زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز داریند درس میخونید شماها؟:biggrin:
راستی تا کنکور تنها 53 روز دیگر فرصت باقیست:cool:

به به داداش کورش از این ورا؟؟؟؟؟
اره داداش کو تا کنکور هنوز خیلی وقت هست
اره میخونیم پ چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته توی بین اش هم دعا برا ارشدی های که کلی کمکمون کردن میکنیم )

ترنج

عضو جدید
بچه ها من از جزوه خانم قابوسی باروکم ناقصه و حس میکنم معماری معاصر غربم همین طور میشه یکی به من کمک کنه و باروک برام بزاره و سر فصل های معماری معاصر غرب بزار اخه من کتاب بانی مسعود ندارم بدونم جریان از چه قراره ،از کتاب قبادیان میخوام بخونم و اون را لطفا کمک کنید مرسی

قسمت باروک مانا قابوسی فقط 6 صفحس.اگ واسه تو کمتر از اینه که بگو بذارمش.

سر فصلای معاصر بانی مسعود:
میراث رنسانس-تکنولوژی جدید-مکتب شیکاگو
بخش رمانتیسم:ریشه ها و گرایش های رمانتیسم-اکسپرسیونیسم-ارگانیک
بخش معماری مدرن:خاستگاه های هنری معماری مدرن-مدرنیسم-میراث معماری مدرن
بخش معماری بعد از 1960:پست مدرنیسم-نئوکلاسیک-دیکانستراکشن-اکوتک-نئومدرن-سوپرمدرن

جزوه قابوسیم بر اساس همین سرفصلاس

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه لحظه !!!از ساعت 7 صبح تا 7 شب، یعنی چرت عصرگاهی + دست به آب (چند بار!)+ناهار خوردن+صبحونه خوردن+کار با نت و لپتاپ!!!!!
همه رو باهم جمع میزنی؟آی شلوغ!!!!!

بهانه جور نکن که من خودم بهادرم!(شاه بهانه!)
دیگه از یه تراختور انتظار نمیره ولی از من 12 سیلندر 6500 سی سی یه شهر حساب می بره!:biggrin:
پسر خوب گفتم اکه بخام در سانی من صبحا 6 پا میشم

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به داداش کورش از این ورا؟؟؟؟؟
اره داداش کو تا کنکور هنوز خیلی وقت هست
اره میخونیم پ چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته توی بین اش هم دعا برا ارشدی های که کلی کمکمون کردن میکنیم )
با این حرفت اشک تو چشمام از شوق جمع شد منظورت من بودم؟:cry: من یعنی آدم خوبیم؟:biggrin:

ترنج

عضو جدید
با این حرفت اشک تو چشمام از شوق جمع شد منظورت من بودم؟:cry: من یعنی آدم خوبیم؟:biggrin:

حالا که آدم خوبی هستی خب به ما کمک کن!!!
درحال حاضر چی کار کنیم؟
درسایی که مونده بخونیم؟مرور کنیم؟تست بزنیم؟
به نظرت اگه از 15 دی مرورو شرو کنم دیره؟؟؟:cry:

• Like
واکنش ها: imah

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی مگس اومده چسبیده ب مهتابیه اتاقم... رو اعصابمه.... با کتاب زدم تو سرش آدم نشد باز پرواز کرد:cool:
پیر شدم با درررررررررررررررررررررررررررررک....تستاااااش:wallbash:
:love:خواااب
بگیر پرشو بکن بزار رو زمین بخند بهش

• Like
واکنش ها: imah

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که آدم خوبی هستی خب به ما کمک کن!!!
درحال حاضر چی کار کنیم؟
درسایی که مونده بخونیم؟مرور کنیم؟تست بزنیم؟
به نظرت اگه از 15 دی مرورو شرو کنم دیره؟؟؟:cry:
به نظر من هر کسی بستگی به چیز ی که خونده باید رفتار کنه ولی در کل به نظظر من تا اوایل دی باید دروس رو خوند البته دروس رو یک بار حداقل دوره کرده باشیند که در یک ماه اخر جمع بندیش رو کنید نه اینکه تازه یه بار خوندین یه کتابی رو و میخوایند دوره اولش رو بکنید

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح بخیر 2 ساعت ؟؟؟ چه خوب امیدوارم موفق باشی

من که دیروز عصر تا 6 ساعت تونستم بخونم :w10: کاش منم صبحها میتونستم بخونم :wallbash:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح بخیر 2 ساعت ؟؟؟ چه خوب امیدوارم موفق باشی

من که دیروز عصر تا 6 ساعت تونستم بخونم :w10: کاش منم صبحها میتونستم بخونم :wallbash:

عزیزم من برعکس توام .عصرها نمیتونم زیاد بخونم.مهم اینه که مفید بخونی.ساعتش که مهم نیست. مطمئین باش که موفق میشی...;):gol:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی سوال فوری ؟؟من کتاب طراحی لرزه ای دارم اما واقعا نمیتونمربخونم ب جاش جزوه کزازی 65صفحه ای رو میخام پرینت بگیرم کفایت میکنه؟؟؟

simin_sm

کاربر فعال
بچه ها ی سوال فوری ؟؟من کتاب طراحی لرزه ای دارم اما واقعا نمیتونمربخونم ب جاش جزوه کزازی 65صفحه ای رو میخام پرینت بگیرم کفایت میکنه؟؟؟

من کتاب طراحی لرزه ای رو از محتواش خبر ندارم...ولی کزازی رو دارم می خونم....خیلی جزوه خوبیه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه به جز سه تا كتاب اصلى بقيه رو همه رو از جزوه مى خونم. :D
بچه هایی که 10 -12 ساعت می خونن صبحا ساعت چند شروع می کنن؟ :redface:
من از ٧-٨ شروع مى كنم، غروب يهو خيليييي سرعتم مياد پايين! :(

اسم اين معماراى نئو كلاسيك فرانسه مث اسم غذا مى مونه!! آبه لوژيه ===> يه جور سوپ كه با صدف سرو مى شه / اتين لويى بوله===> دسر مورد علاقه لويى چهاردهم بوده، از خامه و بستنى زمستونه درست مى شه / كلود نيكولا لودو====> يه غذاى كلاسيك فرانسوى كه با ماهى كباب شده و مخلفات مخصوص سرو مى شه / ژاك ژرمن سوفلو ====> همون سوفله ى خودمونه! :biggrin:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه به جز سه تا كتاب اصلى بقيه رو همه رو از جزوه مى خونم. :D

من از ٧-٨ شروع مى كنم، غروب يهو خيليييي سرعتم مياد پايين! :(

اسم اين معماراى نئو كلاسيك فرانسه مث اسم غذا مى مونه!! آبه لوژيه ===> يه جور سوپ كه با صدف سرو مى شه / اتين لويى بوله===> دسر مورد علاقه لويى چهاردهم بوده، از خامه و بستنى زمستونه درست مى شه / كلود نيكولا لودو====> يه غذاى كلاسيك فرانسوى كه با ماهى كباب شده و مخلفات مخصوص سرو مى شه / ژاك ژرمن سوفلو ====> همون سوفله ى خودمونه! :biggrin:
ماشالاه آشپزیت خوبه معلومه
این اسما تو کدوم کتاب یا جزوه است چون نرسیدم میپرسم.
؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
فرمول معینی و نامعینی و پایداری خرپا رو یکی بگه لطفا

m+تعداد عکسل العمل های تکیه گاهی(r) اگر کوچکتر از 2j باشد خرپا ناپایدار است
اگر بزرگتر باشد خرپا نامعین است
اگر مساوی هم باشند خرپا معین و پایدار است

در ضمن m مخفف member به معنی عضو هست و منظورم تعداد اعضاست
j هم مخفف joint به معنی مفصل هست و تعداد مفاصل مد نظره

وضعیت
موضوع بسته شده است.