هنوز داریند درس میخونید شماها؟
راستی تا کنکور تنها 53 روز دیگر فرصت باقیست![]()
به به داداش کورش از این ورا؟؟؟؟؟
اره داداش کو تا کنکور هنوز خیلی وقت هست
اره میخونیم پ چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته توی بین اش هم دعا برا ارشدی های که کلی کمکمون کردن میکنیم )
هنوز داریند درس میخونید شماها؟
راستی تا کنکور تنها 53 روز دیگر فرصت باقیست![]()
بچه ها من از جزوه خانم قابوسی باروکم ناقصه و حس میکنم معماری معاصر غربم همین طور میشه یکی به من کمک کنه و باروک برام بزاره و سر فصل های معماری معاصر غرب بزار اخه من کتاب بانی مسعود ندارم بدونم جریان از چه قراره ،از کتاب قبادیان میخوام بخونم و اون را لطفا کمک کنید مرسی
پسر خوب گفتم اکه بخام در سانی من صبحا 6 پا میشمیه لحظه !!!از ساعت 7 صبح تا 7 شب، یعنی چرت عصرگاهی + دست به آب (چند بار!)+ناهار خوردن+صبحونه خوردن+کار با نت و لپتاپ!!!!!
همه رو باهم جمع میزنی؟آی شلوغ!!!!!
بهانه جور نکن که من خودم بهادرم!(شاه بهانه!)
دیگه از یه تراختور انتظار نمیره ولی از من 12 سیلندر 6500 سی سی یه شهر حساب می بره!![]()
امروز 24 شده دیگه ساعت رو نگاهدرست جمع نزدی!!!!!54 روز!
تو بودی میگفتی 10 تاش میکنم ...من ساعت 3 بعد الظهر 7 تام پر بودهمگی خسته نباشید.
من با 7 ساعت به کار خودم خاتمه می دم و فردا دنبال حریف می گردم.آی نفس کش!!!![]()
با این حرفت اشک تو چشمام از شوق جمع شد منظورت من بودم؟به به داداش کورش از این ورا؟؟؟؟؟
اره داداش کو تا کنکور هنوز خیلی وقت هست
اره میخونیم پ چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته توی بین اش هم دعا برا ارشدی های که کلی کمکمون کردن میکنیم )
من یعنی آدم خوبیم؟ریز میبینمتهمگی خسته نباشید.
من با 7 ساعت به کار خودم خاتمه می دم و فردا دنبال حریف می گردم.آی نفس کش!!!![]()

نه بابا جو گیر نشو هی میای استرس میدی میریبا این حرفت اشک تو چشمام از شوق جمع شد منظورت من بودم؟من یعنی آدم خوبیم؟
![]()
با این حرفت اشک تو چشمام از شوق جمع شد منظورت من بودم؟من یعنی آدم خوبیم؟
![]()

بگیر پرشو بکن بزار رو زمین بخند بهشی مگس اومده چسبیده ب مهتابیه اتاقم... رو اعصابمه.... با کتاب زدم تو سرش آدم نشد باز پرواز کرد
پیر شدم با درررررررررررررررررررررررررررررک....تستاااااش
خواااب
بقیه اش چی بود پس؟تو بودی میگفتی 10 تاش میکنم ...من ساعت 3 بعد الظهر 7 تام پر بود
پایان نامهبقیه اش چی بود پس؟![]()
به نظر من هر کسی بستگی به چیز ی که خونده باید رفتار کنه ولی در کل به نظظر من تا اوایل دی باید دروس رو خوند البته دروس رو یک بار حداقل دوره کرده باشیند که در یک ماه اخر جمع بندیش رو کنید نه اینکه تازه یه بار خوندین یه کتابی رو و میخوایند دوره اولش رو بکنیدحالا که آدم خوبی هستی خب به ما کمک کن!!!
درحال حاضر چی کار کنیم؟
درسایی که مونده بخونیم؟مرور کنیم؟تست بزنیم؟
به نظرت اگه از 15 دی مرورو شرو کنم دیره؟؟؟![]()
انشالله پایان نامت خوب می شه!6 واحده و تو معدل کل موثر.پایان نامه
الکی جو نده من درسوو بی خیال نمیشمانشالله پایان نامت خوب می شه!6 واحده و تو معدل کل موثر.
واقعن که،خواستیم روحیه بدیم!!الکی جو نده من درسوو بی خیال نمیشم
واااااااااااااااااااااااااااااااااااواقعن که،خواستیم روحیه بدیم!!
برو پایان نامه رو با 10 پاس شو و حالت گرفته شه!![]()
سلام...صبح بخیر.من با 2 ساعت اومدم.ایشالا امروز به 12 میرسم....فردا کورس بزاریم هر کی به 12 ساعت رسید برنده تورنومنت می شه!!
lieutenant

کاش منم صبحها میتونستم بخونم 
سلام صبح بخیر 2 ساعت ؟؟؟ چه خوب امیدوارم موفق باشی
من که دیروز عصر تا 6 ساعت تونستم بخونمکاش منم صبحها میتونستم بخونم
![]()

بچه ها ی سوال فوری ؟؟من کتاب طراحی لرزه ای دارم اما واقعا نمیتونمربخونم ب جاش جزوه کزازی 65صفحه ای رو میخام پرینت بگیرم کفایت میکنه؟؟؟
بچه هایی که 10 -12 ساعت می خونن صبحا ساعت چند شروع می کنن؟![]()
من كه به جز سه تا كتاب اصلى بقيه رو همه رو از جزوه مى خونم.بچه ها ی سوال فوری ؟؟من کتاب طراحی لرزه ای دارم اما واقعا نمیتونمربخونم ب جاش جزوه کزازی 65صفحه ای رو میخام پرینت بگیرم کفایت میکنه؟؟؟
من از ٧-٨ شروع مى كنم، غروب يهو خيليييي سرعتم مياد پايين!بچه هایی که 10 -12 ساعت می خونن صبحا ساعت چند شروع می کنن؟![]()
ماشالاه آشپزیت خوبه معلومهمن كه به جز سه تا كتاب اصلى بقيه رو همه رو از جزوه مى خونم.![]()
من از ٧-٨ شروع مى كنم، غروب يهو خيليييي سرعتم مياد پايين!![]()
اسم اين معماراى نئو كلاسيك فرانسه مث اسم غذا مى مونه!! آبه لوژيه ===> يه جور سوپ كه با صدف سرو مى شه / اتين لويى بوله===> دسر مورد علاقه لويى چهاردهم بوده، از خامه و بستنى زمستونه درست مى شه / كلود نيكولا لودو====> يه غذاى كلاسيك فرانسوى كه با ماهى كباب شده و مخلفات مخصوص سرو مى شه / ژاك ژرمن سوفلو ====> همون سوفله ى خودمونه!![]()
كتاب معمارى غرب بانى مسعود.ماشالاه آشپزیت خوبه معلومه
این اسما تو کدوم کتاب یا جزوه است چون نرسیدم میپرسم.
؟؟؟

فرمول معینی و نامعینی و پایداری خرپا رو یکی بگه لطفا