زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی خلاصه سازه های بتنی و فولادی رو نداره؟
من این 2 تا کتابو ندارم
خلاصه سریفی رو بخونم کفایت میکنه؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاعر باز میگه سمانه خودتو نکش ....................این کنکور آخر و عاقبت نداره کوروشو ببین کم مونده معتاد بشه .....................

ترنج

عضو جدید
همينه! بهترين روحيه! :D

سمان دوباره با قدرت برگشت! از 6 تا حالا يه ساعت! با سرماخوردگيو مريضى! اوناييم كه برف اومده شهرشون خيلى .......! :w29::w18:

شهر مام برف اومده.صب رفتم بیرون نمی دونی چه هوای دلچسبیه!!!:Dسمانه تو حالت خوب نی بگیر بخاب مام بهت برسیم خو:biggrin:

آی کسانی که ایمان آورده اید بترسید از روزی که سجاد صبح زود بیدار شود...موندم تو این همه روز چرا باید جمعه بیدار شم..............منم امروز یعنی کلا جمعه ها نصف تایمو استراحتم و گرنه طول هفته کم میارم به شما هم توصیه میکنم این کارو کنید که در طول هفته سرحال باشین........................
بچه ها عارفه تنها دختریه که از بچگی رفته خدمت:biggrin:
سمانه هم به میدان بازگشت و برای سلامتیش دعا میکنم:)
چه هوای دل انگیزی...................................من برم یه حلیم مشت با نون سنگک بگیرم بیارم خونه

آقا قبول نی خو تو همش دوپینگ می کنی حلیم و سنگک و قلیون و ...:mad:

سلام صبح همگی بخیر.:gol: منم دیگه تا ظهر بیشتر نمیخونم و میخوام عصر بعد از مدت ها برم بیرون.:)همگی موفق باشید.

خوب کاری می کنی هانی جون.اصن جمعه که دزس نمی خونن:D

یا امام زاده بیيژن...:cry:کوروش و شما ببر ترنج رو بده ما.............ولی شما قوی شدین هاااااااااا...............راستی آقا دیشب قضیه امام زاده بیژن رو شد اول بی جن بوده چون مردم از جن میترسیدن شده بیژن...............شیک و پیک و باکلاس

ببین چن ساعت نبودما!!من نخودی:Dحالا چندچندیم داداش؟؟

امروزم جمعه بود و دیر پاشدیم بعدم ی سر بیرون حالا تازه بریم ببینیم به کجا می رسیم تا شب:D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
میگم دوستان یه سئوال دیگه نمیرم تاپیک مخصوصا:
قدیمی ترین مناره بعد از اسلام چیه؟؟
یه جا میخونم مناره نائین...اما منارش ماله دوره آذریه
یه جا خوندم میگه تاریخانه دامغان ک اونم مال دوره آذری
مناره مسجد جامع سمنانم ک برای آذریه
اما یه جا دیگه خوندم مناره ایازه...ک خوب اینگار این تقریبا میشه چون تقریبا حدودهای دوره خراسانیه
البته مناره ساوه هم هست ک زیاد تعریف میکنند ک از مناره آتشکده فیروز آباد ایده گرفته
و همینطور یه جا هم خوندم ک شايد مسجد دمشق اولين مسجد مناره‌دار بوده است برای اواخر قرن 1 ک مدوره...

اینم بگم ک مسجد نیریز هم مناره آجری داشته....
اووووووووووف خیلی زیادن اگه بگم بگم ک تا فردا باید همینجور بگم

arefeh

کاربر ممتاز
اما یه جا دیگه خوندم مناره ایازه...ک خوب اینگار این تقریبا میشه چون تقریبا حدودهای دوره خراسانیه
البته مناره ساوه هم هست ک زیاد تعریف میکنند ک از مناره آتشکده فیروز آباد ایده گرفته
و همینطور یه جا هم خوندم ک شايد مسجد دمشق اولين مسجد مناره‌دار بوده است برای اواخر قرن 1 ک مدوره...

خودم طبق سرچی ک کردم به این نتیجه رسیدم که:
منار سلطان محمود غزنوي درغزنه بین سالهاي 388 و 412 هجري
منارة مسجد ميدان ساوه سال 453
ديگر منارة مسجد جورجير اصفهان است كه بين سالهاي 366 و 285 هجري ساخته شده ک الان وجود نداره....
قبل ازاين تاريخ نيز ساختن مناره درمساجد شوش است

arefeh

کاربر ممتاز

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

مناره ایاز تنها مناره غزنویان بود.:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

از این پست بخون

arefeh

کاربر ممتاز
مناره ایاز تنها مناره غزنویان بود.:D

درست میگی اما من چرا یه جا خوندم ک مزار ارسلان جاذب ک میل ایاز کنارشه هر دو هم دوره هستند؟؟؟آخه تو جزوه نسیم هم گفته ارسلان جاذب برا خراسانیه...شاید بین خراسانی و رازی هستن

arefeh

کاربر ممتاز
دوستان نامردین اگه الان درس بخونید من دارم غذا درست میکنما...4 تا همزمان:D....چه میکنم ممممممممممممممن....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مال نایین که نیست
میتونه مناره مسعود باشه که مربوط به دوره غزنوی هاست...........
درسته که تاریخانه و قهرجم مناره داشتن ولی مناره اونا بر میگرده به سلجوقیان که بعد از غزنوی ها بودند
متدین میگه اولین مناره گرد تاریخ دار رو توی مسجد ساوه میبینیم /که خوشبختانه یا متاسفانه اگه سوالای سالای قبل رو نگاه کنین متوجه میشین که تو تاریخ اولویت با متدین بوده........
البته یه مناره قدیمی هم مال مسجد سامراست که گرد نیست و حلزونیه ولی بعید میدونم اونو تو سوال بدن

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست میگی اما من چرا یه جا خوندم ک مزار ارسلان جاذب ک میل ایاز کنارشه هر دو هم دوره هستند؟؟؟آخه تو جزوه نسیم هم گفته ارسلان جاذب برا خراسانیه...شاید بین خراسانی و رازی هستن
نه فقط مناره ایاز، یه چیز دیگه که یادم اومد اینه که میل نور آباد معروف به میل اژدها قدیمی ترین مناره ایرانه.
معروف ترین مناره دوره صدر اسلام مناره ارسلان جاذبه.
مناره جام در افغانستان هم معروف ترین مناره سلجوقیه.

arefeh

کاربر ممتاز
نه فقط مناره ایاز، یه چیز دیگه که یادم اومد اینه که میل نور آباد معروف به میل اژدها قدیمی ترین مناره ایرانه.
معروف ترین مناره دوره صدر اسلام مناره ارسلان جاذبه.
مناره جام در افغانستان هم معروف ترین مناره سلجوقیه.

آره میدونم اما میل اژدها برای قبل اسلامه...من برا اسلام رو میخوام...اونم تو ایران

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
مال نایین که نیست
میتونه مناره مسعود باشه که مربوط به دوره غزنوی هاست...........
درسته که تاریخانه و قهرجم مناره داشتن ولی مناره اونا بر میگرده به سلجوقیان که بعد از غزنوی ها بودند
متدین میگه اولین مناره گرد تاریخ دار رو توی مسجد ساوه میبینیم /که خوشبختانه یا متاسفانه اگه سوالای سالای قبل رو نگاه کنین متوجه میشین که تو تاریخ اولویت با متدین بوده........
البته یه مناره قدیمی هم مال مسجد سامراست که گرد نیست و حلزونیه ولی بعید میدونم اونو تو سوال بدن

ببخشید وسط بحثتون اومدما :w05:
در مورد مسجد تاریخانه به خاطر مناره ای که الان هست و مربوط به دوره ی سلجوقیه نمی گن اولین مناره بوده که!
بقایایی مربوط یه مناره قدیمی جدا از مناره ای که الان هست کشف شده که احتمالا با تاریخ ساخت مسجد برابری می کنه
به خاطر اون مناره است، حالا درست و غلط پای شما و آقای متدین و بقیه دوستان :D:lol:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
آره میدونم اما میل اژدها برای قبل اسلامه...من برا اسلام رو میخوام...اونم تو ایران

داخل ایران :
مناره ی جدا از مسجد : در فم هست
مناره مربوط به مساجد عربی که داخل ایران ساخته شدن : شوش یا سیراف
مناره مربوط به مساجد ایرانی : تاریخانه

تاریخ ساخت این مناره ها هم مربوط به قرن اول هست
یعنی 20 تا 150 هجری قمری نهایتا
اینا رو من سرچ کردم پیدا کردم (از کتابا) اما توصیه می کنم شما متدین رو یاد بگیر :D

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نصیحت مادربزرگانه من :)

نصیحت مادربزرگانه من :)

هی می خواستم نگم گفتم شاید ربطی نداشته باشه ولی دلم نیومد بچه ها امروز اولین جمعه ماه صفر خیلی خوندن این حدیث ثواب داره ...خوندش ده دقیقه- یک رب بیشتر طول نمیکش بین درس خوندناتون یا سر نمازتون یک رب وقت بذارین زودی تموم میشه ..
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]پیغمبر قسم یاد کرد اگر میان پیروان ما طالب حاجتی باشد، خداوند به واسطه خواندن حدیث کسا در اولین جمعه ماه صفر، برآورده میکند..[/FONT][/FONT]
بعد از خوندنش هر حاجتی دارین بگین خیلی ثواب داره خوندنش امروز
یک چیز دیگه ام اینکه چون ماه صفر ماه سنگینی هس سعی کنین برای خودتون و خانوادتون صدقه بدید برای دفع بلا:smile:
موفق باشین بچه های درس خون من ..براتون دعا میکنم:gol:

arefeh

کاربر ممتاز
داخل ایران :
مناره ی جدا از مسجد : در فم هست
مناره مربوط به مساجد عربی که داخل ایران ساخته شدن : شوش یا سیراف
مناره مربوط به مساجد ایرانی : تاریخانه

تاریخ ساخت این مناره ها هم مربوط به قرن اول هست
یعنی 20 تا 150 هجری قمری نهایتا
اینا رو من سرچ کردم پیدا کردم (از کتابا) اما توصیه می کنم شما متدین رو یاد بگیر :D

مرسی مریم جان منم از سرچ اینها دستگیرم شد
تاريخ ساخت اولين مناره درعالم اسلام روشن نيست زيرا مساجد بصره و مسجد فسطاط چندبار مورد تعمير قرارگرفته و شايد مسجد دمشق اولين مسجد مناره‌دار بوده است. در گوشة شمال شرقي مسجد شوش نيز، كه برطبق نوشتة پرفسورگيرشمن دراواخر قرن اول هجري و تقريبأ هم عصر مسجد دمشق ساخته شده، منارة مدوري وجود داشته است(17).
يكي از قديم‌ترين مناره‌هاي موجود درايران فعلي، كه داراي تاريخ است، منارة مسجد ميدان ساوه مي‌باشد. اين مناره درسال 453 هجري ساخته شده وقبل ازآن مي‌توان ازمنار سلطان محمود غزنوي درغزنه نام برد كه بين سالهاي 388 و 412 هجري ساخته شده است. قبل ازاين تاريخ نيز ساختن مناره درمساجد شوش است كه فوقأ ذكر شد. ديگر منارة مسجد جورجير اصفهان است كه بين سالهاي 366 و 285 هجري ساخته شده و فعلأ وجود ندارد ولي ما فرخي درسال 421 هجري، ضمن شرح مسجد، از مناره‌اي به ارتفاع يكصدگز نام برده است(21). احتمالأ مناره‌هاي قرون اولية اسلامي ايران، مانند مساجد آن قرون، ازخشت خام و گل بوده و بزودي ازبين رفته است .
اینم منابعشه:
21- جلد اول جزوء دوم آثار ايران، تأليف پروفسورگدار،‌ترجمة سيدمحمدتقي مصطفوي، تهران 1316، ص155و 156.
17- مساجد ايران در دورة اسلامي از دكتر عيسي بهنام، ضميمة شمارة‌سال سوم مجلة بررسيهاي تاريخي، ص 4ر74.

اما گویا به قول شما باید متدین رو قبول کنیم ....

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
مرسی مریم جان منم از سرچ اینها دستگیرم شد
تاريخ ساخت اولين مناره درعالم اسلام روشن نيست زيرا مساجد بصره و مسجد فسطاط چندبار مورد تعمير قرارگرفته و شايد مسجد دمشق اولين مسجد مناره‌دار بوده است. در گوشة شمال شرقي مسجد شوش نيز، كه برطبق نوشتة پرفسورگيرشمن دراواخر قرن اول هجري و تقريبأ هم عصر مسجد دمشق ساخته شده، منارة مدوري وجود داشته است(17).
يكي از قديم‌ترين مناره‌هاي موجود درايران فعلي، كه داراي تاريخ است، منارة مسجد ميدان ساوه مي‌باشد. اين مناره درسال 453 هجري ساخته شده وقبل ازآن مي‌توان ازمنار سلطان محمود غزنوي درغزنه نام برد كه بين سالهاي 388 و 412 هجري ساخته شده است. قبل ازاين تاريخ نيز ساختن مناره درمساجد شوش است كه فوقأ ذكر شد. ديگر منارة مسجد جورجير اصفهان است كه بين سالهاي 366 و 285 هجري ساخته شده و فعلأ وجود ندارد ولي ما فرخي درسال 421 هجري، ضمن شرح مسجد، از مناره‌اي به ارتفاع يكصدگز نام برده است(21). احتمالأ مناره‌هاي قرون اولية اسلامي ايران، مانند مساجد آن قرون، ازخشت خام و گل بوده و بزودي ازبين رفته است .
اینم منابعشه:
21- جلد اول جزوء دوم آثار ايران، تأليف پروفسورگدار،‌ترجمة سيدمحمدتقي مصطفوي، تهران 1316، ص155و 156.
17- مساجد ايران در دورة اسلامي از دكتر عيسي بهنام، ضميمة شمارة‌سال سوم مجلة بررسيهاي تاريخي، ص 4ر74.

اما گویا به قول شما باید متدین رو قبول کنیم ....
مرسی از اطلاعات خوبت :)
تو کتاب معماری اسلامی هیلن براند نوشته شده اولین مناره اسلام برای مسجد بصره است ولی این تو ایران نیست دیگه برای کل جهان اسلام گفته ;)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از اطلاعات خوبت :)
تو کتاب معماری اسلامی هیلن براند نوشته شده اولین مناره اسلام برای مسجد بصره است ولی این تو ایران نیست دیگه برای کل جهان اسلام گفته ;)
اره من هم مسجد بصره رو اولین مناره اسلام می دونم.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میبینم که برو بچز سخت مشغولند
مشغول باشید فعلا:w18: من امروز خستگیم در رفت 3 ساعت زبان خوندم فقط اونم همش مرور بود...............امیدوارم شما خوب خونده باشین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا