زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا چه خبره آخههههه چرا کسی نیست :cry: نکنه امروز روز کنکوره و من جا موندم :w20::w06:

کسی سوال تست از معماری ایران داره :crying2: از جزوه نسیم عسکری یا مانا قابوسی چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نداشت ؟؟؟؟؟؟؟ :cry:

ترنج

عضو جدید
اینجا چه خبره آخههههه چرا کسی نیست :cry: نکنه امروز روز کنکوره و من جا موندم :w20::w06:

کسی سوال تست از معماری ایران داره :crying2: از جزوه نسیم عسکری یا مانا قابوسی چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نداشت ؟؟؟؟؟؟؟ :cry:

باران جان تو واقعاااا خواب نداری؟!!!!!:biggrin:
فعلا تا بچه ها بیان اینو جواب بده!
شهر (خوشه ها در فضا) اثر کیست؟
1)پیتر کوک
2)کنزو تانگه
3)چارلز مور
4)آرتا ایسوزاکی

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
باران جان تو واقعاااا خواب نداری؟!!!!!:biggrin:
فعلا تا بچه ها بیان اینو جواب بده!
شهر (خوشه ها در فضا) اثر کیست؟
1)پیتر کوک
2)کنزو تانگه
3)چارلز مور
4)آرتا ایسوزاکی

چه سوال سختی :cry: من قلبم ضعیفه تو رو خدا بگو اینو از کجاآوردی :w13:

ترنج

عضو جدید
چه سوال سختی :cry: من قلبم ضعیفه تو رو خدا بگو اینو از کجاآوردی :w13:

آره سخته.چون گفتم شاید کسی ندیده باشدش گفتم.هفته پیش تو آزمون سنجش داده بودش دیروز جوابشو تو جزوه قابوسی دیدم.البته حتما اونایی که قابوسی خوندن دیدنش.

mitra2470

عضو جدید
وااااای نگو :cry: دارم میمیرم از استرس هیچی بلد نیستم :crying::crying::crying2::crying2::wallbash::wallbash:
نه بابا اینا تلقینات ذهنیته.همینا سایکو سوماتیک میاره خخخخخ
اگه تو از الان تا کنکور سال دیگه هم بخونی 1 هفته قبل از کنکور بازم همین حسو خواهی داشت.پس فقط به تموم شدن و راحت شدنش فک کن:w17:

ترنج

عضو جدید

ولی فک کنم بین 2 و 4 باید دنبال جواب بگردیم.البته میگم من خودمم تو این موارد مشکل دارم.ولی A و B که بارشون یکیه.پس به 0 می رسیم.بین B و ممان متمرکزم که باری نیست.یعنی تو این ناحیه در نمودار برشی شیب صفره پس تو نمودار خمشی شیبش ثابت میشه یعنی خط افقی.ینی استدلالم غلطه؟؟!!!

mitra2470

عضو جدید
ازموننننووو خوب داديننن؟ ميترااااا؟؟؟ الههههاممممم؟؟؟ من كه خيليييي خوب دادم فكر كنممممث. :)
آفرییین چه خوب.:w17:
من که خیلی زدم:)ولی وقتی زیاد میزنم ترس سراپای منو همی فرامیگیره
درک 18 تا زدم خخخخخ اخه کی درک اینهمه میزنه:w45:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلهره چیه :w31: کنکور که استرس نداره :w24: مثل من باش بیخیال و ریلکس :w42:دست تو هر سوراخی میکنم یه جزوه ای ازش درمیاد موندم اینا کجا بوده :w15:

ترس و دلهره هیچ فایده نداره فقط باعث میشه کنکورت رو خراب کنی پس توی این فرصت باقیمونده سعی کن آرامشت رو حفظ کنی این آواتور پر از ترس و وحشتت رو هم تا کنکور برداری :w15::w15:
نمیدونم این جزوهها از کجا اومده ................کلا دیروز استرس شدید گرفتم...........

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم این جزوهها از کجا اومده ................کلا دیروز استرس شدید گرفتم...........

چرا استرس پویان ؟؟؟؟؟؟؟//
مث من باش به خدا اگه میشد یک عکس میگرفتم از دور و برم و براتون میزاشتم ببینید چقدر برگه و جزوه و کتاب هست که لاش باز نکردم ،به جا استرس برید خدا را شکر کنید دیروز تقریبا چیز خاصی نخوندم دوباره سر دردم شروع شده بود ولی امروز میگم خدایا هر چی تو بخوای همونه وقت را تلف نکنید دوستان از این که سلامتی خدا بهتون داده هم شکر کنید

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
ex جان حسابی خوتو مشغول کردی با این کتاب ازمونهای هنر ساخت.....همچین قطور و پدر مادر دارم هست:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یک سری مشکل توی درک دارم اگه یک یا چند تا جوان مرد بتونن جواب این سوالات ممنون میشم ثواب داره به خدا
1.سوال اول اینه که توی سوالاتی که بحث سایه است چطور باهاشون برخورد کنیم همیا که میگه تابستون و زمستان صبح و ظهر و شب سیدنی و مسکو و.... چطوری فصل و نیم کره و .....باید پیدا کنیم ؟؟؟؟؟
2.کسی یک سری اطلاعات درباره سازه خلاصه تر تمیز یعنی چیزی که بشه ازش مباحث سازه ای را فهمید؟؟؟؟؟؟؟
3.این ابعاد و استانداردها مال نویفرت چی ها را باید بخونیم ؟؟؟؟؟؟کسی چیزی نداره بزاره ما هم دعاش کنیم
4.این تصاویر حقیقی و مجازی هم اگه یکی توضیح بده دمش گرم
5.یک سوال هست توی سال84فک کنم سوال94 عکس کنار یک حوض توی اقلیم سرد میگه چرا این جوریه اخرش به خاطر سرما یا سازه و ایستایی والا من دوتاش ددیم زدن
6.از این سوالا ت مث برش پرتقال و این چیزاها را چه طور باید حل کرد؟؟؟؟؟/
7.یک سوال خیلی ساده ولی خواهشا نخندید ،این نقشه روستا را که میدن شمال و جنوب میخوان یا چه میدونم تپه شمال و جنوب چطور معلوم کنیم مگه اون سمتی که نور جنوب میگره جنوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه اگه یکی بتونه تکلیف من با این شمال و جنوب و شرق و غرب کلا مشخص کنه خدا خیرش بده
8.قبل هم این سوال پرسیدم برا پلاک شمال و جنوبی یکی از بچه ها یک چیزی نوشت من هم رفتم توی سوال نگاه کردم ولی جواب اشتباه بود حالا اگه یکی دوباره بگم ممنون میشم اخه میخوام ببینم جواب سوال اشتباه یا چی؟
9.بچه ها توی طراحی سایت بیمارستان توجه به کدوم دسترسی از اهمیت بیشتری برخورداره ؟؟1.مترو 2.پیاده 3.معلولین 4.اتومبیل سوال 110سال89
10کدوم یکی از وسایل زیر در استفاده انسان متحمل نیروی کششی و فشاری و پیچشی میشه ؟؟؟؟1.صندلی 2.توپ فوتبال 3.تاب 4.میز
11.این سوالات ابعاد پارکینگ میخواد را چطور حل کنیم
پیشاپیش از همتون ممنونم که جواب میدید

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

ی چیز بگم...قول بدید زیاد نخندین بم خخخخخ

نرفتم آزمون خخخخخ

خوابم میومد
ب مامان گفتم نرم؟؟ گفت نرو استراحت کن خخخخخخخخ
خیییلی خلم خخخ