مهمون اومد نبودم.
عجب سوالی شد!
ببینین همیشه حلقه دور قایق کششیه و کشش ندین!
رانش داخلی باعث تنش فشاریه و رانش خارجی هم تنش کششی ایجاد می کنه.
+++++++++
+++++++++
![]()
2020 اگه تو عکسی که گذاشتی نگاه کنی ، اون اتفاق تو حلقه هم میفته و بالا کششی می شه و پایین فشاری.یعنی اون خمش وسط قایق تو حلقه هم می افته.
اگه یادت باشه تو سازه متکی بر هوا ، حلقه های دور سازه فشاری و خمشی بودن ولی این که اون نیست خخخخخخخخخخ(مثه الهام!)این قایقه و حلقش کششیه.
تنش داخل حلقه بدون بارگذاری سنگین انجام میشه.
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
این عکس رو دیدم تو دلم دو سه تا فحش به طرف دادم!
یارو خرشانس!
![]()

یارو پارتنونیه رو می گی؟نمیدونم الان من گیج شدم![]()
من ؟؟ شیییب؟؟ بااام؟؟؟مهمون اومد نبودم.
عجب سوالی شد!
ببینین همیشه حلقه دور قایق کششیه و کشش ندین!
رانش داخلی باعث تنش فشاریه و رانش خارجی هم تنش کششی ایجاد می کنه.
+++++++++
+++++++++
![]()
2020 اگه تو عکسی که گذاشتی نگاه کنی ، اون اتفاق تو حلقه هم میفته و بالا کششی می شه و پایین فشاری.یعنی اون خمش وسط قایق تو حلقه هم می افته.
اگه یادت باشه تو سازه متکی بر هوا ، حلقه های دور سازه فشاری و خمشی بودن ولی این که اون نیست خخخخخخخخخخ(مثه الهام!)این قایقه و حلقش کششیه.
تنش داخل حلقه بدون بارگذاری سنگین انجام میشه.
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
این عکس رو دیدم تو دلم دو سه تا فحش به طرف دادم!
یارو خرشانس!
![]()
دو تا سوال آسون درک معماری
1)سایه در کدام شکل درست ترسیم شده است ؟؟؟
مبشه لطفا منبع این سوال و سوالهایی ک از تاریخ گذاشته بودید رو بگید؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار پرسیدم...گوبا جواب ندادبد؟؟؟
منم شیب بام تختممن ؟؟ شیییب؟؟ بااام؟؟؟![]()
![]()
سوالاشم بگو دیگه تا اینجاش که گفتی متنش آسون بودNatural forms can become inspiration to architecture. These shapes and inspirations are called bionics.
Bionics comes from biology world, and it helps to find unique design and construction solutions. Bionic
architecture refuses traditional rectangular shapes of buildings. The term bionic architecture itself means a movement for the design and construction of
expressive buildings whose layout and lines borrow from natural (i.e. biological) forms. Bionic architecture sets itself in opposition to traditional rectangular
layouts and design schemes by using curved forms and surfaces reminiscent of structures in biology and fractal mathematics.
Instead of these it takes curved lines from bionical world (Wikipedia.com, 2012). Shape follows nature, and this gives a result of unique buildings construction.
For example, shell can become inspiration to a new design of stairway or even whole building. Organic shape metamorphoses to the building.
سوال نداشت که ، از مقاله انگلیسی کپی پیست کردم. وایسا الان بقیشو دارم می نویسم.سوالاشم بگو دیگه تا اینجاش که گفتی متنش آسون بود
این سیستم پانتادمه دیگه تو گنبد نامی،هایا
اما ی سوال تو مرکز،نوشته شبکه قابل گسترش کدوم درسته
کتاب نداره و جزوست.مگه سینا شریفی کتاب داره؟؟؟
میشه لطف کنی اسم کتاب رو بگی؟؟؟یا اگه عکسم از فهرستش بزاری ک عالی میشه...![]()
کتاب نداره و جزوست.
از پاور پوینت پرینت گرفتهاین ک شبیه کتابه...اون چیزی ک نانی جان گذاشتن![]()
این ک شبیه کتابه...اون چیزی ک نانی جان گذاشتن![]()
الان ب جای جواب دادن ب سوال من ب پرینت من گیر دادید حححح
خدایی جواب بدید
ماجراهای جالب آقوی همساده : “لوبیای سحر آمیز !”الان ب جای جواب دادن ب سوال من ب پرینت من گیر دادید حححح
خدایی جواب بدید
مکس جان .. تو ک متخصص فنی لطفا جواب این دخملمونو بگو ... منم واسم سوال شد :|این سیستم پانتادوم یا قابل گسترش؟؟؟؟؟؟
اخه تو مرکز هنرهای ساخت ی سوال بود نوشته قابل گسترش
الان می گم.عزیزم فک کنم پانتادوم جزو شبکه های قابل گسترشه .... حالا باز علی بهتر میدونه