mitra2470
عضو جدید
نمیخوام سوالو کشش بدم ها ولیمهمون اومد نبودم.
عجب سوالی شد!
ببینین همیشه حلقه دور قایق کششیه و کشش ندین!![]()
میشه صفحه 227 سازه در معماری ،پاراگراف آخرشو بخونی و نظرتو بگی در باره این سوال.
نمیخوام سوالو کشش بدم ها ولیمهمون اومد نبودم.
عجب سوالی شد!
ببینین همیشه حلقه دور قایق کششیه و کشش ندین!![]()
خب آره نوشته ولی حرف من این بود که حلقه کششیه یعنی غشا به کشش می افته وگرنه توی سازه پر از هواست و به هم فشار میارن.تو اون صفحه هم نوشته فشاری وقتی که به کف قایق نیرو وارد می شه فشاریه.نمیخوام سوالو کشش بدم ها ولی
میشه صفحه 227 سازه در معماری ،پاراگراف آخرشو بخونی و نظرتو بگی در باره این سوال.

همین ستون قوی و تیر ضعیف رو می گن.دوستان یکی فیوز سازه ای توضیح بده
بچه ها من هميشه از اين آهنگ انرژى مى گيرم! شمام گوش بدين و ببينين!
we are the champions!
http://www.aparat.com/v/J9e2Q

مرسی ....این عکسها از کجا میاری ؟ !!مشغول یه pdf خارجی در مورد مشبک فضایی بودم و خیلی جالب بود.اینم یه صفحه شه.
![]()
در مورد پانتادوم من فک کنم قابل توسعه نیست چون کلا از هر طرف بسته می شه واگه بخواد توسعه پیدا کنه ، باید کلا باز شه و دوباره از پایین بهش اضافه شه.
همین که دیدم سواله رفتم تو وب و به نتیجه ای نرسیدم و همین قابل توسعه نبودنشو نتیجه می گیرم.
![]()
![]()
![]()
![]()
قابل گسترش ها ، باید حداقل یه انحنا صفر داشته باشن.به قسمت گنبد و گنبد زین اسبی مراجه کنین.
استوانه ای ها یا حلزونی ها و ... قابل توسعه اند.
-----------------------------------
یه مطلب دیگه اینه که گنبد های retractable هم داریم که مکانیزمشون اینطوره.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منم بیدارم.هم خوابن حتی عارفه ....ولی ما بیداریم

Salam doostan
Konkoor daghighan chandom in mahe?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
منم بیدارم.
یه استرس بد داره داغونم می کنه.![]()

منم بیدارم.

من زبان و فنم خوبه وتاریخم متوسطه و درکم هم به شانس بستگی داره ومنظر هم 20 درصد نخوندم.وااااای تو رو خدا هرکی از استرس صحبت میکنه شما دیگه چیزی نگید منم اگه جای شما بودم مدارکم رو واسه ثبت نام آماده میکردم![]()
تو هم ؟؟؟ منم اینجوریم الان![]()
ولی من برعکس از شدت حسادت به دوستم ( خیلی بلده )از عصر تا حالا افتادم رو کتاب و هی میخونم 
منم حاضررررررر![]()
منم بیدارم.
تو هم ؟؟؟ منم اینجوریم الان![]()
من رفتم تو افق محو بشم چرا فکر میکردم الان همه باید خواب باشید خبای داد بیداد شما ها چرا امشب اینجوری شدیدولی من برعکس از شدت حسادت به دوستم ( خیلی بلده )از عصر تا حالا افتادم رو کتاب و هی میخونم
![]()
من زبان و فنم خوبه وتاریخم متوسطه و درکم هم به شانس بستگی داره ومنظر هم 20 درصد نخوندم.
الان به نظرت وضعم خوبه؟10 روز مونده!
بابا تو رو خدا از الان به خودتون استرس وارد نکنید شما میتونید اینجوری نباشید من یه چیزی بگم اره نه شما من که زبانم صفر
منظر هم بد نیست ولی با این وجود نامید نیستم
پس توی این فرصت باقیمونده سعی نکن خودت اذیت بکنی چون اینجوری روحیت رو از دست میدی و خدا نکرده کنکور و خراب میکنیمن رفتم تو افق محو بشم چرا فکر میکردم الان همه باید خواب باشید خب
صبا که تا من بیام هستید شبا هم که خواب ندارید............
) آخه اصلا خواب ندارم تا 4 -5 صبح بیدارم یه 1 ساعتی میخوابم بعدشم میرم سرکار تا 3 بعداز ظهرمن زبان و فنم خوبه وتاریخم متوسطه و درکم هم به شانس بستگی داره ومنظر هم 20 درصد نخوندم.
الان به نظرت وضعم خوبه؟10 روز مونده!
هیییییییییی همه مون درد مشترک داریمتو هم ؟؟؟ منم اینجوریم الان![]()

ای باباااااا...من چی بگم پس؟؟؟؟؟!!!!!شماها ک زمان داشتید و شرایط خوندن تا حد70 درصد داشتید این همه استرس...منم استرس؟؟؟البته من استرس ندارم...دیگه چیکار کنم؟؟؟
یواشکی رفتیم مرخصی گرفتیم صبحها به بهونه سرکار بدو بدو رفتیم کتابخونه تا 6 بعدازظهر...این شرایط خوب بود اما برای تنها کمتر از 1 ماه اصلا شرایط کافی نبود...این کار من خیلی وقت پیشش باید میکردم
منم مثل شما فنم معمولی تاریخم معمولی درک ک نخوندم واسش هنووو...
منظر تازه کتاب کنکاش تموم شده میخوام دوره کنم...
زبانم باید ببینم چقدر شانس دارم....سئوالها آسون باشه شاید بشه تا 40 زد....
دیگه همین...همه رو تا حدی خوندم...ولی بستگی به این داره ک اونقدر خوش شانس هستم ک سئوالات از جایی باشه ک من اونجاها رو خوندم یا نه...
درضمن پویان منم بیدارم....
اما نه برا درس...برا جشنواره مسابقه خواهر زادم...باید پاورپوینت درست کنم یه دفترچه درست کنم و یه شیت 120 در 70