زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mitra2470

عضو جدید
بچه ها لطفا جواب این سوالمم بدین
مگه شیب عنصر اصلیه باغه؟؟؟
تو کتاب منظر کنکاش گفته بود اختلاف ارتفاع کوشک و سردر باعث میشه از پایین کوشک نزدیک به نظر بیاد انگیزه ایجاد بشه و طرف بیاد تو باغ از بالا هم سردر دور به نظر بیاد ادم دلش نخواد بره بیرون(مثل روز اول دبستان خخخ)
یعنی گزینه 2 به نظر من یعنی اختلاف ارتفاع کوشک و سردر.
.
این شتر گلو ولی نفهمیدم کدوم گزینه میشه؟؟الان توی باغ میشه جلوگیری از ضربه!!!!!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کتاب منظر کنکاش گفته بود اختلاف ارتفاع کوشک و سردر باعث میشه از پایین کوشک نزدیک به نظر بیاد انگیزه ایجاد بشه و طرف بیاد تو باغ از بالا هم سردر دور به نظر بیاد ادم دلش نخواد بره بیرون(مثل روز اول دبستان خخخ)
.
آره ب نظر من هم 2 میشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی این کارگاه اموزشی ها که جدیدا اس ام اس اش میاد را نرفته بگه چه خبر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
.

تو کنکاش زده عدم تقارن زاویه دید عمودی انسان نسبت به افق:w22::w22::w22::w22:
شترگلوه.......شیوه انتقال و جوشش آب از درون زمین در باغ ایرانی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پویان من مگه دیکشنریم؟:huh:
دوستان سوال دارن یه کامنت تو پیجم بزارن چون من نتم امروزا خراب شده و نمی تونم زیاد بیام.:hypocrite:
الهام تو یه کاری کن خخخخخخخخخخخخ:weirdsmiley:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینم تو امروز از من عصبانی هستی؟:surprised:
آهنگ های مجید خراط ها رو گوش نمی دی؟

نهههه عصبانی واسه چی؟:D نتت خرابه 100000تارو چجوری پر کردی؟!خراب نبود چیکار میکردی؟!!! :D
خراط ها؟؟ بام ؟؟؟ شیب؟؟؟:hate:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کی تو فن و اجرا و دیتیل مشکل داشت به من بگه.
اینم سوالای چند ساعت قبل.
1.ملات باتارد واسه کدوم سقف کاربرد نداره؟سقف چوبی-طاق ضربی و....واسه طاق ضربی گچ و خاک خوبه.
2.حداقل طول نعل درگاه رو دیوار چقدره؟25 سانت
3.خیز طاق ضربی بین .....تا.....سانتیمتر است.3تا5 سانت
4.بارزنده اتاق مسکونی..........وسقف راهرو.........وسقف مدرسه..............می باشد.200-300-350 کیلوگرم بر مترمربع
5.حداقل طول همپوشانی لایه های افقی عایق .......سانت و عمودی هم ...........است.20 سانت افقی و 10 سانت عمودی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کی تو فن و اجرا و دیتیل مشکل داشت به من بگه.
اینم سوالای چند ساعت قبل.
1.ملات باتارد واسه کدوم سقف کاربرد نداره؟سقف چوبی-طاق ضربی و....واسه طاق ضربی گچ و خاک خوبه.
2.حداقل طول نعل درگاه رو دیوار چقدره؟25 سانت
3.خیز طاق ضربی بین .....تا.....سانتیمتر است.3تا5 سانت
4.بارزنده اتاق مسکونی..........وسقف راهرو.........وسقف مدرسه..............می باشد.200-300-350 کیلوگرم بر مترمربع
5.حداقل طول همپوشانی لایه های افقی عایق .......سانت و عمودی هم ...........است.20 سانت افقی و 10 سانت عمودی

قربون مرامت ای ایکس به نطرت این اخرا با فن چیکار کنم جزوه سروشی تا اونجا که داشتم خوندم درک رفتار و سازه در معماری و این تیر و الان هم خرپاو قاب ،این نور و صوت وتنظیم و مکانیکم خوندم اگه نظری داری برا این روزا اخر بگو که بدجور گیرم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون مرامت ای ایکس به نطرت این اخرا با فن چیکار کنم جزوه سروشی تا اونجا که داشتم خوندم درک رفتار و سازه در معماری و این تیر و الان هم خرپاو قاب ،این نور و صوت وتنظیم و مکانیکم خوندم اگه نظری داری برا این روزا اخر بگو که بدجور گیرم
ـو تاپیکمعماری و دیتیل ها مطالب خوبی هست.
جزوه پارسه هم هست.
کلا انواع سقف و دیتیل سرویس ها و چاه جذبی و شیب ها رو بدون.
شیب کروم بندی %1.5 تا 2
شیب کف سرویس بهداشتی 1درصد
شیب آبرو پنجره 5درصد
شیب لوله چاه جذبی 0.5 درصد
........

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
3D View 72.jpg طراح برج مقابل کدام معمار است؟

1_زاها حدید

2_کالاتراوا

3_گریمشاو

4_فرانک گهری

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
- به جای لعنت بر تاریکی یک شمع روشن کن. ( کنفو سیوس )

-موانع را تنها زمانی خواهید دید که چشم از هدفتان بردارید.( والش )

-به مشکلاتتان بخندید تا همیشه موضوعی برای خندیدن داشته باشید.

تلنگر کوچکی است بــاران
وقتی فراموش میکنیم ؛
آسمان کجاست ...
[URL="http://www.desiglitters.com/flowers/flowers/"][IMG]http://www.desiglitters.com/wp-content/uploads/6313/6313.gif[/URL][/IMG]

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوالو گفتی یاد این افتادم که دوستان گرامی کارای اینا رو آنالیز کردن دیگه؟
زاها حدید فرم هایی مثلثی و منحنی نوک تیز با حس اروج داره.
کالاتروا تک و های تکه و اسکلت بندی داره.منبع الهامش همیشه طبیعته.
فرانک گهری عاشق عجیب و غریب کردن فرمه و خاص کردنشونه مثل استفاده از تیتانیوم.
فاستر واسش فرآیند مهمه نه طرح آخر،اکثر با کامپیوتر کار می کنه و یه تکنولوژی روز تو بناهاش دیده میشه.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من اصلا جزییات ارتقا دهنده رو درک نمی کنم...کسی نمونه سوال نداره ازش زحمت بکشه بزاره؟ممنوووووووون

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وقتی دلم خسته می شود،
برایش از فردایی روشن می خوانم
به یادش می آورم که چه دل هایی را از خستگی به درآورده!
وقتی دلم خسته می شود،
می نشینم و برایش آرام نجوا می کنم
گرد و غبارش را با اشک می گیرم
و از شادی که در راه است، می گویم.
وقتی دلم خسته می شود،
دوست را صدا می زنم
و به خدایی که بزرگ است، می سپارم اش...

[URL="http://www.desiglitters.com/good-night/dazzling-good-night-graphic/"][IMG]http://www.desiglitters.com/wp-content/uploads/2009/02/good-night-desi-glitters-10.gif[/URL][/IMG]

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این پلان کجاست؟هم سواله معاصر می تونه باشه و هم درک عمومی.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
این پلان کجاست؟هم سواله معاصر می تونه باشه و هم درک عمومی.

سقف پوسته بتنی با انحنای لبه و ستون Yشکل نداره با سقف لاملا و یه حلقه فشاری تو مرکز گنبد؟؟؟؟؟؟:biggrin:

ولی چقد پلانش شبیه اونه.............تئاتر شهر

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمتهای مهم اطلاعیه سنجشه ... واسه کسایی ک حوصله ندارن همشو بخونن :

داوطلبان درخصوص مندرجات كارت شركت در آزمون چنانچه مغايرتي مشاهده نمودند، لازم است به شرح زير اقدام كنند.

1- چنانچه‌ زبان‌ خارجي‌ مندرج‌ در كارت‌ شركت در آزمون داوطلبي با زبان‌ خارجي‌ وي‌ در ثبت‌نام‌ اينترنتي انجام شده، مغايرت‌ دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، ناشنوا و معلول) اختلافي مشاهده مي‌شود، ضروري است از روز دوشنبه 14/11/92 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 17:00 به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمائيد. (آدرس حوزه‌هاي رفع نقص در جدول شماره 2 اين اطلاعيه آمده است) .
2- درصورتيكه‌ در رابطه‌ با ساير مندرجات‌ كارت شركت در آزمون از جمله نام رشته تحصيلي، نام محل تحصيل و معدل دوره كارشناسي (معدل براساس مفاد بند « هـ » مندرج در اين اطلاعيه) و با توجه‌ به‌ ثبت‌نام اينترنتي انجام شده، اشكالي‌ مشاهده‌ مي‌شود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 18/11/92 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان قسمت ويرايش اطلاعات كارت مراجعه و از آن طريق اقدام شود.
3- داوطلبان شركت‌كننده چنانچه متقاضي اعمال بند مربوط به گزينش در رشته‌هاي دانشگاه پيام‌نور و موسسات غيرانتفاعي مي‌باشند لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 58.000 (پنجاه و هشت هزار) ريال بصورت الكترونيكي از طريق سايت سازمان اقدام نموده و سپس بند مربوط را در قسمت ويرايش علامتگذاري نمايند.

پس‌ از برگزاري‌ آزمون‌ و تصحيح‌ اوراق‌، كارنامه كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌ كننده‌ درآزمون‌ هريك‌ از كد رشته‌هاي‌ امتحاني‌، بنحو مقتضي و در نيمه دوم ارديبهشت ماه سال 1393 از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور دراختيار داوطلبان قرار داده‌ خواهد شد.
6ـ آن دسته از داوطلبانيكه مجاز به انتخاب رشته شوند، حق انتخاب كد رشته محل و يا رشته محلهاي مربوط از كد رشته امتحاني مجاز يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز را خواهند داشت.
7ـ آن‌دسته‌ از داوطلبان‌ هريك‌ از كد رشته‌هاي‌ امتحاني‌ كه‌ مجاز به‌ انتخاب‌ رشته‌ گردند، علاوه‌ بر مشاهده كارنامه‌، براساس‌ برنامه‌ زماني‌ پيش‌بيني‌ شده‌، مي‌توانند دفترچه‌ راهنماي‌ انتخاب‌ رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ (دفترچه‌ شماره‌ 2) آزمون‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌داخل‌ سال‌ 1393 را كه بر روي سايت سازمان قرار داده مي‌شود مشاهده و بر اساس دستورالعملهاي مربوط نسبت به انتخاب كدرشته‌محلهاي خود به صورت اينترنتي اقدام نمايند.
8ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) براي داوطلبانيكه مجاز به انتخاب رشته مي‌شوند، در زمان مقرر بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قابل دسترسي خواهد بود.
9ـ انتخاب رشته آزمون منحصراً اينترنتي انجام مي‌گيرد و داوطلبانيكه مجاز به انتخاب رشته مي‌شوند، ضرورت دارد بر اساس دستورالعمل‌هائي كه متعاقباً اعلام مي‌گردد، نسبت به انتخاب كد رشته محلهاي تحصيلي مورد علاقه خود از كد رشته امتحاني يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز اقدام و از طريق اينترنت نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته مربوط اقدام نمايند.
10ـ اطلاعيه اين سازمان در مورد نتايج اوليه آزمون، مشاهده كارنامه و نحوه انتخاب رشته براي داوطلبانيكه مجاز مي‌گردند، در نشريه پيك سنجش (هفته نامه خبري و اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور) منتشر و همچنين در سايت سازمان نيز قرارداده خواهد شد.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی این؟؟ من ک نفهمیدم!!! میخواد برگرده؟؟ کی حوصلشو داره حالااا خخخخ
منم برم بخوابم
... باید عادت کنیم 7 هوووشیار باشیم بخاطر کنکور

آخرین ویرایش:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها آزاد تا کی زمان ثبت نام هست؟ من هنوز ثبت نام نکردم :cry:

وضعیت