زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ب قول سمانه کاش سالای قبل بودیم کنکور 86میزدم اولا خیلی زودتموم کردم بعدتاریخ درکو درک منظرشم عالی زدم ایییی خدا میشه کنکورم اینارو یزنم البته بغیر فن زبانش ...ک همش عناصربود من نظرم اینه دیگه ریتم سوالت باکلاس شده بخداااا نخندین دیگه نمیان بگن شیب فلان چنده یا جریان هوااینا همش سوال عناصر ...بنظرم زیاد وقت نباید گذاشت ب اینطور سوالای کنکور برای یادگیریش!!نظرشما چیه؟؟!!الان سوالا فقط برای کتابای گلابچی

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه این دو تا سوال و که جوابشونو مشخص کردم دلیلشو بگین؟؟؟ از کتاب درک عمومی عسگریه ...من متنشو نخوندم اگه کسی خونده کتابشو بگه که کدوم قسمتشه مرسی

27072014350.jpg

اینم جوابشو زده 1 اما به نظر من 2 میشه....آخه نورپردازی عمومی واسه آتلیه بهتره و غیر مستقیم واسه اتاق....
27072014351.jpg

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه این دو تا سوال و که جوابشونو مشخص کردم دلیلشو بگین؟؟؟ از کتاب درک عمومی عسگریه ...من متنشو نخوندم اگه کسی خونده کتابشو بگه که کدوم قسمتشه مرسی

مشاهده پیوست 191851

اینم جوابشو زده 1 اما به نظر من 2 میشه....آخه نورپردازی عمومی واسه آتلیه بهتره و غیر مستقیم واسه اتاق....
مشاهده پیوست 191853

سوال 22 بقیه گزینه ها ریتم یکنواخت و کسل کننده ای دارن...........کودک تو این سن خیلی کنجکاوه دنبال تنوعه ....ببخشید اگه خوب نمیتونم منظورمو بگم:redface:

سوال 23 فکر کنم به خاطر جلوگیری از باد مزاحم باشه که بغلاش دیواره و روبرو نرده واسه دید و منظر بسته نشه یا ریتم تو نما

آخری رو مطمئن نیستم....

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فکر می کردم گرم و مرطوبه ولی زده گرم و خشک به خاطر اون پنجره های تو ارتفاع بالاش نیست وگرنه اون دو موردش که به گرم و مرطوب میخوره یا اینکه کلا غلط جواب داده

اشتباه جواب داده گرم و خشک و گرم ومرطوب هر ارتفاع داخلی زیاده..........ولی گرم و خشک سقف گنبدی داره و گرم و مرطوب تخت.....

memare iran

عضو جدید
خیلی مسخرس ولی زده داروخونه اشتباه زده احتمالا و گرنه که ما تا حالا داروخونه ای ندیدیم که قفسه هاش واسه مشتری ها قابل دسترسی باشه

سوال تا آخر بخونید...گفته کدوم گزینه نیست پس میشه داروخانه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی مسخرس ولی زده داروخونه اشتباه زده احتمالا و گرنه که ما تا حالا داروخونه ای ندیدیم که قفسه هاش واسه مشتری ها قابل دسترسی باشه

عزیزم خب گفته کدوم نمیتواند باشد خب داروخانه نمیتونه دیگه باشه خودتم داری میگی

orkide69

عضو جدید
اولی گرم ومرطوب گزینه1
دومی فک کنم داروخانه؟؟؟این سوالارو از کحاست؟؟؟بنظرتون از کتاب،درک عسگری امکان داره سوال بیاد

1600 تا تست علی عسگری . والا درک که دیگه حساب کتاب نداره از هرجا و هرجوری میتونه سوال بیاد ازش ولی کتاب علی عسگری خوبه به نظرم . کلا تو درک هرچه تست بزنی قوی تر میشی

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

داروخانه درسته دیگه گفته کدام نیست میشه داروخانه همون حرف خودتت این از عوارض فشار این روزاست:biggrin:

orkide69

عضو جدید
سوال تا آخر بخونید...گفته کدوم گزینه نیست پس میشه داروخانه

عزیزم خب گفته کدوم نمیتواند باشد خب داروخانه نمیتونه دیگه باشه خودتم داری میگی

داروخانه درسته دیگه گفته کدام نیست میشه داروخانه همون حرف خودتت این از عوارض فشار این روزاست:biggrin:

درست میگین ببخشید ندیدم کور شدم فکر کنم:smile:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب دلیلتونم بگین دیگه ممنون میشم

بخاطر پنجره ها ی بالا میگم ....تو گرم و مرطوب پنجره ها بلند و کشیده ان واسه تهویه اما تو گرم و خشک نه میبرن بالا که نور اذیت نکنه
سوپر مارکتم که چون قفسه ها اندازه قد انسان و راحتم میشه ازش وسیله گرفت....چون تو بقیه اینطور نیس...کتابخونه قفسه ها تا سقفه و ....

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 22 بقیه گزینه ها ریتم یکنواخت و کسل کننده ای دارن...........کودک تو این سن خیلی کنجکاوه دنبال تنوعه ....ببخشید اگه خوب نمیتونم منظورمو بگم:redface:

سوال 23 فکر کنم به خاطر جلوگیری از باد مزاحم باشه که بغلاش دیواره و روبرو نرده واسه دید و منظر بسته نشه یا ریتم تو نما

آخری رو مطمئن نیستم....

سوال 23 بخاطر حس امنیت بیشتر دیوارهای کناری مشبک نیست

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
1600 تا تست علی عسگری . والا درک که دیگه حساب کتاب نداره از هرجا و هرجوری میتونه سوال بیاد ازش ولی کتاب علی عسگری خوبه به نظرم . کلا تو درک هرچه تست بزنی قوی تر میشی
این 1600همون کتاب کنکاش علی عسگری؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخاطر پنجره ها ی بالا میگم ....تو گرم و مرطوب پنجره ها بلند و کشیده ان واسه تهویه اما تو گرم و خشک نه میبرن بالا که نور اذیت نکنه
سوپر مارکتم که چون قفسه ها اندازه قد انسان و راحتم میشه ازش وسیله گرفت....چون تو بقیه اینطور نیس...کتابخونه قفسه ها تا سقفه و ....
عریزم از تو بعید شد داروخانه هنوز استدلالم داره براش خخخخخ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا