زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

orkide69

عضو جدید
بچه ها مسجد جامع سمنان مال چه دوره ایه ؟میشه یه عکس از پلانش بذارین مرسی

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا ابرام خخخخ اونجا چ زود بعد کنکور شده هااا خخخخخخخ صفا سیتی خخخ

ارههههههههههههه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخوب

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون شک گزینه 1
آورین
میان کرت ها : اسپست یا آبنما... درختان بلند نمیذاشتن ک منظر رو مسدود نکنه (منبع :باغهای ایرانی)
کرت های دور باغ : مو
حاشیه های فرعی : توت (چون کثیف کاری میکنه خخخ)
پیرامون استخر : نارون ، افرا، مورد ، بید و ارغوان
محور اصلی باغ : سرو و چنار
منبع : حسینی
درختان غیر مثمر رو تو خیابونهای فرعی باغ میکاشتن.. مثلا تو اقلیم گر م مرطوب ممکن بوده حتی نخل هم بذارن... یا دالان با گیاهان میذاشتن (منبع :باغهای ایرانی)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

تیموری... دوره آذری
واسه نقشه ... کتابم پیشم نیس ک برات عکس بذارم..ببخشید گلم

عزیزم مطمئنی برا تیموریه؟؟؟من تووو خلاصه های پارسالم نوشته بودم سلجوقی منارش ماله رازی و سردرش فکر کنم ماله آذریه...تک ایوانی هم بوده

• Like
واکنش ها: imah

orkide69

عضو جدید
آورین
میان کرت ها : اسپست یا آبنما... درختان بلند نمیذاشتن ک منظر رو مسدود نکنه (منبع :باغهای ایرانی)
درختان غیر مثمر رو تو خیابونهای فرعی باغ میکاشتن.. مثلا تو اقلیم گر م مرطوب ممکن بوده حتی نخل هم بذارن... یا دالان با گیاهان میذاشتن (منبع :باغهای ایرانی)

خوب چرا گل مریم نمیشه ؟ اونم که کوتاه قده خوب ،جلوی دیدو نمی گرفته

• Like
واکنش ها: imah

arefeh

کاربر ممتاز

تیموری... دوره آذری
واسه نقشه ... کتابم پیشم نیس ک برات عکس بذارم..ببخشید گلم

آورین

به خودم امیدوار شدم..منظر یه روخونی سریع داشتم اما گزینه 1 بود جوابم...
چ خوب میشد اگه آزمونم 2 بار در سال برگزار میشد...اونوقت الان عزممونو جزم میگردیم میرفتیم برا نیمه بعد میخوندیم...یعنی با این چیزهایی ک الان خوندیم و مروری ک تا مثلا شهریور سال بعد میکردیم راحت همه رتبه 1 بودیم...حییییف

orkide69

عضو جدید
عزیزم مطمئنی برا تیموریه؟؟؟من تووو خلاصه های پارسالم نوشته بودم سلجوقی منارش ماله رازی و سردرش فکر کنم ماله آذریه...تک ایوانی هم بوده

آره الهام جون میش اینو یه بار دیگه چک کنی آخه تو عکسی که ندا جونم ازش گذاشته نوشته سلجوقی با ماژیک هایلایت شده

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره الهام جون میش اینو یه بار دیگه چک کنی آخه تو عکسی که ندا جونم ازش گذاشته نوشته سلجوقی با ماژیک هایلایت شده

راستش از تو نت دیدم اینو..5 مین صبر کنید از تو کتابم چک میکنم حتما
فکر کنم چون درختچه های گلدار نمیذاشتن:confused:... ی جا خوندم اینو اما بازم مطمئن نیستم

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

گل مریم رو واسه زیبایی و جلو دید میکاشتن مثلا دوروبر کوشک..........اسپست یا یونجه که اگر اشتباه نکنم تو دوره قاجار چمن جایگزین شد برای این بوده خاک

مرطوب بمونه و زود خشک نشه(مصرف کمتر آب جهت آبیاری).....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیزیه ک من داشتم :مهماشو بولد کردم :confused:
در طول زمان تغییرات و تحولات زیادی در این مسجد بوجود آمده است، اما هم اکنون در آن آثار دوران سلجوقی و تیموری دیده می‌شود. عقیده بر این است که این مسجد در قرن نخست هجری و بر روی خرابه‌های آتشکده بنا شده است.
به قرن سوم هجري تعلق دارد. بناي اوليه مسجد از آثار دوران اسلامي است كه در دوره سلجوقي، ايلخاني و تيموري گسترش يافت.
مناره مسجد جامع سمنان یکی از منار‌های تاریخی ایران متعلق به دوره سلجوقیان به شمار می‌رود که در گوشه شمال شرقی مسجد جامع قرار دارد.
در حال حاضر در بنای کنونی مسجد, آثاری از دوره مغول و تيموری ديده ميشود .

arefeh

کاربر ممتاز
خوووووووووب به نام خداااا...
ببخشید من امروز قول داده بودم از صبح اینجا باشم...از همه بچه ها عذرخواهی میکنم...جمعه بود و ما به خیال خود فکر کردیم کمی استراحت کنیم و بیایم نت گردی...اما مادر هم به خیال خود خواست پوست ما رو در روز تعطیل بکند...در نهایت هم موفق شد...تا همین الان یعنی از 7 صبح تا الان مشغول کار بودم...یعنی کمر درد گرفتم من...فقط درزوغ نگم تو 3 بار در حد 4 مین یه سر جنگی اومدم اینجا زدم و رفتم....بگذریم نمیخوام توجیه کنم...
خوب من میخواستم کلی امروز اینجا سئوال بزارم و از دوستان بپرسم و رفع اشکال خودمم بشه...
از پست بعد در خدمتتونم:redface:

arefeh

کاربر ممتاز
این چیزیه ک من داشتم :مهماشو بولد کردم :confused:
در طول زمان تغییرات و تحولات زیادی در این مسجد بوجود آمده است، اما هم اکنون در آن آثار دوران سلجوقی و تیموری دیده می‌شود. عقیده بر این است که این مسجد در قرن نخست هجری و بر روی خرابه‌های آتشکده بنا شده است.
به قرن سوم هجري تعلق دارد. بناي اوليه مسجد از آثار دوران اسلامي است كه در دوره سلجوقي، ايلخاني و تيموري گسترش يافت.
مناره مسجد جامع سمنان یکی از منار‌های تاریخی ایران متعلق به دوره سلجوقیان به شمار می‌رود که در گوشه شمال شرقی مسجد جامع قرار دارد.
در حال حاضر در بنای کنونی مسجد, آثاری از دوره مغول و تيموری ديده ميشود .
با این حساب هم هر دومون یکیه...اول ماله سلجوقی و رازی بعد آذری تیموری بسته به سئوال ج میدیم...اگه گفت در حال حاضر ج تیموری اگه درباره مناره و سردر و اینها پرسید میشه آذری اما اگه گذشته اش پرسید یعنی اولین بار میشه سلجوقی...مگه نه الهام؟؟؟موافقی؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
درود

درسته در میانکرت اسپست میکاشتن

ولی باور کنید هیچکی اندازه من منظر نخونده ولی قاطی کردم تو منظرم تناقض زیاد داره

:biggrin:
عکست خییییییییییییییییلی باحاله...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این حساب هم هر دومون یکیه...اول ماله سلجوقی و رازی بعد آذری تیموری بسته به سئوال ج میدیم...اگه گفت در حال حاضر ج تیموری اگه درباره مناره و سردر و اینها پرسید میشه آذری اما اگه گذشته اش پرسید یعنی اولین بار میشه سلجوقی...مگه نه الهام؟؟؟موافقی؟؟؟
:redface: با اجازه بزرگ تر ها بععععله خخخخخخخ
بابا بزرگمو اوردن جلو چشام دگ با این کتاباشون و بساطشون .... آآاااااااااااااااااای نفس کش خخخخخخخ

arefeh

کاربر ممتاز
سری اول سئوالات

سری اول سئوالات

1)فرم منحنی طنابی پل معلق به چه شکل است؟؟؟
دوستان سهمیه یا بیز یا بین این دو؟؟یا هر دو؟؟؟با دلیل بگید...برا خودم سئواله چون نسبت ارتفاع و دهانه خونده بودم اگه از 1 به 5 بیشتر شه سهمی و بیز یکی میشن
2)چه افتی برای کابل معلق بهتر است؟؟؟
تقربیا مرتبط با بالایی میشه فکر میکنم...
3)دکل های خودمهارکننده همان دکل های متکی بر کابلند؟؟؟
دکل های خودمهارکننده همون دکل های چنگ و بادبزنی و اینها میشه؟؟درسته؟؟؟
4)بچه ها یه سئوال خیلی مهم...سالن کوچک ژیمناستیک بالاخره سقفش پوسته ایه یا معلق بر کابل یا خرپا؟؟؟ یادمه پارسال سئوال کنکور بوده...
5)بنیاد کاروانسراها در ایران دوره هخامنشیه یا صفوی؟؟؟
مگه اولین کاروانسراها دوره هخامنشی نبوده؟؟؟اوج کاروانسرا دوره صفوی؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
سری دوم سئوالات

سری دوم سئوالات

1)بالاخره ما نفهمیدم ستون آوند چیشت؟؟ستاوند چیست؟؟؟فرقشون با هم چیه؟؟؟
2)مسجد ابرقو متعلق به چه دوره است؟
3)چهار سو و چهار سوق هر دو یکیه؟؟؟
4)درونگرایی و برونگراییه در مقابر رو بالاخره کسی به نتیجه قطعی نرسید؟؟؟
5)سقف دوره ارارتورها بالاخره تخت بوده یا شیبدار؟؟؟
5)اگه سئوال اومد الگوی تالار ستوندار در معماری هخامنشی مربوط به چه دوره ای هست جواب مادها رو بزنیم یا ارارتورها...با توجه به اینکه توو هر دو ما تالار ستوندار داشتیم؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یک سری مشکل توی درک دارم اگه یک یا چند تا جوان مرد بتونن جواب این سوالات ممنون میشم ثواب داره به خدا
1.سوال اول اینه که توی سوالاتی که بحث سایه است چطور باهاشون برخورد کنیم همیا که میگه تابستون و زمستان صبح و ظهر و شب سیدنی و مسکو و.... چطوری فصل و نیم کره و .....باید پیدا کنیم ؟؟؟؟؟
2.کسی یک سری اطلاعات درباره سازه خلاصه تر تمیز یعنی چیزی که بشه ازش مباحث سازه ای را فهمید؟؟؟؟؟؟؟
3.این ابعاد و استانداردها مال نویفرت چی ها را باید بخونیم ؟؟؟؟؟؟کسی چیزی نداره بزاره ما هم دعاش کنیم
4.این تصاویر حقیقی و مجازی هم اگه یکی توضیح بده دمش گرم
5.یک سوال هست توی سال84فک کنم سوال94 عکس کنار یک حوض توی اقلیم سرد میگه چرا این جوریه اخرش به خاطر سرما یا سازه و ایستایی والا من دوتاش ددیم زدن
6.از این سوالا ت مث برش پرتقال و این چیزاها را چه طور باید حل کرد؟؟؟؟؟/
7.یک سوال خیلی ساده ولی خواهشا نخندید ،این نقشه روستا را که میدن شمال و جنوب میخوان یا چه میدونم تپه شمال و جنوب چطور معلوم کنیم مگه اون سمتی که نور جنوب میگره جنوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه اگه یکی بتونه تکلیف من با این شمال و جنوب و شرق و غرب کلا مشخص کنه خدا خیرش بده
8.قبل هم این سوال پرسیدم برا پلاک شمال و جنوبی یکی از بچه ها یک چیزی نوشت من هم رفتم توی سوال نگاه کردم ولی جواب اشتباه بود حالا اگه یکی دوباره بگم ممنون میشم اخه میخوام ببینم جواب سوال اشتباه یا چی؟
9.بچه ها توی طراحی سایت بیمارستان توجه به کدوم دسترسی از اهمیت بیشتری برخورداره ؟؟1.مترو 2.پیاده 3.معلولین 4.اتومبیل سوال 110سال89
10کدوم یکی از وسایل زیر در استفاده انسان متحمل نیروی کششی و فشاری و پیچشی میشه ؟؟؟؟1.صندلی 2.توپ فوتبال 3.تاب 4.میز
11.این سوالات ابعاد پارکینگ میخواد را چطور حل کنیم
پیشاپیش از همتون ممنونم که جواب میدید

ایا یک جوانمرد در میان شما نیست که ما را یاری دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry:

arefeh

کاربر ممتاز
ایا یک جوانمرد در میان شما نیست که ما را یاری دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry:

سئوال 9 فکر کنم اتومبیل مهمتر باشه...چون مریضها چ معلول و چ نسبتا سالم و چه اورژانسی همه با اتومبیل وارد بیمارستان باید بشن...حالا ج چیه؟؟
10 هم تاپ میشه...اون زنجیر طناب وقتی میشینی توووش کشش به وجود میاد روی نشیمن گاهش فشار و وقتی یکم موقع تاپ خوردن تکون تکون خودتی بدی تاپ به هم می پیچه...این استدلاله منه
بقیه سئوالاتتم تقریبا مشکله منم هست:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا