زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من تافل رو تا 20 خوندم مشتی...........504 رو هم تا 30.میخوام یکیشونو استپ کنم برم سراغ آزمونای گذشته......سال 81 -83 رو حفظم میخوام دیگه اونارو ادامه بدم نطرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم 504 رو تا 35 و تافل رو تا 23....به نظرم هر دو تموم کن...مخصوصا تافل رو اصلا استپ نکن...چون خیلی لغاتش استفاده شده و اینکه بتونی 110 رو بخونی حتی مال 20-25 هفته اش رو....یعنی من دو هفته اش رو خوندم اما 3-4 تا از لغات کنکور رو هم همزمان یاد گرفتم...به نظرم اون خیلی مهمه....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلداری دادنای خواهر من: 3سال کوچیکتره هااا
آجی خجالت نمیکشی درس نمیخونی ؟؟؟ خاک تو سر میشیاااا
من : :|

خب برعکسش خونه ماست داداش کوچیکم میگه ابجی بیکاری میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو از زندگیت حالش ببر

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم 504 رو تا 35 و تافل رو تا 23....به نظرم هر دو تموم کن...مخصوصا تافل رو اصلا استپ نکن...چون خیلی لغاتش استفاده شده و اینکه بتونی 110 رو بخونی حتی مال 20-25 هفته اش رو....یعنی من دو هفته اش رو خوندم اما 3-4 تا از لغات کنکور رو هم همزمان یاد گرفتم...به نظرم اون خیلی مهمه....
1100 رو اولا چند هفته خوندم ولی خیلی زیاد بود کلا بیخیال شدم..........ترجیح میدم لغات کنکور رو خوب بخونم.......پس تافل رو ادامه میدم

mitra2470

عضو جدید
بچه ها من تافل رو تا 20 خوندم مشتی...........504 رو هم تا 30.میخوام یکیشونو استپ کنم برم سراغ آزمونای گذشته......سال 81 -83 رو حفظم میخوام دیگه اونارو ادامه بدم نطرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته من نمیدونم خوندن اون 10 درس باقیمونده تافل چقد طول میکشه که بخونی ولی منم میگم ولش نکن خیلی واجبه...
مشاور میگه متن تخصصی رو بذار جلوت تحلیلش کن:surprised: یعنی خوندن قضیه اش جداس،تحلیلشم میتونه راهگشا باشه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب برعکسش خونه ماست داداش کوچیکم میگه ابجی بیکاری میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو از زندگیت حالش ببر
یه آبجی دارم امشب گفت بده بینم چی میخونی.یه خورده تست درک زد دست برقضا همشون درست از آب اومد اینه آبجیه ما داریم.کلا روحیم خراب شد:confused: البته بماند که چقدر زخم زبون شنیدم....یکی از سوالا یکی رو نشون داده بود که این یارو چه جور داره راه میره.......دزدکی.پاورچین............خرامان

خداییش اینه سوالای درک معماری

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

من دارم مال 87تا91حفظ میکنم لغاتش خیلی تکراری توی خودشون هست همون پی دی اف های مرکز معماری برا خاطر همین سرعت میره بالا،سال87که خواستم شروع کنم اومدم هر چی را بلدم مشخص کردم بعد شروع کردم بقیه سالها همین چون استرس داشتم میخواستم ببینم چند درصدشون حفظم بعدش بقیه سال ها همین کار کردم حالا که تقریبا سال 87داره تموم میشه امشب چک کردم دیدم درصد حفظیاتم توی سال های دیگه هم بیشتر شده خلاصه تکراری توشون زیاده ،شما که تافل را خوندیدمسلما براتون راحتتره،زود تمومشون میکنید انشاله

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلداری دادنای خواهر من: 3سال کوچیکتره هااا
آجی خجالت نمیکشی درس نمیخونی ؟؟؟ خاک تو سر میشیاااا
من : :|
الهى! مث فيلماس كه مثلن مى خوابونن تو گوش يارو كه به خودش بياد، از اين فازا ورداشته واست! :D
کنار گو وایسادی میگی لنگش کن:( خوب نطر بده شما که تو زبان یه پا لیدی هستی:D
ببين، به نظرم با توجه به وقت باقى مونده، خوندن لغتاى سالاى پيش كار بهينه و به صرفه اى، اگه اون فايلا كه لغتاى ٨٧ تا ٩١ رو جمع كرده ببينى، مى بينى كليش تكراريه. الان ديگه بحث مديريت درست منابع هم هست. و ضمنن، اگه توى درك عالى نيستى، با خوندن اون لغتا و انرژى بيشتر رو درك گذاشتن نتيجه بهترى مى گيرى. اين تجربه شخصى منه كه، پارسال كه مث خوشحالا كنكور دادم ببينم چى بلدم، زبانو فقط با اطلاعات گذشته م و بدون هيچ لغتى ٦٠ زدم، و لازم به ذكره كه از ده تا سوال اول يكى زدم فقط. :D درك مطلبو دست كم نگيريد. حالا هى من بگم هى شما بريد لغت بكنين تو كله تون! ( اين هيچ ربطى به خصومت شخصى من و لغت حفظ كردن نداره ها! جدى)

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
خوش به حالت کاشکی ما هم از اینها داشتیم....:(

بابا تو که زبانت خوبه عارفه جان.......من زبانم داغونه.....تازه باید بالای 50 هم بزنم تا شانس قبولی داشته باشم آخه مدیریتم:(
ولی اگه مفیده بگید عکس میگیرم میذارم اینجا.....نمونه اش رو تو پست قبلیم گذاشتم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهى! مث فيلماس كه مثلن مى خوابونن تو گوش يارو كه به خودش بياد، از اين فازا ورداشته واست! :D

ببين، به نظرم با توجه به وقت باقى مونده، خوندن لغتاى سالاى پيش كار بهينه و به صرفه اى، اگه اون فايلا كه لغتاى ٨٧ تا ٩١ رو جمع كرده ببينى، مى بينى كليش تكراريه. الان ديگه بحث مديريت درست منابع هم هست. و ضمنن، اگه توى درك عالى نيستى، با خوندن اون لغتا و انرژى بيشتر رو درك گذاشتن نتيجه بهترى مى گيرى. اين تجربه شخصى منه كه، پارسال كه مث خوشحالا كنكور دادم ببينم چى بلدم، زبانو فقط با اطلاعات گذشته م و بدون هيچ لغتى ٦٠ زدم، و لازم به ذكره كه از ده تا سوال اول يكى زدم فقط. :D درك مطلبو دست كم نگيريد. حالا هى من بگم هى شما بريد لغت بكنين تو كله تون! ( اين هيچ ربطى به خصومت شخصى من و لغت حفظ كردن نداره ها! جدى)
خدا خیرت بده خوب یه خورده راهنمایی کن واسه این درک...........

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا خیرت بده خوب یه خورده راهنمایی کن واسه این درک...........
خب بيا سوالاتو بپرس. كارى نداره كه! بشين بزن يه نمونه. بعد كامل تحليل كن روندتو، با پاسخنامه هم چك كن، ببين كجا سوتى دادى. كليد درك اينه كه گير ندى به معنى كلمه ها. اصلن. بخونى برى جلو.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس تا سر برج جون میکنم 504 و تافل رو تموم میکنم و تا بیست دی هم کنکورا..........به نظرتون یه ماه مرور کافیه برای تافل و 504 و لغتا؟؟؟؟با لایتنر میخونم من

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من برا زبان اوضاع ام خرابببببببببببببببببببببب خرابببببهههههههههههه،می خواستم یک کتاب برا درک مطلب بخرم که تست باشه نه مث کتاب این یارو مهدوی نژاد اینها که فقط متن تازه ترجمه چیزی هم ازش نیست ،البته من قبلا یک سری هاش خونده بودم ،خلاصه دنبال یک کتاب درک مطلب ام که هم تست داشته باشه هم از کنکورا سال قبل باشه که با توجه به این مدت باقیمانده بتونه بهم کمک کنه کسی پیشنهادی چیزی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها کسی کتابی سراغ نداره برا درک زبانننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس تا سر برج جون میکنم 504 و تافل رو تموم میکنم و تا بیست دی هم کنکورا..........به نظرتون یه ماه مرور کافیه برای تافل و 504 و لغتا؟؟؟؟با لایتنر میخونم من
ببين كنكورا رو بزنى خودش مروره! مرور زبان تسته، مرور نمى خواد كه. Trust me bro!

mon-@-rchitect

عضو جدید
من دارم مال 87تا91حفظ میکنم لغاتش خیلی تکراری توی خودشون هست همون پی دی اف های مرکز معماری برا خاطر همین سرعت میره بالا،سال87که خواستم شروع کنم اومدم هر چی را بلدم مشخص کردم بعد شروع کردم بقیه سالها همین چون استرس داشتم میخواستم ببینم چند درصدشون حفظم بعدش بقیه سال ها همین کار کردم حالا که تقریبا سال 87داره تموم میشه امشب چک کردم دیدم درصد حفظیاتم توی سال های دیگه هم بیشتر شده خلاصه تکراری توشون زیاده ،شما که تافل را خوندیدمسلما براتون راحتتره،زود تمومشون میکنید انشاله

این لفات کنکور تو باشگاه هست؟؟

دانشه

عضو جدید
سلام عزیزان .منم چن روز پیش دفاع کردمو .میخوام بخونم برا ارشد میدونم دیره اما میشه راهنماییم کنید چطوری بخونم؟؟؟؟خودم تو خونه فقط کتابای راهیان ارشد دارم ...خیلی دلم میخواد ارشد یه جای خوب قبول شم آیا میشه؟؟؟؟ممنون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها!!!!
یه خبر عجیب!memrise به عقب بر گشته!!گفته هر چی یاد بگیرین ثبت نمی شه!مواظب باشین!
WARNING: MEMRISE IS RUNNING IN SAFE MODE
Deep apologies for the site's downtime and instability. Thank you for your patience.
In order to allow students to prepare for exams, we have a backup version of Memrise running while we perform upgrades on the main site.
Any learning progress, new mems or courses created now will NOT be saved when the site resumes normal function. This will happen in 12-24 hours from midnight UK time Tuesday 10th December.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها با هرسختی بودم پیش بابام تو تهران..
خداروشکر خوبه.چندروز درس نخوندم اما انشالاه از هفته بعد بکوب میخونم البته الان وقتای بیکاری ب پی دی اف های تو گوشیم ک از باشگاه دان کردم نگاهی میندازم.
انشالاه روزای خوب داشته باشید بالای 9ساعت درس بخونید باید ب جای منم بخونیدا من میام بازم سرمیزنم .اگه برنامه جدیدی برای این ماه ها میریزید اینجا هم اعلام کنید ماهم از برنامه تون الهام بگیریم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداروشکر خوبه.چندروز درس نخوندم اما انشالاه از هفته بعد بکوب میخونم البته الان وقتای بیکاری ب پی دی اف های تو گوشیم ک از باشگاه دان کردم نگاهی میندازم.
انشالاه روزای خوب داشته باشید بالای 9ساعت درس بخونید باید ب جای منم بخونیدا من میام بازم سرمیزنم .اگه برنامه جدیدی برای این ماه ها میریزید اینجا هم اعلام کنید ماهم از برنامه تون الهام بگیریم
عزيزم خدا روشكر. خيلى به فكرت بودم. از هفته ديگه با انرژى مى خونى نگران نباش اصلن! :w36:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها!!!!
یه خبر عجیب!memrise به عقب بر گشته!!گفته هر چی یاد بگیرین ثبت نمی شه!مواظب باشین!
WARNING: MEMRISE IS RUNNING IN SAFE MODE
Deep apologies for the site's downtime and instability. Thank you for your patience.
In order to allow students to prepare for exams, we have a backup version of Memrise running while we perform upgrades on the main site.
Any learning progress, new mems or courses created now will NOT be saved when the site resumes normal function. This will happen in 12-24 hours from midnight UK time Tuesday 10th December.
خب اوكيه ديگه، آدم تمريناشو مى تونه بكنه، حالا ثبت نشه كه نشه. :D ركوردا به وضعيت قبل مى مونه! مواظبت نمى خواد كه! :D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اوكيه ديگه، آدم تمريناشو مى تونه بكنه، حالا ثبت نشه كه نشه. :D ركوردا به وضعيت قبل مى مونه! مواظبت نمى خواد كه! :D
200 تا لغت با امتیازاش که add کرده بودم پریده!!!!!!یعنی چی اوکی؟کاملا no no no:(

mehrnaz.architec

عضو جدید

اورایاد...
سلام ،خداروشکر،دیدی الکی نگران بودی،خداروشکر الان در زمینه قلب خوب پیشفت کردیمفانشالله هر چه زودتر بهبودی کامل حاصل میشه،ارشدتم تهران قبول میشی انشالله که دیگه ازشون دور نباشی،مطمئنم انشالله از هفته دیگه جبران میکنی:w17:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان خان اومد با صفر ساعت مطالع امروز میریم که شروع کنیم ............خدا بگم این عارفه رو چیکارش بکنه !!!!!!!!!!!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اورایاد...
سلام ،خداروشکر،دیدی الکی نگران بودی،خداروشکر الان در زمینه قلب خوب پیشفت کردیمفانشالله هر چه زودتر بهبودی کامل حاصل میشه،ارشدتم تهران قبول میشی انشالله که دیگه ازشون دور نباشی،مطمئنم انشالله از هفته دیگه جبران میکنی:w17:
آقا این قضیه اورایاد چیه من خیلی تو کفشم

• Like
واکنش ها: imah

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پویان خان اومد با صفر ساعت مطالع امروز میریم که شروع کنیم ............خدا بگم این عارفه رو چیکارش بکنه !!!!!!!!!!!!!
آخی!!!!!
من با 3 ساعت اومدم!
امروز قصد زیاد خوندن ندارم ، همون 10 ساعت کافیه،دیشب کابوس ترسناک دیدم ، متشکل از کنستانبین و رزیدینت ایول و زامبی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا