زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخوام سوالو کشش بدم ها ولی
میشه صفحه 227 سازه در معماری ،پاراگراف آخرشو بخونی و نظرتو بگی در باره این سوال.
خب آره نوشته ولی حرف من این بود که حلقه کششیه یعنی غشا به کشش می افته وگرنه توی سازه پر از هواست و به هم فشار میارن.تو اون صفحه هم نوشته فشاری وقتی که به کف قایق نیرو وارد می شه فشاریه.
دقیقا مثل برش ، ما برش نداریم تا وقتی که خمش ایجاد بشه.یا تغغیر شکل یه قاب تحت بارگذاری سنگین که به شکست سازه ای یا خستگ یا یه چیز دیگه منتهی می شه.
اینو که من کششی گفتم دلیلش واسه اینه که حلقه تحت پر شدن از هوا کشیده می شه و گرنه من نیم ساعت تو مقاله ها ی خارجی گشتم و چیزی بنام حلقه فشاری تو قایق ندیدم.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشغول یه pdf خارجی در مورد مشبک فضایی بودم و خیلی جالب بود.اینم یه صفحه شه.

در مورد پانتادوم من فک کنم قابل توسعه نیست چون کلا از هر طرف بسته می شه واگه بخواد توسعه پیدا کنه ، باید کلا باز شه و دوباره از پایین بهش اضافه شه.
همین که دیدم سواله رفتم تو وب و به نتیجه ای نرسیدم و همین قابل توسعه نبودنشو نتیجه می گیرم.

قابل گسترش ها ، باید حداقل یه انحنا صفر داشته باشن.به قسمت گنبد و گنبد زین اسبی مراجه کنین.
استوانه ای ها یا حلزونی ها و ... قابل توسعه اند.
-----------------------------------
یه مطلب دیگه اینه که گنبد های retractable هم داریم که مکانیزمشون اینطوره.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشغول یه pdf خارجی در مورد مشبک فضایی بودم و خیلی جالب بود.اینم یه صفحه شه.

در مورد پانتادوم من فک کنم قابل توسعه نیست چون کلا از هر طرف بسته می شه واگه بخواد توسعه پیدا کنه ، باید کلا باز شه و دوباره از پایین بهش اضافه شه.
همین که دیدم سواله رفتم تو وب و به نتیجه ای نرسیدم و همین قابل توسعه نبودنشو نتیجه می گیرم.

قابل گسترش ها ، باید حداقل یه انحنا صفر داشته باشن.به قسمت گنبد و گنبد زین اسبی مراجه کنین.
استوانه ای ها یا حلزونی ها و ... قابل توسعه اند.
-----------------------------------
یه مطلب دیگه اینه که گنبد های retractable هم داریم که مکانیزمشون اینطوره.

مرسی ....این عکسها از کجا میاری ؟ !!

X.Doll

عضو جدید

اولین بار این مکانیزم برای جاسیگاری های قدیمی دیدم به کار برده شد !
شاید یادتون باشه قدیم یه جاسیگاری هایی بودن یه دکمه داشت فشار میدادی اینجوری درش باز میشه (شاید الانم باشن ولی من ندیدم)
با ماکت زیاد دیدم عینشو میسازن ولی با سیستم چرخشی عین همنین عکز بالا

در کل جالبه
ممنون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن‌ آرزوي‌ موفقيت‌ براي‌ داوطلبانيكه در آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال 1393 و همچنين‌ نوزدهمين دوره‌ المپياد علمي‌ دانشجويي‌ كشور ثبت‌نام‌ نموده‌اند، بدين‌وسيله‌ توجه‌ داوطلبان‌ گرامي‌ را به‌ موارد ذيل‌ معطوف‌ مي‌دارد.
الف‌- برگزاري آزمون و پرينت كارت شركت در آزمون
آزمون براي‌136 كد رشته‌‌ امتحاني‌ در نوبت صبح و بعدازظهر روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه‌ 16، 17 و 18 بهمن‌ماه سال 1392 و براساس اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون رشته امتحاني مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان‌ متقاضي‌ هر يك‌ از كدرشته‌هاي امتحاني‌ لازم‌ است‌ به نشاني مندرج بر روي كارت شركت در آزمون مراجعه نمايند. شهرستان محل برگزاري آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان به شرح جدول شماره 1 مي‌باشد.
لازم به توضيح است كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت‌نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 13/11/92 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌اي (نام‌، نام‌خانوادگي، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامي (شماره پرونده و كد رهگيري) نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي شخصاً براي پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند.
تبصره- آندسته از داوطلبانيكه علاوه بر كد رشته امتحاني اصلي متقاضي شركت در يكي از 66 كدرشته امتحاني به عنوان رشته امتحاني دوم نيز بوده‌اند، مي‌بايست كارت شركت در آزمون رشته امتحاني دوم خود را نيز از سايت اين سازمان پرينت و به آدرس حوزه امتحاني مندرج بر روي كارت مراجعه نمايند.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااای تو رو خدا هرکی از استرس صحبت میکنه شما دیگه چیزی نگید منم اگه جای شما بودم مدارکم رو واسه ثبت نام آماده میکردم :biggrin::)
من زبان و فنم خوبه وتاریخم متوسطه و درکم هم به شانس بستگی داره ومنظر هم 20 درصد نخوندم.
الان به نظرت وضعم خوبه؟10 روز مونده!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم حاضررررررر:w17::w17:

منم بیدارم.
یه استرس بد داره داغونم می کنه.:cry:

تو هم ؟؟؟ منم اینجوریم الان :cry:

ای داد بیداد شما ها چرا امشب اینجوری شدید :eek: ولی من برعکس از شدت حسادت به دوستم ( خیلی بلده )از عصر تا حالا افتادم رو کتاب و هی میخونم :w10:
من رفتم تو افق محو بشم چرا فکر میکردم الان همه باید خواب باشید خب
صبا که تا من بیام هستید شبا هم که خواب ندارید............

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زبان و فنم خوبه وتاریخم متوسطه و درکم هم به شانس بستگی داره ومنظر هم 20 درصد نخوندم.

عالیهههه ;) بابا تو رو خدا از الان به خودتون استرس وارد نکنید شما میتونید اینجوری نباشید من یه چیزی بگم اره نه شما من که زبانم صفر :biggrin: فنم دست کمی از زبان نداره تاریخم ای بدک نیست درک هم نمیدونم :w15: منظر هم بد نیست ولی با این وجود نامید نیستم
توکلم به خداست قبول شدم که هیچ نشدم هم سال آینده میخونم :w31:پس توی این فرصت باقیمونده سعی نکن خودت اذیت بکنی چون اینجوری روحیت رو از دست میدی و خدا نکرده کنکور و خراب میکنی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها بیدارین که هنوز ؟ کنکور خواب از سر همه مون پرونده الهام جان تو هم هستی هنوز چند تا سیگار بده

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رفتم تو افق محو بشم چرا فکر میکردم الان همه باید خواب باشید خب
صبا که تا من بیام هستید شبا هم که خواب ندارید............

اره دیگه من که به قول مامانم جغدم ( میگه تو اصلا آدم نیستی البته راست میگه چون فرشته ام :w15: ) آخه اصلا خواب ندارم تا 4 -5 صبح بیدارم یه 1 ساعتی میخوابم بعدشم میرم سرکار تا 3 بعداز ظهر:biggrin:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من بهت گفتم تو اگه الان هم بری کنکور بدی 2 رقمی رو شاخته....این استرس لعنتییییییییییییی هم طبیعیه....هیچ کاریشم نمیشه کرد ...فقط نباید بذاریم مانع درس خوندنمون بشه......

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اومدم بگم واسه همتون از صمیم قلبم آرامش،ی آزمون خوب،و ی نتیجه عااااااللیییی آرزو کردم
هردفه میبینم تاپیکتون آپه واستون دعا میکنم
موفق باشید دوستان
خدا یارتون:gol:
دوستایی ک استرس دارید: الا بذکرالله تطمئن القلوب

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ای باباااااا...من چی بگم پس؟؟؟؟؟!!!!!شماها ک زمان داشتید و شرایط خوندن تا حد70 درصد داشتید این همه استرس...منم استرس؟؟؟البته من استرس ندارم...دیگه چیکار کنم؟؟؟
یواشکی رفتیم مرخصی گرفتیم صبحها به بهونه سرکار بدو بدو رفتیم کتابخونه تا 6 بعدازظهر...این شرایط خوب بود اما برای تنها کمتر از 1 ماه اصلا شرایط کافی نبود...این کار من خیلی وقت پیشش باید میکردم
منم مثل شما فنم معمولی تاریخم معمولی درک ک نخوندم واسش هنووو...
منظر تازه کتاب کنکاش تموم شده میخوام دوره کنم...
زبانم باید ببینم چقدر شانس دارم....سئوالها آسون باشه شاید بشه تا 40 زد....
دیگه همین...همه رو تا حدی خوندم...ولی بستگی به این داره ک اونقدر خوش شانس هستم ک سئوالات از جایی باشه ک من اونجاها رو خوندم یا نه...
درضمن پویان منم بیدارم....
اما نه برا درس...برا جشنواره مسابقه خواهر زادم...باید پاورپوینت درست کنم یه دفترچه درست کنم و یه شیت 120 در 70

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای باباااااا...من چی بگم پس؟؟؟؟؟!!!!!شماها ک زمان داشتید و شرایط خوندن تا حد70 درصد داشتید این همه استرس...منم استرس؟؟؟البته من استرس ندارم...دیگه چیکار کنم؟؟؟
یواشکی رفتیم مرخصی گرفتیم صبحها به بهونه سرکار بدو بدو رفتیم کتابخونه تا 6 بعدازظهر...این شرایط خوب بود اما برای تنها کمتر از 1 ماه اصلا شرایط کافی نبود...این کار من خیلی وقت پیشش باید میکردم
منم مثل شما فنم معمولی تاریخم معمولی درک ک نخوندم واسش هنووو...
منظر تازه کتاب کنکاش تموم شده میخوام دوره کنم...
زبانم باید ببینم چقدر شانس دارم....سئوالها آسون باشه شاید بشه تا 40 زد....
دیگه همین...همه رو تا حدی خوندم...ولی بستگی به این داره ک اونقدر خوش شانس هستم ک سئوالات از جایی باشه ک من اونجاها رو خوندم یا نه...
درضمن پویان منم بیدارم....
اما نه برا درس...برا جشنواره مسابقه خواهر زادم...باید پاورپوینت درست کنم یه دفترچه درست کنم و یه شیت 120 در 70

نه دیگه قبول نیست عارفه جوون شما خوابیدی الان بیدار شدی :biggrin: پس من تاپیک رو بهت میسپارم حواست باشه سروصدا هم نکن تا بچه ها بیدار نشن :lol: من برم بخوابم شب خوش:w45:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا