تا یه هفته است.من کارت خریدم ولی ثبت نام رو جمعه می کنم.بچه ها آزاد تا کی زمان ثبت نام هست؟ من هنوز ثبت نام نکردم![]()
تا یه هفته است.من کارت خریدم ولی ثبت نام رو جمعه می کنم.بچه ها آزاد تا کی زمان ثبت نام هست؟ من هنوز ثبت نام نکردم![]()
جوابش کی بود؟
جوابش کی بود؟

اقای کالاتروا!این برج تورسو تونو جمع کنین!فقط سوال کنکور شده!جوابش میشه ebram2014
نمردیمو کالاتروا هم شدیم هنر نزد ایرانی است وبس![]()
به جون خودم میخاستم بگم زاها حدیدااااااااجوابش میشه ebram2014
نمردیمو کالاتروا هم شدیم هنر نزد ایرانی است وبس

اقای کالاتروا!این برج تورسو تونو جمع کنین!فقط سوال کنکور شده!
نگفتم که شبیهه خخخخخخخخاصلا هیچ شباهتی به تورسو نداره!
سلام خخخخخخ از کجا فهمیدی خواب موندم تا لنگ ظهر خخخخخخنگفتم که شبیهه خخخخخخخخ
کلا کالاتروا از وقتی که این فرم اسپیرال رو یاد گرفته ، پدرمونو در آورده!ول کنم نیست!بابا برو یه طرح جدید بزن خخخخخخ (الهام پاشو چقدر می خوابی خخخخخخخخخ)![]()

که جوونای مردما یه این روز میندازنمنم همش خوابمممممم....... صب پا مى شم يه كنكور مى زنم، خوابم مى بره تا ظهر!![]()

من که میگم واسه معماری عمرا از اینا سوال بیاد.....البته یه جور خوش بینیه آخه خودمم نخوندم........کلا گلابی با کلاس شده سوالات به روزتری میده نه مثل قدیما....حتی واسه هنرهای ساختم امسال کن فیکون میشه.........حسم همیشه راس گفته قربونش برم........ـو تاپیکمعماری و دیتیل ها مطالب خوبی هست.
جزوه پارسه هم هست.
کلا انواع سقف و دیتیل سرویس ها و چاه جذبی و شیب ها رو بدون.
شیب کروم بندی %1.5 تا 2
شیب کف سرویس بهداشتی 1درصد
شیب آبرو پنجره 5درصد
شیب لوله چاه جذبی 0.5 درصد
........

یعنی چی این؟؟ من ک نفهمیدم!!! میخواد برگرده؟؟ کی حوصلشو داره حالااا خخخخ
منم برم بخوابم... باید عادت کنیم 7 هوووشیار باشیم بخاطر کنکور![]()
![]()
1
خب گذاشتن شادمهر چیو گیر بیاریبچه ها یه سوال
این ازمونهای قبلی ایوانخانه رو منظورم ازمونهای امسال البته جامعه ها رو shadmehr2020 که خیلی دمش گرمه گذاشت چطور میتونیم گیر بیاریم
حتی حاضرم بخرم هر کدومتون اطلاعی داره بهم خبر ده برا شما هم میزارم اگه بخرم
تشکرام رفتن مرخصی ببخشید دوستان
خب گذاشتن شادمهر چیو گیر بیاری
آره ... این ک صد در صد میشه خخخخدایی اگه تا 12 بخوابی هر روز روز کنکور از استرس چشات قلمبه بازه نگران نباشین...مگه میشه سر جلسه آدم خوابش بیاد عمرا...
والا انقد من اسم حفظ کردم که میترسم بعد کنکور اسم خومم یادم نیاد هاردم انقد جا نداره خدایی....

سیستم رو باید بالای 90 بزنی خانمی!یکی از دوستام سال قبل 100 زده بود.یعنی من قبول شم نذر کردم یه جزوه حسابی واسه تاریخ (اسلامی و معاصر ) بنویسم....والا انقد من اسم حفظ کردم که میترسم بعد کنکور اسم خومم یادم نیاد هاردم انقد جا نداره خدایی....
ولی تازه دارم به فن علاقه مند میشم کاش هنرهای ساختم شرکت میکردم....آزمون 92 هنرهای ساخت رو زدم..........سیستم 65 و ایستایی 75..........خیلی آسون بودولی درک نمیکنم چرا فن معماری بترکونم میشم 50 تازه اونم تو شرایط آروم خونه...ولی یه مرضیم دارم به چیزایی که شک دارم میزنم........و منفی میشه....خدا خودت کمکمون کن تو این روزای پر استرس اروممون کن....
این باران طلایی عزیز،خواب و زندگی نداره؟
وقتی می خوابم اون میاد و وقتی من میام اون میره!
شیفتی درس می خونیم!![]()
اسمش که میاد حالم دیگه بد میشه درسته 6-7 ماهه دارم میخونم ولی به پای شما هم نمیرسم چون بدون برنامه بودم 

من نديدمشون، كجاست؟؟بچه ها ریدینگایی که مرکز داده
30-40 تاست از رستمی
زدین؟؟؟؟
خیلی آسون نیست؟؟؟
اصلا شبیه سوالای کنکور نیس
موافقین؟
وقت تلف کردنه نزنم؟؟؟؟؟