بچه ها من مريضم. مى تونين خوشحال باشين.....

واای عزیزم خدا بد نده اشکال نداره ایشالله هر چه سریعتر خوب میشیبچه ها من مريضم. مى تونين خوشحال باشين.....![]()
این فکرا نمیدونم از کجا میاد تو سرتون شما باید فیلمنامه نویس میشدین..........خونه گرفتن و امدن و رفتن و مستقر شدن کلی از وقتتو میگیره بشین بینیم باااااااااااااااااااا.............این کاره نادرسته به نظرم...بشین سر خونه زندگیت دختربچه ها یه تصمیم جدید گرفتم نظرتونو بگین بهم لطفاااا
با 4 تا از دوستام که هر کدوم داریم جدا جدا میخونیم میخوایم یه خونه بگیریم بشینیم این دو ماهو شبانه روز بریم یکی از اساتیدمونم که بهشتی خونده بشه یه جورایی مدیرمونو و حواسش بهمون باشه و کارو کلاسای اضافه و ... تعطیل
نظرتون؟؟؟؟؟![]()
کجایی بابا دلمون هزار جا رفت ایشالا کع چیزی نیستبچه ها من مريضم. مى تونين خوشحال باشين.....![]()
5 ساعت و 11 دقیقه و 53 ثانیه و .00000001 ثانیه ...........نبوووووووووووووووووووووود
بچه ها من مريضم. مى تونين خوشحال باشين.....![]()
بچه ها یه تصمیم جدید گرفتم نظرتونو بگین بهم لطفاااا
با 4 تا از دوستام که هر کدوم داریم جدا جدا میخونیم میخوایم یه خونه بگیریم بشینیم این دو ماهو شبانه روز بریم یکی از اساتیدمونم که بهشتی خونده بشه یه جورایی مدیرمونو و حواسش بهمون باشه و کارو کلاسای اضافه و ... تعطیل
نظرتون؟؟؟؟؟![]()
من هم نگزانی خود را اعلام داشته و آرزوی سلامتی برایشان دارم ................خدایی حق داره به گردن ما بچه ها دعاش کنید یادتون نره ه ه همن 4.5
خوش به حالت ک شهرتون برف میاد به جای ماهم برف بازی کن![]()
موتور گازی باز شروع کردی به خوندن ؟؟؟؟؟؟؟ ببینم به من میرسی امروز تا الان 73:30 ساعت
دیروز که 9 ساعت خوندم!!! امروزم 4:30 ساعت ، تا ساعت 3 نصفه شب هستم ، یعنی دوباره 9 ساعتش می کنم و بیشتر !!!موتور گازی باز شروع کردی به خوندن ؟؟؟؟؟؟؟ ببینم به من میرسی امروز تا الان 7
آرفه بیا خوابتو درست کن یهووووووووووووووو دیدی تو کنکور صبح خوابت گرقتاااااااااااااااااربا 7 ساعت و 5 دقیقه...میرم بخوابم...این دوستان عجب چشمانه نمکی دارند...اون از سمانه ....این از من....به اون گفتن بولدوزر ...به منم گفتن خواب نداری....ای داد بیداد....حالا نوبت من و سمانه ک تلافی کنیم.....
ااااااااااا چقدر پویان درس میخونههههه...یه ساعت میگذره اون 2 ساعت میخونه...
بیا سجادم دیگه نمیاد نشسته شدید بخونههههه...
شیما هم ک دوبرابر من بیدا میمونه...
اااااااااااایول همه بچه های اینجا رتبه های زیر 50 کنکور هستند...خخخخخخخخخخخخخخخخ
الان همتون میترکید
شب همگیتون بخیر
پیکان جوانانم رفیق.............ولی خدایی دیر شروع میکنی..............ببینم میرسی به من یا نهدیروز که 9 ساعت خوندم!!! امروزم 4:30 ساعت ، تا ساعت 3 نصفه شب هستم ، یعنی دوباره 9 ساعتش می کنم و بیشتر !!!
برو پی کارت پیکان 57 خوابیده تایر دور سفید!!
چون دیر می خوابم!پیکان جوانانم رفیق.............ولی خدایی دیر شروع میکنی..............ببینم میرسی به من یا نه
این فکرا نمیدونم از کجا میاد تو سرتون شما باید فیلمنامه نویس میشدین..........خونه گرفتن و امدن و رفتن و مستقر شدن کلی از وقتتو میگیره بشین بینیم باااااااااااااااااااا.............این کاره نادرسته به نظرم...بشین سر خونه زندگیت دختر
کجایی بابا دلمون هزار جا رفت ایشالا کع چیزی نیست
الهی مرض و درد.کوفتگی و خستگیوووووواتفاقات فان و محیرالعقول و unexpected ............مرگ و میر زاد و ولد........امر خطیر ازدواج........................تحریم......نشست .......زلزله.............همه و همه رو از بچه های باشگاه دور بفرما.......................تق..............تق.........تق............تقانگیزه و پشت و کار را از ما دور مگردان..................باشد که صراطمون مستقیم باشه مثل کارهای میس وندروهه.................خستگیون دیکانست شه ...........و سرعتمون مث فوتوریسم........................خلاصه هامون مث کانستراکتیویسم......روحیمون های تکی
.................
عارفه نمیدونم چرا تورو میبینم یاد بابای هارف تو سریال ویلای من میفتم.عاریف..................پول منو بدین برررررررررررررمبا 7 ساعت و 5 دقیقه...میرم بخوابم...این دوستان عجب چشمانه نمکی دارند...اون از سمانه ....این از من....به اون گفتن بولدوزر ...به منم گفتن خواب نداری....ای داد بیداد....حالا نوبت من و سمانه ک تلافی کنیم.....
اااااااااااایول همه بچه های اینجا رتبه های زیر 50 کنکور هستند...خخخخخخخخخخخخخخخخ
الان همتون میترکید
شب همگیتون بخیر
مرسى عزيزم. مى دونم. چنان سردردى دارم كه حد نداره!واای عزیزم خدا بد نده اشکال نداره ایشالله هر چه سریعتر خوب میشی
این چه حرفیه مهندس جان اینجا هرچیم بچه ها میگن جنبه شوخی داره و برا ایجاد انگیزست!!!
این فکرا نمیدونم از کجا میاد تو سرتون شما باید فیلمنامه نویس میشدین..........خونه گرفتن و امدن و رفتن و مستقر شدن کلی از وقتتو میگیره بشین بینیم باااااااااااااااااااا.............این کاره نادرسته به نظرم...بشین سر خونه زندگیت دختر
کجایی بابا دلمون هزار جا رفت ایشالا کع چیزی نیست
الهی مرض و درد.کوفتگی و خستگیوووووواتفاقات فان و محیرالعقول و unexpected ............مرگ و میر زاد و ولد........امر خطیر ازدواج........................تحریم......نشست .......زلزله.............همه و همه رو از بچه های باشگاه دور بفرما.......................تق..............تق.........تق............تقانگیزه و پشت و کار را از ما دور مگردان..................باشد که صراطمون مستقیم باشه مثل کارهای میس وندروهه.................خستگیون دیکانست شه ...........و سرعتمون مث فوتوریسم........................خلاصه هامون مث کانستراکتیویسم......روحیمون های تکی................
مرسيييييييي گلم.این چه حرفیه عزیززززززززززززززم !!! انشاالله بهتر میشی ودوباره شروع میکنی به درس خوندن البته با انرژی بیشتر
راستی بچه ها کسی از سارا خبری نداره ؟؟؟بهتره انشاالله؟
عزیزم ایشالله ک زودتر خوب بشی...زیاد رو تایم سخت نگیر ممکنه علت مریضیت به خاطر استرس بیش از حدت بوده باشه...![]()
به خدا مى بينى عارفه؟؟؟؟؟؟ اصلن به يه هفته نكشيدا! جفتمون اينجورى شديم! واقعنا! بيا وودوو شون كنيم!با 7 ساعت و 5 دقیقه...میرم بخوابم...این دوستان عجب چشمانه نمکی دارند...اون از سمانه ....این از من....به اون گفتن بولدوزر ...به منم گفتن خواب نداری....ای داد بیداد....حالا نوبت من و سمانه ک تلافی کنیم.....
الان همتون میترکید
شب همگیتون بخیر
مرسييييي عزيزم. خيلى سردرد داشتم. نگران نباش من به اين راحتيا صحنه رو خالى نمى كنم!بابا زودتر خبر می دادی نگرانت شدیم
ایشالا که زودتر خوب شی بیای با هم کورس بذاریم من تازه موتورم گرم شده
خیلی ممنون که همه نخوندهامو آوردی جلو چشم
ضمنن تا الان 7 ساعت و نیمالبته تا الانااااااا
مرسى عزيزم. مى دونم. چنان سردردى دارم كه حد نداره!
هى بهم گفتى نامرد نامرد، اين شد.... مريض شدم رفت.....
يه كم كله تو از اون كتاب بانى مسعود بيار بيرون بابا!
مرسيييييييي گلم.
به خدا مى بينى عارفه؟؟؟؟؟؟ اصلن به يه هفته نكشيدا! جفتمون اينجورى شديم! واقعنا! بيا وودوو شون كنيم!![]()
مرسييييي عزيزم. خيلى سردرد داشتم. نگران نباش من به اين راحتيا صحنه رو خالى نمى كنم!![]()
دوستان رفتم بیرون واسه چرخ زدن با ماشین خدا رحم کرد سالم رسیدم خونه یعنی برف اومده اندازه نیم متر....................ex5*ser هنوز میخونی
اره! الان جزوه دوم دکتر خوشنویس رو تموم کردم ، همونی که باید قبل اسکیس می خوندم!دوستان رفتم بیرون واسه چرخ زدن با ماشین خدا رحم کرد سالم رسیدم خونه یعنی برف اومده اندازه نیم متر....................ex5*ser هنوز میخونی