زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:یعنی اینقدر بد؟؟[/QUOTE]

نه نه گلم این قدر گریه نکن تو هم خوب میکشی به قول یک بنده خدایی میگهیک چیزی بکش شاد و سریع شکل درخت نیم خواد گیر بدی به درخت من که خودم یک نصف مدل بیشتر بلد نیستم تازه کامل هم نیم کشم در حدی که کار پرشه تو هم خودت ناراحت نکن ن مهم اصل کار پلان و پرس که فوق العاده میزنی

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف جان من دنبال اون رنگی هستم ک باهاش فیگور و درخت کشیده...میدونی شماره چنده؟؟تاچه یا کیوکالر؟؟؟
و اینم مشخصه ک من راندو و درخت و فیگور بلد نیستم و همینی هم ک گذاشتم از نظر خودم بد نی.... شروع خوبیه....
ابی 62 تاچ ...
مشکی 120 تاچ ...
معمولا استاد تاچ به کیوکالر ترجیح میدهد !!! .

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به شما انواع راندو درخت و فیگور گفت ؟!:surprised:
پس چرا به ما نگفت !!! .
برای ما فقط چند تا ساختمان راندو کرد !!! .
ببین همه کلاسا شبیه هم نیست که ، یه روز گفت راندو بکشم که ما گفتیم راندو و طراحی درخت و فیگور بکشین.

ghavami.f

عضو جدید
دوستان اطلاعیه جدید سازمان سنجش

پيرو انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره2) آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نموده‌اند، مي‌رساند كه اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كدرشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دوره‌هاي مجازي و بين‌الملل و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كدرشته‌هاي امتحاني ذيربط در روز سه‌شنبه مورخ 13/3/93 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org منتشر مي‌گردد. ضمناً لازم به ذكر است آزمون رشته‌هاي پروژه دار منحصراً در شهرتهران برگزار مي‌گردد كه جزئیات لازم در اطلاعیه مورخ 13/3/93 درج خواهد شد .

http://sanjesh.org/

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف نکاتی که واسه راندو کار گفته رو میگی؟؟؟
نکات که واسه هر کی متفاوته ، یعنی هر کسی هر سبکی داشته باشه اونطوری رفته جلو ، من سبکم رنگیه و استفاده از ماژیک خشک شده و استفاده از fو s وm و الخطاط 3 .
یکی فقط با روان نویس کار می کنه یکی فقط با الخطاط.رنگ های 62-54-64-71-96-97-98-100-14-17 تاچ خوبن.841-825-900 -340 کیور کالر هم سلیقه منه و ممکنه یکی خوشش نیاید.
من بعضی از رنگ ها رو فقط ساده استفاده می کنم و بعضی هاشونو چند لایه رنگ می کنم تا پخته تر بنظر بیان.رنگه های 1-3-5 تاچ و 822 کیور کالر واسه این کارا خوبن.
من می تونم راندو چوب رو خیلی خوب در بیارم و اگه تو کارم چوب باشه حتما بکار می برم.بعضی ها فضای سبز رو خوب راندو می کنن . پس یکیشونو حداقل بلد باش که به کارت جون بده.

karanka

عضو جدید
نکات که واسه هر کی متفاوته ، یعنی هر کسی هر سبکی داشته باشه اونطوری رفته جلو ، من سبکم رنگیه و استفاده از ماژیک خشک شده و استفاده از fو s وm و الخطاط 3 .
یکی فقط با روان نویس کار می کنه یکی فقط با الخطاط.رنگ های 62-54-64-71-96-97-98-100-14-17 تاچ خوبن.841-825-900 -340 کیور کالر هم سلیقه منه و ممکنه یکی خوشش نیاید.
من بعضی از رنگ ها رو فقط ساده استفاده می کنم و بعضی هاشونو چند لایه رنگ می کنم تا پخته تر بنظر بیان.رنگه های 1-3-5 تاچ و 822 کیور کالر واسه این کارا خوبن.
من می تونم راندو چوب رو خیلی خوب در بیارم و اگه تو کارم چوب باشه حتما بکار می برم.بعضی ها فضای سبز رو خوب راندو می کنن . پس یکیشونو حداقل بلد باش که به کارت جون بده.

من همیشه برام سوال بود نقشه های فنی و سایت پلان سپیده چیجوریه؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینایی که گفتی درسته اما منظورم این بود که مثلا سطوح خاصی رو راندو میکنی یا همه رو ؟؟؟ بعد اون سطح رو کامل راندو میکنی یا نصفه نیمنه؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
در ادامه سوالات مهندس پویان: واسه راندوی دیوار چیکار کنم؟؟؟
هرروشی میرم بد میشه:|
نمونه میشه بذارید؟؟؟؟؟؟ لطفن!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینایی که گفتی درسته اما منظورم این بود که مثلا سطوح خاصی رو راندو میکنی یا همه رو ؟؟؟ بعد اون سطح رو کامل راندو میکنی یا نصفه نیمنه؟
کنتراست مهمه و سطوح سفید هم مهمن.تو یک سوم سفید داشته باش و یک سوم رنگ میانه و یک سوم هم رنگ گرم یا سرد.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ادامه سوالات مهندس پویان: واسه راندوی دیوار چیکار کنم؟؟؟
هرروشی میرم بد میشه:|
نمونه میشه بذارید؟؟؟؟؟؟ لطفن!!
راندو دیوار خارجی که راحت تره و رنگ گرم یا سرد خوبه . WARM GREY 5-6-7-8-9.
راندو دیوار داخلی علاوه بر راندو ، دیتیل روانویسی و هاشور و ... می خواد.

shematik

عضو جدید

الخطاط 3 دیگه چیه؟:eek:
راندوی فیگور اگه کامل مشکی باشه تو پرسپکتیو...ایرادی نداره؟؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
راندو دیوار خارجی که راحت تره و رنگ گرم یا سرد خوبه . WARM GREY 5-6-7-8-9.
راندو دیوار داخلی علاوه بر راندو ، دیتیل روانویسی و هاشور و ... می خواد.

داخلی دیگههههههه
سحتههههههه:cry:
پارکت بذارید دوستان لطفن

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
داخلی دیگههههههه
سحتههههههه:cry:
پارکت بذارید دوستان لطفن

واسه داخلی باید خیلی بافت و هارمونی برقرار کنی گلک
DSC01291.jpg (این کار همدانشگاهیم بود که تهران داخلی خوند ایشالا شما بری به جاش)

اینجوری هم خوبه:
fireplace-rendered-detail.jpg

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز
به خدا اگه نظر ندین میرررررم دیگم بر نمیگرررردم :w00:والااااااا.........

عزیزم به نظرم این خیلی بهتر شده...فقط همه جداره هاشو رنگ نکن...اونم یه رنگ....اگه یه رنگ میخوای بکنی یه سمت یعنی دیوارهایی ک به یه نقطه گریز میرن رو یه رنگ کن...
نهایت اونهای دیگه رو یه رنگ دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا