زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا هی احساس میکنم خیلی کم درس خوندم:(در حالی که 7-8 ماهه دارم میخونم:(
احساس میکنم قبول نمیشم:cry:
چیکار کیم؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عزیزم سوال اولی هم میبینی جوابشو؟؟؟؟؟

اون مال سال 79؟؟!! مال من از 84 شروع میشه دقیقا...:cry:نداااارم...اتفاقا دوباره سئوال اولتو نیگاه کردم ک برم اونم ببینم اما نبوووود چون اون مال 79 هست...
بچه ها این سئوالهای قبل 79 ذو چجوری گیر بیاریم...حسم میگه یه دو تاش حداقل امسال از اون قدیم ندیما میاد...

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چیکار کیم؟؟

عزیزم منم الان به همین داشتم فکر میکردم...حس میکنم اون کتابهایی ک نخوندم امسال ضربه ای میشه برا قبول نشدنم...
چ خوب بود زمانو یه 1 هفته هم شده متوقف میکردیم...من نهایت 10 روز بیشتر وقت داشتم اون کتابهارو هم میخوندم...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم منم الان به همین داشتم فکر میکردم...حس میکنم اون کتابهایی ک نخوندم امسال ضربه ای میشه برا قبول نشدنم...
چ خوب بود زمانو یه 1 هفته هم شده متوقف میکردیم...من نهایت 10 روز بیشتر وقت داشتم اون کتابهارو هم میخوندم...
عارفه میزنم تو سرتا .....من هم کلی کتاب نخوندم مهم اینه که از خونده هات بهترین استفاده رو بکنی وگرنه که میانگین 50 نبود که 100 میشد

cna12

عضو جدید
ای دوستان اهل فنّ... این نمونه موردیا و سیستمای ساختمونی خیلی زیاد و کلافه کنندس... مجموعه ای چیزی از کلّش وجود نداره این دمِ آخری بتونیم یجا مرور کنیم...تَرَکیدیم

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
چیکار کیم؟؟

اصلا به اینا فکر نکن.....اگه استرس داشته باشی رو نحوه تست زدنت تاثیر میذاره و نمیتونی حتی تست های ساده رو هم که بلدی بزنی.....
واسه کتاب هم نباید همه رو خوند اینو 100 بار گفتم.....ببینید حداقل 12-13 تا سوال از سه کتاب پایه ایستایی و حدود 7-8 تا هم مفهومیه مثل نمودارها و اینجر چیزا که تقریبا نرماله.....حدود 3-4 تا هم از طراحی لرز ه ای و البته امسال حداقل 3-4 تا سوال راحت هم از جزییات داریم
این پرونده فن بسته میشه انشالله واسه بالای 60
تاریخ هم ماشالله بچه ها ترکوندن......در ضمن یه چیزی بگم استرس نگیرید من پارسال 1 کلمه تاریخ نخونده بودم و با اون تاریخ مزخرف 25 زدم.....البته درصدم خیلی افتضاحه ولی اینو گفتم با این که هیچی نخونده بودم چون استرس نداشتم سر جلسه فکر کرم و یه چیزهایی یادم اومد از دوران تحصیل
واسه شما مطمئن باشید اگه استرس نداشته باشید راحت بالای 50 میزنید..... درک هم که کلا مربوط به تمرکز و درست خوندن و تحلیل سوال بستگی داره

اینا رو جدی گفتم.....باور کنید خیلی راحته......سختش نکنید
البته زبان یکمی قضیش فرق داره و اگه پایت ضعیف باشه نمیشه کاریش کرد مثل اوضاع خودم:(
ولی از زبان نمیشه بگی تو معماری آنچنان اثر مهلکی دارو و نابود کنندست اگه نزنی.....مثلا بهزاد خان که پارسال 9 شد زبانش حدود 30 بود

اصلا نگران نباشید و با آرامش و توکل پیش برید.........انشالله بهترین رتبه ها مال دوستای گلم تو این تاپیکه;)

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه میزنم تو سرتا .....من هم کلی کتاب نخوندم مهم اینه که از خونده هات بهترین استفاده رو بکنی وگرنه که میانگین 50 نبود که 100 میشد
پویان جان سوالای درک سال 90تو جواباش با کتاب علی عسگری تناقض،داره ب کدامش اقتدا کنم ؟؟؟اخه دوتاشونم عصر کنکاشم پس چرا تناقض داره
عارفه جووووون اون سوالای مدیریت پروژه است ک پرسیده بودی عزیزم ودرباره سازه فضاکار بود ک اکثرا تو درک رفتارسازه هست
اکثرا بچه ها ب سیستم های ساختمانی میگفتن هستش منبعش

آخرین ویرایش:

atrali

کاربر ممتاز
:D منظورم همون راست بود- خوب پس به بازوی اهرم ربط نداره دیگه ؟! اول ردیفی که به نیرو نزدیکتره گسیخته میشه درسته؟؟:cry:

بله ....ببخشید....من اشتب گفتم چون نیرو به پیچ های سمت راست نزدیکتره زودتر گسیخته میشین .......ببخشید بازم:redface:
این برش من یه لحظه با گشتاور قاطی کردم

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان جان سوالای درک سال 90تو جواباش با کتاب علی عسگری تناقض،داره ب کدامش اقتدا کنم ؟؟؟اخه دوتاشونم عصر کنکاشم پس چرا تناقض داره
عارفه جووووون اون سوالای مدیریت پروژه است ک پرسیده بودی عزیزم ودرباره سازه فضاکار بود ک اکثرا تو درک رفتارسازه هست
اکثرا بچه ها ب سیستم های ساختمانی میگفتن هستش منبعش
کلید سنجش رو گیر بیار یکی از دوستان یه آدرس گذاشته بود واسه کل رشته ها کنکوراش هست

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله ....ببخشید....من اشتب گفتم چون نیرو به پیچ های سمت راست نزدیکتره زودتر گسیخته میشین .......ببخشید بازم:redface:
این برش من یه لحظه با گشتاور قاطی کردم

تشکراتم تموم شده ممنون ایشالا هرجا هر رشته ای که دوست دارید قبول شید;)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من منظور این سئوال رو نفهمیدم...یعنی چی؟؟؟چی میخواد؟؟اون w بار گسترده تو هر سه تیره؟؟؟:confused:

آره بار گسترده اس.....منظورش فک کنم اینه که کدوم ظرفیت باربریش بیشتره یا اینکه کدوم کمتر خمش میکنه....نمیدونم؟!

atrali

کاربر ممتاز
بچه ها من خیلی فن مشکل دارم:cry:
مشاهده پیوست 191198

احتمالا گزینه 1
منظورش منم فکر کنم تحمل بار بیشتر که نیروی گسترده در کل تیر پخش میشه و خمش کمتره و باربری افزایش میابد و در مورد bوc هم چون خمش در دهانه وسطی بیشتره و چون در گزینه c بارها به مرکز در حالت bنزدیکترن خمشش کمتره و بهتره

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurriedدوان دوان رفتن -
b)recanted حرف خود را پس گرفتن
c)embellishedتزئین - شاخ و برگ دادن the dress was embellished with gold thread این جمله یادتون باشه متوجه میشید که embellished معنیش چی هست و دیگه یادتون نمیره به مغزتون هم فشار نمیاد
d)precipitated تسریع بخشیدن
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed خلاصه کردن کوتاه کردن
b)razed ویران کردن
c)surmised حدس زدن
d)inveighedانتقاد کردن
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugalصرفه جو -مقتصد
b)consummate کامل ......consummate skill مهارت کامل .......جملشو یاد بگیری دیگه یادت نمیره این لغت
c)altruistic واسه ترکای باشگاه کدش هست ال توتوب .......بشر دوست .......مترادف philanthropic... و ...phil دوست داشتن ......anth انسان ..... معنی بشر دوست
d)cursory سطحی -سرسری
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
این هم جوابا

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمله های خاله یاسمن ツ

جمله های خاله یاسمن ツ

- هميشه اميد داشته باش چون هميشه فردايي هست​

- خدا زمين رو مدور آفريد تا به انسان بگه همون لحظه اي كه فكر مي كني به آخر دنيا رسيده اي درست در نقطه آغاز هستي​

- سنگي كه طاقت ضربه هاي تيشه رو نداره تنديس زيبا نخواهد شد

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

ترنج

عضو جدید
عزیزم امضا منو خوندی؟؟؟؟
چرا کسی توجه نکرد؟؟؟اگه نمیخواید جواب اون مبهما مشخص بشه...الکی اقدام نکنم؟؟!!!:razz:

عارفه جون میشه راجب شروع رواق های دو طبقه و اولین مسجدی که دو طبقه شدم ازش بپرسی؟!

بچه ها خوبین؟دلم واستون خییییلی تنگ شده بود!:(ی چن روز بود چراغ خاموش میومدم مطلباتونو می خوندم!
نیکی جونم مرررسی که هوای ما بچه های باشگارو داری:gol:

آهای آقایی که دنبال جوونمرد می گردی واسه آزمونای ایوانخانه!من چن روز پیش سوال کردم که چطورر میتونم ایوانخانه اینترنتی آزمون بدم و آزمون جامعشو شرکت کنم که تو باشگاهم سوالاشو بذارم(چون سجادم گف اگه میخواین آزمون بدین ایوانخانه شرکت کنین که بچه های دیگه شرکت نکردن!)
ولی هیشششکی جوابمو نداد.اصن هیشکی اینجا منو دوس نداره!:(الهام کجایییییی؟ی پک از سیگارت بده بکشم که منم میخام بیام معتاد شم:cry:
منم سنجش شرکت کردم که امروز بود!سوالاش بد نبود ولی چون نصفه مروررکردم بعضیاش یادم نبود!!!

آقا ازین چیزا بگذریییم نیکی اسمش چی بوددددد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا