زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم تو تمامی مراحل زندگی تون موفق باشین!
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
خدا می دونه دیگه این عذاب تا سه روزه دیگه پابرجاست و بعد اون صفاسیتی!البته یه هفته چون خونه تکونی شروع می شه و یه عالمه کــــــــــــــــــــــــــــــــــار!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
در ضمن من الان سیستم های ساختمونی رو کامل تموم کردم ، یعنی اسلایدها و کتاباش و سینا شریفی و سروش نیا و .....هر چی بود تموم شد.
چند تا نکته بود که تو این کتابا خوندم و دیدم استثنا هستند و نامردا از اینا سوال میدن.
اون روز ندا یه سوال از سه آزمون آورد و گفت چرا تاشده نمی شه؟ندا اونو بیار تا بگم.
اون ساختمون لوله ی فولادی توش داره و تاشده نیست ولی بدیش اینه که تو بخش تاشده به اون اشاره کرده و مارو به شک می ندازه.
یه سوال دیگه هم بود که تو پل آلامیلو گفته بود ، نیروهای افقی در سطح پل چگونه خنثی می شن که جوابش ، دیافراگم یا سطح پله که با خرپاهایی به زمین وصله.
سازه ساختمان رنو کار فاستر ، قابل توسعست و strut داره.
strut ها رو کم ارتفاع می گیرن تا کمانش نکنه.
دیرک تکیه گاهی سازه غشایی ها رو مرتفع کنن ، باید به مشکلات ناشی از باد جواب بدن و بهمین خطر بیشتر از 1 به 15 اجرا نمیشه.
سیستم های ساختمونی بعضی ها جک دارن و قابل تنظیمن و بعضی ها نه.حتما اونا رو بدوننین که سوال کنکور.
قاب پرتال هم مهمه و تو خیلی از سازه های سیستم و سازه به مثابه معماری اومده.قابلیت تحمل خمش دارن پس می تونن با فرم های خاص یا مهاربندی ،پایداری جانبی بدست بیارن.
هر سوال داشتین بپرسین.

این سوال بود.....تو کدوم منبع خوندی اینو؟
llllll.jpg

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه این سوال مرکز که میشد قاب صلب درسته؟پس چرا عصر کنکاش زده 3مفصلی؟من اشتباه می کنم؟DSC06508.jpg

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم ممنووووووووووووووووون بابت همه ی راهنمایی ها و وقتی که واسه جواب و توضیح سوالا می زارین....خوش به حالتون من فن مسلط نیستم....
در عوض هر چی تاریخ خوندم ، جابه جاشده!الهام خخخخخخخخخخخخخخخخ
این کلیسا گوتیک اولینشون سن دنیه دیگه؟
پشت بند معلق اولین بار تو شارتر بود؟شارتر بین سعاع سان و شعله آسا بود؟یعنی پنجره رنگیش بیشتر از همه بود؟الان این شارتر گ.تیک میانی بود؟همون پیشرفته؟ یا متاخر؟
اولین طاق و تویزه ماله یه کاروانسرا بود دیگه؟اسمش چی بود؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

sheelan

عضو جدید
وضع تاریخت که عالیه ولی درک عمومی کار کن این دوسه روزه رو.اون 1600 عسگری رو بزن یا از کتابش درس بخون.حیفه بخدا با درصد 50 درکت می تونی زبانتو خیلی خیلی جبران کنی.منظرت هم عالیست.فن هم خوبه.

1600 تست عسگری تاثیر داره؟اونم برا زمان کمی که مونده؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای خیلی ممنونم از راهنماییتون
خیلی خیلی مرسیییییییییییییی
:w27:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهاااااااااااااااااااام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
2020؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
باران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2014؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
1600 تست عسگری تاثیر داره؟اونم برا زمان کمی که مونده؟
کتابشو من تو 4 ساعت نصف کردم یعنی یه 300 صفحه از 600 تاش.شما میگین وقت کمه؟نکات مهم رو زیرش خط بزنین یا می تونین تست های درک عمومی مرکز رو بزنین.همون 7 یا 8 تاشو.خیلی خوبن.

mahi bano

عضو جدید
پشت بند معلق اولین بار تو شارتر بود؟شارتر بین سعاع سان و شعله آسا بود؟یعنی پنجره رنگیش بیشتر از همه بود؟الان این شارتر گ.تیک میانی بود؟همون پیشرفته؟ یا متاخر؟

اولین تاق و تویزه ذرایوان کرخه بوده دوره ساسانی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نکات رو هر کی نمی دونه یادداشت کنه که اصل مطلبه!:D
گنبد آنتی کلستیک زین اسبی از لحاظ پایداری در مقابل باد بهترینه!چون هم خط راس داره و راس القعر.15 تا 30 دهانه و یک سی ام دهانه ضخامت دارن و افتشون یک ششم تا یک دهمه.
خط الراس یعنی تحت اثر منحنی طنابی بوجود اومده و فقط بارهای ثقلی رو تحمل می کنه ولی خط القعر همون تثبیت کننده در برابر بادهاهستند.
افت سقف ساختمانی 1/360 تا 1/500
واسه پایداری جانبی عرشه پل دو راه وجود داره :1-مقطع aerodynamic........و2-مهاربندی اون.
تنش های پارچه های کششی خالصند یعنی هیچی دیگه ندارند.مثل خمش و برش و...تو انتخاب پارچه باید مقاومت کششی پارچه رو مهمترین فاکتور تعیین کننده در انتخابش در نظر بگیریم.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
2020؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

منم اومدم....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخ:biggrin:
آره اولیش سن دنیه ...
ببین تا شارتر پشت بندها معلقه ... از شارتر ب بعد ک میشه گوتیک پیشرفته میشه پشت بند بازویی ک باعث میشه بالکانه حذف شه ... اون ک حذف شه میتونن پنجره هارو یزرگتر بذارن
اولین طاق و تویزه مگه ایوان کرخه نمیشه ؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخ:biggrin:
آره اولیش سن دنیه ...
ببین تا شارتر پشت بندها معلقه ... از شارتر ب بعد ک میشه گوتیک پیشرفته میشه پشت بند بازویی ک باعث میشه بالکانه حذف شه ... اون ک حذف شه میتونن پنجره هارو یزرگتر بذارن
اولین طاق و تویزه مگه ایوان کرخه نمیشه ؟؟؟؟؟؟

غاط زدم!:confused:
فک کنم منظورم این اولین کلمبو بود یا اینطور چیزی!اولین 4 طاقی چی بود؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهاااااااااااااااااااام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//2020؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/باران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 2014؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عااااقااا منم هستم...تشکرامو کی خورده :((((

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﮑـﻦ ؛ . . . . . ﺟﺎﺵ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺍﺫﯾﺖ ﮐﻦ ﯾَﮏ ﺣﺎﻟﯽ ﻣﯿﺪﻩ !!! :|
000000000000000000000000000000
ﻟﺒﺎﺱ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﺘﺮﺳﻚ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ
ﻛﻪ ﺩﺭ ﺑﻴﻦ ﻋﺮﻭﺳﻚ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﻭﺟﻮﺩ
ﺩﺍﺭﺩ ...
ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ . . . . . . . . . . . . . ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺷﻮﻫﺮ ﻣﯿﮕﺮﺩﻥ ﺍﻭﻥ ﺳﻨﺠﺎﺑﻪ ﺗﻮ ﻋﺼﺮ ﯾﺨﺒﻨﺪﺍﻥ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻓﻨﺪﻭﻕ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻩ :|

ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﭘﺴﺘﺎﯼ ﻣﻨﻮ ﻻﯾﮏ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻦ ؛ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﻦ ﻣﻘﺼﺮﻡ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺳﺒﺪ ﮐﺎﻻ ﻧﺪﺍﺩﻥ !

mahi bano

عضو جدید
ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﮑـﻦ ؛ . . . . . ﺟﺎﺵ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺍﺫﯾﺖ ﮐﻦ ﯾَﮏ ﺣﺎﻟﯽ ﻣﯿﺪﻩ !!! :|
ﻟﺒﺎﺱ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﺘﺮﺳﻚ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ
ﻛﻪ ﺩﺭ ﺑﻴﻦ ﻋﺮﻭﺳﻚ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﻭﺟﻮﺩ
ﺩﺍﺭﺩ ...
ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ . . . . . . . . . . . . . ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺷﻮﻫﺮ ﻣﯿﮕﺮﺩﻥ ﺍﻭﻥ ﺳﻨﺠﺎﺑﻪ ﺗﻮ ﻋﺼﺮ ﯾﺨﺒﻨﺪﺍﻥ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻓﻨﺪﻭﻕ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻩ :|

ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﭘﺴﺘﺎﯼ ﻣﻨﻮ ﻻﯾﮏ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻦ ؛ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﻦ ﻣﻘﺼﺮﻡ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺳﺒﺪ ﮐﺎﻻ ﻧﺪﺍﺩﻥ !
من الان کف اتاق ولو شدم از خنده:w15: :w15::w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

وااای قیافه پسرااا خخخخخخخخ
یه قانون داریم که میگه: دختر هر چی زشت تر مهربون تر . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . و انصافا دخترای ایرونی چقد مهربونن

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
2020؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

حاضرررررررررر ولی در حال چرت زدن هستم:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا