عاقا اون 4 طاقی هم بازه ی هور میشه فکر کنم
بعله بعله بعلهتو کل دنیا دخترای ایرانی ب زیبایی معروفن خخخخخ
دوستان تایید کنن لطفا![]()
به قول عارف برو کناااااااااااااار لایکی نشیییییییییییییییییییییییییییی........................تو کل دنیا دخترای ایرانی ب زیبایی معروفن خخخخخ
به....بارااااااااااااااااااااانمونم اومد..........باران برو یه قهوه بزن که مجلس زنونه مردونه شد می خوایم بریم دعواااااااااااحاضرررررررررر ولی در حال چرت زدن هستم![]()
میخواستم بخوابماااا ولی حالا دیگه خواب از سرم پرید چند تا سوال دارم بپرسم
آرامگاه بایزید بسطامی متعلق به کدوم دوره است؟؟؟؟
خوده آرامگاهش رازیهمیخواستم بخوابماااا ولی حالا دیگه خواب از سرم پرید چند تا سوال دارم بپرسم
من برم بخوابم که 18 ساعته روشنمو و الان دوشواری دارم!
شب همتون خوش خخخخخخخخخخخخ
تو کل دنیا دخترای ایرانی ب زیبایی معروفن خخخخخ
خوده آرامگاهش رازیه
بارااان اینجا دوئله..........رازی عزیزممیخواستم بخوابماااا ولی حالا دیگه خواب از سرم پرید چند تا سوال دارم بپرسم

بخشی از ساختموناش تو رازی مثل آرامگاه بایزید بسطامی و ......... بخش دیگش تو آذری مثل گنبد غازان خان و سردر و ........ ببخشید عزیزم خلاصه گفتم از تو کتاب دوره کن یه حسی بهم میگه امسال ازش سوال می یادمیخواستم بخوابماااا ولی حالا دیگه خواب از سرم پرید چند تا سوال دارم بپرسم
اره الهام جون کاملا درست گفت..من که انقد داشتم می خندیدم کلا قاطی کردم.....جزوه عسگری کامل توضیح داده.پس چرا قاطی کردید ؟؟؟ خخخخخخخ![]()
توی دو دوره رازی و آذریه خب؟؟
اما اونایی ک رازی هستن : خود آرامگاهشه ، منارو مسجد مردونه زنونشه و خانقاه و امازاده محمد
اونایی ک آذرین : گنبد غازان خان، سردر،ایوان غربیش، مدرسه شاهرخیه ،آرامگاه شاهزاده محمد و برج کاشانه و مسجد کنار امامزاده محمد
عااقااا همه چی قاط زده واسه من ... نه عکس میشه ببینم...نه نقل قول ... نه تشکر :|
من برم بخوابم خخخخ (بهونه از این قشنگ تر؟؟؟ )
شبتون صوووولتی ( خخخخخخخ اولین باره شب بخیر میگم خخخخخخخخخخخخخخخ)
حالا که من رفتم قهوه درست کردم و خوردم خواب از سرم پرید شما رفتید 

کدوم قوس معماری به کل نعل اسب ؟؟؟
نقاشی دیواری به سبک غربی از کدوم دوره و در کدوم شهر ؟؟؟قاجار تهران نیست؟؟؟؟
بلندترین مناره در ایران؟؟؟مناره سین اصفهان
کامل ترین نمونه معماری تیموریان در کدام بنا دیده شده؟؟سلطانیه نیست؟؟؟؟
خخخخ گلم نتم قاط زده دقم داد :|کجااااااااااااحالا که من رفتم قهوه درست کردم و خوردم خواب از سرم پرید شما رفتید
![]()
اخیییییییییییییی...بشین بخون باران جون.یه تستم یه تسته....این تنبلا الان همشون غیر مجاز میشن...خخخخخخخخخخخخخکجااااااااااااحالا که من رفتم قهوه درست کردم و خوردم خواب از سرم پرید شما رفتید
![]()
مهندس سلطانیه ایلخانیهکدوم قوس معماری به کل نعل اسب ؟؟؟
نقاشی دیواری به سبک غربی از کدوم دوره و در کدوم شهر ؟؟؟قاجار تهران نیست؟؟؟؟
بلندترین مناره در ایران؟؟؟مناره سین اصفهان
کامل ترین نمونه معماری تیموریان در کدام بنا دیده شده؟؟سلطانیه نیست؟؟؟؟
مسجد کبود نمیشه؟
کجااااااااااااحالا که من رفتم قهوه درست کردم و خوردم خواب از سرم پرید شما رفتید
![]()