زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moeinz

کاربر بیش فعال
ایشالله که راه بیوفتی هر چه زودتر البت به نظرم همینم میشه...
از 10 شرو میشه تا قبل ازمون...منم همش نگران اینم که اینجور حسارو داشته باشم اخه اونجوری بدون انگیزه میشم نمیتونم کار کنم!!!!!خدا کنه منم بتونم این روند تورو داشته باشم...ولی بعیده من ایده پردازیم بد نیست ولی پلان در اوردنم خوب نیست!!!!!نیدوووووونم
کاش بچه هایی که اینجان بگن که هستن یا نه شاید منم بتونم ببینمشون و تایم خوبی بشه برام...مرررررررررررسی عاااارفه :w40:

منم هستم
بی شک خوب خواهد بود
ولی کاش استاد عسگری پور همیشه اونجا بود...
یکیم اینکه هنوز خیلی از کلاسای ما مونده
س هفته با استاد عسگری پور...دو هفته با اسیستش:eek:
خیر اون اسیستو ک زدیم
حداقل کاش همه کلاسای خود استاد تشکیل میشد
باز فردا برم ببینم چی میگه
...
ولی خودش میگه ورکشاپ سرعتو خیلی میبره بالا
و اینکه کارای بقیم میبینی(ک احتمالن قوین) یاد میگیری
ایده میدزدیم:thumbsup2:
کلن حال و هوای کنکورو داره دیگه

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:cry:....نه والا باید تمرین کرد...البته بعد از ی ساله....نمیخوام توجیح کنم ولی خوب دسته دیگه وقتی یه سال ازش کار نکشی خنگ میشه....احمق میشه....

اتفاقا کار خیلی خوبی کردی...سرعتتو به شدت میبره بالا...من امسال دیگه قسمت نشد بیام وگرنه خیلی دوست داشتم...تجربه خیلی باحالیه....مخصوصا بچه های اینجا یه سریشونو اونجا دیدم...
کی شروع میشه؟؟چند جلسه هست؟؟پارسال 20 روز بود فکر میکنم...40 تا اسکیس اگه اشتباه نکنم...کلا میدونم 1 ماه فیکس رفتم پانسیون...
روزهای اول خیلی بد بود:( دو -3 روز اول وقت کم میوردم بعد کارها رو همشو کورکسیون نمیکنند مثلا بهترین هاشو یا اونهایی ک کامل موارد خواسته شده رو انجام داده بودن رو فقط نقد میکردن...اون 2-3 روز اول کار من نمیرسید به نقد کلا میخواستم قید همه چیو بزنم برگردم شهرمون....ولی خوب دوستم و خواهرم خیلی حمایتم کردن...
خداروشکر از روز 3 به بعد کارام میرفت تووو اون کارهایی ک باید نقد میشد...نه به عنوان خوب ها...اصلا فقط به عنوانه اینکه کار تموم میکردم...و پلانهام خوب میشد....
بزرگترین ضعفم اینه ک پلان و مقطع با هم همخونی داشتن...اما پرس رو که نیگاه میکردی حس اون موضوع رو بهت نمیداد...:cry:
همه اینهارو شیما بهت گفتم ک اول راه رفتی و سختی کشیدی پشیمون نشی...تا آخرش بروووو....;)

عارفه این پانسیونها چجوریه؟ من که احتمالا قبول نمیشم تصمیم دارم برم کلاس. اما تا حالا تجربه اینهمه دوری نداشتم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عنوان درخواست لطفا با ديدنه اسم عنوان جواب سر بالا ندهيد...متن ر | سلام...پس کي تصميم داريد زمان اسکيس رو اعلام...
تاريخ ارسال جواب 1393/03/03-8:46
پاسخ با سلام اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
جهت بسته شدن پاسخ، بروي آيكون تاييد در بالاي همين صفحه كليك نماييد.
میبینی توروخدا اصلا سنجش درست ج نمیده...این سومین نامه ک من زدم تووو سایتشون....اینجور ک اینها پیش گرفتن میوفته بعد از ماه رمضون:D
یعنی توو عنوان خوشم میاد کل داستان رو نوشتم...چون حس کردم عنوان رو ک میبینند متن نامه رو نمیخونند و همینجوری یه چی میگن...این سری نوشتم ک با دیدنه نام عنوان ج سربالا ندهید...:biggrin:

سری پیشش نامم این بود:
عنوان درخواست تاريخ برگزاري ازمون مرحله دوم در رشته هاي تشريحي | با سلام و خسته نباشيد... با توجه به تاريخ اعلام...
تاريخ ارسال جواب 1393/02/31-7:4
پاسخ با سلام برای کسب اطلاعات لازم در این خصوص به این صفحه از سایت سازمان مراجعه فرمایید. http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1507 با تشکر
یه سری هم ک نامه زدم هنوز ج ندادن:razz:
کلا باید کلافشون کنیم تا کلافمون نکنند...والاااا

شما هم نامه بزنید دیکه...هیچ کی به ضررش نمیشه بیوفته بعد ماه رمضون...پس لطفا همه پیگیری کنیم....
رشته های عملی دیگه مثل تئاتر و ....اینها همه موضوع رو بهشون دادن الان دارن تمرین میکنند رو همون موضوع...تنها رشته مزخرفی ک باید سرآزمون متوجه بشیم موضوع چیه معماری و گرایشاتشه....پس حداقل وقت بدن بهمون دیگه....
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
با این کاری که تو میکنی از همین الان حذف شدنتو بهت تسلیت میگم .....

shima 70

عضو جدید
منم هستم
بی شک خوب خواهد بود
خیر اون اسیستو ک زدیم
...
اگه ضعیف هم باشی مفیده ایا!!؟؟ضعیف تو همه چیا!!!!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم هستم
بی شک خوب خواهد بود
خیر اون اسیستو ک زدیم
...

سلام بر همه دوستان

میگم کلاسای عسگری پور رو تو کدوم شهر رفتین؟

چند جلسه کلا عسگری پور اومد سر کلاس؟

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام بر همه دوستان

میگم کلاسای عسگری پور رو تو کدوم شهر رفتین؟

چند جلسه کلا عسگری پور اومد سر کلاس؟

علیکی سلام
تبریز
32 ساعت
8 جلسه
البته کمی ما عقبیم
فردا ششمین جلسه هست ک میاد
2 جلسه هم اسیستشون اومد
ی هفته هم ک مریض شدن

shima 70

عضو جدید
تو هر سطحی باشی دو س درجه سطحتو میبره بالا
مگه میشه آدمی ی چیزیو چند روز-روزانه 8-9ساعت تمرین کنه و فرقی نکنه؟
نمیدووونم والا نگران اینم که نتونم با کلاس و سرعتش پیش برم و از همین کار کردن دستو پا شکسته خودمم بیوفتم!!!!!:redface: :razz:

moeinz

کاربر بیش فعال
نمیدووونم والا نگران اینم که نتونم با کلاس و سرعتش پیش برم و از همین کار کردن دستو پا شکسته خودمم بیوفتم!!!!!:redface: :razz:

کلاس نیس ک
ی سالنه
ی موضوع صبح میدن تا ظهر کار میکنی..برا هر چند نفر هم ی کمک هستش...بعد آخر سر کارارو نقد میکنن...ی بارم همین حالت بعد از ظهر
نترس بابا...مطمین باش بهتر از اینی ک هستی خواهی شد....

shima 70

عضو جدید
کلاس نیس ک
ی سالنه
ی موضوع صبح میدن تا ظهر کار میکنی..برا هر چند نفر هم ی کمک هستش...بعد آخر سر کارارو نقد میکنن...ی بارم همین حالت بعد از ظهر
نترس بابا...مطمین باش بهتر از اینی ک هستی خواهی شد....
همون سالن منظورمان بوود:D...مرررسی امیدواررریم ..به نظرتون تا دهم که کلاسه بیشتر چیا رو تمرین کنم بهتره!!!؟؟

moeinz

کاربر بیش فعال
همون سالن منظورمان بوود:D...مرررسی امیدواررریم ..به نظرتون تا دهم که کلاسه بیشتر چیا رو تمرین کنم بهتره!!!؟؟

تو هر چی ک ضعیفی
این چند دفعه ک پرس دید انسان دادن فک کنم تو اون دستتو قوی تر کنی بهتر باشه

moeinz

کاربر بیش فعال
ااااا....جدا؟؟؟بنده خدارو چیکار کردین ک مریض شده...دوره ما سرحال و شاد میومد ک فقط از دست ما بخنده....الان...وای وای وای:smile:

دیگه اون عسگری پور از دست رفت...پیوست خورد ب تاریخ...کلهم ب فکر رفتن ب خارجه!!!!!!!:eek:حالا مارو شناختی؟؟

راستی برا ورکشاپ چیا ببریم؟؟؟میگم همون مثل آزمون پتو متو ببریم بدنمون هم آماده ش:Dبدونم نزدیک دیوار میافتم متکی هم میبرم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

میگی پلان ضعیفی...پلان حتما کار کن...اگه کتابی ک داری ک نمونه پلان داشته باشه اونهارو ببین...روکشی کن...سالن آمفی تئاتر-نمازخونه-اقامتی و ...حتما ببین....سرچ کن ببین چیها توی پلان باید مشخص کنی....مثلا
علامت شمال الزامیس
خط مقطع
کدارتفاعی
نشون دادن راهها...یا با هاشور یا با رنگ
ترسیم فنیه پله و آسانسور...
اگه دستت قوی نی...با خط کش بکش...پلان مهمه ک مقیاس رو داشته باشه...پس از لحاظ هندسی هم بهتر تر و تمیز باشه...
از قلم خط برا ضخامتها حتما استفاده کن....ضخامت دیوارهای خارجی و داخلی حتما رعایت کن....
سعی کن تمرینت جوری باشه ک یبار با مداد نکشی یه بار دسن کنی....
اگه تایم اضافه میاری دور همون قلم خطهارو دورگیری کن...خیلی کارت قشنگ میشه
ستون گذاری و اکس حتما باشه فراموش نکنی
مهمترین فضا حتما مبله شه...
پلان معکوس کارتو خیلی خوب میکنه...

shima 70

عضو جدید
دوستان برا تمرین پلان چه پیشنهادی دارین!!؟؟
پیشنهادات قبلی رو انجام دادم و همچنان دارم کار میکنم اما تمرین بیشتر میخوام...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
:cry::wallbash::crying2:

یعنی من برم بمیرررمممم...چقدر گند میشه کارهاااام:(
فکر کنم بیشترین ایرادم برای این روانویسه باشه آخه همش پخش میشه.....
شیشه هارو با چه ماژیکی راندو کردی؟؟ رنگش فوق العادس!!!!!!!

arefeh

کاربر ممتاز
شیشه هارو با چه ماژیکی راندو کردی؟؟ رنگش فوق العادس!!!!!!!

عزییییزم...تف مالی بود...:redface:فکر کردم خیلی بچه گانه و بیخود شد....خخخ....یه ماژیک طوسیه رنگ و رو رفته داشتم - بزار رفتم خونه برات میزارم عزیزم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبونتو خر گاز بگیره پویان:biggrin:(عجب اصطلاحی...کاشکی اینقدر ایده و کانسپت ک تو کشف جملاته جدید داشتم توی اسکیس هم میداشتم:razz:
....همینجوریش کارنامه من 4 روز از بقیه بچه ها دیرتر به دستم رسید....خفت میکنم اگه اون چشمت شوره زار باشه....:D

ااااا....جدا؟؟؟بنده خدارو چیکار کردین ک مریض شده...دوره ما سرحال و شاد میومد ک فقط از دست ما بخنده....الان...وای وای وای:smile:

ببین کلاس نی...فکر میکنی سرجلسه کنکوری و میخوای توی تایم شیتهاتو ببندی....
عارفه خدا خفت کنه چه اصطلاحیه این آخهههههههههه.....
ایشالا که قبولی ....
منظورم این بود که با این سنجش کل نکن ....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
پس جمع کن بخاب تا روز اسکیس
مگه میشه کاغذو تکون ندی پرس بکشی ....به حق چیزای ندیده و نشنیده
من کاغذو میچسبونم و بدون تکون دادنش پرسپکتیو میکشم!! استادمون ترم پیش گفت نه کاغذو باید تکون بدی نه خودت تکون بخوری!باید یاد بگیری تو تموم جهات خط بکشی..!!!!!!! بماند ک چه رنجی کشیدم!!!:cry:

از مهندس نادری خبری نداری مهندس؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کاغذو میچسبونم و بدون تکون دادنش پرسپکتیو میکشم!! استادمون ترم پیش گفت نه کاغذو باید تکون بدی نه خودت تکون بخوری!باید یاد بگیری تو تموم جهات خط بکشی..!!!!!!! بماند ک چه رنجی کشیدم!!!:cry:

از مهندس نادری خبری نداری مهندس؟؟
کاغذو کی گفته بچسبونید آخه ...کاغذ باید زیر دستتون قر بده ....
در حال بررسیه

shima 70

عضو جدید
میگی پلان ضعیفی...پلان حتما کار کن...اگه کتابی ک داری ک نمونه پلان داشته باشه اونهارو ببین...روکشی کن...سالن آمفی تئاتر-نمازخونه-اقامتی و ...حتما ببین....سرچ کن ببین چیها توی پلان باید مشخص کنی....مثلا
علامت شمال الزامیس
خط مقطع
کدارتفاعی
نشون دادن راهها...یا با هاشور یا با رنگ
ترسیم فنیه پله و آسانسور...
اگه دستت قوی نی...با خط کش بکش...پلان مهمه ک مقیاس رو داشته باشه...پس از لحاظ هندسی هم بهتر تر و تمیز باشه...
از قلم خط برا ضخامتها حتما استفاده کن....ضخامت دیوارهای خارجی و داخلی حتما رعایت کن....
سعی کن تمرینت جوری باشه ک یبار با مداد نکشی یه بار دسن کنی....
اگه تایم اضافه میاری دور همون قلم خطهارو دورگیری کن...خیلی کارت قشنگ میشه
ستون گذاری و اکس حتما باشه فراموش نکنی
مهمترین فضا حتما مبله شه...
پلان معکوس کارتو خیلی خوب میکنه...
ازبین اینا مقیاس بندی پلانو افتضااح مشکل داارم...و اینکه پلانو اول مدادی میکشم بعد راپیدو اینا :redface: اکس و ستون گذاری هم کمی سحته نمیشه سقفش پیش تنیده باشه دهنه تا 27 هم پوشش میده ها :cool:

arefeh

کاربر ممتاز
دیگه اون عسگری پور از دست رفت...پیوست خورد ب تاریخ...کلهم ب فکر رفتن ب خارجه!!!!!!!:eek:حالا مارو شناختی؟؟

راستی برا ورکشاپ چیا ببریم؟؟؟میگم همون مثل آزمون پتو متو ببریم بدنمون هم آماده ش:Dبدونم نزدیک دیوار میافتم متکی هم میبرم

ای بابا...حییف...میموندن تا ساله 1400 ک من کنکور ارشد قبول شدم شیرینی قبولیمو ببرم خدمتشون:biggrin:
عزیزم میز پلاستیکه سلف هست از اونها با صندلی پلاستیکی بود پارسال...هر میز هم اگه شلوغ بود دو نفر روبه رو هم میشستن...و اینکه میزهاش در مقابل زلزله و مسائل آئرودینامیک به شدت ضعیف بود بغلی پاک میکرد تو خودتو و کار و میز و رو به روییت ک میلرزیدی هییییچ این بغلیتم دچار لرزش میکرد...ولی یه میز استاد بود بززززززززززززززززززرگ چوووووووبییییی...من از روز 3 صبحه زود میرفتم ک اونجا بشینم تا آخرین روزم اونجا بودم...با آرامش کارمو میکردم...
میخوای وسیله ببری با خودته ولی حمل و نقلش سخته....من این کارو نکردم فکر میکردم اشتباه کردم و ضررشو سر آزمون میبینم اما اینجور نبود...با اینکه عارضه کمر درد دارم اما سرجلسه آزمون اصلا 1 % هم متوجه درد کمر و گردن نبودم...چون اون موقع فکرت جای دیگه هست....
وسیله هم یاد بگیر با چی میخوای کار کنی همونها رو ببر...کاغذ آ3 ببرید...پارسال نمیدادن...اطرافشم لوازم تحریر نیست...نزدیکترین جا 10 مین فاصله بود...البته گاهی اون مسئول انتشاراتشون میداد ولی 3-4 برابر....
خط کش و مداد و پاک کن و ....و اینکه توی تایم کاری از اول تا آخر بشینید کار خودتونو انجام بدید برای مدیریت زمانی میگم....آخرش پاشید کار بچه ها رو ببینید...
نقد هر روز نیستا این اشتباه رو نکنید...هر 3 روز یه بار بود برای ما فکر کنم...اونم تایمش بعد از اسکیس بعدازظهر یعنی از 5 -6 شروع میشد تا 9 شب...یعنی به نعش کش باید ز میزدی ک تا خود پانسیون ببرنت...
یه نکته کسهایی ک میخوان پانسیون بگیرند اگه مرکز همون آدرسه قبلی باشه دوتا پانسیون نزدیکش هست...اون یکی ک من بودم فکر کنم اسمش آفتاب باشه اون صبحها با تاکسی میرفتی شب ک خسته میخواستی برگردی چون خیابون یه طرفه بود باید پیاده بر میگشتی چون اگه تاکسی میخواستی بگیری راهت خیلی خحیلی دور میشد...پس حواستون باشه اون یکی دیگه پانسیون رو بگیرید...چون بچه ها 10 دقیقه ای میرفتن نهار میخوردن میومدن....
دیگه اگه سئوالی هست در خدمتم:)

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه خدا خفت کنه چه اصطلاحیه این آخهههههههههه.....
ایشالا که قبولی ....
منظورم این بود که با این سنجش کل نکن ....
:D
ایشالله هممون قبول شیم...;)
کاغذو کی گفته بچسبونید آخه ...کاغذ باید زیر دستتون قر بده ....
در حال بررسیه
پویان ما دوست داریم خودمون قر بدیم....تو مردی بلد نیستی قر بدی همین میشه دیگه....یکم استعداد داشته باش...والااااااا

ازبین اینا مقیاس بندی پلانو افتضااح مشکل داارم...و اینکه پلانو اول مدادی میکشم بعد راپیدو اینا :redface: اکس و ستون گذاری هم کمی سحته نمیشه سقفش پیش تنیده باشه دهنه تا 27 هم پوشش میده ها :cool:

مقیاس بندی پارسال به ما یه سری اساتید گفتن زیر پلان شطرنجی کنید ولی استاد خودم گفت نکنید این کارو چون مصحح میگه خودشو ملزوم کرده به اون خطوط شطرنجیه 1در 1....
من چیکار کردم ...یه کاغذ آ3 رو کامل شطرنجی کردم توی طول کارگاه گذاشتم زیر کاغذ آ3 ...خوب دیده نمیشد...اما همون یه دلگرمی شد برام و هر از گاهی نیم سویی چشمم اون خطوط رو میدید از روش رد میشدم....ولی دیگه سر آزمون حفظ شده بودم تقریبا و دیگه از اونم استفاده نکردم...هر چند ک شیت دیگه کاغذ نبود اشتنباخ بود...از نوع بافت دار...کصااااافط....
اشتباه میکنی مداد در حد 50-60 تا خط اشکال نداره ک فقط محدوده فضاهات در بیاد...اونم یه خطه...به بعدش باید راپید باشه...باید کاری کنی ک 30 مین بیشتر براش کلا وقت نذاری...
حتما آکس رو تمرین کن...سقف پیش تنیده باشه ربطی نداره یه جاهایی نمیتونی ازش استفاده کنی...بالاخره به این موضوع مصحح خیلی توجه میکنه...شما حتی کارهای اجراییه معماران خارجی هم دیده باشی اونها توو کارشون ستون رو دارند....

arefeh

کاربر ممتاز
بله مهندس هست
مارک و شماره ماژیکی ک شیشه رو باهاش راندو کردیو بگوووووووووووووووووووووووو

عزیزم چشم برم خونه میبینم برات میزارمش...الان ناسلامتی شرکتم....خخخخخ...البته الکی شرکت از صبح پای نتم....خخخخ

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
عزیزم چشم برم خونه میبینم برات میزارمش...الان ناسلامتی شرکتم....خخخخخ...البته الکی شرکت از صبح پای نتم....خخخخ
حفظ نیستی؟؟؟؟ینی باور کنم حفظ نیستی شماره ماژیکاتو؟؟؟:surprised:
مرسیییییییی منتظرم
یکی دوتا رنگ نایس دیگه هم داشتی اونارو هم همون شب ک خونه ای میپرسم ازت:D

shima 70

عضو جدید
هدف تمرین این نوع سقف بود و از تنها چیزیم که راضیم همین سقفشه!:cool:!بقش خیلی بدو کجو کوله و بی حوصله شده:(...چیکار کنم این نشه!!!؟دستم ضعیفه یعنی!؟؟خب پس چرا وقتی تمرین خط میکنم خطم عااالیه!!!؟؟؟:razz:

پیوست ها

• IMG_5278.jpg
    IMG_5278.jpg
    58.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

aytakin69

عضو جدید
علیکی سلام
تبریز
32 ساعت
8 جلسه
البته کمی ما عقبیم
فردا ششمین جلسه هست ک میاد
2 جلسه هم اسیستشون اومد
ی هفته هم ک مریض شدن

الان این کارپاه مرکز که میخواین بریید تو تهران هستش فقط؟ تبریز نیست؟:cry:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry::wallbash::crying2:

یعنی من برم بمیرررمممم...چقدر گند میشه کارهاااام:(
فکر کنم بیشترین ایرادم برای این روانویسه باشه آخه همش پخش میشه.....
خانم عارفه، از خط کش زیاد استفاده می کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی!!!
استادمون گفته یکی دوتا یا شایدم 3 تا 4 خط عمودی رو فوقش با خط کش بکشین ، امتحانمون اسمش اسکیسه یعنی خط سریع صاف نه خط سریع خط کشی ، الان بهت گفتم ، نگو نگفتی.
فقط پلان و مقطع رو خط کشی می کشن که دقیق دیده بشه وگرنه خط کش استفاده نکن ، من خودم فوقش 3 تا خط عمودی رو آخر سر با خط کش و ماژیک پر رنگ تر می کنم .
در ضمن درختای منو کپی نکن و واسه خودت یه درخت دیگه پیدا کن!:mad:درختاتم یه ذره کج و کولن!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا