زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ممم چطورید بچه ها ..خیلی بدید چراازمن یادی نکردید خخهخخخخخ ب قول الهام جونننن
شب تو خاب ی سوال درک دیدم ک نوشته بود آتریوم اینا بود بعد جوابش میشد مسجد آقابزرگه کاشان ب جان خودم راست میگم تو خاب تست درک میزنم
میدونم ازاسترس
حالا ی سوال واقعی دارم
سازه فضاکار وچادری مخصوص چادری موقتی یا سبک؟؟
اگه نمایشگاهی بخابیم بزنیم دوروزه ازسازه چادری نمیشه استفاده کرد؟؟
دوروزززززز نیومدم مثل غریبه ها شدم واه واه

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها صبح همه گی بخیر.....منم تا الان خواب بودم...هیییییییییییییی......
دوستان یه سوالی؟احتمالش هست باز عقب بیافته؟

نانی جان خوبی؟دیروز نبودی پس..کجا بودی؟؟؟من مطمئن نیستم.فک کنم اره از چادری استفاد ه میشه...یه کوچولو صبر کن بچه ها کم کم میان سوالتو جواب می دن..

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوچگاه ساخته شده با کیسه های شنی اثر کیست؟
نادر خلیلی.گلتافن هم ابداع وی می باشد.
سبک کارهای وی کوبیسم بوده و مجتمعی مسکونی ، شامل جندین خانه روی هم سوار شده در کانادا ساخته است.او به همایش تخت جمشید بهمراه جیمز اسلینگ دعوت شد.او کیست؟
موشه سفدی ، خوبه که اسم کار کوبیسم معروفشم هم تو کانادا گفتما!!!!
تو همایش اصفهان لویی کان و باکمینستر فولر و هوشنگ سیحون و کامران دیبا و محسن فروغی و نادر اردلان و پل رودلف بودند.
تو همایش تخت جمشید جیمز استرلینگ و موشه سفدی و حسن فتحی وکنزو تانگه و به یاد لویی کان بود.

او مهندسی بود که فقط به ساختن فکر می کرد و معدود کارهای پست مدرنیستی داشت.او کیست؟
فرمان فرمایان و معدود کارایی مثل موزه فرش و مسجد دانشگاه تهران و پاویون ایران تو مونترئال از کارای پست مدرنیستی وی می باشد.
سردر دانشگاه تهران اثر کیست و به چه سبکی است؟
کوروش فرزامی و بسبک بروتالیسم.حدود 30 یا 40 هزار تومن هم هزینش شده!
اولش به یه شرکت بلژیکی می دن ولی بعدش به شرکت ایرانی می دن و الان هم نمادی جهانیه.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایاااا ، همشو قاطی کردم
:wallbash:
پس یه چیزی ماجرای این مناره گرد و دوبل چیه متدین گفته که برا رازیه ؟؟؟
:confused:
دوبل مناره رو تو سلجوقی میارن.
جداشدن مناره از ایوان و گلدسته سازی در کنار مناره سازی هم به تیموری ربط داره.

آخرین ویرایش:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخندی اگه اشتباه میگمااااا ولی مگه مناره هم برا رازی نیس ؟
:confused:

بچه ها همچین بی ربطم نمیگه هاااا؟.........درسته شاید ما قبلتر هم مناره داشتیم مثل منار مسجد جامع سامرا یا منار فیروز اباد ولی داره میگه رازی؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها همچین بی ربطم نمیگه هاااا؟.........درسته شاید ما قبلتر هم مناره داشتیم مثل منار مسجد جامع سامرا یا منار فیروز اباد ولی داره میگه رازی؟؟؟
آخه اولان نگفته مناره چی؟یعنی مذهبی یا غیر مذهبی ، من همون میل راهنما فرض می کنم که قبل از سبک خراسانی هم بوده.میل اژدها

simin_sm

کاربر فعال
آقا عارف اینو میشه جواب بدی؟

فولاد سرد نورد:cfs
بتن مسلح با عایق ماندگار:icf
قاب های بتنی پیوسته:؟
ترونکو:؟
پانل سه بعدی:؟
فولاد گرم نورد:؟
سازه های پوسته ای پیش ساخته:؟

3ehn4z!

عضو جدید
جوابشو چی زده ؟
اخه خب ارامگاه هم درسته !
ولی تو جزوه یه متدین هم نوشته مناره گرد سلجوقی ! ( البته جزوه ی متدین کم اشتباه نداره )

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا عارف اینو میشه جواب بدی؟فولاد سرد نورد:cfs منظورتون LSF بود دیگه؟از استاد و لاوک استفاده می کنیم.استاد عمودی و لاوک افقی.استاد C شکل و لاوک U شکل.
بتن مسلح با عایق ماندگار:icf..چند روش داریم ولی در کل به سیستمی گفته می شه که با دیوار باربر ساخته می شه.فرقش با 3D PANEL تو دیتیل اینه که تو عایق ماندگار دیوار باربر، وسطش بتن می ریزن ولی تو 3D ،وسطش یونولیته و دو طرفش بتن شاتکریت می کنن.
قاب های بتنی پیوسته:؟تا 8 طبقه بدرد می خوره و مقطع اسمی 3% و بتن با مقاومت 25 مگاپاسکال و میلگرد با مقاومت 400 مگاپاسکال و حداکثر ارتفاع طبقه 3.ماکسیمم ارتفاع 50 متر.دوصورت پیوسته و میز پرنده.
ترونکو:؟الوار فولادی گالوانیزه روی هم سوار شده.
پانل سه بعدی:؟یونولیت و میلگرد برشی و شبکه میلگرد و شاتکریت دو طرفه.
فولاد گرم نورد:؟تیرآهن های متداول.IPB ,IPE,INP و.....
سازه های پوسته ای پیش ساخته:؟این هم سادست و پیش ساختس دیگه . تو فناوری نوین ساختمان 2 سینا شریفی عکس داره،اونا رو بلد باش.
.....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها صبح همه گی بخیر.....منم تا الان خواب بودم...هیییییییییییییی......
دوستان یه سوالی؟احتمالش هست باز عقب بیافته؟

نانی جان خوبی؟دیروز نبودی پس..کجا بودی؟؟؟من مطمئن نیستم.فک کنم اره از چادری استفاد ه میشه...یه کوچولو صبر کن بچه ها کم کم میان سوالتو جواب می دن..

سلاممممممم سلام چطولی دیروز درگشت وگذار بودم این ور اون ور.انگار ن انگار کنکور دارم البته عذاب وجدان داشتمااا ...شبم همش تست درک تو خاب میزدم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
میل اژدها قبل از اسلامه!!!!!!!!!!!!:surprised:

بله واسه دوران اشکانیانه؟

ولی در کل جواب سول ارامگاه های برجی زده بنظرم ایراد داره ولی از منظر درکی بخوایم نگاه کنیم سوال میگه کدام ساختمان ها شاید توجیح درستی هم نباشه ولی.....هیچی دیگه:D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله واسه دوران اشکانیانه؟

ولی در کل جواب سول ارامگاه های برجی زده بنظرم ایراد داره ولی از منظر درکی بخوایم نگاه کنیم سوال میگه کدام ساختمان ها شاید توجیح درستی هم نباشه ولی.....هیچی دیگه:D
تو یه آرامگاه برجی سبک خراسانی بگو................
نداریم دیگه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا