زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تاریخ باغ سازی کدوم قدیمی تر ایران یا مصر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دقت كردين تو هر دوره اى كه كنكور داشتيم، كنكوراى شيش هفت سال قبل از ما مثل آب خوردن بودن؟؟؟؟ يعنى واقعن موجودات و نسل خوش شانسى هستيم!!!!! فقط شيش هفت سال زودتر اگه به دنيا اومده بوديم..... كنكورا آسون متقاضيا كم كار زياد ارزونى............ هعييييييييييى!:cool:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تاریخ باغ سازی کدوم قدیمی تر ایران یا مصر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين سوال منم هس!!!! تو كنكاش گفته ايران ولى من مطمئنم يه جا خوندم مصر! فك كنم تو جزوه بهبهانى. بعد از كنكور حتمن زنگ مى زنم با كنكاش يه بحث مفصلى مى كنم!!! فقط بلده دو ماه به دو ماه قيمت كتاباشو ببره بالا!!!!

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurried
b)recanted
c)embellished
d)precipitated
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed
b)razed
c)surmised
d)inveighed
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugal
b)consummate
c)altruistic
d)cursory
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
.........:(

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اين سوال منم هس!!!! تو كنكاش گفته ايران ولى من مطمئنم يه جا خوندم مصر! فك كنم تو جزوه بهبهانى. بعد از كنكور حتمن زنگ مى زنم با كنكاش يه بحث مفصلى مى كنم!!! فقط بلده دو ماه به دو ماه قيمت كتاباشو ببره بالا!!!!

عزیزم امضا منو خوندی؟؟؟؟
چرا کسی توجه نکرد؟؟؟اگه نمیخواید جواب اون مبهما مشخص بشه...الکی اقدام نکنم؟؟!!!:razz:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم امضا منو خوندی؟؟؟؟
چرا کسی توجه نکرد؟؟؟اگه نمیخواید جواب اون مبهما مشخص بشه...الکی اقدام نکنم؟؟!!!:razz:
عزيزم من ندارم از اين ابهاما. يعنى دارما هى قبلن تو خوندن بهشون رسيده م، ولى جايى ننوشتمشون و الانم يادم نيس.. در حد همون كاشى هفت رنگ تو تيمورى يا صفوى و تعداد ايواناى كاخ هترا يادمه. كه اونم حتمن بچه ها مى پرسن. ولى شايد اگه راجع به اين اولينا و اين چيزا ازشون بپرسى به طور كلى خوب باشه. :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

من هم یکجا دیدم جواب ایران یکجا مصر توی یک جزوه خوندم که اولین باغ های محصور دنیا مال مصر بوده ،حالا نمی دونم مگه باغ سازی را مترادف محصوریتشون نمی دونیم یا فضای سبزشون حساب کردن و کشاورزی هاشون ،ولی شاید از اونجا که امتحان توی کشور خودمون پ اولویت هم با خودمونه :biggrin:
ای خدا حالا جوابش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurried
b)recanted
c)embellished
d)precipitated
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed
b)razed
c)surmised
d)inveighed
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugal
b)consummate
c)altruistic
d)cursory
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
بذار بازم پويان جان. واسه ١١٠٠ هستن اينا؟؟ مرسى. :)

arefeh

کاربر ممتاز
بذار بازم پويان جان. واسه ١١٠٠ هستن اينا؟؟ مرسى. :)

همین جا اعتراف میکنم...ک این بارم دوستان اشتباه منو راهنمایی کردند...داشتم 1100 رو میخوندماااا...گفتن نخون...بزار برا بقیه درسها زمانتو...اینکه گذاشتم برای بقیه ضرر نکردم...ترسم از اینه ک از اینجور سئوالها بیاد اونوقت چی؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین جا اعتراف میکنم...ک این بارم دوستان اشتباه منو راهنمایی کردند...داشتم 1100 رو میخوندماااا...گفتن نخون...بزار برا بقیه درسها زمانتو...اینکه گذاشتم برای بقیه ضرر نکردم...ترسم از اینه ک از اینجور سئوالها بیاد اونوقت چی؟؟؟؟؟
من چقدر گفتم 450 و 1100 بخونین!!!
504 به چه درد می خوره.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر ده تا سوال كه اينجورى نمياد ! نترس الكى. الان تا كنكور روزى يه ساعت با ممرايز بخونش. احتمال خيلى زياد از درساى آخرش نمياد، چون به ترتيب سختيه كتاب و از اولش سخته در نتيجه ديگه خيليييي سختشو نمى دن! :D

arefeh

کاربر ممتاز
من چقدر گفتم 450 و 1100 بخونین!!!
504 به چه درد می خوره.
من ک 2 ماه پیش 504 رو تموم کرده بودم...پارسال خونده بودم و امسال فقط مرور کردم...اصلا سر 504 وقت نزاشتم...برا تافل گذاشتم و 6 هفته هم از 1100 خونده بودم...بعد همه نه ها یه سری از دوستان گفتن نخون...منم جو گیر شدم ...گفتم باشه...واسه همینه ک الان بازم دارم در کنار مرور کتاب میخونم...میترسم دوباره نخونمو ضرر کنم...ولب اشکال نداره...دیگه میخواستم زبان رو بزنم 50 میزنم 30:razz:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ک 2 ماه پیش 504 رو تموم کرده بودم...پارسال خونده بودم و امسال فقط مرور کردم...اصلا سر 504 وقت نزاشتم...برا تافل گذاشتم و 6 هفته هم از 1100 خونده بودم...بعد همه نه ها یه سری از دوستان گفتن نخون...منم جو گیر شدم ...گفتم باشه...واسه همینه ک الان بازم دارم در کنار مرور کتاب میخونم...میترسم دوباره نخونمو ضرر کنم...ولب اشکال نداره...دیگه میخواستم زبان رو بزنم 50 میزنم 30:razz:
عزيزم زبانو بدون هيچ لغت خوندنى و بادرك مطلب مى شه ٦٠ زد. همونجور كه من پارسال زدم. حرص لغت نگير!

arefeh

کاربر ممتاز
عزيزم زبانو بدون هيچ لغت خوندنى و بادرك مطلب مى شه ٦٠ زد. همونجور كه من پارسال زدم. حرص لغت نگير!

خوب من درکم خیلی خوب نی...یه وقتهایی 50-60-70 میزنم اما یه وقتهایی 30-20...تعادل ندارم...اما لغت فکر کنم مانورش بهتره....یعدم شما زرنگی میخوای خودم و با تو مقایسه کنم...من ک هییییییییییییییییچ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عارفه نگران نباش اینا واسه شرایط استثنایی هستش وگرنه کنکور خیلی آسونتر از ایناست
اگه بخواین یه 125 تا لغت واقعا ضروری دارم بزارم دانلود کنید بخونید اگه وقتشو دارید

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه نگران نباش اینا واسه شرایط استثنایی هستش وگرنه کنکور خیلی آسونتر از ایناست
اگه بخواین یه 125 تا لغت واقعا ضروری دارم بزارم دانلود کنید بخونید اگه وقتشو دارید

بزاری ک واقعا ممنونت میشم...125 تا کجاااا...1100 تا کجا.....

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من درکم خیلی خوب نی...یه وقتهایی 50-60-70 میزنم اما یه وقتهایی 30-20...تعادل ندارم...اما لغت فکر کنم مانورش بهتره....یعدم شما زرنگی میخوای خودم و با تو مقایسه کنم...من ک هییییییییییییییییچ
حالا بت مى گم بعد كه نتيجه ها اومد! ١٣ تا مهارتو بخون كنكورا رم بزنى تا آزمون، ٥٠-٦٠ رو شاخشه!! تازه از ده تا لغت هم حتمن ٥ تاشو حداقل مى تونى بزنى! خوش بين باش، هميشه فك كن از همه بهترى، خيلى جواب مى ده باور كن! :D

memare iran

عضو جدید

اگه لطف کنی لغت واقعا ضروری بزاری که خیلی خوبه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من این همه لغت زبان خوندم هیییییییییییی ولی تست ها نگا میکنم همه لغتاش میبینم خوندم ولی یادم نمیاد تو این مدت کم چطور این همه لغت مرور کنم حدودا ( 4هزار تا زبان عمومی) تخصصی بیخیال شدم مهم نیس اگر وقت کنم مرور میکنم با این زبان عمومی چه کنم ؟ بچه ها ترو خدا کمک من واقعا کم آوردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا