زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال!!!
چی خوندی که بالا میزنی؟؟
جزوه خوب واسه سایه و پرسپکتیو داری؟؟
که با شفاف گفته باشد

راستش من هیچی نخوندم
فقط سوال درک زدن قلق داره
باید با خوندن متن سوال و گزینه ها بفهمی منظور طراح سوال چه بوده اون وقت نصف راه را رفتی
بعد هم باید از راه گزینه پیش بری و گزینه ها را حذف کنی تا به جواب برسی

در مورد سایه هم من کلا سایه هم از دانشگاه خوب بود پارسال تو کلاسهای مهندس شقاقی سایه یه خورده کار کرد اگه بتونی سایه هایی که سرکلاسهای اسکیسش به بچه ها یاد میده را پیدا کنی خیلی خوب و مفید و رون گفته
من خودم جزوه نوشتم چون عادت ندارم وگرنه میذاشتم برات

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال!!!
چی خوندی که بالا میزنی؟؟
جزوه خوب واسه سایه و پرسپکتیو داری؟؟
که با شفاف گفته باشد
سوال سنجیده بود کیمیاذجان لطفا جواب بده چون سوال منم هست واینکه تو این مدت چطور میتونیم ب 40برسونیم من البته یکم پیشرفت کردم و ب 30رسوندم دفعه قبل منفی زده بودم شایدم آسون بوده نمیدونم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان:72
فن:34
تاریخ:41
درک:55
منظر:16
رتبه:16

نیکی بالاخره زبانم رسید به مال تو :D:rambo: البته میدونم چون آسون بود اینجوری شد.ی فسقل سخت تر بشه عقب میمونم باز:razz:
ولی کلا آسون بود.یعنی قبلی هم اسون بود درواقع اگه کسی بد بزنه خیلیش به خاطر مرور نکردنه.فک کنم البته:w10:
موافقم فقط مرور من 7تا سوال بخاطر مرورم نزدم بین دوتا گزینه بودم تا صفحه اش یادم میمومد اما جوابش ن ححح
بچه ها میدونید براقبولی از اردبیل درصدام باید چند باشه یا چ حدودی؟؟؟هم روزانه هم شبانه

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان:72
فن:34
تاریخ:41
درک:55
منظر:16
رتبه:16

نیکی بالاخره زبانم رسید به مال تو :D:rambo: البته میدونم چون آسون بود اینجوری شد.ی فسقل سخت تر بشه عقب میمونم باز:razz:
ولی کلا آسون بود.یعنی قبلی هم اسون بود درواقع اگه کسی بد بزنه خیلیش به خاطر مرور نکردنه.فک کنم البته:w10:

تبریک میترا جون زبانو چطور رسوندی به 72؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

کسی می تونه بگه درسته یا نه ؟ جوابشو می دونین؟یه ذره فکر کنین بهتون می گم قضیش چیه.

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
tower crane:به خرپا اتصال دهنده عمودی و افقی در تقاطع دقت کنید ، سوال کنکور بود.

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم درصدای من:mad:
زبان = 44
فن = 30
تاریخ = 41
درک = 33.33
منظر 28.88
به نظرتون رتبم چند میشه تو این آزمون مرکز؟الهام جونم:cry:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه گفتم اینجا اینا رو بگم که بچه ها همه اینجا چادر انداختن!:D
تو آنالیز تیر ها دو تا چیز مهم اند:آنالیز الاستیک-آنالیز پلاستیک
تو آنالیز پلاستیکه که فولاد در اتصال صلب به لنگر پلاستیک می رسه و می گیم مفصل پلاستیک رخ داده.
مفصل پلاستیک تو مهاربندی در کتاب طراحی لرزه ای رو یادتونه؟این محدوده رو باید تقویت کرد.وسط تیر
________________:warn:____________________

به نعداد درجه نامعینی هر سازه ، به همون تعداد امکان تشکیل مفصل پلاستیک هست،یعنی تو تیر دوسر گیردار که 6 عکس العمل تکیه گاهی داره و 3 تاش نامعینی سازه رو زیاد کرده، امکان تشکیل 3 مفصل پلاستیک هست.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
طراحی لرزه ای تا چ فصلی مهمه؟؟سجی هم رفت اونم مثل من فقط عکساشو نگاکرده بود کسی هست یاری دهد من را،؟؟؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
طراحی لرزه ای تا چ فصلی مهمه؟؟سجی هم رفت اونم مثل من فقط عکساشو نگاکرده بود کسی هست یاری دهد من را،؟؟؟؟

من از یکی شنیده بودم( یادم نمیاد کی) که فصل 13 -15-17-18 حذفه---اگه اشتباه میکنم دوستان بگن

payman.shsh

عضو جدید
من یه روز اومدم گفتم این منابعو خوندم همه توپیدن بهم اصلا نزاشتن حرف بزنم..کاری کردن دیگه حتی نیام اینجا چون فکر میکردم حرفام باعث سوتفاهم میشه.من از همتون عذر خواهی میکنم
من منابع زیادی خوندم ولی نمیتونم درصدامو بالا ببرم که به خاطر نرسیدن مروره.به نظرتون تو این روزای باقی مونده چه جوری مرور کنم؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه روز اومدم گفتم این منابعو خوندم همه توپیدن بهم اصلا نزاشتن حرف بزنم..کاری کردن دیگه حتی نیام اینجا چون فکر میکردم حرفام باعث سوتفاهم میشه.من از همتون عذر خواهی میکنم
من منابع زیادی خوندم ولی نمیتونم درصدامو بالا ببرم که به خاطر نرسیدن مروره.به نظرتون تو این روزای باقی مونده چه جوری مرور کنم؟
شما كه فرمودين همه درصداتونو بالاي ٨٠ ميشه. نمي دونم كمكم مي خواي بالاتر بشه؟ خب نظر خاصي كه نميشه داد. خونده هاتو مرور كن تست بزن. اونجا هايي كه بد زدي رو بيشتر بخون و

payman.shsh

عضو جدید
شما كه فرمودين همه درصداتونو بالاي ٨٠ ميشه. نمي دونم كمكم مي خواي بالاتر بشه؟ خب نظر خاصي كه نميشه داد. خونده هاتو مرور كن تست بزن. اونجا هايي كه بد زدي رو بيشتر بخون و
من آزمونای درصدی رو خب میزدم و لی جامع ها رو نه.
کاش کمتر حونده بودم که میتونستم مرور کنم الان حسابی سردرگمم روز به روز استرسم بیشتر میشه.همه دوستام که منابع کمتری خوندن درصداشون از من بهتره

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من آزمونای درصدی رو خب میزدم و لی جامع ها رو نه.
کاش کمتر حونده بودم که میتونستم مرور کنم الان حسابی سردرگمم روز به روز استرسم بیشتر میشه.همه دوستام که منابع کمتری خوندن درصداشون از من بهتره

خوب اونایی که مهم ترن رو مرور کن تصمیم بگیر اگه نمیرسی همه رو مرور کنی یه سریارو بیخیال شو.....تستای سالای پیش رو بزن ...

payman.shsh

عضو جدید
خوب اونایی که مهم ترن رو مرور کن تصمیم بگیر اگه نمیرسی همه رو مرور کنی یه سریارو بیخیال شو.....تستای سالای پیش رو بزن ...
وسواس گرفتم درسته حق با شماست
هیچ وقت به مرور همهشون نمیرسم.به نظرتون درک رفتار سازه ها .سازه در معماری.مبانی سازه .جزییات ارتقا دهنده.نانو.لرزه ای و فن آوری کافیه برای یه درصد متوسط فن؟
برای تاریخم جزوه نسیم با کتاب بانی مسعودو میخوام مرور کنم.درک هم که فقط تست برای منظر هم یه دونه عصر کنکاش
کم نیستن(تورو خدا فک نکنین قصدم تضعیفه)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
وسواس گرفتم درسته حق با شماست
هیچ وقت به مرور همهشون نمیرسم.به نظرتون درک رفتار سازه ها .سازه در معماری.مبانی سازه .جزییات ارتقا دهنده.نانو.لرزه ای و فن آوری کافیه برای یه درصد متوسط فن؟
برای تاریخم جزوه نسیم با کتاب بانی مسعودو میخوام مرور کنم.درک هم که فقط تست برای منظر هم یه دونه عصر کنکاش
کم نیستن(تورو خدا فک نکنین قصدم تضعیفه)
واسه فن خوبه اینا...در ضمن میتونین از رو جزوه هم مرور کنید ...جزوه های خوبی تو باشگاه واسه مرور هس ....مث جزوههای سینا شریفی و.....
واسه تاریخ هم جهان زارعی یا جزوه مانا قاوبوسی هم بخونید
برا منظر هم من خودمم فقط کنکاش خوندم....اگه قبلا جزوه ی دیگه ای هم خوندید مرورش کنید
درک هم خوبه تست بزنید
تاپیک نکات مهم هم نکته های خوبی داره
دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن بگن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شرمنده این میگم ولی یکم دقت کنید چقدر تایپک شلوغ و قاطی شده ،همه چی توش هست ،والا بعضی سوالات واقعا عالیه تا بیای بخونی 3یا 4ساعت وقت میره لااقل سوال و جوابهاتون یک جا دیگه بزارید ،اینجا مثلا برا اسپم بود حالا شده منبع سوالات کنکور والا من اومدم بخونمشون یک سری از صفحات خوندم دیگه پشیمون شدم بقیه را بخونم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شرمنده این میگم ولی یکم دقت کنید چقدر تایپک شلوغ و قاطی شده ،همه چی توش هست ،والا بعضی سوالات واقعا عالیه تا بیای بخونی 3یا 4ساعت وقت میره لااقل سوال و جوابهاتون یک جا دیگه بزارید ،اینجا مثلا برا اسپم بود حالا شده منبع سوالات کنکور والا من اومدم بخونمشون یک سری از صفحات خوندم دیگه پشیمون شدم بقیه را بخونم

عزیزم بچه ها واسه سوالا یه تاپیک درست کردن بعداز اینکه اینجا جواب دادن به سوالا، با جواب میذاریمشون تو اون یکی تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا