش هم یک نگاه بندازم هر چند تقریبا همه اش حفظم هست به خاطر دوران دانشجویی

منظر هم یک چند تا جزوه بود خوندم مال غزاله روحانی ،تاریخ و پیشینه منظر دکتر اعتضادی ،و یک چیز دیگه ،مال منصوری هم می خوام بخونم ،مال خلاصه نعیما هم خوندم

واسه زبان هم 504 خوندم یک دو درس تافل خوندم ولی ناامید شدم کلا چند روزی هست زدم توی کار تست و درک مطلب شاید از این طریق بتونم یک چند تا جواب بدم لغات سالهای قبل هم دارم حفظ میکنم پیشم اینها با ارزش تر از اون تافلهر چند یک نگاه اجمالی کردم لغات اصلی تافل را حداقل یک 30 درصدی اش حفظ بودم که بعد این لغات فک می کنم به 50 تایی برسه
خلاصه این برنامه ماست
هر کی هر نظر ی داره بگه و بگید به نظرتون شانس قبولی ام چقدره ،مرسی رفقا
به نظر من همینا رو همین طوری که گفتی تموم کنی حتما رتبه ی خوبی میاری ان شاءالله، راستی جزوه ی روستا علی عسگری هم اگه نخوندی بخون، چند سالیه 2 تا تست درک از روستا می دن از کتاب دکتر زرگر که علی عسگری خلاصه ش کرده، به نظر من حیفه آدم از دستش بده، البته اگه وقت داشتی کتابشم خوبه، ما پارسال داشتیمش برا درس روستا خیلی آسون و شیرین بود http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
راستیه خودتی...چپیه منم....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
صبح همگی بخیر...یه دو ساعتی رو دارم میخونم...
یه چی بگم؟؟؟منم باید برم درک مطلب زبان کار کنم...نمیدونم کی این کتاب رو داره(زبان عمومی راهیان ارشد)یعنی این همه لغت خوندم...اصلا نمیتونم تست بزنم همه لغتها جدیدااااا...بمیرن این انگلیسی ها با این همه لغتاشون...من تستهای مرکز رو راحت 6 تا از 10 رو میزنم...اما تستهای اینو با ترس میزنم بعد میبینم گند زدم....:cry:خیلی فکرمو ریخت بهم....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چی بگم؟؟؟منم باید برم درک مطلب زبان کار کنم...نمیدونم کی این کتاب رو داره(زبان عمومی راهیان ارشد)یعنی این همه لغت خوندم...اصلا نمیتونم تست بزنم همه لغتها جدیدااااا...بمیرن این انگلیسی ها با این همه لغتاشون...من تستهای مرکز رو راحت 6 تا از 10 رو میزنم...اما تستهای اینو با ترس میزنم بعد میبینم گند زدم....:cry:خیلی فکرمو ریخت بهم....
من اط جزوه خودم عکس میگیرم میزارم براتون که درک رو هم خوب بزنید

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره عارفه منحرفت کرد و تو هم زدی تو کار کله پزی:biggrin:

به اعصاب خودت مسلط باش خانوم مهندس..........درک مطلب خیلی مهمه.من بهتم بارها گفتم.............برو تو کار درک مطلب که گرامر . درک مطلب با دو سه تا لغت که حتما میزنی درصدتو میاره بالای 50..................

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره عارفه منحرفت کرد و تو هم زدی تو کار کله پزی:biggrin:

به اعصاب خودت مسلط باش خانوم مهندس..........درک مطلب خیلی مهمه.من بهتم بارها گفتم.............برو تو کار درک مطلب که گرامر . درک مطلب با دو سه تا لغت که حتما میزنی درصدتو میاره بالای 50..................
من چیکار کنم ک با درک و زبان صفر ؟؟؟؟؟؟؟
منم همین اردبیل میخام ک قبول شم !!اما آنقد فکر وخیال ارشد باعث شده هرشب خابشو ببینم ..زودتر از 9صب هم ک نمیتونم بیدارشم من چیکار کنم !!!!؟؟؟؟؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امید وارم همه گی خوب و با انرژی باشیییین....خوش به حالتون می تونین هر روز بیاین اینجااااااااااا.من محدودیت نت دارم در حال حاضر:(
بچه ها یه سوالی؟؟از کتابای جدید گلاب نمیشه خلاصه ای پیدا کرد؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها از صب ی کلمه نتونستم بخونم مرور سخته واقعا حوصله ام سر رفته 3ساعتم بیخودی رفت با این وصعیت نمیشه ک قبول شد
خدایی من با شما ک اینطور جدی میخونید یکی نیستم ک با کسی ک برا زیان انقد لغت حفظ کرده ک الان مرور میکنه اما من چی
سرم درد گرفته ازبس،.....

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چیکار کنم ک با درک و زبان صفر ؟؟؟؟؟؟؟منم همین اردبیل میخام ک قبول شم !!اما آنقد فکر وخیال ارشد باعث شده هرشب خابشو ببینم ..زودتر از 9صب هم ک نمیتونم بیدارشم من چیکار کنم !!!!؟؟؟؟؟
نانی اصلا زبان رو کنار نزاااااااااااااااااااااااااار...حتی اگه شده از زمان منظرت بزنی بزار واسه زبان...یه تست زبان می تونه نزدیک به حداقل 600 نفر جلو بندازتت..حتما کار کن..از الن 30-40 روز وقت داریم از الان هم که هر شب 10 تا لغت حفظ کنی میشه 300 تا لغت ..و گرامر رو هم با این اولویت ها بخوون1 )زمان ها 2)ضمایر 3)موصول ها 4)صفت (که شامل چندتا زیر مجموعه هستش) 5)حروف اضافه 6)...

saherem

عضو جدید
بچه ها از صب ی کلمه نتونستم بخونم مرور سخته واقعا حوصله ام سر رفته 3ساعتم بیخودی رفت با این وصعیت نمیشه ک قبول شد
خدایی من با شما ک اینطور جدی میخونید یکی نیستم ک با کسی ک برا زیان انقد لغت حفظ کرده ک الان مرور میکنه اما من چی
سرم درد گرفته ازبس،.....

چرا اینقد استرس داری
من با رتبه 600 با زبان 13 درصد روزانه قبول شدم
نمی گم تلاش نکن چون خدا جواب کسیو که زحمت بکشه میده مطمئن باش
پس همه تلاشتو برای هدفت بذار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا