زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها من مريضم. مى تونين خوشحال باشين.....:w47:
واای عزیزم خدا بد نده اشکال نداره ایشالله هر چه سریعتر خوب میشی;)
این چه حرفیه مهندس جان اینجا هرچیم بچه ها میگن جنبه شوخی داره و برا ایجاد انگیزست!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه تصمیم جدید گرفتم نظرتونو بگین بهم لطفاااا:smile:
با 4 تا از دوستام که هر کدوم داریم جدا جدا میخونیم میخوایم یه خونه بگیریم بشینیم این دو ماهو شبانه روز بریم یکی از اساتیدمونم که بهشتی خونده بشه یه جورایی مدیرمونو و حواسش بهمون باشه و کارو کلاسای اضافه و ... تعطیل
نظرتون؟؟؟؟؟:)
این فکرا نمیدونم از کجا میاد تو سرتون شما باید فیلمنامه نویس میشدین..........خونه گرفتن و امدن و رفتن و مستقر شدن کلی از وقتتو میگیره بشین بینیم باااااااااااااااااااا.............این کاره نادرسته به نظرم...بشین سر خونه زندگیت دختر:w00:

کجایی بابا دلمون هزار جا رفت ایشالا کع چیزی نیست
الهی مرض و درد.کوفتگی و خستگیوووووواتفاقات فان و محیرالعقول و unexpected ............مرگ و میر زاد و ولد........امر خطیر ازدواج........................تحریم......نشست .......زلزله.............همه و همه رو از بچه های باشگاه دور بفرما.......................تق..............تق.........تق............تق:Dانگیزه و پشت و کار را از ما دور مگردان..................باشد که صراطمون مستقیم باشه مثل کارهای میس وندروهه.................خستگیون دیکانست شه ...........و سرعتمون مث فوتوریسم........................خلاصه هامون مث کانستراکتیویسم......روحیمون های تکی:D.................

mon-@-rchitect

عضو جدید

این چه حرفیه عزیززززززززززززززم !!! انشاالله بهتر میشی ودوباره شروع میکنی به درس خوندن البته با انرژی بیشتر;)

راستی بچه ها کسی از سارا خبری نداره ؟؟؟بهتره انشاالله؟

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها یه تصمیم جدید گرفتم نظرتونو بگین بهم لطفاااا:smile:
با 4 تا از دوستام که هر کدوم داریم جدا جدا میخونیم میخوایم یه خونه بگیریم بشینیم این دو ماهو شبانه روز بریم یکی از اساتیدمونم که بهشتی خونده بشه یه جورایی مدیرمونو و حواسش بهمون باشه و کارو کلاسای اضافه و ... تعطیل
نظرتون؟؟؟؟؟:)

والا اتاقه جدا داری؟ اگه داری برو.اگه نیاز نداری کسی بالااسرت باشه بیدارت کنه.غدذا و شستشو و ایناا نداری.برو.اونوقت میشی مثه من.شکر.خوووبه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من 4.5
خوش به حالت ک شهرتون برف میاد به جای ماهم برف بازی کن:w33:
من هم نگزانی خود را اعلام داشته و آرزوی سلامتی برایشان دارم ................خدایی حق داره به گردن ما بچه ها دعاش کنید یادتون نره ه ه ه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله ........................................امروز و فردا بر عهده این حقیر
-باید خوب و بد دنیا پذیرفت،وقتی ناراحتی لبخند زد ،به داشته ها عشق ورزید و آنهایی که رفته اند به خاطر سپرد..همیشه ببخشید ولی هرگز چیزی را فراموش نکنید،از اشتباهاتتان درس بگیرید اما هرگز افسوس نخورید،آدمها تغییر می کنند،مشکلات به وجود می آیند،اما یادتان باشد زندگی می گذرد

-ایجاد تغییرات بزرگ زندگی تا حدی ترسناک است.اما می دانید حتی ترسناکتر از آن چیست؟حسرت
-سعی کنید چیزی را به دل نگیرید آنچه که آدمها درباره شما می گویند بازتابی از خودشان است نه شما

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
5:30 دقیقه...البته صبح طبق معمول رفتیم کار این شرکت خرابشده رو انجام دادیم...و همینطور یه 2 ساعتی هم خوابیدم:)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
با 7 ساعت و 5 دقیقه...میرم بخوابم...این دوستان عجب چشمانه نمکی دارند...اون از سمانه ....این از من....به اون گفتن بولدوزر ...به منم گفتن خواب نداری....ای داد بیداد....:biggrin:حالا نوبت من و سمانه ک تلافی کنیم.....
ااااااااااا چقدر پویان درس میخونههههه...یه ساعت میگذره اون 2 ساعت میخونه...:D
بیا سجادم دیگه نمیاد نشسته شدید بخونههههه...:D
شیما هم ک دوبرابر من بیدا میمونه...:D
اااااااااااایول همه بچه های اینجا رتبه های زیر 50 کنکور هستند...خخخخخخخخخخخخخخخخ:)
الان همتون میترکید:w29:
شب همگیتون بخیر

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
موتور گازی باز شروع کردی به خوندن ؟؟؟؟؟؟؟ ببینم به من میرسی امروز تا الان 7
دیروز که 9 ساعت خوندم!!! امروزم 4:30 ساعت ، تا ساعت 3 نصفه شب هستم ، یعنی دوباره 9 ساعتش می کنم و بیشتر !!!
برو پی کارت پیکان 57 خوابیده تایر دور سفید!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با 7 ساعت و 5 دقیقه...میرم بخوابم...این دوستان عجب چشمانه نمکی دارند...اون از سمانه ....این از من....به اون گفتن بولدوزر ...به منم گفتن خواب نداری....ای داد بیداد....:biggrin:حالا نوبت من و سمانه ک تلافی کنیم.....
اااااااااااایول همه بچه های اینجا رتبه های زیر 50 کنکور هستند...خخخخخخخخخخخخخخخخ:)
شب همگیتون بخیر
آرفه بیا خوابتو درست کن یهووووووووووووووو دیدی تو کنکور صبح خوابت گرقتااااااااااااااااار:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: از ما گفتن یعنی من اگه مثله تو از خواب پا میشدم الان پروفسوری معماریمو از دست نورمن فاستر دریافت کرده بودم کم بخون دختر خدا رو خوش نمیاد پودر میشیا ولی این آیماه کجا رفته همه پودر شدن به جز من ...........اینا همش خرافاته عارفه میخوای خودتو درس خون جلوه ندی ولی به ما نگو که .........

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیروز که 9 ساعت خوندم!!! امروزم 4:30 ساعت ، تا ساعت 3 نصفه شب هستم ، یعنی دوباره 9 ساعتش می کنم و بیشتر !!!
برو پی کارت پیکان 57 خوابیده تایر دور سفید!!
پیکان جوانانم رفیق.............ولی خدایی دیر شروع میکنی..............ببینم میرسی به من یا نه

ترنج

عضو جدید

بابا زودتر خبر می دادی نگرانت شدیم:mad:
ایشالا که زودتر خوب شی بیای با هم کورس بذاریم من تازه موتورم گرم شده:D

این فکرا نمیدونم از کجا میاد تو سرتون شما باید فیلمنامه نویس میشدین..........خونه گرفتن و امدن و رفتن و مستقر شدن کلی از وقتتو میگیره بشین بینیم باااااااااااااااااااا.............این کاره نادرسته به نظرم...بشین سر خونه زندگیت دختر:w00:

الهی مرض و درد.کوفتگی و خستگیوووووواتفاقات فان و محیرالعقول و unexpected ............مرگ و میر زاد و ولد........امر خطیر ازدواج........................تحریم......نشست .......زلزله.............همه و همه رو از بچه های باشگاه دور بفرما.......................تق..............تق.........تق............تق:Dانگیزه و پشت و کار را از ما دور مگردان..................باشد که صراطمون مستقیم باشه مثل کارهای میس وندروهه.................خستگیون دیکانست شه ...........و سرعتمون مث فوتوریسم........................خلاصه هامون مث کانستراکتیویسم......روحیمون های تکی:D.................

خیلی ممنون که همه نخوندهامو آوردی جلو چشم:razz:

ضمنن تا الان 7 ساعت و نیم
:biggrin: البته تا الانااااااا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شب همگیتون بخیر
عارفه نمیدونم چرا تورو میبینم یاد بابای هارف تو سریال ویلای من میفتم.عاریف..................پول منو بدین برررررررررررررم:D
میخونیم آقا ولی دیگه نه اینجوری به هر حال همیشه یه سری کار برای انجام دادن هس تو این سن و سال بچه دبیرستانی که نیستیم خودمونو حبس کنیم و همه بهمون برسن............
تا الان هفت ساعت...خدا نکنه مریض شی عارفه اون وقت من چیکار کنم:cry:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واای عزیزم خدا بد نده اشکال نداره ایشالله هر چه سریعتر خوب میشی
این چه حرفیه مهندس جان اینجا هرچیم بچه ها میگن جنبه شوخی داره و برا ایجاد انگیزست!!!
مرسى عزيزم. مى دونم. چنان سردردى دارم كه حد نداره! :(

الهی مرض و درد.کوفتگی و خستگیوووووواتفاقات فان و محیرالعقول و unexpected ............مرگ و میر زاد و ولد........امر خطیر ازدواج........................تحریم......نشست .......زلزله.............همه و همه رو از بچه های باشگاه دور بفرما.......................تق..............تق.........تق............تق:Dانگیزه و پشت و کار را از ما دور مگردان..................باشد که صراطمون مستقیم باشه مثل کارهای میس وندروهه.................خستگیون دیکانست شه ...........و سرعتمون مث فوتوریسم........................خلاصه هامون مث کانستراکتیویسم......روحیمون های تکی................

هى بهم گفتى نامرد نامرد، اين شد.... مريض شدم رفت.....
يه كم كله تو از اون كتاب بانى مسعود بيار بيرون بابا! :D

این چه حرفیه عزیززززززززززززززم !!! انشاالله بهتر میشی ودوباره شروع میکنی به درس خوندن البته با انرژی بیشتر;)

راستی بچه ها کسی از سارا خبری نداره ؟؟؟بهتره انشاالله؟
مرسيييييييي گلم. :redface:
عزیزم ایشالله ک زودتر خوب بشی...زیاد رو تایم سخت نگیر ممکنه علت مریضیت به خاطر استرس بیش از حدت بوده باشه...:(

شب همگیتون بخیر
به خدا مى بينى عارفه؟؟؟؟؟؟ اصلن به يه هفته نكشيدا! جفتمون اينجورى شديم! واقعنا! بيا وودوو شون كنيم! :D :w35:
بابا زودتر خبر می دادی نگرانت شدیم:mad:
ایشالا که زودتر خوب شی بیای با هم کورس بذاریم من تازه موتورم گرم شده:D

خیلی ممنون که همه نخوندهامو آوردی جلو چشم:razz:

ضمنن تا الان 7 ساعت و نیم
:biggrin: البته تا الانااااااا
مرسييييي عزيزم. خيلى سردرد داشتم. نگران نباش من به اين راحتيا صحنه رو خالى نمى كنم! :D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جلسه توجيهي فرشتگان با یک ایرانی،قبل از ورود به بهشت: پرندگان را به قصد كباب شكار نكنيد، شاخه ها را نشكنيد، ميوه ها را يكروزه نخوريد، حوري به اندازه كافي هست همديگر را با سنگ نزنيد، موسي امد عصا مال خودش است، گرز باباتون نيست، به زور وارد كشتي نوح نشويد، مخصوص حيوانات است،در جوی عسل نش اشید،در بهشت فندک موجود است وارد جهندم نشوید،پیگرد قانونی دارد!

گازوئیل چیست؟ نام یکی از فرشتگان خداوند که مسئول گاز رسانی برای آتش جهنم است

ترنج

عضو جدید
مرسى عزيزم. مى دونم. چنان سردردى دارم كه حد نداره! :(

هى بهم گفتى نامرد نامرد، اين شد.... مريض شدم رفت.....
يه كم كله تو از اون كتاب بانى مسعود بيار بيرون بابا! :D

مرسيييييييي گلم. :redface:

به خدا مى بينى عارفه؟؟؟؟؟؟ اصلن به يه هفته نكشيدا! جفتمون اينجورى شديم! واقعنا! بيا وودوو شون كنيم! :D :w35:

مرسييييي عزيزم. خيلى سردرد داشتم. نگران نباش من به اين راحتيا صحنه رو خالى نمى كنم! :D

خب خدارو شکر.خیالم راحت شد سمانه جون:smile:
فردا منتظرتیما!!!:D

دوستان گرام تا الان 9 ساعت و 15 دقیقه
تا 10اش نکنم نمی خوابم:biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان رفتم بیرون واسه چرخ زدن با ماشین خدا رحم کرد سالم رسیدم خونه یعنی برف اومده اندازه نیم متر....................
ex5*ser هنوز میخونی

ترنج

عضو جدید
دوستان رفتم بیرون واسه چرخ زدن با ماشین خدا رحم کرد سالم رسیدم خونه یعنی برف اومده اندازه نیم متر....................
ex5*ser هنوز میخونی

بعده الهام و عارفه و سمانه نوبته توئه؟؟بچه ها این چن ماهه مواظب خودتون باشید توروخدا:cry:
10 ساعت!!!:Dدیگه رفتم بخوابم.شب بخیر تا فردا

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ex5*ser هنوز میخونی
اره! الان جزوه دوم دکتر خوشنویس رو تموم کردم ، همونی که باید قبل اسکیس می خوندم!
چون تو وسطاش فلسفه حوض و شیشه رنگی و ارسی رو می گه که باید تو کانسپت گنبد نما می اوردیم!(دوست من کانسپتش دو تا مکعب کج بود که وسطشون حوضی بود که نور رو رو دیوار گنبد نما رفلکت می کرد و از دور راننده ها می دیدنش!اون 52% گرفت و من 22%!
در ضمن 7:30 ساعت!

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان همه گی خسته نباشین..منم با 4.5 امروز تعطیل می کنم..کلا در تب و بستر بیماری بودم امروووز..بچه ها شدیدا مراقب خودتون باشین اگه مریض بشین واقعا از برنامتون عقب می مونیییین...

mehrnaz.architec

عضو جدید
اورایاد...
سلام به همه ی مهندسان عزیز،خدا قووووووووت ،امیدوارم همه تون جواب زحماتتون رو بگیرید،من چند وقتی هست که تایپیک های ارشد رو رصد میکنم،البته به دلایلی امسال هنوز شروع نکردم اما بعد امتحان نظام برای سال دیگه شروع میکنم،میخاستم بگم اگه احیانا خسته شدید و دلتون برای تفریحات و زندگی عادی تنگ شد برای چند دقیقه به بعد کنکور و بعد قبولی فکر کنید،من برای کنکور کاردانی و کارشناسی این کارو میکردم خیلی تاثیر میذاره،البته همه اینجا استادن و حتمت چنبن تجربه های شخصی ای دارند:Dانشالله که خبر قبولی همه تون رو از همین جا بخوونم و کلی ذوق کنم:w33::w33::w14::w14::w14:و همه تون سال بعد مشاور ماها بشید مثل آقا کوروش،راستی کوروش خان ما رشتی ها چ گناهی داریم که میگی هرچی بلا هست سر ما میارم نکن داداش من گناه داریماااااااااااااااا:biggrin:بترس از روزی که گرفتار غضب گیله مردها شی کاری نکن به رییس سمیعی و مهنس مژدهی و.....بگیم سرت تلافی کنن هاااااااااا:lol::lol:ودر آخر برای ساراجون اتفاقی افتاده همه یه چیزایی میگن؟؟؟؟نگران شدم:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا