نمیدونم چرا هی احساس میکنم خیلی کم درس خوندم
در حالی که 7-8 ماهه دارم میخونم
احساس میکنم قبول نمیشم
چیکار کیم؟؟

احساس میکنم قبول نمیشم

چیکار کیم؟؟
عزیزم سوال اولی هم میبینی جوابشو؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا هی احساس میکنم خیلی کم درس خوندمدر حالی که 7-8 ماهه دارم میخونم
احساس میکنم قبول نمیشم
چیکار کیم؟؟
اگه میشه بگو من میخام ببینم این کیه خیلی مزیانه عمل میکنه به قاصدک هم تذکر داده بودمن بگم اسمش روآخه به منم تذکر داد
![]()
خوب بین این گزینه ها 3 صحیح ......در ضمن fو b سمت راسته نه چپ
بگين بچه ها! افشاگرى كنين!اگه میشه بگو من میخام ببینم این کیه خیلی مزیانه عمل میکنه به قاصدک هم تذکر داده بود
عارفه میزنم تو سرتا .....من هم کلی کتاب نخوندم مهم اینه که از خونده هات بهترین استفاده رو بکنی وگرنه که میانگین 50 نبود که 100 میشدعزیزم منم الان به همین داشتم فکر میکردم...حس میکنم اون کتابهایی ک نخوندم امسال ضربه ای میشه برا قبول نشدنم...
چ خوب بود زمانو یه 1 هفته هم شده متوقف میکردیم...من نهایت 10 روز بیشتر وقت داشتم اون کتابهارو هم میخوندم...
1.........
نمیدونم چرا هی احساس میکنم خیلی کم درس خوندمدر حالی که 7-8 ماهه دارم میخونم
احساس میکنم قبول نمیشم
چیکار کیم؟؟
پویان جان سوالای درک سال 90تو جواباش با کتاب علی عسگری تناقض،داره ب کدامش اقتدا کنم ؟؟؟اخه دوتاشونم عصر کنکاشم پس چرا تناقض دارهعارفه میزنم تو سرتا .....من هم کلی کتاب نخوندم مهم اینه که از خونده هات بهترین استفاده رو بکنی وگرنه که میانگین 50 نبود که 100 میشد
منظورم همون راست بود- خوب پس به بازوی اهرم ربط نداره دیگه ؟! اول ردیفی که به نیرو نزدیکتره گسیخته میشه درسته؟؟
![]()
تیر ورق چیست؟
دوستان زبان رو گذاشتم تو بخش جزوه ها
کلید سنجش رو گیر بیار یکی از دوستان یه آدرس گذاشته بود واسه کل رشته ها کنکوراش هستپویان جان سوالای درک سال 90تو جواباش با کتاب علی عسگری تناقض،داره ب کدامش اقتدا کنم ؟؟؟اخه دوتاشونم عصر کنکاشم پس چرا تناقض داره
عارفه جووووون اون سوالای مدیریت پروژه است ک پرسیده بودی عزیزم ودرباره سازه فضاکار بود ک اکثرا تو درک رفتارسازه هست
اکثرا بچه ها ب سیستم های ساختمانی میگفتن هستش منبعش
بله ....ببخشید....من اشتب گفتم چون نیرو به پیچ های سمت راست نزدیکتره زودتر گسیخته میشین .......ببخشید بازم
این برش من یه لحظه با گشتاور قاطی کردم
یه دنیا ممنوندوستان زبان رو گذاشتم تو بخش جزوه ها
دوستان زبان رو گذاشتم تو بخش جزوه ها
من منظور این سئوال رو نفهمیدم...یعنی چی؟؟؟چی میخواد؟؟اون w بار گسترده تو هر سه تیره؟؟؟![]()
این هم جواباچند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurriedدوان دوان رفتن -
b)recanted حرف خود را پس گرفتن
c)embellishedتزئین - شاخ و برگ دادن the dress was embellished with gold thread این جمله یادتون باشه متوجه میشید که embellished معنیش چی هست و دیگه یادتون نمیره به مغزتون هم فشار نمیاد
d)precipitated تسریع بخشیدن
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed خلاصه کردن کوتاه کردن
b)razed ویران کردن
c)surmised حدس زدن
d)inveighedانتقاد کردن
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugalصرفه جو -مقتصد
b)consummate کامل ......consummate skill مهارت کامل .......جملشو یاد بگیری دیگه یادت نمیره این لغت
c)altruistic واسه ترکای باشگاه کدش هست ال توتوب .......بشر دوست .......مترادف philanthropic... و ...phil دوست داشتن ......anth انسان ..... معنی بشر دوست
d)cursory سطحی -سرسری
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
ب منم تذکر داده
بگو به حسابش برسیم![]()
عزیزم امضا منو خوندی؟؟؟؟
چرا کسی توجه نکرد؟؟؟اگه نمیخواید جواب اون مبهما مشخص بشه...الکی اقدام نکنم؟؟!!!![]()
ممنون آقا پویان دستتون درد نکنه بقیه اش هم بزاریناین هم جوابا