زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا این سوال را جواب بدید ممنون میشم
بچه ها نقش مفصل توی همچین سوالاتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟12345 copy.jpg

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر امروز اینجا سوت و کوره:wallbash: کجاییددددددددد:redcard:

چند تا سوال میپرسم ببینم کی جوابش رو بلده

1- خرند چیه؟؟؟

2- فرم باغ در دوران قاجاریه؟؟؟؟

3- کاشت چمن مربوط به چه دورانی؟؟؟؟

4- سینه کبکی چیه؟؟؟

5- باغ چهل تن و 7 تن توسط کی احداث شد؟؟؟؟

6- زینت الدنیا اسم دیگه کدوم باغ؟؟؟؟

7- باغ شالیمار در کجاست؟؟؟

8- باغ تجیر ؟؟؟؟؟

9- شلن ؟؟؟؟

10- شیوه آبیاری با قنات در زمان ؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای نازم م م م م تا جایی ک من میدونم از معماری جهان سوالای سطحی وکلی میاد
اینا مقدمه چینی بود ک بپرسم
میشه ه ه دیگه ب همین زارعی خودمون اکتفا کنم و دیگه مانارو برای جهان نخونم م م م ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد صدر مسیحیت با زارعی خوندم اینقد سوال ظریف نمیدن ک اینقد وقت بذارم؟؟؟؟؟؟
کسی نیس یاریم کند

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا این سوال را جواب بدید ممنون میشم
بچه ها نقش مفصل توی همچین سوالاتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 190957

4
وقتی مفصل داشته باشیم میتونیم طرف راست و چپ مفصل رو جدا در نظر بگیریم و واسش معادله بنویسیم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر امروز اینجا سوت و کوره:wallbash: کجاییددددددددد:redcard:

چند تا سوال میپرسم ببینم کی جوابش رو بلده

1- خرند چیه؟؟؟

2- فرم باغ در دوران قاجاریه؟؟؟؟
3- کاشت چمن مربوط به چه دورانی؟؟؟؟

4- سینه کبکی چیه؟؟؟
5- باغ چهل تن و 7 تن توسط کی احداث شد؟؟؟؟

6- زینت الدنیا اسم دیگه کدوم باغ؟؟؟؟

7- باغ شالیمار در کجاست؟؟؟

8- باغ تجیر ؟؟؟؟؟

9- شلن ؟؟؟؟

10- شیوه آبیاری با قنات در زمان ؟؟؟؟

1- مرز برجسته خاکی کرت

2- ایجاد فرمهای منحنی حرکت پیاده در پلان محور بندی باغ سنتی را از حالت خطوط مستقیم همراه با محور های آب خارج می کند

3- ----

4- سنگ تراش دار کف جوی برای ایجاد موج در آب

5- کریم خان

6- ----

7- ----

8-دیوار مشبک دور باغ

9- فواره بزرگ

10- آب قنات به جوی های راهی میکردن که مثل شاهرگ اصلی بود که از اون هم به جوی های فرعی را داشت

آخرین ویرایش:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفرین کردم کردم اگر کسی تقلب کنه:D

گنبد دوازده امام در کدام شهر واقع شده است؟

1_اردکان

2_بخارا

3_یزد

4_منطقه فهادان یزد

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من منظرم افتضاحه چیکار میتونم کنم ؟
منم مثل تو ....منظر کنکاشو گرفتم اما وقت نمیکنم نفیسه جون راستی من همش تست میزنم با پاسخ تشریحیش تاریح مرور میکنم وقت کنم
ب نظرت اشتباه حس میکنم کل روزمو ب هدر میدم با این کار

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم مثل تو ....منظر کنکاشو گرفتم اما وقت نمیکنم نفیسه جون راستی من همش تست میزنم با پاسخ تشریحیش تاریح مرور میکنم وقت کنم ب نظرت اشتباه حس میکنم کل روزمو ب هدر میدم با این کار
نه دوستم تست بهتر

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من منظرم افتضاحه چیکار میتونم کنم ؟

کنکاش و بخون و تستاشو بزن
منظرو 40 هم بزنی عالیه-نباید تو منظر انتظار درصد 50 -60 به بالا داشت چون منابعش خیلی پراکنده و زیاده...هرسال میبینی از یه جا سوال دادن-بقول دوستان خیلی از سوالاش واسه نزدنه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه خانوم شاهچراغی نوشته منظر بخشی از محیط است سوال 111 سال 92 رابطه میان منظر و محیط گزینه میحط بخشی از منظر است یعنی جزوه غلط داره ؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنکاش و بخون و تستاشو بزنمنظرو 40 هم بزنی عالیه-نباید تو منظر انتظار درصد 50 -60 به بالا داشت چون منابعش خیلی پراکنده و زیاده...هرسال میبینی از یه جا سوال دادن-بقول دوستان خیلی از سوالاش واسه نزدنه
40 که از خدامه من خیلی زیاد بزنم 20 درصد اصلا وقت نکردم منظر و درک عمومی نخوندم جزه چی بخونم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچهذها تستایی،بود برا فک کنم سینا شریفی رمزش1234بود برای هنرهایرساخت اون قایل پرینت نیس چیکار کنم؟؟؟؟؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
40 که از خدامه من خیلی زیاد بزنم 20 درصد اصلا وقت نکردم منظر و درک عمومی نخوندم جزه چی بخونم

عزیزم اینقد به خودت انرژی منفی نده :wallbash: هی نگو نمیتونم نمیشه :mad: ما اصلا چیز نشد نداریم

نفیسه جوووون عزیز دلم اینجا خیلیا وضعیتشون مثل خودته ، همین خودم خیلی جزوه ها رو خوندم

ولی بدون مرور سوال که میبینم خیلی واسم آشناست ولی نمیتونم جواب بدم با این وجود نامید

نیستم اصلا هم وقت درست و حسابی ندارم شبا تا 3-4 بیدارم صبح هم 6 باید بیدار بشم برم سرکار

:cry: شدم یه مشت پوست و استخووون :biggrin:
اینم بگم نه درک درست و حسابی خوندم نه منظر :twisted: ولی اعتماد به نفسم رو از دست ندارم و توی

این فرصت باقیمونده سعی کردم با تست زدن مشکلم رو حل بکنم از خیلی از بچه ها عقبم ولی بازم

تلاشم رو میکنم دیگه بقیه اش با خداست هر چی شد عیب نداره تو هم اینقدر خودت رو عذاب نده و به

جای اینهمه تفکرات منفی سعی کن از این فرصت باقیمانده نهایت استفاده رو ببری
امیدوارم که موفق باشی ;)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا جزوه نمیدونم چی خوب و جامع اس که بهت معرفی کنم من فقط کنکاش و خوندم واسه منظر
بنظر من واسه درک وقت بذاری بهتر از منظر جواب میده- با خوندن منظر کنکاش تقریبا 7-8 تا سوالو میشه جواب داد - کنکاشو خوندی؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا جزوه نمیدونم چی خوب و جامع اس که بهت معرفی کنم من فقط کنکاش و خوندم واسه منظر
بنظر من واسه درک وقت بذاری بهتر از منظر جواب میده- با خوندن منظر کنکاش تقریبا 7-8 تا سوالو میشه جواب داد - کنکاشو خوندی؟
نصفه و نیمه نمیدونی چرا
((جزوه خانوم شاهچراغی نوشته منظر بخشی از محیط است سوال 111 سال 92 رابطه میان منظر و محیط گزینه میحط بخشی از منظر است یعنی جزوه غلط داره ؟ ))
میخواستم این جزوه بخونم با اولین سوال منظر منصرف شدم پاک گیج شدم نمیدونم چی بخونم درست باشه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم اینقد به خودت انرژی منفی نده :wallbash: هی نگو نمیتونم نمیشه :mad: ما اصلا چیز نشد نداریم

نفیسه جوووون عزیز دلم اینجا خیلیا وضعیتشون مثل خودته ، همین خودم خیلی جزوه ها رو خوندم

ولی بدون مرور سوال که میبینم خیلی واسم آشناست ولی نمیتونم جواب بدم با این وجود نامید

نیستم اصلا هم وقت درست و حسابی ندارم شبا تا 3-4 بیدارم صبح هم 6 باید بیدار بشم برم سرکار

:cry: شدم یه مشت پوست و استخووون :biggrin:
اینم بگم نه درک درست و حسابی خوندم نه منظر :twisted: ولی اعتماد به نفسم رو از دست ندارم و توی

این فرصت باقیمونده سعی کردم با تست زدن مشکلم رو حل بکنم از خیلی از بچه ها عقبم ولی بازم

تلاشم رو میکنم دیگه بقیه اش با خداست هر چی شد عیب نداره تو هم اینقدر خودت رو عذاب نده و به

جای اینهمه تفکرات منفی سعی کن از این فرصت باقیمانده نهایت استفاده رو ببری
امیدوارم که موفق باشی ;)
:) چشم :gol:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا میشه ب اینا جواب بدید اگه عکس کیفیتش بده عذر میخام ؟؟؟؟
میخاستم ارشد مدیریت پروزه های سال پیشو پرینت بگیرم اما سوالای تست ک برای آقای طبابایی ک برای هربخش گرفته بوذم اونا همونن،دیگه؟؟؟؟؟لازم نیست،ک دیگه پرینت بگیرم

پیوست ها

• DSC_0109.jpg
    DSC_0109.jpg
    5.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا میشه ب اینا جواب بدید اگه عکس کیفیتش بده عذر میخام ؟؟؟؟میخاستم ارشد مدیریت پروزه های سال پیشو پرینت بگیرم اما سوالای تست ک برای آقای طبابایی ک برای هربخش گرفته بوذم اونا همونن،دیگه؟؟؟؟؟لازم نیست،ک دیگه پرینت بگیرم
بزار بهت یه روش عکس گرفتن از صفحه مانیتور آموزش بدم بعدا به دردت میخوره روی صفحه کلید یه دکمه هست به اسم prtscr sysrq دیدیش؟ اونو فشار بده بعد برو برنامه paint باز کن بدون هیچ کار اضافه ای از از منو home از اونجا paste بزن یا select انتخاب کن paste بزن تصویر صفحه مایتور اونجا میاد دیگه هیچی دیگه سیوش کن مهندس

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزار بهت یه روش عکس گرفتن از صفحه مانیتور آموزش بدم بعدا به دردت میخوره روی صفحه کلید یه دکمه هست به اسم prtscr sysrq دیدیش؟ اونو فشار بده بعد برو برنامه paint باز کن بدون هیچ کار اضافه ای از از منو home از اونجا paste بزن یا select انتخاب کن paste بزن تصویر صفحه مایتور اونجا میاد دیگه هیچی دیگه سیوش کن مهندس

با snipping tool ham هم میشه :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنکاش و بخون و تستاشو بزن
منظرو 40 هم بزنی عالیه-نباید تو منظر انتظار درصد 50 -60 به بالا داشت چون منابعش خیلی پراکنده و زیاده...هرسال میبینی از یه جا سوال دادن-بقول دوستان خیلی از سوالاش واسه نزدنه

من هم موافقم ،وقتی سوالات نرمال نباشه برا جواب دادن نیست مثلا امروز داشتم تست میزدم یک سوال این بود قرارگیری ساختمون شیراز چطور و... دو قسمت خواسته بود که کدوم جهتن یا مثلا اینکه توی کوپایه البرز جنوبی چه درختی نکاریم یا چه میدونم کدوم گیاه چطور رشد میکنه و.....خلاصه یک سوالاتی دیدم که گفت ببین تو را خدا میزان علم ما را توی معماری منظر با چی میسنجن من هم موافقم خیلی از سوالاتش برا زدن نیست ولی خب گاهی اوقات هم خوبه میشه جواب دادیک مقدار
به نظرم تیکه تیکه بخونید خودتون ملزم به یک جزوه خواص نکنید مثلا بخش تاریخچه منظر بخونید فک کنم جزوه دکتر اعتضادی 37 صفحه ،بعدش بیاد باغ سازی دوره های ایران و جهان بخونید همین مصر یونان چین و....
و نقشه ها دیگه بقیه اش با توجه به زمانتون در نظر بگیرید
البته این نظر من بود تصمیم با شما هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا