زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگه برگرد تو رو خدا........با این که حسودیم میشه بهت ولی برگرد......
در ضمن 2 ساعت دیگه خوندم بقیه اشم خوابیدم الانم بیدارم و تعطیل کردم خوندنو

واقعا ناراحت شده.چون از دیروز چند بار ازش عذرخواهی کردم جواب نداد....:(
خسته نباشید همگی:gol:
منم 4.5 ساعت...
آقا من بازم معذرت میخوام.:(

shahmirzadi

عضو جدید
چرا خرپایی که اعضای فشاری توش کمتر باشه بهتره؟

به دلیله خطره بروز کمانش در اعضای فشاری؟

ترنج

عضو جدید
واقعا ناراحت شده.چون از دیروز چند بار ازش عذرخواهی کردم جواب نداد....:(
خسته نباشید همگی:gol:
منم 4.5 ساعت...
آقا من بازم معذرت میخوام.:(

توام خسته نباشی هانی جون:gol:
منم تا الان 3.5:biggrin:
چرا بچه مردمو اذیت می کنینننن خووو؟!!!!:D
من امروز شرو کردم کتابای سیستمای ساختمونی کنکاشو می خونم.خیلیییی محشره!ینی عااااااشقشمممم:smile:
البته تا اینجاش!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها بالاخره موفق شدم معماری ایرانی میگید چی میگید این دژ و مسجد و مدرسه رو کامل بخونم...البته پارسال یه خلاصه توپ جمع کرده بودم از جزوه متدین و کتابها ک یه 90 ص بود اونو خوندم....البته نیاز به مرور داره....
از تاریخ معاصر موند...جهان موند و شیوه اصفهانی...اگه بتونم تا آخر هفته دیگه جهان و اصفهانی رو هم تموم کنم عالیه...البته جهان تا آخر روم خوندم اما همش باید مرور مرور مرور کرد...
در ضمن طبق معمول تا الان 7 ساعت

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
توام خسته نباشی هانی جون:gol:
منم تا الان 3.5:biggrin:
چرا بچه مردمو اذیت می کنینننن خووو؟!!!!:D
من امروز شرو کردم کتابای سیستمای ساختمونی کنکاشو می خونم.خیلیییی محشره!ینی عااااااشقشمممم:smile:
البته تا اینجاش!!

خسته نباشی عزیزم;):heart::gol:
منم 5 ساعت چون تا الان خواب بودم:redface:
منم کتاب حجت الله عادلی و زبان خوندم امروز .منم عاشق این کتاب عادلی شدم.اگه وقت کردین 1نگاهی بندازین به نظرم عالیه...:book:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بالاخره موفق شدم معماری ایرانی میگید چی میگید این دژ و مسجد و مدرسه رو کامل بخونم...البته پارسال یه خلاصه توپ جمع کرده بودم از جزوه متدین و کتابها ک یه 90 ص بود اونو خوندم....البته نیاز به مرور داره....
از تاریخ معاصر موند...جهان موند و شیوه اصفهانی...اگه بتونم تا آخر هفته دیگه جهان و اصفهانی رو هم تموم کنم عالیه...البته جهان تا آخر روم خوندم اما همش باید مرور مرور مرور کرد...
در ضمن طبق معمول تا الان 7 ساعت
خسته نباشی عارفه جان...:gol:
منم معاصر فقط تا آخر معماری مدرن خوندم.تاریخ جهان و ایرانم چند روز پیش تموم شد فقط قسمت معاصر ایران مونده...اما دیگه باید مرور کنم...فن چیا خوندی؟

arefeh

کاربر ممتاز
خسته نباشی عارفه جان...:gol:
منم معاصر فقط تا آخر معماری مدرن خوندم.تاریخ جهان و ایرانم چند روز پیش تموم شد فقط قسمت معاصر ایران مونده...اما دیگه باید مرور کنم...فن چیا خوندی؟

دو فصل از درک رفتار مونده +چند فصل از سازه در معماری+مبانی سازه اصلا نخوندم+
قرنها پیش هم اینهایی ک زیر مینوسم رو خونده بودم اما 100% مرور مرور مرور
طراحی لرزه ای تا آخر فصل 7
طراحی بتنی و فولادی
یاختمان ها چگونه عمل میکنند
ساختار+مهندس=معمار
و جزوه سروش نیا اون کابل مابلها...
ولی تو برنامم باید فناوری نوین و مبانی سازه و طراحی لرزه ای ک هم کامل بزارم...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
6 ساعت ...........همه کم کم دارن ته میکشن از باشگاه فک کنم ما هم رفتنی باشیم با این وضعیت ...............

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه ساختمان های بلند زیاد مهم نیس که میخونیش بعدش یه کتابو میخونی ؟؟خوب خلاصه ای چیزی بخون

اینم فقط فصل ساختمانهای بلنده .یعنی حدود 100 صفحه هست.
من الان درک رفتار (3بار)،سازه در معماری،مبانی سازه خلاصه ی باشگاه و فصل 2و3و4 جزیات ارتقا دهنده +مجتبی فاطمی و ایستایی کنکاش خوندم. دیگه گفتم اینم بخونم.
دیشب ساختمانها چگونه عمل میکنند خریدم.از فردا اونم میخونم. به نظرتون کار درستیه یا همونا رو مرور کنم؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-فقط یک راه برای رسیدن به آرامش روح و خوشبختی وجود دارد اینکه حضور خداوند را در خود از یاد نبری

-به یاد داشته باش بزرگترین کارها با کوچکترین گام ها شروع شده و سخترین گام اولین گام است

-موفقیت حاصل تصمیم گیری درست است و تصمیم گیری درستحاصل تجربه و جالب اینکه تجربه اغلب حاصل تصمیم گیری نادرست..انتونی رابینز

arefeh

کاربر ممتاز
میگم این سایت ممرایز چرا کم از من میپرسه...از این دختر گل شکوه همش میپزسه...از من اصلا نمیپرسه این چه وضعشه؟؟؟!!!!:razz:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم این سایت ممرایز چرا کم از من میپرسه...از این دختر گل شکوه همش میپزسه...از من اصلا نمیپرسه این چه وضعشه؟؟؟!!!!:razz:
خب وقتى غلط نمى زنى ديرتر مى پرسه ازت ديگه!

چقد اينجا سوت و كور شده.... بعد كنكور همه واسه اسكيس پيداشون شه اونوقت ما مى پيچونيم مى ريما! :D

ترنج

عضو جدید
آخه چرا اینجا این قد خلوت شده؟چراااااا؟:confused:
هی روزگارررر!یادش بخیر ی روزایی چه قد اینجا شلوغ پلوغ بود!بر وبیایی داشتیم.حالا یکی یکی دارین حذف می شین که!
قید درسو زدین یا قید مارو؟؟؟:(
شایدم از بس می خونین دیگه فرصتی واسه این قرتی بازیا ندارین!!!!:D

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همگی
بچه ها کسی رو میشناسید دانشجوی ارشد معماری دانشگاه تهران باشه؟ ازش جزوه عینی فر رو میخواستم برای درس روش طراحی( روش تحقیق نه)
هرکی بشناسه لطفی بزرگی بهم کرده;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم فقط فصل ساختمانهای بلنده .یعنی حدود 100 صفحه هست.
من الان درک رفتار (3بار)،سازه در معماری،مبانی سازه خلاصه ی باشگاه و فصل 2و3و4 جزیات ارتقا دهنده +مجتبی فاطمی و ایستایی کنکاش خوندم. دیگه گفتم اینم بخونم.
دیشب ساختمانها چگونه عمل میکنند خریدم.از فردا اونم میخونم. به نظرتون کار درستیه یا همونا رو مرور کنم؟
عاااااااااااااالللللللللللللللللللللللللیییییییییییییییییییییی.....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر همگی
بچه ها کسی رو میشناسید دانشجوی ارشد معماری دانشگاه تهران باشه؟ ازش جزوه عینی فر رو میخواستم برای درس روش طراحی( روش تحقیق نه)
هرکی بشناسه لطفی بزرگی بهم کرده;)
اگه نشناسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما که تست های سالای قبل رو میزنین
هر درس رو تو بهترین حالت چند درصد میزنین؟
لطفا جواب بدین

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما که تست های سالای قبل رو میزنین
هر درس رو تو بهترین حالت چند درصد میزنین؟
لطفا جواب بدین

من الان تو بهترین حالت حدود 40-50 هست درصدام.فقط تاریخ اگه آسون باشه تا60-70 میرسه.زبانم 30-40....اگرم سخت باشه که مشه 20-30...;)
البته من سال دومه کنکور میدم یعنی مطالب آشناست واسم.اصلا درصدی که الان میزنی قابل مقایسه با ماه بعد نیست.اصلا نگران نباش...همه مثل همیم.

shima jo0on

عضو جدید
سلاااااام دوستای گلم چند تا سوال:
1. از کتاب درک عمومی عسکری الویت با کدوم قسمتهاست؟
2.بعد از درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه (همین جزوه باشگاهو خوندم )و جزوه سروش نیا پیشنهادتون چه کتاباییه؟؟؟(تصمیم خودم اینه که نانو رو ازجزوه باشگاه بخونم فقط فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنندو بخونم و فناوری های نوینو کامل و جزیات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای هم عکساشو ببینم فقطو بتن رو هم جاهایی که سالهای قبل ازش سوال اومده رو بخونم)
3.ازبین 4 تا فیزیک قیابکلو 2 (تنظیم شرایط )از کتاب خوندم 1(اگوستیک)و 3 (نور)ذو از جزوه باشگاه خوندم و 4 رو هم تصمیم دارم نخونم...نظرتون چیه؟
4. یه سوال خیلی مهم :اسون ترین راه برای خوندن و یادگیری معماری جهان چیه ؟چی بخونم؟یه جورایی مشکلم شده!!!:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا