زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جووون شما سال پیش زبان 60زده بودی چند شد رتبت ات ؟؟؟جایی قبول نشدی؟؟؟؟
عزيزم رتبه مو اون دفعه كه عصبانى شده بودى گذاشته بودم، ;) من پارسال نخونده رفتم زبانو فقط اين زدم، درك و منظرو 30 تاريخو فنم 20 ، 2000 معمارى و 1000 منظر شدم، هوا گرم بود و كار داشتم ، نرفتم واسه اسكيس! :D

memare iran

عضو جدید

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من این همه لغت زبان خوندم هیییییییییییی ولی تست ها نگا میکنم همه لغتاش میبینم خوندم ولی یادم نمیاد تو این مدت کم چطور این همه لغت مرور کنم حدودا ( 4هزار تا زبان عمومی) تخصصی بیخیال شدم مهم نیس اگر وقت کنم مرور میکنم با این زبان عمومی چه کنم ؟ بچه ها ترو خدا کمک من واقعا کم آوردم

:w22::w22::w22:

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اون سوال آخری چی میشه جوابش ؟؟گزینهbگفته اما تریودتیک cنمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟
امکلن داره این جوابای سوالا غلط باشن ومن تا خالا جواب غلط یاد گرفتم؟؟؟؟

پیوست ها

• DSC_0110.jpg
    DSC_0110.jpg
    36.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم رتبه مو اون دفعه كه عصبانى شده بودى گذاشته بودم، ;) من پارسال نخونده رفتم زبانو فقط اين زدم، درك و منظرو 30 تاريخو فنم 20 ، 2000 معمارى و 1000 منظر شدم، هوا گرم بود و كار داشتم ، نرفتم واسه اسكيس! :D

میکشمت حالا ب من تیکه میندازی
ااوااااااا کاش فن 40زده بودی الان بین دانشجویان ارشد بودی
انشالاه امسال

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه جواب اینو بدید؟اولی میشه 4 دلیلشو نمیدونم دومی هم که اصن نمیدونم جوابش چند میشه ....
22072014346.jpg

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بگم اسمش رو :biggrin: آخه به منم تذکر داد :redcard:
والا به من از تذكر خيلي اون ورتر داد.
دوسسستممم كه عشق تذكر داري بيا اينو بخون حالشو ببر. هم ازمونو اينجا ميزارم. هم واسه همه دوستام ميزارم هم تو سايت ديكه ام ميزارم. هه هه. ;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگیزه انگیزه به توان 10000 مث اینکه چاره ای ندارم بیاد بشینم باز از اول هر چی لغت حفظ کردم دوباره حفظ کنم خیلی هم خوبه . کنکور آسان است بلی شک نکن...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا به من از تذكر خيلي اون ورتر داد. دوسسستممم كه عشق تذكر داري بيا اينو بخون حالشو ببر. هم ازمونو اينجا ميزارم. هم واسه همه دوستام ميزارم هم تو سايت ديكه ام ميزارم. هه هه. ;)
دیگه لازم نیس اسمشو بگین اینارو بخونه منفجره میشه از صدای انفجارش میفهمیم کی بود خخخ

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها اون سوال آخری چی میشه جوابش ؟؟گزینهbگفته اما تریودتیک cنمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟
امکلن داره این جوابای سوالا غلط باشن ومن تا خالا جواب غلط یاد گرفتم؟؟؟؟

نانی جان میشه لظف کنی بگی...این سئوالات منابعش کدوم کتابهاست؟؟؟؟من دومی آشناست فکر کنم توو درک رفتار و اینها بوده...اما اولی رو اون اصطلاحات رو واقعا متوجه نشدم؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
خیلی خیلی ممنونم لطف کردید فقط یدونه سوال دیگه پیش اومد...ببخشیدااا....نمیدونم شاید سوالمم مسخره باشه اما چون گیجم میکنه میپرسم! چرا اون اعضای قطری رو توو معادلات تعادل نیاوردید؟؟مثلا گشتاور نسبت به cاون عضو قطری سمت چپ که هیچی او سمت راستیه رو چرا تو معادله نیاوردید؟؟؟؟

دوست خوبم اونا که برش نخورده که حساب بشه.....اعضایی رو که برش خورده حساب میکنیم.....برش این خرپا به صورت خاصیه........

آخرین ویرایش:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها میشه جواب اینو بدید؟اولی میشه 4 دلیلشو نمیدونم دومی هم که اصن نمیدونم جوابش چند میشه ....
مشاهده پیوست 191185

در مورد سوال دوم پیچ های قسمت های انتهایی بالا و پایین زودتر از پیچ های میانی گسیخته خواهند شد......گزینه 3 صحیح است و پیچ های سمت چپ زودتر گسیخته خواهند شد چون گشتاور بزرگتری نسبت به سمت راستی ها دارند چون بازوی گشتاوری بزرگتری دارند

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبم اونا که برش نخورده که حساب بشه.....اعضایی رو که برش خورده حساب میکنیم.....برش این خرپا به صورت خاصیه........

ممنون دوستم ...;)
در مورد سوال دوم پیچ های قسمت های انتهایی بالا و پایین زودتر از پیچ های میانی گسیخته خواهند شد......گزینه 3 صحیح است و پیچ های سمت چپ زودتر گسیخته خواهند شد چون گشتاور بزرگتری نسبت به سمت راستی ها دارند چون بازوی گشتاوری بزرگتری دارند
ممنون گزینه 3 درسته فک کنم- اما bوf سمت چپ هستند و اهرمشونم کوچیکتره!!!؟؟
دلیل سوال 1 رو هم میگید؟ :redface:

arefeh

کاربر ممتاز
احتمالا همین درسته...جوابش خوب نیوفتاده.....
دلیلشو میگی؟

عزیزم حس کردم...دلیل خاصی نداشتم...خخخخ
اما گفتم نیرو داره به اون سمت وارد میشه یعنی بیشترین نیرو به میخ بالایی b ک نزدیک نیروی p هست و میخ پایینی ک f هست...شاید دلیلم خیلی چرت باشه...ولی همون قضیه تیر و ک کشش و فشار و توش بود رو اینجا گفتم بیشترین نیرو تو بالا و پایینه ک زیر بار هست وارد میشه وسط هم خنثی...چون هر چی باش اول میخ بالایی شل میشه بعد پایینی و تووی d میچرخه و در آخر از اونجا هم کنده میشه....
حالا آقا رجبی میاد اینجا وارده جواب درست رو میگه...
بعد از سئوالهارو از کجا میارید؟؟؟چقدر باحالن...برا اولین باره برخورد دارم باهاشون:D

arefeh

کاربر ممتاز
ممنون دوستم ...;)

ممنون گزینه 3 درسته فک کنم- اما bوf سمت چپ هستند و اهرمشونم کوچیکتره!!!؟؟

عزیزم همون چیزی ک گفتمه دلیلش...عصر کنکاش رو باز کردم الان دیدم...همین دلیلی ک من گفتم رو گفته...یعنی خودم الان مردم ک بالاخره یه سئوال رو درست ج داده بودم....:D

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم حس کردم...دلیل خاصی نداشتم...خخخخ
اما گفتم نیرو داره به اون سمت وارد میشه یعنی بیشترین نیرو به میخ بالایی b ک نزدیک نیروی p هست و میخ پایینی ک f هست...شاید دلیلم خیلی چرت باشه...ولی همون قضیه تیر و ک کشش و فشار و توش بود رو اینجا گفتم بیشترین نیرو تو بالا و پایینه ک زیر بار هست وارد میشه وسط هم خنثی...چون هر چی باش اول میخ بالایی شل میشه بعد پایینی و تووی d میچرخه و در آخر از اونجا هم کنده میشه....
حالا آقا رجبی میاد اینجا وارده جواب درست رو میگه...
بعد از سئوالهارو از کجا میارید؟؟؟چقدر باحالن...برا اولین باره برخورد دارم باهاشون:D

مرسی atrali عزیز جواب داد ...دلیل توهم خوبه مهم اینه درست جواب دادی ;)تو جزوه سروش نیاست عزیزم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم همون چیزی ک گفتمه دلیلش...عصر کنکاش رو باز کردم الان دیدم...همین دلیلی ک من گفتم رو گفته...یعنی خودم الان مردم ک بالاخره یه سئوال رو درست ج داده بودم....:D

عزیزم سوال اولی هم میبینی جوابشو؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا