simin_sm
کاربر فعال
من که نخوندم به خاطر اون نگفتم نمیدونم به نظر من تافل مهمتر از 504 و اون 100 تاست
موچکرم....بله تافل مهمتره ولی خیلی هاشم با 504 هم پوشانی داره
اگه ممرایز نبود فکر نکنم اصلا لغت می خوندم....
من که نخوندم به خاطر اون نگفتم نمیدونم به نظر من تافل مهمتر از 504 و اون 100 تاست
راست میگه برگرد تو رو خدا........با این که حسودیم میشه بهت ولی برگرد......
در ضمن 2 ساعت دیگه خوندم بقیه اشم خوابیدم الانم بیدارم و تعطیل کردم خوندنو

واقعا ناراحت شده.چون از دیروز چند بار ازش عذرخواهی کردم جواب نداد....
خسته نباشید همگی
منم 4.5 ساعت...
آقا من بازم معذرت میخوام.![]()

توام خسته نباشی هانی جون
منم تا الان 3.5
چرا بچه مردمو اذیت می کنینننن خووو؟!!!!
من امروز شرو کردم کتابای سیستمای ساختمونی کنکاشو می خونم.خیلیییی محشره!ینی عااااااشقشمممم
البته تا اینجاش!!

چرا عزیزم؟اشکال نداره،اصلا نگران نباش منم بعضی از روزا اصلا نمیتونم بخونم.حتما روزای آینده جبرانش میکنی....بچه ها هیچی نتونستم بخوونم

خسته نباشی عارفه جان...بچه ها بالاخره موفق شدم معماری ایرانی میگید چی میگید این دژ و مسجد و مدرسه رو کامل بخونم...البته پارسال یه خلاصه توپ جمع کرده بودم از جزوه متدین و کتابها ک یه 90 ص بود اونو خوندم....البته نیاز به مرور داره....
از تاریخ معاصر موند...جهان موند و شیوه اصفهانی...اگه بتونم تا آخر هفته دیگه جهان و اصفهانی رو هم تموم کنم عالیه...البته جهان تا آخر روم خوندم اما همش باید مرور مرور مرور کرد...
در ضمن طبق معمول تا الان 7 ساعت
خسته نباشی عارفه جان...
منم معاصر فقط تا آخر معماری مدرن خوندم.تاریخ جهان و ایرانم چند روز پیش تموم شد فقط قسمت معاصر ایران مونده...اما دیگه باید مرور کنم...فن چیا خوندی؟
حجت الله عادلی کیهه .:| :|![]()

تعداد درست ضربدر 3 منهاى تعداد غلط تقسيم بر تعداد كل ضربدر 3نحوه درصد گرفتنو بگین بچه ها
مرسی

6 ساعت ...........همه کم کم دارن ته میکشن از باشگاه فک کنم ما هم رفتنی باشیم با این وضعیت ...............

آخه ساختمان های بلند زیاد مهم نیس که میخونیش بعدش یه کتابو میخونی ؟؟خوب خلاصه ای چیزی بخونخسته نباشی
7 ساعت....
آخه ساختمان های بلند زیاد مهم نیس که میخونیش بعدش یه کتابو میخونی ؟؟خوب خلاصه ای چیزی بخون
خب وقتى غلط نمى زنى ديرتر مى پرسه ازت ديگه!میگم این سایت ممرایز چرا کم از من میپرسه...از این دختر گل شکوه همش میپزسه...از من اصلا نمیپرسه این چه وضعشه؟؟؟!!!!![]()

عاااااااااااااالللللللللللللللللللللللللیییییییییییییییییییییی.....اینم فقط فصل ساختمانهای بلنده .یعنی حدود 100 صفحه هست.
من الان درک رفتار (3بار)،سازه در معماری،مبانی سازه خلاصه ی باشگاه و فصل 2و3و4 جزیات ارتقا دهنده +مجتبی فاطمی و ایستایی کنکاش خوندم. دیگه گفتم اینم بخونم.
دیشب ساختمانها چگونه عمل میکنند خریدم.از فردا اونم میخونم. به نظرتون کار درستیه یا همونا رو مرور کنم؟
اگه نشناسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟سلام بر همگی
بچه ها کسی رو میشناسید دانشجوی ارشد معماری دانشگاه تهران باشه؟ ازش جزوه عینی فر رو میخواستم برای درس روش طراحی( روش تحقیق نه)
هرکی بشناسه لطفی بزرگی بهم کرده![]()
بچه ها شما که تست های سالای قبل رو میزنین
هر درس رو تو بهترین حالت چند درصد میزنین؟
لطفا جواب بدین