تیموری... دوره آذریبچه ها مسجد جامع سمنان مال چه دوره ایه ؟میشه یه عکس از پلانش بذارین مرسی
آری آری... خعععلی آسون بود آزمون خخخخ... کاش کنکور بودازموننننووو خوب داديننن؟ ميترااااا؟؟؟ الههههاممممم؟؟؟ من كه خيليييي خوب دادم فكر كنممممث.![]()
عاقا ابرام خخخخ اونجا چ زود بعد کنکور شده هااا خخخخخخخ صفا سیتی خخخ![]()
گل مریم؟مشاهده پیوست 192095؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3......................مشاهده پیوست 192095؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درختان غیر مثمرمشاهده پیوست 192095؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مسجد سمنان اونی که باران گذاشته ساوه سلطف کردین ولی این دوتا عکس مربوط به ساوه است فکر کنم

مشاهده پیوست 192095؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آورینبدون شک گزینه 1
بچه ها مسجد جامع سمنان مال چه دوره ایه ؟میشه یه عکس از پلانش بذارین مرسی
تیموری... دوره آذری
واسه نقشه ... کتابم پیشم نیس ک برات عکس بذارم..ببخشید گلم
آورین
میان کرت ها : اسپست یا آبنما... درختان بلند نمیذاشتن ک منظر رو مسدود نکنه (منبع :باغهای ایرانی)
کرت های دور باغ : مو
حاشیه های فرعی : توت (چون کثیف کاری میکنه خخخ)
پیرامون استخر : نارون ، افرا، مورد ، بید و ارغوان
محور اصلی باغ : سرو و چنار
منبع : حسینی
درختان غیر مثمر رو تو خیابونهای فرعی باغ میکاشتن.. مثلا تو اقلیم گر م مرطوب ممکن بوده حتی نخل هم بذارن... یا دالان با گیاهان میذاشتن (منبع :باغهای ایرانی)
بچه ها مسجد جامع سمنان مال چه دوره ایه ؟میشه یه عکس از پلانش بذارین مرسی
تیموری... دوره آذری
واسه نقشه ... کتابم پیشم نیس ک برات عکس بذارم..ببخشید گلم
آورین
میان کرت ها : اسپست یا آبنما... درختان بلند نمیذاشتن ک منظر رو مسدود نکنه (منبع :باغهای ایرانی)
کرت های دور باغ : مو
حاشیه های فرعی : توت (چون کثیف کاری میکنه خخخ)
پیرامون استخر : نارون ، افرا، مورد ، بید و ارغوان
محور اصلی باغ : سرو و چنار
منبع : حسینی
درختان غیر مثمر رو تو خیابونهای فرعی باغ میکاشتن.. مثلا تو اقلیم گر م مرطوب ممکن بوده حتی نخل هم بذارن... یا دالان با گیاهان میذاشتن (منبع :باغهای ایرانی)
عزیزم مطمئنی برا تیموریه؟؟؟من تووو خلاصه های پارسالم نوشته بودم سلجوقی منارش ماله رازی و سردرش فکر کنم ماله آذریه...تک ایوانی هم بوده
آره الهام جون میش اینو یه بار دیگه چک کنی آخه تو عکسی که ندا جونم ازش گذاشته نوشته سلجوقی با ماژیک هایلایت شده
راستش از تو نت دیدم اینو..5 مین صبر کنید از تو کتابم چک میکنم حتماعزیزم مطمئنی برا تیموریه؟؟؟من تووو خلاصه های پارسالم نوشته بودم سلجوقی منارش ماله رازی و سردرش فکر کنم ماله آذریه...تک ایوانی هم بوده
فکر کنم چون درختچه های گلدار نمیذاشتنخوب چرا گل مریم نمیشه ؟ اونم که کوتاه قده خوب ،جلوی دیدو نمی گرفته
... ی جا خوندم اینو اما بازم مطمئن نیستمبدون شک گزینه 1
خوب چرا گل مریم نمیشه ؟ اونم که کوتاه قده خوب ،جلوی دیدو نمی گرفته
این چیزیه ک من داشتم :مهماشو بولد کردمعزیزم مطمئنی برا تیموریه؟؟؟من تووو خلاصه های پارسالم نوشته بودم سلجوقی منارش ماله رازی و سردرش فکر کنم ماله آذریه...تک ایوانی هم بوده

با این حساب هم هر دومون یکیه...اول ماله سلجوقی و رازی بعد آذری تیموری بسته به سئوال ج میدیم...اگه گفت در حال حاضر ج تیموری اگه درباره مناره و سردر و اینها پرسید میشه آذری اما اگه گذشته اش پرسید یعنی اولین بار میشه سلجوقی...مگه نه الهام؟؟؟موافقی؟؟؟این چیزیه ک من داشتم :مهماشو بولد کردم
در طول زمان تغییرات و تحولات زیادی در این مسجد بوجود آمده است، اما هم اکنون در آن آثار دوران سلجوقی و تیموری دیده میشود. عقیده بر این است که این مسجد در قرن نخست هجری و بر روی خرابههای آتشکده بنا شده است.
به قرن سوم هجري تعلق دارد. بناي اوليه مسجد از آثار دوران اسلامي است كه در دوره سلجوقي، ايلخاني و تيموري گسترش يافت.
مناره مسجد جامع سمنان یکی از منارهای تاریخی ایران متعلق به دوره سلجوقیان به شمار میرود که در گوشه شمال شرقی مسجد جامع قرار دارد.
در حال حاضر در بنای کنونی مسجد, آثاری از دوره مغول و تيموری ديده ميشود .
درود
درسته در میانکرت اسپست میکاشتن
ولی باور کنید هیچکی اندازه من منظر نخونده ولی قاطی کردم تو منظرم تناقض زیاد داره
با این حساب هم هر دومون یکیه...اول ماله سلجوقی و رازی بعد آذری تیموری بسته به سئوال ج میدیم...اگه گفت در حال حاضر ج تیموری اگه درباره مناره و سردر و اینها پرسید میشه آذری اما اگه گذشته اش پرسید یعنی اولین بار میشه سلجوقی...مگه نه الهام؟؟؟موافقی؟؟؟
بچه ها من یک سری مشکل توی درک دارم اگه یک یا چند تا جوان مرد بتونن جواب این سوالات ممنون میشم ثواب داره به خدا
1.سوال اول اینه که توی سوالاتی که بحث سایه است چطور باهاشون برخورد کنیم همیا که میگه تابستون و زمستان صبح و ظهر و شب سیدنی و مسکو و.... چطوری فصل و نیم کره و .....باید پیدا کنیم ؟؟؟؟؟
2.کسی یک سری اطلاعات درباره سازه خلاصه تر تمیز یعنی چیزی که بشه ازش مباحث سازه ای را فهمید؟؟؟؟؟؟؟
3.این ابعاد و استانداردها مال نویفرت چی ها را باید بخونیم ؟؟؟؟؟؟کسی چیزی نداره بزاره ما هم دعاش کنیم
4.این تصاویر حقیقی و مجازی هم اگه یکی توضیح بده دمش گرم
5.یک سوال هست توی سال84فک کنم سوال94 عکس کنار یک حوض توی اقلیم سرد میگه چرا این جوریه اخرش به خاطر سرما یا سازه و ایستایی والا من دوتاش ددیم زدن
6.از این سوالا ت مث برش پرتقال و این چیزاها را چه طور باید حل کرد؟؟؟؟؟/
7.یک سوال خیلی ساده ولی خواهشا نخندید ،این نقشه روستا را که میدن شمال و جنوب میخوان یا چه میدونم تپه شمال و جنوب چطور معلوم کنیم مگه اون سمتی که نور جنوب میگره جنوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه اگه یکی بتونه تکلیف من با این شمال و جنوب و شرق و غرب کلا مشخص کنه خدا خیرش بده
8.قبل هم این سوال پرسیدم برا پلاک شمال و جنوبی یکی از بچه ها یک چیزی نوشت من هم رفتم توی سوال نگاه کردم ولی جواب اشتباه بود حالا اگه یکی دوباره بگم ممنون میشم اخه میخوام ببینم جواب سوال اشتباه یا چی؟
9.بچه ها توی طراحی سایت بیمارستان توجه به کدوم دسترسی از اهمیت بیشتری برخورداره ؟؟1.مترو 2.پیاده 3.معلولین 4.اتومبیل سوال 110سال89
10کدوم یکی از وسایل زیر در استفاده انسان متحمل نیروی کششی و فشاری و پیچشی میشه ؟؟؟؟1.صندلی 2.توپ فوتبال 3.تاب 4.میز
11.این سوالات ابعاد پارکینگ میخواد را چطور حل کنیم
پیشاپیش از همتون ممنونم که جواب میدید

ایا یک جوانمرد در میان شما نیست که ما را یاری دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ایا یک جوانمرد در میان شما نیست که ما را یاری دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()