چرا ؟؟بچه ها من فک میکنم دیگه جام اینجا نیس.شوخی کردم فک نکنم یه مدت بیام نت چون دارم بارو بندیلمو میبندم که برررررررررررررررم
حواستون باشه و درساتونو خوب بخونین....علی آباد کتول میبینمتون![]()
انقد جو ندین بابا
آدم احساس میکنه یا کنکور خیلی سخته یا خودش خیلی خنگه!!!
میری بترکونی شیطونبا دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا ازخدمت خواهران و برادران مرخص میشوم . و به دعای خیر شما احتیاج مبرم دارم . و از خدای رحمان و رحیم می خواهم كه عذرم را در كوتاهی خدمت و قصور و تقصیر بپذیرد.![]()
اونجا ک من زودتر آفتابه گذاشتم... ......نتم نمیذاره براتون کارنامه بذارم... 1-2...2-4....3-1....4-4...5و6-3..7و8-1...9-2...10-3بچه ها من فک میکنم دیگه جام اینجا نیس.شوخی کردم فک نکنم یه مدت بیام نت چون دارم بارو بندیلمو میبندم که برررررررررررررررمحواستون باشه و درساتونو خوب بخونین....علی آباد کتول میبینمتون
![]()
11...1
12...2
13و 14... 3
15..1
16...3
14...4
15...3
19...1
20...3
21...4
22...3
23..2
24...1
25..4
26...1
27...4
28...4
29...3
30...2
این زبانا
اصلا میشه مرکزو فقط یکیه آخرو ثبت نام کرد؟کارنامه اعمالتون نیومد بچه های مرکز...
اگه کسی سوالای ایوانخانه امسال رو گیر آورد من میخرم ازش دهنمون سرویس شد از بس گفتیم
اگه کسی میخواد ثبت نام کن مرکزو که بچه ها میزارن حداقل ایوانخانه شرکت کنین که سوالای اونم بزنیم.من شهرمون نداره وگرنه حتما گیر می آوردم
عزیزم شما پاسخ نامه دارین؟میشه بزاری؟سوال 42 پاسخ نامه زده 3 اما تو کلید زیر کارنامه زده 2
هردفه چندتا غلط اینطوری داره
یکی از دوستام کارنامشو گذاشت برام.... براتون فرستادم
فعلا کلیدو داشته باشید
http://s5.picofile.com/file/8109485392/11111111111.png
اصلا میشه مرکزو فقط یکیه آخرو ثبت نام کرد؟
تو شهر مام ایوانخانه نیس من سنجش آخریشو ثبت نام کردم
اگه مرکز نشه دوس دارم ایوانخانه رو اینترنتی شرکت کنم
فقط آزمون آخرش کیه؟شرایطش؟مثه اینکه تو سایتش چیزی ننوشته!
بچه ها تا مرز سکته پیش رفتم!یکی از بچه ها پاسخنامه آزمون 6 گذاشته فک کردم مال دیروزه
زبانو فنیم رو چک کردم دوتاشم منفی شدم!بعد جوابارو نگا می کنم میگم چرا اینا واسم آشنا نیستن!بعد بالای صغحه رو نگا کردم دیدم بععععله!!!اصن ی وضی!
البته با اصلیرم چک کنم فک نکنم زیاد فرق کنه ولی نه دیگه منفی!!
اين جوري كه من مي بينم همه با تاريخو منظر مشكل داشتن. سوال من اينه كه اين كيههههه تو كارنامه زدن تاريخو ٨٠ زده. اخهههه من نمي فهمم. بالاترين ميانكين ٥٩ درصصصصد!!!! يا خدا. من در ارزوي ٥٠ موندم. اينا ٥٩ ميشن. كيان اينا. ٦ ساله دارن درس مي خونن واسه اين كنكور؟
اين جوري كه من مي بينم همه با تاريخو منظر مشكل داشتن. سوال من اينه كه اين كيههههه تو كارنامه زدن تاريخو ٨٠ زده. اخهههه من نمي فهمم. بالاترين ميانكين ٥٩ درصصصصد!!!! يا خدا. من در ارزوي ٥٠ موندم. اينا ٥٩ ميشن. كيان اينا. ٦ ساله دارن درس مي خونن واسه اين كنكور؟
واست یه نکته کوچیک می گم!هههه سن سرنن و با سن دنی اشتباه گرفتم
بچه ها کسی راهی واسه تقویت حافظه سراغ نداره؟!!!!
آخه این چه وضعیه؟؟؟ به نظرتون من اصلا قبول میشم اینجوری؟
زبان17
فنی 43
تاریخ34
درک19
منظر10
درک همیشه بالای50میزدم ایندفعه کلی غلط داشتم
رتبه371
سلام به همگی دوستای گل و عزیز
یه چیزی بهتون میگم ولی این نه واسه امید کاذبه و نه توجیه نا امیدیه این واقعا حقیقته که خودم درکش کردم
این آزمونهای آزمایش اصلا نرمال نیست و سیستم سوالاش با کنکور فرق داره و اصلا نباید ملاک سنجش باشه......من خودم 1 ماه پیش کلی سر این کنکورها سرخورده شده بودم ولی وقتی شروع کردم سوالهای کنکور رو زدم دیدم که چقدر متفاوته و در این حد ریز و بعضی وقتها مزخرف نیست
بهتون توصیه میکنم اصلا با این درصدها نه شاد شید و نه نا امید![]()
عزيزم به خدا دوست دارم كمك كنم ولي مثل اينه كه به يكي كه تو ايران بزرك شده و زيانه اصليش فارسيه بخواي بهت توضيح بده كه فارسي رو اينجوري ياد بكيري. من از كودكي زبان اصليم انكليسي بوده براي همين خوب مي زنم. كتابي يا درسي نخوندم كه كمكم كنه كه اونارو به شكا معرفي كنم. سمانه زبانشو مثل من مي زنه و توضيحات خيلي خويب به دوستامون اينجا دادن كه خيلي تو درصدا كمكشون كرده.نیکی بیا یه کمکی به زبان من بکن منم درک معماری را کمکت میکنم
آخه من هدف اولم انرزی اون وقت زبان میخوام
عزيزم به خدا دوست دارم كمك كنم ولي مثل اينه كه به يكي كه تو ايران بزرك شده و زيانه اصليش فارسيه بخواي بهت توضيح بده كه فارسي رو اينجوري ياد بكيري. من از كودكي زبان اصليم انكليسي بوده براي همين خوب مي زنم. كتابي يا درسي نخوندم كه كمكم كنه كه اونارو به شكا معرفي كنم. سمانه زبانشو مثل من مي زنه و توضيحات خيلي خويب به دوستامون اينجا دادن كه خيلي تو درصدا كمكشون كرده.
فقط ميتونم اينو بكم كه الان با ٣ هفته مونده تا كنكور توي لغت كاري نمي شه كرد. ديره رولي براي درك مطلب ميشه حركتي زد
مشکل من این که تو قسمت لغت همه کلمات را میدونم جمله را هم می فهمم ولی بازم اشتباه میزنم
درک مطلب هم که یهبار از 5 تا همش درست میزنم یه بار همشا غلط کلا ثابت نیستم
در مورد درک معماری هم هر که سوالی داشت در خدمتم من اکثرا بالا میزنم