مربعه گمشده!![]()
کسی می تونه بگه درسته یا نه ؟ جوابشو می دونین؟یه ذره فکر کنین بهتون می گم قضیش چیه.
واقعا راست میگی؟؟؟منفی بیست زدی؟؟میشه بگی منبع درک مطلبت چی بود؟
بابا یعنی من اینقدر خنگم یا زبان خیلی سخته امروز درک مطلب زدم........ درصد منفی 20
خدایا چیکار کنم.....خودت که شاهدی چقدر زحمت کشیدم....
لعنت به انگلیس و زبان مزخرفش......از هر چی انگلیسیه متنفرم
سوال سال 90واقعا راست میگی؟؟؟منفی بیست زدی؟؟میشه بگی منبع درک مطلبت چی بود؟
ممنونم!واقعا!1)اقا بزرگ کاشان
2)12 امام یزد
3)میرچخماق یزد
4)ورامین
جو زده شدم 4 رو اشتباه زدم...زواره باید میزدش...آخه ورامین قرینه...ااااهه بی دقت1)اقا بزرگ کاشان
2)12 امام یزد
3)میرچخماق یزد
4)ورامین
ورامین جلوش یعنی سردرش یه جرز گنده داره!چطور شبیه میر چخماق شد؟جو زده شدم 4 رو اشتباه زدم...زواره باید میزدش...آخه ورامین قرینه...ااااهه بی دقت![]()
هیییی داد بیدااااااادسوال : کدام مسجد 2 ایوانی ایوانهایش روبروی هم نیستند(برهم عمودند)؟
1-نیریز
2-ساوه
3-فریومد
4-زوزن
ورامین جلوش یعنی سردرش یه جرز گنده داره!چطور شبیه میر چخماق شد؟
نخیرم من فکر کردم وقتی عکس 1 سمت چپه....عکس 3 همون سمت گذاشتی...دیگه به شماره ها توجه نکردم...بعد رسیدم به پاسخش...دیدک جلشون جا به جا...در واقع ج 3 و 4 من میشه ج 4 و 3 شما....
و کلا 4 رو بله...ورامین وردیش زده بیرون...پلان متقارنه...![]()
درک مطلب به خنگی و زرنگی و کم و زیاد خوندنو حتی تا حدودی به لغت هم نیس(یعنی تاثیرش کمتره)
بابا یعنی من اینقدر خنگم یا زبان خیلی سخته امروز درک مطلب زدم........ درصد منفی 20
خدایا چیکار کنم.....خودت که شاهدی چقدر زحمت کشیدم....
لعنت به انگلیس و زبان مزخرفش......از هر چی انگلیسیه متنفرم
تاچیزی را نپذیریم نمی توانیم تغییر دهیم.
افرادی که احساس خوبی در مورد خود دارند نتایج خوبی می افرینند
خدایا در جوانی خرد پیران را به ما عطا کن
![]()
عید همگیتون مبارک انشالله دل همگیتون اروم و خوش باشه![]()
باید واسه خودت نشونه بذاری دیگه... هیچ راه خاصی نداره... مثلن نایین حیاطش کوچیک تر از شبستانشه، یا جامع اصفهان کج و کوله س خیلی یا شاه اصفهان دو تا حیاط هم دو طرفش داره که مدرسه ن، از رد گزینه هم می تونی استفاده کنی دیگه مثلن یه نقشه مسجد بدن حیاط نداشته باشه بعد تو گزینه ها مثلن نایین باشه یا جامع اصفهان اینا رو حذف می کنی چون می دونی که مسجدای بدون حیاط کدوما هستن.بچه ها من این عکسها چه جوزی یادم بمونه کسی فایلی نداره دسته بندیشون کرده باشه.ثواب داره به قرآن
سوال سنجیده بود کیمیاذجان لطفا جواب بده چون سوال منم هست واینکه تو این مدت چطور میتونیم ب 40برسونیم من البته یکم پیشرفت کردم و ب 30رسوندم دفعه قبل منفی زده بودم شایدم آسون بوده نمیدونم
دو سال هست از خرپا و نمودار فقط دو سوال اومده نه 5 تاممنونم ولی به نظر من سوالاش غیر استاندارده و با کنکور خیلی فرق میکنه.مثلا همیشه برای کنکور از خرپا و نمودارا حداقل 5 سوال میاد
...........رنگارنگ:سوالای تالیفی خودم
1)اولین بنای شیوه ی اصفهانی در کدام گزینه آمده است؟؟
1-چهل ستون 2-مسجد امام اصفهان(شاه)
3-مسجد شاه ولی تفت 4-هشت بهشت
2)خانه شرودر مربوط به کدام سبک است و معمار آن کیست؟؟؟
1-داستیل-پیت موندریان 2-کنستروکتیویسم_ریت فلد
3-کنستروکتیویسم-پیت موندریان 4-داستیل-ریت فیلد
3)شهرک هبیتات(موش سفدی)بر پایه کدام سبک است؟؟؟
1-امپرسیونیسم 2-کوبیسم؟؟
3-فوتوریسم 4-اکسپرسیونیسم
4)در یک موزه فرش روبروی فرشی که بر روی دیوار نصب شده قرار گرفته ایم طول آن 4 متر است چقدر باید از آن فاصله بگیریم تا کامل آن را ببینیم؟؟؟
1-6 متر 2-5مترمشاهده پیوست 190369
3-4متر 4-10متر
5)(اتفاقات کوچک منجر به اتفاقات بزرگ میشوند مانند طوفان هایی که عامل آن پروانه ها هستند)این نگرش مربوط به کدام سبک است؟؟
1-دیکانستراکشن 2-فراکتال فک کنم مربوط به سبک پرش کیهانیه!
3-آرت نوو 3-فولدینگ
6)پدر مهندسین مشاور در ایران چه کسی است؟؟
1-کامران دیبا 2-وارطان هوانسیان
3-عبدالعزیز فرمان فرمائیان 4-حسین امانت
7-امواج ساکن چه زمانی اتفاق می افتد؟؟؟؟
1-زمانی که دو منبع صوتی خیلی به هم نزدیک باشند 2-زمانی که دو منبع صوتی و شنونده بین دو سطح سخت و موازی قرار گرفته باشند
3-زمانی که دو منبع صوتی خیلی از هم دور باشند 4-هیچکدام
8-سرعت صوت در فضا به کدام گزینه بستگی ندارد؟؟
1-جنس محیط 2-حجم فضا
3-دمای محیط 3-هیچکدام
...........