زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

ذکر امروز :
3شنبه : یاارحم الراحمین

-بهترین روزهای زندگیتان هنوز نیامده اند منتظرشان باشید اما از امروز هم لذت ببرید
-برای آنچه باور دارید ایستادگی کنید حتی اگر به معنای تنها ایستادن باشد
-شاید همه آنچه را میخواهم در زندگی نداشته باشم اما آنقدر مورد لطف خدا هستم که همه آنچه را نیاز دارم فراهم است خدایا ممنونم
شادبودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد.(چگوارا)

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای اینجا چه خبره منم بازی از فردا من تا الان 5ساعت و نیم خوندم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو همونی که دیروز کلللللللللللللللللللن 5 ساعت خوندی....................من تا الان 6.5 ساعت
عزیزم ی 4-5 روزی مریض بودم 5 ساعت خوندم
حالا خوب شدم
میخوای مریض شم باز..ها؟ جان من؟؟ ها؟؟:biggrin:

shima jo0on

عضو جدید
اگه خوب خوندیش که خوبه..........[/QUOTE]
اخه جزوم پرینتش خیلی بی کیفیته مجبورم با سیستمم بخونم و جاهایی که نخورده رو مینویسم که تو دور بعدی دیگه این مشکلو نداشته باشم:book:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
7:15...خیلی خسته ام...بجه ها 1 ساعت میخوابم...:hypocrite::w09::w22::w47:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ۸ ساعت. من از زبان به عنوان تایم استراحت استفاده می کنم، خیلی جواب می ده! با تشکر از memrise!
یه پیشنهاد واسه اونایی که مشکل بیدار شدن دارن، من گوشیمو واسه ۵ بار با فاصله های ۷ دقیقه ای می ذارم رو زنگ، که دیر ترینشون دیرترین وقت ممکنیه که می خوام دیگه حتمن پا شم، و با شکنجه ای حدودن نیم ساعته، به مدت یه ماه، الان دیگه با زنگ اول پا می شم! :biggrin:

یه چیز دیگه هم تو تاپیک تاریخ پیشنهاد دادم، به نظرم توی هر شهری که هستید یک یا دو روز وقت بذارین بناهای ارزشمند شهرتونو ببینین، خیلی از خونده هاتونو تثبیت می کنه. من که حتمن این کارو می کنم.

۸ ساعت ضمنن. slow down کردم بهم برسین! :D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ۸ ساعت. من از زبان به عنوان تایم استراحت استفاده می کنم، خیلی جواب می ده! با تشکر از memrise!
یه پیشنهاد واسه اونایی که مشکل بیدار شدن دارن، من گوشیمو واسه ۵ بار با فاصله های ۷ دقیقه ای می ذارم رو زنگ، که دیر ترینشون دیرترین وقت ممکنیه که می خوام دیگه حتمن پا شم، و با شکنجه ای حدودن نیم ساعته، به مدت یه ماه، الان دیگه با زنگ اول پا می شم! :biggrin:

یه چیز دیگه هم تو تاپیک تاریخ پیشنهاد دادم، به نظرم توی هر شهری که هستید یک یا دو روز وقت بذارین بناهای ارزشمند شهرتونو ببینین، خیلی از خونده هاتونو تثبیت می کنه. من که حتمن این کارو می کنم.

۸ ساعت ضمنن. slow down کردم بهم برسین! :D

خسته نباشی عزیزم.عاالی پیش رفتی. سمانه جان سایت ممورایز واسه من باز نمیشه ظهر تا حالا مال شما مشکلی نداره؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درس میخونید خداییش؟ جان من درس میخونید؟ همش تو باشگاهید که شماها:biggrin: نزاریند واسه تفریح بیام دوباره ارشد بدم نخونده روتون رو کم کنما؟:D
پلانک تون می بینمت!:w11:

سال قبل هفته آخر روزی 19 ساعت خوندم (قیافه من بعد 19 ساعت:w07: ) ، فردا کسی باشه کورس می زارم تا 18 ساعت!کسی پایه هست؟:w10:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شد 3 ساعت :w18:
برا 3 ساعت 35 ص از مانا قابوسی خیلی کمه؟؟؟:wallbash:

خوبه من هم 10 صفحه هر ساعت ازش میخوندم به صفحه نگا نکن به کیفیت خوندنته که بتونی تستا رو ج بدی
من 6 ساعت و نیم.
درسته منم خیلی کندپیش میرم ولی خب به نظرم کند پیش بری بهتر بهتره تا همه رو تموم کنی ولی تو تست زدن متزلزل شی.بچه ها به نظرم سئوالای ایوانخانه به کنکور نزدیک تره..................کسی نداره واقعا؟؟؟؟حاضرم برام ایمیل کنه هزینه بدم براش.اصلا میشه خرید؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی عزیزم.عاالی پیش رفتی. سمانه جان سایت ممورایز واسه من باز نمیشه ظهر تا حالا مال شما مشکلی نداره؟
چرا. فيلتر شده. خيلى نامردن! :(

سال قبل هفته آخر روزی 19 ساعت خوندم (قیافه من بعد 19 ساعت:w07: ) ، فردا کسی باشه کورس می زارم تا 18 ساعت!کسی پایه هست؟:w10:

برو بابا! مگه آدم مى خواد خودكشى كنه؟!؟ من آخر توانم ١٢-١٣ ساعته. والا!

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز

داداش من اصلا نمیبینمت:w02:
به ساعت درس خوندن نیست به خوب درس خوندنه
دارم مقاله مینویسم در مورد بسط تفکر جنت باوری در هنر ترکیدم:w22::w22::w22::w24::w24:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من تو دوراهی گیر کردم : شهر ما ایوانخانه نداره اگه بخوام آزموناشو بدم باید اینترنتی شرکت کنم
از به طرفی هم دوس دارم امتحانام حضوری باشه .ولی مرکز معماری داره.به نظرتون کدوم رو شرکت کنم
ایوانخانه :اینترنتی
یا مرکز : حضوری؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااای خدا ......... یعنی انقد خاک بر سر شدم من
کسی ک هیییییییییییییییییچ حالیش نبود و همیشه ازم پایینتر بود....... شانس اوردو کنکور پارسال قبول شد
حالا بم فخر میفروشه ......... الان اس داده بم میگه پشت کنکوری :(
خو حاالااا حق دارم دعا کنم خدا سوسکش کنه؟؟؟ دلمو شکوند............... بی تربیت:cry:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من تو دوراهی گیر کردم : شهر ما ایوانخانه نداره اگه بخوام آزموناشو بدم باید اینترنتی شرکت کنم
از به طرفی هم دوس دارم امتحانام حضوری باشه .ولی مرکز معماری داره.به نظرتون کدوم رو شرکت کنم
ایوانخانه :اینترنتی
یا مرکز : حضوری؟
ب نظر من حضوری ی چیز دیگس اما حالا کیفیت سوالاشو نمیدونم چقد متفاوته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا