زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا هیچ شباهتی به تورسو نداره!
نگفتم که شبیهه خخخخخخخخ
کلا کالاتروا از وقتی که این فرم اسپیرال رو یاد گرفته ، پدرمونو در آورده!ول کنم نیست!بابا برو یه طرح جدید بزن خخخخخخ (الهام پاشو چقدر می خوابی خخخخخخخخخ):biggrin:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال

این ازمونهای قبلی ایوانخانه رو منظورم ازمونهای امسال البته جامعه ها رو shadmehr2020 که خیلی دمش گرمه گذاشت چطور میتونیم گیر بیاریم

حتی حاضرم بخرم هر کدومتون اطلاعی داره بهم خبر ده برا شما هم میزارم اگه بخرم

تشکرام رفتن مرخصی ببخشید دوستان

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگفتم که شبیهه خخخخخخخخ
کلا کالاتروا از وقتی که این فرم اسپیرال رو یاد گرفته ، پدرمونو در آورده!ول کنم نیست!بابا برو یه طرح جدید بزن خخخخخخ (الهام پاشو چقدر می خوابی خخخخخخخخخ):biggrin:
سلام خخخخخخ از کجا فهمیدی خواب موندم تا لنگ ظهر خخخخخخ:biggrin:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف جان

میشه لطف کنی یه سریع سوالات جزئیات ارتقاع دهنده و همچنین نانو و طبیعت منبع الهام و ارکی تایپی که شما مسلط تر هستید روزانه اینجا بزارید تا هم واسه خودت مرور بشه هم واسه ما که نخوندیم

پیشاپیش سپاسگزارم:gol:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
10 ماهه به یه ماجرایی امید بستم
دیروز عصر 50 % از بین رفت به سختی خودما جمع و جور کردم و درس خوندم به امید 50 % باقیمانده

الان اون 50 % هم از بین رفت هیچ جوری نمیتونم خودما جمع کنم نمیتونم از فکرش برم بیرون:crying2: :crying:
خدا لعنت کنه ................................................:mad::mad::w00:که جوونای مردما یه این روز میندازن

هنوز 5 تا کتاب دوره نکرده دارم
چه جوری تو این یک هفته با این وضع روحی این 5 تا کتابا تموم کنم

بچه ها برام دعا کنید

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف جان

میشه لطف کنی یه سریع سوالات جزئیات ارتقاع دهنده و همچنین نانو و طبیعت منبع الهام و ارکی تایپی که شما مسلط تر هستید روزانه اینجا بزارید تا هم واسه خودت مرور بشه هم واسه ما که نخوندیم

پیشاپیش سپاسگزارم:gol:

بفرما
سازه کششی
ساختمان ها چگونه کار می کنند
فناوری های نوین
جزییات ارتقادهنده

aytakin69

عضو جدید
ـو تاپیکمعماری و دیتیل ها مطالب خوبی هست.
جزوه پارسه هم هست.
کلا انواع سقف و دیتیل سرویس ها و چاه جذبی و شیب ها رو بدون.
شیب کروم بندی %1.5 تا 2
شیب کف سرویس بهداشتی 1درصد
شیب آبرو پنجره 5درصد
شیب لوله چاه جذبی 0.5 درصد
........
من که میگم واسه معماری عمرا از اینا سوال بیاد.....البته یه جور خوش بینیه آخه خودمم نخوندم........کلا گلابی با کلاس شده سوالات به روزتری میده نه مثل قدیما....حتی واسه هنرهای ساختم امسال کن فیکون میشه.........حسم همیشه راس گفته قربونش برم........:D

aytakin69

عضو جدید
یعنی چی این؟؟ من ک نفهمیدم!!! میخواد برگرده؟؟ کی حوصلشو داره حالااا خخخخ
منم برم بخوابم
... باید عادت کنیم 7 هوووشیار باشیم بخاطر کنکور

خدایی اگه تا 12 بخوابی هر روز روز کنکور از استرس چشات قلمبه بازه نگران نباشین...مگه میشه سر جلسه آدم خوابش بیاد عمرا...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال

این ازمونهای قبلی ایوانخانه رو منظورم ازمونهای امسال البته جامعه ها رو shadmehr2020 که خیلی دمش گرمه گذاشت چطور میتونیم گیر بیاریم

حتی حاضرم بخرم هر کدومتون اطلاعی داره بهم خبر ده برا شما هم میزارم اگه بخرم

تشکرام رفتن مرخصی ببخشید دوستان
خب گذاشتن شادمهر چیو گیر بیاری

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی اگه تا 12 بخوابی هر روز روز کنکور از استرس چشات قلمبه بازه نگران نباشین...مگه میشه سر جلسه آدم خوابش بیاد عمرا...
آره ... این ک صد در صد میشه خخخ
شبشم من خواب ندارم کلااا مثه جغغغغد تا صبح بیدار
پس سیستم خوابمو بهم نزنم خخخ حییییفس خواب

aytakin69

عضو جدید
یعنی من قبول شم نذر کردم یه جزوه حسابی واسه تاریخ (اسلامی و معاصر ) بنویسم....:D والا انقد من اسم حفظ کردم که میترسم بعد کنکور اسم خومم یادم نیاد هاردم انقد جا نداره خدایی....:w22::w22:

ولی تازه دارم به فن علاقه مند میشم کاش هنرهای ساختم شرکت میکردم....آزمون 92 هنرهای ساخت رو زدم..........سیستم 65 و ایستایی 75..........خیلی آسون بود:smile: ولی درک نمیکنم چرا فن معماری بترکونم میشم 50 تازه اونم تو شرایط آروم خونه...ولی یه مرضیم دارم به چیزایی که شک دارم میزنم........و منفی میشه....خدا خودت کمکمون کن تو این روزای پر استرس اروممون کن....

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی من قبول شم نذر کردم یه جزوه حسابی واسه تاریخ (اسلامی و معاصر ) بنویسم....:D والا انقد من اسم حفظ کردم که میترسم بعد کنکور اسم خومم یادم نیاد هاردم انقد جا نداره خدایی....:w22::w22:

ولی تازه دارم به فن علاقه مند میشم کاش هنرهای ساختم شرکت میکردم....آزمون 92 هنرهای ساخت رو زدم..........سیستم 65 و ایستایی 75..........خیلی آسون بود:smile: ولی درک نمیکنم چرا فن معماری بترکونم میشم 50 تازه اونم تو شرایط آروم خونه...ولی یه مرضیم دارم به چیزایی که شک دارم میزنم........و منفی میشه....خدا خودت کمکمون کن تو این روزای پر استرس اروممون کن....
سیستم رو باید بالای 90 بزنی خانمی!یکی از دوستام سال قبل 100 زده بود.
ایستایی هم بالای 80

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ریدینگایی که مرکز داده
30-40 تاست از رستمی
زدین؟؟؟؟
خیلی آسون نیست؟؟؟
اصلا شبیه سوالای کنکور نیس
موافقین؟
وقت تلف کردنه نزنم؟؟؟؟؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
این باران طلایی عزیز،خواب و زندگی نداره؟:D
وقتی می خوابم اون میاد و وقتی من میام اون میره!:surprised:
شیفتی درس می خونیم!:smile:

خواب چیه عارف جان ؟؟؟؟ شاید شبانه روزی 3-4 ساعت بخوابم دیگه شبیه جغدا شدم . چون کارمند هستم مجبورم بیدارم بمونم . شده در حال راه رفتن خواب بودم :biggrin:
درس:cry: اسمش که میاد حالم دیگه بد میشه درسته 6-7 ماهه دارم میخونم ولی به پای شما هم نمیرسم چون بدون برنامه بودم :crying::crying2: انشالله سال دیگه میخونم واسه رتبه زیر 10 :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا