زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.• *♥

♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.• *♥

عاااقا پیامام زیاد بودن .. اینجا پست میذارم ک همه بخونن

خخخخخخ کاری نکردم ک من

فقط دعا کنید امسال قبول شم
دگ طاقت ندارم ی بار دگ این کتابارو بخونم

از همتونم ممنونم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاااقا پیامام زیاد بودن .. اینجا پست میذارم ک همه بخونن

خخخخخخ کاری نکردم ک من

فقط دعا کنید امسال قبول شم
دگ طاقت ندارم ی بار دگ این کتابارو بخونم

از همتونم ممنونم

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهمون اومد نبودم.
عجب سوالی شد!
ببینین همیشه حلقه دور قایق کششیه و کشش ندین!:cool:
رانش داخلی باعث تنش فشاریه و رانش خارجی هم تنش کششی ایجاد می کنه.
+++++++++
+++++++++

2020 اگه تو عکسی که گذاشتی نگاه کنی ، اون اتفاق تو حلقه هم میفته و بالا کششی می شه و پایین فشاری.یعنی اون خمش وسط قایق تو حلقه هم می افته.
اگه یادت باشه تو سازه متکی بر هوا ، حلقه های دور سازه فشاری و خمشی بودن ولی این که اون نیست خخخخخخخخخخ(مثه الهام!:D)این قایقه و حلقش کششیه.
تنش داخل حلقه بدون بارگذاری سنگین انجام میشه.
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
این عکس رو دیدم تو دلم دو سه تا فحش به طرف دادم!
یارو خرشانس!:eek:

نمیدونم الان من گیج شدم:confused:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهمون اومد نبودم.
عجب سوالی شد!
ببینین همیشه حلقه دور قایق کششیه و کشش ندین!:cool:
رانش داخلی باعث تنش فشاریه و رانش خارجی هم تنش کششی ایجاد می کنه.
+++++++++
+++++++++

2020 اگه تو عکسی که گذاشتی نگاه کنی ، اون اتفاق تو حلقه هم میفته و بالا کششی می شه و پایین فشاری.یعنی اون خمش وسط قایق تو حلقه هم می افته.
اگه یادت باشه تو سازه متکی بر هوا ، حلقه های دور سازه فشاری و خمشی بودن ولی این که اون نیست خخخخخخخخخخ(مثه الهام!:D)این قایقه و حلقش کششیه.
تنش داخل حلقه بدون بارگذاری سنگین انجام میشه.
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
این عکس رو دیدم تو دلم دو سه تا فحش به طرف دادم!
یارو خرشانس!:eek:
من ؟؟ شیییب؟؟ بااام؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
گروت
گروت تشکیل شده از آب ، سیمان ، ماسه و افزودنی های متداول دیگر می باشد. از گروت ها جهت پر کردن فضاهای خالی و ترک های بزرگ ، لایه لایه شدن و یا خرد شدن استفاده می شود.از این لحاظ کاربرد گروت مشابه ملات می باشد.
گروت کاربردی در زیر صفحه ستون ها، آنکربلت ها، نصب ریل ماشین آلات، برینگ پل ها،بلت ها، ریل ها، حایل ها دارند. مهم ترین مزایای گروت ها این است که مکانی که در آن گروت ریخته می شود را کامل پر می کند. چون گروت منبسط شونده خاصیت غیر انقباضی دارد از گروت آماده جهت مصارف مختلفی مثل، زیر صفحه ستون ها، آنکربلت ها، نصب ریل ماشین آلات، برینگ پل ها، بلت ها، ریل ها، حایل ها و ...استفاده می شود.
گروت ها به گونه ای طراحی شده اند که توان جذب نیروهای وارد و انتقال آن ها را به بخش زیرکار داشته باشد برای مثال در هنگام نصب انواع ماشین آلات نیروهای وارده از آن ها توسط گروت یا ملات به فنداسیون بتنی منتقل می شود. ملات ها و گروت ها باعث مقاومت های مطلوب و مطمئن و همچنین اتصال پایدار بین ملات یا گروت و سازها قرار گیرد و بر روی آن گروت یا ملات قرارگیرد از یک طرف و سطح زیرکار از طرف دیگر می شود. بطور کلی دو روش ملات ریزی یا گروت ریزی در داخل حفرات در محل اتصال آنکرو وجود دارد.

موارد مصرف :

-اطراف پايه هاي فلزي وپيچهاي ماشين آلات سنگين در داخل بتن
-نصب بولت ها – ميل مهاريها – وريل هاي جرثقيل
-پر نمودن حفره ها – شكاف ها – درزهاي محدود وآزاد وفضا هاي خا لي در ساختمان
-دوغاب ريزي بيس پليت ها

خواص ويژه :
سهولت در تركيب با آب وسيمان مقاومت فشاري اوليه ونهايي بالا
رواني مناسب وسهولت در تزريق چسبندگي مناسب وپايداري دوغاب
نسبت آب به سيمان پايين ايجاد سطح يكنواخت وريز بافت
گيرايي اوليه سريع مقاوم در برابر آتش ويخردگي
ازدياد حجم كنترل شده فاقد يون كلر – آهن – نيتراتها وغير مضر براي آرماتور

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

این سیستم عکس آخر فکر میکنم ترکیبی باشه ها...گلخونه ای هم هس....اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟؟/

دو تا سوال آسون درک معماری
1)سایه در کدام شکل درست ترسیم شده است ؟؟؟

مبشه لطفا منبع این سوال و سوالهایی ک از تاریخ گذاشته بودید رو بگید؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار پرسیدم...گوبا جواب ندادبد؟؟؟
من ؟؟ شیییب؟؟ بااام؟؟؟
منم شیب بام تختم:confused:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم
واسه همتون دعا کردم تک به تک اسم بردم بچه ها و براتون دعای خیر و موفقیت کردم
فقط موقع برگشت تصادف کردم این بود که نتونستم زودتر بیام دیگه ببخشید
الهام جان ممنون بابت زحماتت

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
متنیه در مورد بیونیک.اگه تو معماری سوالش نیومد تو ریدینگ زبان میاد.

متنیه در مورد بیونیک.اگه تو معماری سوالش نیومد تو ریدینگ زبان میاد.

Project background
Our world is full of various forms of organisms, and they can often become an
inspiration for amazing buildings. These constructions are unusual and unique, so
they are not only decorations for their surroundings but also minimize monotonic
feeling and even attract visitors. Unfortunately, now organic forms are not used that
often anymore, because constructions are taken by mass prefabrication and
modularization. If it would be possible to join bionic forms with prefabricated
elements ideas, then there would be opportunities to build more organic architecture
buildings.
This report came from the idea how organic architecture could be combined with prefabrication. In my opinion, it is important because nowadays
construction goes to prefabrication more and more, and it is perspective of the future.​

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
های لایت کردم مهماشو

های لایت کردم مهماشو

Natural forms can become inspiration to architecture. These shapes and inspirations are called bionics.
Bionics comes from biology world, and it helps to find unique design and construction solutions. Bionic
architecture refuses traditional rectangular shapes of buildings. The term bionic architecture itself means a movement for the design and construction of
expressive buildings whose layout and lines borrow from natural (i.e. biological) forms. Bionic architecture sets itself in opposition to traditional rectangular
layouts and design schemes by using curved forms and surfaces reminiscent of structures in biology and fractal mathematics.
Instead of these it takes curved lines from bionical world (Wikipedia.com, 2012). Shape follows nature, and this gives a result of unique buildings construction.
For example, shell can become inspiration to a new design of stairway or even whole building. Organic shape metamorphoses to the building.​

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Natural forms can become inspiration to architecture. These shapes and inspirations are called bionics.
Bionics comes from biology world, and it helps to find unique design and construction solutions. Bionic
architecture refuses traditional rectangular shapes of buildings. The term bionic architecture itself means a movement for the design and construction of
expressive buildings whose layout and lines borrow from natural (i.e. biological) forms. Bionic architecture sets itself in opposition to traditional rectangular
layouts and design schemes by using curved forms and surfaces reminiscent of structures in biology and fractal mathematics.
Instead of these it takes curved lines from bionical world (Wikipedia.com, 2012). Shape follows nature, and this gives a result of unique buildings construction.
For example, shell can become inspiration to a new design of stairway or even whole building. Organic shape metamorphoses to the building.​
سوالاشم بگو دیگه تا اینجاش که گفتی متنش آسون بود

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
Bionic as architectural style aims to create space environment, which with its entire
atmosphere, stimulates exactly that building room function for which it is designed.
For example, if building is designed to be residential building, then all rooms will fulfill
all requirements for comfort and valuable life. Kitchen will be kitchen and bedroom
will be bedroom and nothing else. If purpose is opera or concerts hall, then main
attention will be for voices and sounds. And final result will be the best quality of
music. Organic architecture makes form to work for people and their wishes.
Important part of bionic architecture design is harmony with its surroundings.
Building should look like part of a particular place and not to contrast with it. D.
Pearson confirms it. Inspired by the non-linearity and creative forces of nature and
biological organisms, organic architecture is visually poetic, radical, idiosyncratic and
environmentally aware; it embodies harmony of place, person and materials…​

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

-ژوبرت :

" برای یاد گرفتن آنچه می خواستم بدانم احتیاج به پیری داشتم ،

اکنون برای خوب به پا کردن آنچه که می دانم ، احتیاج به جوانی دارم " . . .
قدر جوانی بدونید

-پیروزی یعنی :

توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر
بدون از دست دادن اشتیاق . . .

-کسی باش که عمری با تو بودن ، یک لحظه ، و لحظه ای بی تو بودن ، یک عمر باشد
. . ..

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سیستم پانتادمه دیگه تو گنبد نامی،هایا
اما ی سوال تو مرکز،نوشته شبکه قابل گسترش کدوم درسته

پیوست ها

• DSC_0115.jpg
    DSC_0115.jpg
    35 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arefeh

کاربر ممتاز

مگه سینا شریفی کتاب داره؟؟؟
میشه لطف کنی اسم کتاب رو بگی؟؟؟یا اگه عکسم از فهرستش بزاری ک عالی میشه...:redface:

arefeh

کاربر ممتاز
الان ب جای جواب دادن ب سوال من ب پرینت من گیر دادید حححح
خدایی جواب بدید

خوب عزیزم...من ازت پرسیدم ک جواب بدی بعد برم ببینم دیگه...من این عکس رو ندیدم و نمیدونم چی به چی بوده...گفتم بگی تا برم ببینم...:razz:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان ب جای جواب دادن ب سوال من ب پرینت من گیر دادید حححح
خدایی جواب بدید
ماجراهای جالب آقوی همساده : “لوبیای سحر آمیز !”
سوالتو خوب بگو بعد.......

آقو ما یه مدت وضع مالیمون خراب بود یه گاوی داشتیم گفتیم بریم اینو بفروشیم…رفتیم بازار یه پیرمردی دیدیم گفت گاوتو بده من بهت لوبیای سحرآمیز بدم،آقو گاوو دادیم لوبیاهارو گرفتیم بردیم کاشتیم فرداش درخت دراومد از درخت رفتیم بالا رسیدیم به خونه یه غول یه مرغ تخم طلا ازش کش رفتیم برگشتیم پایین تا پامون رسید به زمین دیدیم اومدن جلبمون کردن!گفتیم چرا؟گفتن شما بخاطر کشت غیر اصولی خاک منطقه رو ضعیف کردین 14تا خانواده بدبخت شدن! گفتیم کاکو صبر کن الآن یه تخم طلا بهت میدم شمام بیخیال ما شو…به ای مرغو گفتیم یه تخم طلا بذار گفت من در اعتراض به کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی دیگه تخم طلا نمیذارم!گفتیم حداقل دوتا تخم مرغ معمولی بده تو زندان نیمرو کنیم گفت تخم مرغ معموای تو کلاس کاری من نیس!ها ها ها ها ها ها ها…مارو که داشتن میبردن زندان وسط راه رسیدیم به اون پیرمردو دیدیم مازراتی زیر پاشه!!! گفتیم کاکو چی شد پولدار شدی!؟ گفت اون گاوو که به من دادی روزی 25تا گوساله طلا میزاد!…ها ها ها ها ها ها ها…آقو به نظر من آدم همیشه باید قدر چیزایی که داره رو بدونه!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

این سیستم پانتادوم یا قابل گسترش؟؟؟؟؟؟
اخه تو مرکز هنرهای ساخت ی سوال بود نوشته قابل گسترش

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ... این آزاد چی میگه!! سیستومش چطوریه؟ اسکیسش همون روزه آزمونه؟ نتایجش کی میاد؟ قضیه ی این بدون کنکوره چی چیه؟؟ تو ضرایب دروسش انگار منظر نبود اصن؟ گرایشاش چین؟
من اصن با آزاد آشنایی ندارم ... یکی منو راهنمایی کنه پلییییییییییییییییییز
اولین باره احساس خنگولی کردم از بس سوال پرسیدم خخخخخ
:biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

دکوپاژ : به عملیات برداشت خاکهای نباتی

کفراژ : به عمل قالب بندی
سنداژ : به گمانه زنی در آزمایشات خاک
رگلاژ : تسطیح زمین و برداشت خاکهای نباتی
زنجاب کردن آجر : اشباع کردن آجر
ارتفاع سنگ ازاره : حداقل 30cm