زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساق اول نانی منم همینظور یه باشگاه مهندسانه و 1000 تا رفیق دوست داشتنی
داداش کجایی منو ول کردی میون این همه دختر:confused: خوش اومدی درس که خوندی این مدت؟؟؟؟کارات کو لایک کنیم؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااااااااا دوستان ن ن عزیزانننننننن شما درک مطلب زبان بعدش لغتاشو در میارید؟؟؟؟
من از 9تا سوال 7تا زدم ک همس درست بودممم در پوست خود نمیگنجم لطفا راهنمایی کنید بعدش چیکار کنم ؟؟؟؟؟
ممنون دوستان ن ن عزیزان ن ن ن
کاش کنکور اصلی هم 8تا فقط درست بزنم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش کجایی منو ول کردی میون این همه دختر:confused: خوش اومدی درس که خوندی این مدت؟؟؟؟کارات کو لایک کنیم؟؟؟؟
اومدم که سجی زیر 10 رو واسه خودمون بکنیم ......منم به امید اینکه این دختراااااااا ازدواج بکنن و نیان ارشد بخونن شروع کردم به خوندن ولی مثله اینکه اینا شوهر دوس ندارن و دنبال علم هستن ....بعد از ظهر که رسیدم خونه میزارم ببینید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااااااااا دوستان ن ن عزیزانننننننن شما درک مطلب زبان بعدش لغتاشو در میارید؟؟؟؟
من از 9تا سوال 7تا زدم ک همس درست بودممم در پوست خود نمیگنجم لطفا راهنمایی کنید بعدش چیکار کنم ؟؟؟؟؟
ممنون دوستان ن ن عزیزان ن ن ن
کاش کنکور اصلی هم 8تا فقط درست بزنم

لطفا جواببببب لغاتاشو در میارید یا چ جوری

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها ی سوال دبگه تیرهای لانه زنبوری برای مقابله با چ نیرویی؟؟؟
خمش یاااااااااااااااااا برش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از جوابتون
برای خمشه.البته یکی از بچه ها گفت 95 درصد خمش ولی کلا خمش حساب میکنن

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای خمشه.البته یکی از بچه ها گفت 95 درصد خمش ولی کلا خمش حساب میکنن
منو می گی؟با اسم بگو!:w00:
یه نکته مهم هم تو تیر لانه زنبوری اینه که اگه بجای 6 ضلعی ، دایره بزاریم بهتره ، چون از تمرکز تنشی که تو گوشه های 6 ضلعی ایجاد شده خبری نیست.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
4 ساعت!
بتن می خونم و جزوه سروش نیا اسلایداش + سازه بلند ضمیمه هاش 1و2و3 + فناوری نوین 2 + نورد سرد + پل های ایران و جهان + معماری جهان + سازه در معماری سالوادوری + جزییات ساختمان سینا شریفی + ساختمان 1و2 + reading

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
4 ساعت!
بتن می خونم و جزوه سروش نیا اسلایداش + سازه بلند ضمیمه هاش 1و2و3 + فناوری نوین 2 + نورد سرد + پل های ایران و جهان + معماری جهان + سازه در معماری سالوادوری + جزییات ساختمان سینا شریفی + ساختمان 1و2 + reading
:confused::eek::w26:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cool:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اومدم که سجی زیر 10 رو واسه خودمون بکنیم ......منم به امید اینکه این دختراااااااا ازدواج بکنن و نیان ارشد بخونن شروع کردم به خوندن ولی مثله اینکه اینا شوهر دوس ندارن و دنبال علم هستن ....بعد از ظهر که رسیدم خونه میزارم ببینید
اوه د بیاااا
دخترا پرچم بالا نگه دارین

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه د بیاااا
دخترا پرچم بالا نگه دارین

موافقمممم
نفیسه جوون سازه در معماری درک رفتارو فصل ب فصل از نو میخونی برا مروورر یا چ جوری؟؟؟و اینکه بعد اینکه ی ریدینگ جواب میدی اونارو تک ب تک لغاتشودر میاری براخودت ؟؟؟؟؟و سوال سومم دارم لغات 90و91حفظ میکنم ب نظرت کار بیهوده ای نباشه تو این زمان کم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقمممم
نفیسه جوون سازه در معماری درک رفتارو فصل ب فصل از نو میخونی برا مروورر یا چ جوری؟؟؟و اینکه بعد اینکه ی ریدینگ جواب میدی اونارو تک ب تک لغاتشودر میاری براخودت ؟؟؟؟؟و سوال سومم دارم لغات 90و91حفظ میکنم ب نظرت کار بیهوده ای نباشه تو این زمان کم
من 6 بار درک رفتار و سازه در معماری خوندم فقط ورق میزنم کتابارو . لغتای سالهای گذشته مخصوصا 90 / 91 / 92 حتما در بیار حفظ کن . ریدینگ چی گلم ،کنکورهای سالهای گذشته ؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 6 بار درک رفتار و سازه در معماری خوندم فقط ورق میزنم کتابارو . لغتای سالهای گذشته مخصوصا 90 / 91 / 92 حتما در بیار حفظ کن . ریدینگ چی گلم ،کنکورهای سالهای گذشته ؟
ن کلا هر ریندیگی ک میزنی بعدش چیکار میکنی،؟؟؟
تا چ رتبه ای قبول،میشن در خالت کلی ؟؟شبانه وروزانه خیلی تفاوت دارن رتبه هاش؟؟و اینکه شهریه شبانه راسته ک خیلی زیاده؟؟حدود چنده

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلوم سلوم:smile:
بچه هاااا
سمانه ب همتون سلام رسوند و گفت دلم واسه همتون تنگووولیده
ب پویان جان هم کلی تبریک گفت
واسه همه هم آرزوی موفقیت کرد
:gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن کلا هر ریندیگی ک میزنی بعدش چیکار میکنی،؟؟؟
تا چ رتبه ای قبول،میشن در خالت کلی ؟؟شبانه وروزانه خیلی تفاوت دارن رتبه هاش؟؟و اینکه شهریه شبانه راسته ک خیلی زیاده؟؟حدود چنده
مبانی سازه برا ی معماران چی؟؟؟بنظرت عکساش کافیه؟؟

758

عضو جدید
سلا م بچه ها
میشه جواب این سوالمو بگین:question:
*آکواداکت*در معماری رم در مورد چی بکار میرفت؟؟؟

• Like
واکنش ها: imah

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تووووو چرا غش،میکنی ک فک میکنم 600بار خوندی از 70درصد ات معلومه آقاااااااااا
منو ببین چ ریلکسممممم
نانی عزیزم اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با دیدن نفیسه و عارف تموم آرزوخام نقش بر آب شد..............

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا