بچه ها لطفا این سوال را جواب بدید ممنون میشم
بچه ها نقش مفصل توی همچین سوالاتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 190957
کسی نیس یاریم کنددوستای نازم م م م م تا جایی ک من میدونم از معماری جهان سوالای سطحی وکلی میاد
اینا مقدمه چینی بود ک بپرسم
میشه ه ه دیگه ب همین زارعی خودمون اکتفا کنم و دیگه مانارو برای جهان نخونم م م م ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد صدر مسیحیت با زارعی خوندم اینقد سوال ظریف نمیدن ک اینقد وقت بذارم؟؟؟؟؟؟
بچه ها لطفا این سوال را جواب بدید ممنون میشم
بچه ها نقش مفصل توی همچین سوالاتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 190957
چقدر امروز اینجا سوت و کورهکجاییددددددددد
چند تا سوال میپرسم ببینم کی جوابش رو بلده
1- خرند چیه؟؟؟
2- فرم باغ در دوران قاجاریه؟؟؟؟
3- کاشت چمن مربوط به چه دورانی؟؟؟؟
4- سینه کبکی چیه؟؟؟
5- باغ چهل تن و 7 تن توسط کی احداث شد؟؟؟؟
6- زینت الدنیا اسم دیگه کدوم باغ؟؟؟؟
7- باغ شالیمار در کجاست؟؟؟
8- باغ تجیر ؟؟؟؟؟
9- شلن ؟؟؟؟
10- شیوه آبیاری با قنات در زمان ؟؟؟؟
سلام نانی خوبی؟کسی نیس یاریم کند
کسی نیس یاریم کند
نفرین کردم کردم اگر کسی تقلب کنه
گنبد دوازده امام در کدام شهر واقع شده است؟
1_اردکان
2_بخارا
3_یزد
4_منطقه فهادان یزد
منم مثل تو ....منظر کنکاشو گرفتم اما وقت نمیکنم نفیسه جون راستی من همش تست میزنم با پاسخ تشریحیش تاریح مرور میکنم وقت کنمبچه ها من منظرم افتضاحه چیکار میتونم کنم ؟
نفرین کردم کردم اگر کسی تقلب کنه
گنبد دوازده امام در کدام شهر واقع شده است؟
1_اردکان
2_بخارا
3_یزد
4_منطقه فهادان یزد
نه دوستم تست بهترمنم مثل تو ....منظر کنکاشو گرفتم اما وقت نمیکنم نفیسه جون راستی من همش تست میزنم با پاسخ تشریحیش تاریح مرور میکنم وقت کنم ب نظرت اشتباه حس میکنم کل روزمو ب هدر میدم با این کار
بچه ها من منظرم افتضاحه چیکار میتونم کنم ؟
40 که از خدامه من خیلی زیاد بزنم 20 درصد اصلا وقت نکردم منظر و درک عمومی نخوندم جزه چی بخونمکنکاش و بخون و تستاشو بزنمنظرو 40 هم بزنی عالیه-نباید تو منظر انتظار درصد 50 -60 به بالا داشت چون منابعش خیلی پراکنده و زیاده...هرسال میبینی از یه جا سوال دادن-بقول دوستان خیلی از سوالاش واسه نزدنه
40 که از خدامه من خیلی زیاد بزنم 20 درصد اصلا وقت نکردم منظر و درک عمومی نخوندم جزه چی بخونم
40 که از خدامه من خیلی زیاد بزنم 20 درصد اصلا وقت نکردم منظر و درک عمومی نخوندم جزه چی بخونم
بچهذها تستایی،بود برا فک کنم سینا شریفی رمزش1234بود برای هنرهایرساخت اون قایل پرینت نیس چیکار کنم؟؟؟؟؟
نصفه و نیمه نمیدونی چراوالا جزوه نمیدونم چی خوب و جامع اس که بهت معرفی کنم من فقط کنکاش و خوندم واسه منظر
بنظر من واسه درک وقت بذاری بهتر از منظر جواب میده- با خوندن منظر کنکاش تقریبا 7-8 تا سوالو میشه جواب داد - کنکاشو خوندی؟
عزیزم اینقد به خودت انرژی منفی ندههی نگو نمیتونم نمیشه
ما اصلا چیز نشد نداریم
نفیسه جوووون عزیز دلم اینجا خیلیا وضعیتشون مثل خودته ، همین خودم خیلی جزوه ها رو خوندم
ولی بدون مرور سوال که میبینم خیلی واسم آشناست ولی نمیتونم جواب بدم با این وجود نامید
نیستم اصلا هم وقت درست و حسابی ندارم شبا تا 3-4 بیدارم صبح هم 6 باید بیدار بشم برم سرکار
شدم یه مشت پوست و استخووون
![]()
اینم بگم نه درک درست و حسابی خوندم نه منظرولی اعتماد به نفسم رو از دست ندارم و توی
این فرصت باقیمونده سعی کردم با تست زدن مشکلم رو حل بکنم از خیلی از بچه ها عقبم ولی بازم
تلاشم رو میکنم دیگه بقیه اش با خداست هر چی شد عیب نداره تو هم اینقدر خودت رو عذاب نده و به
جای اینهمه تفکرات منفی سعی کن از این فرصت باقیمانده نهایت استفاده رو ببری امیدوارم که موفق باشی
خب نباشه عزیزم از روی سیستم بخون
بزار بهت یه روش عکس گرفتن از صفحه مانیتور آموزش بدم بعدا به دردت میخوره روی صفحه کلید یه دکمه هست به اسم prtscr sysrq دیدیش؟ اونو فشار بده بعد برو برنامه paint باز کن بدون هیچ کار اضافه ای از از منو home از اونجا paste بزن یا select انتخاب کن paste بزن تصویر صفحه مایتور اونجا میاد دیگه هیچی دیگه سیوش کن مهندسلطفا میشه ب اینا جواب بدید اگه عکس کیفیتش بده عذر میخام ؟؟؟؟میخاستم ارشد مدیریت پروزه های سال پیشو پرینت بگیرم اما سوالای تست ک برای آقای طبابایی ک برای هربخش گرفته بوذم اونا همونن،دیگه؟؟؟؟؟لازم نیست،ک دیگه پرینت بگیرم
بزار بهت یه روش عکس گرفتن از صفحه مانیتور آموزش بدم بعدا به دردت میخوره روی صفحه کلید یه دکمه هست به اسم prtscr sysrq دیدیش؟ اونو فشار بده بعد برو برنامه paint باز کن بدون هیچ کار اضافه ای از از منو home از اونجا paste بزن یا select انتخاب کن paste بزن تصویر صفحه مایتور اونجا میاد دیگه هیچی دیگه سیوش کن مهندس
کنکاش و بخون و تستاشو بزن
منظرو 40 هم بزنی عالیه-نباید تو منظر انتظار درصد 50 -60 به بالا داشت چون منابعش خیلی پراکنده و زیاده...هرسال میبینی از یه جا سوال دادن-بقول دوستان خیلی از سوالاش واسه نزدنه