خوش اومدی بهناز جان
در ستاوند ستونها زوج اند یا فرد؟
و اینکه مهتابی ایوانیه که سقف نداره آیا؟؟؟
خوش اومدی بهناز جان
ساق اول نانی منم همینظور یه باشگاه مهندسانه و 1000 تا رفیق دوست داشتنیمهندس،پویای عزیززززززز خوش گلیبسن ن ن
دلمون برات تنگ شده بود تبریک
خوش اومدی بهناز جان
مهتابی که سقف نداره !زوجخوش اومدی بهناز جان
داداش کجایی منو ول کردی میون این همه دخترساق اول نانی منم همینظور یه باشگاه مهندسانه و 1000 تا رفیق دوست داشتنی
خوش اومدی درس که خوندی این مدت؟؟؟؟کارات کو لایک کنیم؟؟؟؟اومدم که سجی زیر 10 رو واسه خودمون بکنیم ......منم به امید اینکه این دختراااااااا ازدواج بکنن و نیان ارشد بخونن شروع کردم به خوندن ولی مثله اینکه اینا شوهر دوس ندارن و دنبال علم هستن ....بعد از ظهر که رسیدم خونه میزارم ببینیدداداش کجایی منو ول کردی میون این همه دخترخوش اومدی درس که خوندی این مدت؟؟؟؟کارات کو لایک کنیم؟؟؟؟
بچه هاااااااااااا دوستان ن ن عزیزانننننننن شما درک مطلب زبان بعدش لغتاشو در میارید؟؟؟؟
من از 9تا سوال 7تا زدم ک همس درست بودممم در پوست خود نمیگنجم لطفا راهنمایی کنید بعدش چیکار کنم ؟؟؟؟؟
ممنون دوستان ن ن عزیزان ن ن ن
کاش کنکور اصلی هم 8تا فقط درست بزنم
بچه ها ی سوال دبگه تیرهای لانه زنبوری برای مقابله با چ نیرویی؟؟؟لطفا جواببببب لغاتاشو در میارید یا چ جوری
برای خمشه.البته یکی از بچه ها گفت 95 درصد خمش ولی کلا خمش حساب میکننبچه ها ی سوال دبگه تیرهای لانه زنبوری برای مقابله با چ نیرویی؟؟؟
خمش یاااااااااااااااااا برش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از جوابتون
منو می گی؟با اسم بگو!برای خمشه.البته یکی از بچه ها گفت 95 درصد خمش ولی کلا خمش حساب میکنن

4 ساعت!
بتن می خونم و جزوه سروش نیا اسلایداش + سازه بلند ضمیمه هاش 1و2و3 + فناوری نوین 2 + نورد سرد + پل های ایران و جهان + معماری جهان + سازه در معماری سالوادوری + جزییات ساختمان سینا شریفی + ساختمان 1و2 + reading

تو معلومه خیلی خشنی
اوه د بیاااااومدم که سجی زیر 10 رو واسه خودمون بکنیم ......منم به امید اینکه این دختراااااااا ازدواج بکنن و نیان ارشد بخونن شروع کردم به خوندن ولی مثله اینکه اینا شوهر دوس ندارن و دنبال علم هستن ....بعد از ظهر که رسیدم خونه میزارم ببینید
اوه د بیاااا
دخترا پرچم بالا نگه دارین
من 6 بار درک رفتار و سازه در معماری خوندم فقط ورق میزنم کتابارو . لغتای سالهای گذشته مخصوصا 90 / 91 / 92 حتما در بیار حفظ کن . ریدینگ چی گلم ،کنکورهای سالهای گذشته ؟موافقمممم
نفیسه جوون سازه در معماری درک رفتارو فصل ب فصل از نو میخونی برا مروورر یا چ جوری؟؟؟و اینکه بعد اینکه ی ریدینگ جواب میدی اونارو تک ب تک لغاتشودر میاری براخودت ؟؟؟؟؟و سوال سومم دارم لغات 90و91حفظ میکنم ب نظرت کار بیهوده ای نباشه تو این زمان کم
ن کلا هر ریندیگی ک میزنی بعدش چیکار میکنی،؟؟؟من 6 بار درک رفتار و سازه در معماری خوندم فقط ورق میزنم کتابارو . لغتای سالهای گذشته مخصوصا 90 / 91 / 92 حتما در بیار حفظ کن . ریدینگ چی گلم ،کنکورهای سالهای گذشته ؟
مبانی سازه برا ی معماران چی؟؟؟بنظرت عکساش کافیه؟؟ن کلا هر ریندیگی ک میزنی بعدش چیکار میکنی،؟؟؟
تا چ رتبه ای قبول،میشن در خالت کلی ؟؟شبانه وروزانه خیلی تفاوت دارن رتبه هاش؟؟و اینکه شهریه شبانه راسته ک خیلی زیاده؟؟حدود چنده
من 6 بار درک رفتار و سازه در معماری خوندم فقط ورق میزنم کتابارو . لغتای سالهای گذشته مخصوصا 90 / 91 / 92 حتما در بیار حفظ کن . ریدینگ چی گلم ،کنکورهای سالهای گذشته ؟

تووووو چرا غش،میکنی ک فک میکنم 600بار خوندی از 70درصد ات معلومه آقاااااااااا
منو ببین چ ریلکسممممم

من 6 بار درک رفتار و سازه در معماری خوندم فقط ورق میزنم کتابارو . لغتای سالهای گذشته مخصوصا 90 / 91 / 92 حتما در بیار حفظ کن . ریدینگ چی گلم ،کنکورهای سالهای گذشته ؟
نانی عزیزم اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تووووو چرا غش،میکنی ک فک میکنم 600بار خوندی از 70درصد ات معلومه آقاااااااااا
منو ببین چ ریلکسممممم
سلامسلا م بچه ها
میشه جواب این سوالمو بگین
*آکواداکت*در معماری رم در مورد چی بکار میرفت؟؟؟