به شما انواع راندو درخت و فیگور گفت ؟!
ابی 62 تاچ ...عارف جان من دنبال اون رنگی هستم ک باهاش فیگور و درخت کشیده...میدونی شماره چنده؟؟تاچه یا کیوکالر؟؟؟
و اینم مشخصه ک من راندو و درخت و فیگور بلد نیستم و همینی هم ک گذاشتم از نظر خودم بد نی.... شروع خوبیه....
چه دست خوشگلی این دست خودته عارف
استادمونه!چه دست خوشگلی این دست خودته عارف![]()
ببین همه کلاسا شبیه هم نیست که ، یه روز گفت راندو بکشم که ما گفتیم راندو و طراحی درخت و فیگور بکشین.به شما انواع راندو درخت و فیگور گفت ؟!
پس چرا به ما نگفت !!! .
برای ما فقط چند تا ساختمان راندو کرد !!! .
ببین همه کلاسا شبیه هم نیست که ، یه روز گفت راندو بکشم که ما گفتیم راندو و طراحی درخت و فیگور بکشین.
مهندس سپیده علی محمدزادهمیشه نام استاد بگی؟
عارف نکاتی که واسه راندو کار گفته رو میگی؟؟؟مهندس سپیده علی محمدزاده
نکات که واسه هر کی متفاوته ، یعنی هر کسی هر سبکی داشته باشه اونطوری رفته جلو ، من سبکم رنگیه و استفاده از ماژیک خشک شده و استفاده از fو s وm و الخطاط 3 .عارف نکاتی که واسه راندو کار گفته رو میگی؟؟؟
نکات که واسه هر کی متفاوته ، یعنی هر کسی هر سبکی داشته باشه اونطوری رفته جلو ، من سبکم رنگیه و استفاده از ماژیک خشک شده و استفاده از fو s وm و الخطاط 3 .
یکی فقط با روان نویس کار می کنه یکی فقط با الخطاط.رنگ های 62-54-64-71-96-97-98-100-14-17 تاچ خوبن.841-825-900 -340 کیور کالر هم سلیقه منه و ممکنه یکی خوشش نیاید.
من بعضی از رنگ ها رو فقط ساده استفاده می کنم و بعضی هاشونو چند لایه رنگ می کنم تا پخته تر بنظر بیان.رنگه های 1-3-5 تاچ و 822 کیور کالر واسه این کارا خوبن.
من می تونم راندو چوب رو خیلی خوب در بیارم و اگه تو کارم چوب باشه حتما بکار می برم.بعضی ها فضای سبز رو خوب راندو می کنن . پس یکیشونو حداقل بلد باش که به کارت جون بده.
می گه با خط کش بکشین ولی واسه ماها همیشه رو تخته سریع کشیده ولی توضیح زیاد داده.من همیشه برام سوال بود نقشه های فنی و سایت پلان سپیده چیجوریه؟؟؟
اینایی که گفتی درسته اما منظورم این بود که مثلا سطوح خاصی رو راندو میکنی یا همه رو ؟؟؟ بعد اون سطح رو کامل راندو میکنی یا نصفه نیمنه؟نکات که واسه هر کی متفاوته ، یعنی هر کسی هر سبکی داشته باشه اونطوری رفته جلو ، من سبکم رنگیه و استفاده از ماژیک خشک شده و استفاده از fو s وm و الخطاط 3 .
یکی فقط با روان نویس کار می کنه یکی فقط با الخطاط.رنگ های 62-54-64-71-96-97-98-100-14-17 تاچ خوبن.841-825-900 -340 کیور کالر هم سلیقه منه و ممکنه یکی خوشش نیاید.
من بعضی از رنگ ها رو فقط ساده استفاده می کنم و بعضی هاشونو چند لایه رنگ می کنم تا پخته تر بنظر بیان.رنگه های 1-3-5 تاچ و 822 کیور کالر واسه این کارا خوبن.
من می تونم راندو چوب رو خیلی خوب در بیارم و اگه تو کارم چوب باشه حتما بکار می برم.بعضی ها فضای سبز رو خوب راندو می کنن . پس یکیشونو حداقل بلد باش که به کارت جون بده.
کنتراست مهمه و سطوح سفید هم مهمن.تو یک سوم سفید داشته باش و یک سوم رنگ میانه و یک سوم هم رنگ گرم یا سرد.اینایی که گفتی درسته اما منظورم این بود که مثلا سطوح خاصی رو راندو میکنی یا همه رو ؟؟؟ بعد اون سطح رو کامل راندو میکنی یا نصفه نیمنه؟
راندو دیوار خارجی که راحت تره و رنگ گرم یا سرد خوبه . WARM GREY 5-6-7-8-9.در ادامه سوالات مهندس پویان: واسه راندوی دیوار چیکار کنم؟؟؟
هرروشی میرم بد میشه:|
نمونه میشه بذارید؟؟؟؟؟؟ لطفن!!
نکات که واسه هر کی متفاوته ، یعنی هر کسی هر سبکی داشته باشه اونطوری رفته جلو ، من سبکم رنگیه و استفاده از ماژیک خشک شده و استفاده از fو s وm و الخطاط 3 .
الخطاط 3 یعنی الخطاط 3 دیگه!الخطاط 3 دیگه چیه؟
راندوی فیگور اگه کامل مشکی باشه تو پرسپکتیو...ایرادی نداره؟؟
راندو دیوار خارجی که راحت تره و رنگ گرم یا سرد خوبه . WARM GREY 5-6-7-8-9.
راندو دیوار داخلی علاوه بر راندو ، دیتیل روانویسی و هاشور و ... می خواد.
تصمیم گرفتم این رنگی و این مدلی راندو کنم برا اسکیس...چطوره؟؟؟
واسه داخلی باید خیلی بافت و هارمونی برقرار کنی گلک
مشاهده پیوست 210083 (این کار همدانشگاهیم بود که تهران داخلی خوند ایشالا شما بری به جاش)
اینجوری هم خوبه:
مشاهده پیوست 210084
به خدا اگه نظر ندین میرررررم دیگم بر نمیگرررردموالااااااا.........