اين سوال منم هس!!!! تو كنكاش گفته ايران ولى من مطمئنم يه جا خوندم مصر! فك كنم تو جزوه بهبهانى. بعد از كنكور حتمن زنگ مى زنم با كنكاش يه بحث مفصلى مى كنم!!! فقط بلده دو ماه به دو ماه قيمت كتاباشو ببره بالا!!!!بچه ها تاریخ باغ سازی کدوم قدیمی تر ایران یا مصر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.........چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurried
b)recanted
c)embellished
d)precipitated
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed
b)razed
c)surmised
d)inveighed
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugal
b)consummate
c)altruistic
d)cursory
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
سلام.هر كس در مورد لوله هاي grpسوالي داره در خدمت هستم
اين سوال منم هس!!!! تو كنكاش گفته ايران ولى من مطمئنم يه جا خوندم مصر! فك كنم تو جزوه بهبهانى. بعد از كنكور حتمن زنگ مى زنم با كنكاش يه بحث مفصلى مى كنم!!! فقط بلده دو ماه به دو ماه قيمت كتاباشو ببره بالا!!!!
عزيزم من ندارم از اين ابهاما. يعنى دارما هى قبلن تو خوندن بهشون رسيده م، ولى جايى ننوشتمشون و الانم يادم نيس.. در حد همون كاشى هفت رنگ تو تيمورى يا صفوى و تعداد ايواناى كاخ هترا يادمه. كه اونم حتمن بچه ها مى پرسن. ولى شايد اگه راجع به اين اولينا و اين چيزا ازشون بپرسى به طور كلى خوب باشه.عزیزم امضا منو خوندی؟؟؟؟
چرا کسی توجه نکرد؟؟؟اگه نمیخواید جواب اون مبهما مشخص بشه...الکی اقدام نکنم؟؟!!!![]()
اين سوال منم هس!!!! تو كنكاش گفته ايران ولى من مطمئنم يه جا خوندم مصر! فك كنم تو جزوه بهبهانى. بعد از كنكور حتمن زنگ مى زنم با كنكاش يه بحث مفصلى مى كنم!!! فقط بلده دو ماه به دو ماه قيمت كتاباشو ببره بالا!!!!
بذار بازم پويان جان. واسه ١١٠٠ هستن اينا؟؟ مرسى.چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurried
b)recanted
c)embellished
d)precipitated
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed
b)razed
c)surmised
d)inveighed
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugal
b)consummate
c)altruistic
d)cursory
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
بذار بازم پويان جان. واسه ١١٠٠ هستن اينا؟؟ مرسى.![]()
من چقدر گفتم 450 و 1100 بخونین!!!همین جا اعتراف میکنم...ک این بارم دوستان اشتباه منو راهنمایی کردند...داشتم 1100 رو میخوندماااا...گفتن نخون...بزار برا بقیه درسها زمانتو...اینکه گذاشتم برای بقیه ضرر نکردم...ترسم از اینه ک از اینجور سئوالها بیاد اونوقت چی؟؟؟؟؟
هر ده تا سوال كه اينجورى نمياد ! نترس الكى. الان تا كنكور روزى يه ساعت با ممرايز بخونش. احتمال خيلى زياد از درساى آخرش نمياد، چون به ترتيب سختيه كتاب و از اولش سخته در نتيجه ديگه خيليييي سختشو نمى دن!همین جا اعتراف میکنم...ک این بارم دوستان اشتباه منو راهنمایی کردند...داشتم 1100 رو میخوندماااا...گفتن نخون...بزار برا بقیه درسها زمانتو...اینکه گذاشتم برای بقیه ضرر نکردم...ترسم از اینه ک از اینجور سئوالها بیاد اونوقت چی؟؟؟؟؟
من ک 2 ماه پیش 504 رو تموم کرده بودم...پارسال خونده بودم و امسال فقط مرور کردم...اصلا سر 504 وقت نزاشتم...برا تافل گذاشتم و 6 هفته هم از 1100 خونده بودم...بعد همه نه ها یه سری از دوستان گفتن نخون...منم جو گیر شدم ...گفتم باشه...واسه همینه ک الان بازم دارم در کنار مرور کتاب میخونم...میترسم دوباره نخونمو ضرر کنم...ولب اشکال نداره...دیگه میخواستم زبان رو بزنم 50 میزنم 30من چقدر گفتم 450 و 1100 بخونین!!!
504 به چه درد می خوره.
بلی چشم میزارمبذار بازم پويان جان. واسه ١١٠٠ هستن اينا؟؟ مرسى.![]()
عزيزم زبانو بدون هيچ لغت خوندنى و بادرك مطلب مى شه ٦٠ زد. همونجور كه من پارسال زدم. حرص لغت نگير!من ک 2 ماه پیش 504 رو تموم کرده بودم...پارسال خونده بودم و امسال فقط مرور کردم...اصلا سر 504 وقت نزاشتم...برا تافل گذاشتم و 6 هفته هم از 1100 خونده بودم...بعد همه نه ها یه سری از دوستان گفتن نخون...منم جو گیر شدم ...گفتم باشه...واسه همینه ک الان بازم دارم در کنار مرور کتاب میخونم...میترسم دوباره نخونمو ضرر کنم...ولب اشکال نداره...دیگه میخواستم زبان رو بزنم 50 میزنم 30![]()
عزيزم زبانو بدون هيچ لغت خوندنى و بادرك مطلب مى شه ٦٠ زد. همونجور كه من پارسال زدم. حرص لغت نگير!
عارفه نگران نباش اینا واسه شرایط استثنایی هستش وگرنه کنکور خیلی آسونتر از ایناستمن ک 2 ماه پیش 504 رو تموم کرده بودم...پارسال خونده بودم و امسال فقط مرور کردم...اصلا سر 504 وقت نزاشتم...برا تافل گذاشتم و 6 هفته هم از 1100 خونده بودم...بعد همه نه ها یه سری از دوستان گفتن نخون...منم جو گیر شدم ...گفتم باشه...واسه همینه ک الان بازم دارم در کنار مرور کتاب میخونم...میترسم دوباره نخونمو ضرر کنم...ولب اشکال نداره...دیگه میخواستم زبان رو بزنم 50 میزنم 30![]()
عارفه نگران نباش اینا واسه شرایط استثنایی هستش وگرنه کنکور خیلی آسونتر از ایناست
اگه بخواین یه 125 تا لغت واقعا ضروری دارم بزارم دانلود کنید بخونید اگه وقتشو دارید
حالا بت مى گم بعد كه نتيجه ها اومد! ١٣ تا مهارتو بخون كنكورا رم بزنى تا آزمون، ٥٠-٦٠ رو شاخشه!! تازه از ده تا لغت هم حتمن ٥ تاشو حداقل مى تونى بزنى! خوش بين باش، هميشه فك كن از همه بهترى، خيلى جواب مى ده باور كن!خوب من درکم خیلی خوب نی...یه وقتهایی 50-60-70 میزنم اما یه وقتهایی 30-20...تعادل ندارم...اما لغت فکر کنم مانورش بهتره....یعدم شما زرنگی میخوای خودم و با تو مقایسه کنم...من ک هییییییییییییییییچ
عارفه نگران نباش اینا واسه شرایط استثنایی هستش وگرنه کنکور خیلی آسونتر از ایناست
اگه بخواین یه 125 تا لغت واقعا ضروری دارم بزارم دانلود کنید بخونید اگه وقتشو دارید
اینا رو از استادم گرفتم کارش بیسته تو هر کنکور سخت نگا کنی لغت هایی که گفته هستنبزاری ک واقعا ممنونت میشم...125 تا کجاااا...1100 تا کجا.....
١٣ تا مهارتو بخون كنكورا رم بزنى تا آزمون، ٥٠-٦٠ رو شاخشه!!
سمانه جان منظورت از13تامهارت چیه؟گرامر؟
نه عزيزم ١٣ مهارت درك مطلب تو تاپيك زبان بودن. نمى دونم كجان كه بهت بگم. تخصص الهامه اينكار.١٣ تا مهارتو بخون كنكورا رم بزنى تا آزمون، ٥٠-٦٠ رو شاخشه!!
سمانه جان منظورت از13تامهارت چیه؟گرامر؟![]()
نه عزيزم ١٣ مهارت درك مطلب تو تاپيك زبان بودن. نمى دونم كجان كه بهت بگم. تخصص الهامه اينكار.![]()
سمانه جووون شما سال پیش زبان 60زده بودی چند شد رتبت ات ؟؟؟جایی قبول نشدی؟؟؟؟