زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من فک میکنم دیگه جام اینجا نیس.:D شوخی کردم فک نکنم یه مدت بیام نت چون دارم بارو بندیلمو میبندم که برررررررررررررررم
حواستون باشه و درساتونو خوب بخونین....علی آباد کتول میبینمتون;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من فک میکنم دیگه جام اینجا نیس.:D شوخی کردم فک نکنم یه مدت بیام نت چون دارم بارو بندیلمو میبندم که برررررررررررررررم
حواستون باشه و درساتونو خوب بخونین....علی آباد کتول میبینمتون;)
چرا ؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقد جو ندین بابا
آدم احساس میکنه یا کنکور خیلی سخته یا خودش خیلی خنگه:cry:!!!

جو كجا بود؟!؟! كدوم جو؟!؟ جو؟؟ شيب؟؟؟ بام؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟

به قول اون كه پايين جزوه ها سينا شريفى نوشته : كنكور آسان است!

خخخخخخخخخ

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا ازخدمت خواهران و برادران مرخص میشوم . و به دعای خیر شما احتیاج مبرم دارم . و از خدای رحمان و رحیم می خواهم كه عذرم را در كوتاهی خدمت و قصور و تقصیر بپذیرد. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا ازخدمت خواهران و برادران مرخص میشوم . و به دعای خیر شما احتیاج مبرم دارم . و از خدای رحمان و رحیم می خواهم كه عذرم را در كوتاهی خدمت و قصور و تقصیر بپذیرد. :)
میری بترکونی شیطون
دوهفته اخرو بکوب بخونی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من فک میکنم دیگه جام اینجا نیس.:D شوخی کردم فک نکنم یه مدت بیام نت چون دارم بارو بندیلمو میبندم که برررررررررررررررمحواستون باشه و درساتونو خوب بخونین....علی آباد کتول میبینمتون;)
اونجا ک من زودتر آفتابه گذاشتم... ......نتم نمیذاره براتون کارنامه بذارم... 1-2...2-4....3-1....4-4...5و6-3..7و8-1...9-2...10-3

آخرین ویرایش:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 42 پاسخ نامه زده 3 اما تو کلید زیر کارنامه زده 2
هردفه چندتا غلط اینطوری داره

ترنج

عضو جدید
کارنامه اعمالتون نیومد بچه های مرکز...
اگه کسی سوالای ایوانخانه امسال رو گیر آورد من میخرم ازش دهنمون سرویس شد از بس گفتیم
اگه کسی میخواد ثبت نام کن مرکزو که بچه ها میزارن حداقل ایوانخانه شرکت کنین که سوالای اونم بزنیم.من شهرمون نداره وگرنه حتما گیر می آوردم
اصلا میشه مرکزو فقط یکیه آخرو ثبت نام کرد؟
تو شهر مام ایوانخانه نیس من سنجش آخریشو ثبت نام کردم
اگه مرکز نشه دوس دارم ایوانخانه رو اینترنتی شرکت کنم
فقط آزمون آخرش کیه؟شرایطش؟مثه اینکه تو سایتش چیزی ننوشته!

بچه ها تا مرز سکته پیش رفتم!:cry:یکی از بچه ها پاسخنامه آزمون 6 گذاشته فک کردم مال دیروزه:redface:
زبانو فنیم رو چک کردم دوتاشم منفی شدم!بعد جوابارو نگا می کنم میگم چرا اینا واسم آشنا نیستن!بعد بالای صغحه رو نگا کردم دیدم بععععله!!!اصن ی وضی!
البته با اصلیرم چک کنم فک نکنم زیاد فرق کنه ولی نه دیگه منفی!!

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين جوري كه من مي بينم همه با تاريخو منظر مشكل داشتن. سوال من اينه كه اين كيههههه تو كارنامه زدن تاريخو ٨٠ زده. اخهههه من نمي فهمم. بالاترين ميانكين ٥٩ درصصصصد!!!! يا خدا. من در ارزوي ٥٠ موندم. اينا ٥٩ ميشن. كيان اينا. ٦ ساله دارن درس مي خونن واسه اين كنكور؟

mh.memar

عضو جدید
سوالات آزمون 8 مرکز معماری

اصلا میشه مرکزو فقط یکیه آخرو ثبت نام کرد؟
تو شهر مام ایوانخانه نیس من سنجش آخریشو ثبت نام کردم
اگه مرکز نشه دوس دارم ایوانخانه رو اینترنتی شرکت کنم
فقط آزمون آخرش کیه؟شرایطش؟مثه اینکه تو سایتش چیزی ننوشته!

بچه ها تا مرز سکته پیش رفتم!:cry:یکی از بچه ها پاسخنامه آزمون 6 گذاشته فک کردم مال دیروزه:redface:
زبانو فنیم رو چک کردم دوتاشم منفی شدم!بعد جوابارو نگا می کنم میگم چرا اینا واسم آشنا نیستن!بعد بالای صغحه رو نگا کردم دیدم بععععله!!!اصن ی وضی!
البته با اصلیرم چک کنم فک نکنم زیاد فرق کنه ولی نه دیگه منفی!!

آزمون آزمایشی مرکز معماری 93
معماری معماری

پیوست ها

• Memari - Question 08.pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين جوري كه من مي بينم همه با تاريخو منظر مشكل داشتن. سوال من اينه كه اين كيههههه تو كارنامه زدن تاريخو ٨٠ زده. اخهههه من نمي فهمم. بالاترين ميانكين ٥٩ درصصصصد!!!! يا خدا. من در ارزوي ٥٠ موندم. اينا ٥٩ ميشن. كيان اينا. ٦ ساله دارن درس مي خونن واسه اين كنكور؟
:cry: والا به خدا کین اینا؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

نیکی بیا یه کمکی به زبان من بکن منم درک معماری را کمکت میکنم
آخه من هدف اولم انرزی اون وقت زبان میخوام

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
هههه سن سرنن و با سن دنی اشتباه گرفتم:razz:
بچه ها کسی راهی واسه تقویت حافظه سراغ نداره؟!!!!
واست یه نکته کوچیک می گم!
سنت سرنن ، 4 تا ستون تو تقاطع باله و باسیلیکاش داره، فقط این اینطوره.4 جرز قطور .
سن دنی که دو تا نیم دایره است.
نتردام هم یه مستطیله ساده است که بالاش نیم دایره داره.
آمین هم شبیه قرص و کپسوله!
کلیسای سن آمبروجو دو تا برجک تو دو طرفش داره که ارتفاعشون یکی نیست.
کلیسا ی نتردام و لائون در نما شبیه هم اند ولی نتردام ، یه فرم قاشقی مانند پهنی بالاهای برجش داره که لائون نداره!
ایاصوفیه و سلیمیه شبیه اند ولی مناره های سلیمیه 3 تا خط افقی تزیینی تو ما داره.سلیمانیه هم که 4 ستونش دور مسجد نیست.
و..............................

shokoo.m

کاربر بیش فعال
دوستان یه سوال
ببخشید اینجا میپرسم
وقتی کلی سرچ میکنم و تو گوگل بعد تو نتیجه همه پست های باشگاهو پشت هم میده توی یه صفحه خاکستری،چجوری یه پستشو بیارم؟

وقتی تو خود باشگاه سرچ میکنم چجوری( اخه کل تاپیکو میاره ) من فقط یه پستو میخام؟ برای اون چیکارکنم؟
جواب منو بدین لطفا

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
آخه این چه وضعیه؟؟؟ به نظرتون من اصلا قبول میشم اینجوری؟
زبان17
فنی 43
تاریخ34
درک19
منظر10
درک همیشه بالای50میزدم ایندفعه کلی غلط داشتم
رتبه371

سلام به همگی دوستای گل و عزیز
یه چیزی بهتون میگم ولی این نه واسه امید کاذبه و نه توجیه نا امیدیه این واقعا حقیقته که خودم درکش کردم
این آزمونهای آزمایش اصلا نرمال نیست و سیستم سوالاش با کنکور فرق داره و اصلا نباید ملاک سنجش باشه......من خودم 1 ماه پیش کلی سر این کنکورها سرخورده شده بودم ولی وقتی شروع کردم سوالهای کنکور رو زدم دیدم که چقدر متفاوته و در این حد ریز و بعضی وقتها مزخرف نیست

بهتون توصیه میکنم اصلا با این درصدها نه شاد شید و نه نا امید;)

memare iran

عضو جدید
سلام به همگی دوستای گل و عزیز
یه چیزی بهتون میگم ولی این نه واسه امید کاذبه و نه توجیه نا امیدیه این واقعا حقیقته که خودم درکش کردم
این آزمونهای آزمایش اصلا نرمال نیست و سیستم سوالاش با کنکور فرق داره و اصلا نباید ملاک سنجش باشه......من خودم 1 ماه پیش کلی سر این کنکورها سرخورده شده بودم ولی وقتی شروع کردم سوالهای کنکور رو زدم دیدم که چقدر متفاوته و در این حد ریز و بعضی وقتها مزخرف نیست

بهتون توصیه میکنم اصلا با این درصدها نه شاد شید و نه نا امید;)

حرفت قبول دارم اما بازم حس بدی دارم...من از آزمون راضی بودم اما حالا میبینم کلی غلط دارم
به نسبت آزمون قبل درصدهمه بجز درک ومنظر بهترشده اما رتبه م بدشده!!!!!!!!!!

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیکی بیا یه کمکی به زبان من بکن منم درک معماری را کمکت میکنم
آخه من هدف اولم انرزی اون وقت زبان میخوام
عزيزم به خدا دوست دارم كمك كنم ولي مثل اينه كه به يكي كه تو ايران بزرك شده و زيانه اصليش فارسيه بخواي بهت توضيح بده كه فارسي رو اينجوري ياد بكيري. من از كودكي زبان اصليم انكليسي بوده براي همين خوب مي زنم. كتابي يا درسي نخوندم كه كمكم كنه كه اونارو به شكا معرفي كنم. سمانه زبانشو مثل من مي زنه و توضيحات خيلي خويب به دوستامون اينجا دادن كه خيلي تو درصدا كمكشون كرده.
فقط ميتونم اينو بكم كه الان با ٣ هفته مونده تا كنكور توي لغت كاري نمي شه كرد. ديره رولي براي درك مطلب ميشه حركتي زد

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم به خدا دوست دارم كمك كنم ولي مثل اينه كه به يكي كه تو ايران بزرك شده و زيانه اصليش فارسيه بخواي بهت توضيح بده كه فارسي رو اينجوري ياد بكيري. من از كودكي زبان اصليم انكليسي بوده براي همين خوب مي زنم. كتابي يا درسي نخوندم كه كمكم كنه كه اونارو به شكا معرفي كنم. سمانه زبانشو مثل من مي زنه و توضيحات خيلي خويب به دوستامون اينجا دادن كه خيلي تو درصدا كمكشون كرده.
فقط ميتونم اينو بكم كه الان با ٣ هفته مونده تا كنكور توي لغت كاري نمي شه كرد. ديره رولي براي درك مطلب ميشه حركتي زد

مشکل من این که تو قسمت لغت همه کلمات را میدونم جمله را هم می فهمم ولی بازم اشتباه میزنم
درک مطلب هم که یهبار از 5 تا همش درست میزنم یه بار همشا غلط کلا ثابت نیستم
در مورد درک معماری هم هر که سوالی داشت در خدمتم من اکثرا بالا میزنم

mitra2470

عضو جدید
زبان:72
فن:34
تاریخ:41
درک:55
منظر:16
رتبه:16

نیکی بالاخره زبانم رسید به مال تو :D:rambo: البته میدونم چون آسون بود اینجوری شد.ی فسقل سخت تر بشه عقب میمونم باز:razz:
ولی کلا آسون بود.یعنی قبلی هم اسون بود درواقع اگه کسی بد بزنه خیلیش به خاطر مرور نکردنه.فک کنم البته:w10:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل من این که تو قسمت لغت همه کلمات را میدونم جمله را هم می فهمم ولی بازم اشتباه میزنم
درک مطلب هم که یهبار از 5 تا همش درست میزنم یه بار همشا غلط کلا ثابت نیستم
در مورد درک معماری هم هر که سوالی داشت در خدمتم من اکثرا بالا میزنم

سوال!!!
چی خوندی که بالا میزنی؟؟
جزوه خوب واسه سایه و پرسپکتیو داری؟؟
که با شفاف گفته باشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا