نه فقط تهرانه...
سلام بچه ها من تازه می خوام برا کنکور ارشد 94 شروع کنم یکی از دوستان گفت از شما کمک بگیرم . نمی دونم از چی شروع کنم ؟
حفظ نیستی؟؟؟؟ینی باور کنم حفظ نیستی شماره ماژیکاتو؟؟؟
مرسیییییییی منتظرم
یکی دوتا رنگ نایس دیگه هم داشتی اونارو هم همون شب ک خونه ای میپرسم ازت![]()
درسته عارف واسه اینکه ما با خط کش یادگرفتیم...الانم وقته اینکه شیوه امو عوض کنم ندارم متاسفانه...و بخوام با دست خط بکشم افتضاح میشه...هر چند جاهای ریزشو دستی میزنم....خانم عارفه، از خط کش زیاد استفاده می کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی!!!
استادمون گفته یکی دوتا یا شایدم 3 تا 4 خط عمودی رو فوقش با خط کش بکشین ، امتحانمون اسمش اسکیسه یعنی خط سریع صاف نه خط سریع خط کشی ، الان بهت گفتم ، نگو نگفتی.
فقط پلان و مقطع رو خط کشی می کشن که دقیق دیده بشه وگرنه خط کش استفاده نکن ، من خودم فوقش 3 تا خط عمودی رو آخر سر با خط کش و ماژیک پر رنگ تر می کنم .
در ضمن درختای منو کپی نکن و واسه خودت یه درخت دیگه پیدا کن!درختاتم یه ذره کج و کولن!
سلامتی حودم که دست یه اسکیس نزدم برای کسایی که رتبشون از من بالاترهعارفه برو حالشو ببر
سلام
خب میدونید که من امسال اسکیس ندارم اما اسکیسیون رو دوست دارم
آقا یکی که اسمشون نمیبرمدی) گفته احتمالا موضوع امسال یه موضوع ملیه
یه چیز مثل المان و مقبره و یادمان واینا برای اون 5 تا سرباز و شاید همون موضوع شهدای هسته ای و اینا
از ما گفتن
(اگه موضوع این بود و تمرین کردید کچل شید اگه دعا نکنین من سال بعد قبول شم)
mh.memar زحمت این خبرو کشیده گفتم شاید ندونین!
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/581339-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-93?p=7620534&viewfull=1#post7620534
بچه ها سنجش تیو جواب اعتراض من به زمان اسکیس نوشته :
با سلام طبق برنامه اعلام شده برگزار می شود با تشکر
به خدا همون عارفه خوبشون میکنه که اونجور مینویسه من هم حرص در اومد الان یکی یدگه به سبک عارفه می نویسمممممممممممم
عنوان درخواست | جواب نامه درخواست شماره 2122078 | شما لطف ميکنيد و جواب درخواست مارو ميگيد متعاقبا اعلام... |
تاريخ ارسال جواب | 1393/03/03-9:40 |
پاسخ | با سلام چشم با تشکر |
بعد از اینکه اون همه نامه زدم به سنجش و در آخرین نامه ک ازشون خواستم حداقل 1 ماه جلوتر به ما اطلاع بدهند و تا 23 خرداد تنها 20 روز بیشتر نمونده چجوری ما برنامه ریزی کنیم...
عنوان درخواست
جواب نامه درخواست شماره 2122078 | شما لطف ميکنيد و جواب درخواست مارو ميگيد متعاقبا اعلام... تاريخ ارسال جواب 1393/03/03-9:40 پاسخ با سلام چشم با تشکر
و خواهشا جلوتر مارو در جریان بزارید....همچین جوابی دادند...
این مشکلی نیست دستشون درد نکنه و لی پویااااان خدا خفت نکنه....میگم چشمت شوره زاره...رفتم کارناممو ببینم زده کارنامه شما تحت رسیدگی می باشد...
یعنی به این زودی منو پیدا کردند؟؟؟واقعا منو میخوان بندازن بیرون؟؟؟!!
در جواب این نامه کلی ازشون عذرخواهی کردم به خاطر تندی...ولی خدایی به اونها حرفی نزدم..هر چی بود به خودمو شماها و عمه هامونو بردم زیر سئوال...ک چرا باید اینقدر بدشانس باشیم...
فکر کنم بدبخت شدم....
بابا غلط کردم...من حاضرم همین جمعه اسکیس بدم![]()
حجمت خوب شده ولی پله اینطوری که رو زمین نشسته تو ذوق میزنه و اینکه میشد از یه زاویه دیگه پله رو بکشی وبه یه تراس ختم شه...قسمت چپ رو لند اسکیپ خوب کار کردی ولی باقیشو رها کردی اگه سمت راست هم یه خورده کارمیکردی بهتر میشد...کلا حجمت خوبه احساس میکنم رنگ نارنجی و زرد تو این شیت بیشتر خودنمایی میکنن تا اینکه حجم خودشو نشون بده...بچه ها نظر میدید؟؟![]()
نه عزیزم...مسئله این نی باباااا....بهت تسلیت می گم
اعتراض داده بودی برا نتیجت؟
نکنه شک کردن ازونایی بودی ک سوالا رو خریدی
نکنه تقلب کردی
نکنه ....
نه عزیزم...مسئله این نی باباااا....
کارنامه گرفتم انتخاب رشته ام کردم...این پیامهایی ک امروزها دادم...و یکم تند برخورد کردم فکر کنم واسه اونه که پرونده منو بستن....
البته از اولم همچین مشکلی بود ک یکی از آشناهامون با سنجش تهران تماس گرفت و مشکل حل شد سری اول...من ترسم از اینه که این حرفهایی ک زدم باعث دردسرم شده باشه![]()
حجمت خوب شده ولی پله اینطوری که رو زمین نشسته تو ذوق میزنه و اینکه میشد از یه زاویه دیگه پله رو بکشی وبه یه تراس ختم شه...قسمت چپ رو لند اسکیپ خوب کار کردی ولی باقیشو رها کردی اگه سمت راست هم یه خورده کارمیکردی بهتر میشد...کلا حجمت خوبه احساس میکنم رنگ نارنجی و زرد تو این شیت بیشتر خودنمایی میکنن تا اینکه حجم خودشو نشون بده...
نه بابا به دلت بد راه نده بچه که نیستن بخان سر این چیزا اذیتت کنن
کلا سیستمای سنجشه هر روز یه ادایی در میاره
مرسی عزیزم آره یعنی به نظرت اون دو تا رنگ رو باید از کارم حذف کنم؟؟؟میدونی چیه میخوام تووو این زمان باقی مونده یه تکنیک رو شروع کنم تا آخر رو همون کار کنم و تغییرش ندم...تا حرفه ای بشم...
تعداد رنگهام زیاد نی؟؟؟یا جا داره یه دو رنگ دیگه هم توی کارم استفاده کنم؟؟؟
تصمیمش با خودته...ولی اگه نظر منو بخوای نارنجی وسه پس زمینه پرسپکتیو مناسب نیست خطوط پلان یا مقطع رو باهاش نشون بدی فکر کنم بهتر باشه...وسه تکنیکم اگه شاگرد عسگری پور بودید کلی عکس داده که میتونی تکنیکتو با توجه به اونا تعیین کنی...استفاده ی زیاد از رنگ هم میتونه خوب باشه و هم بد اگه خوب از پسش بر میای میتونی به تعداد رنگات اضافه کنی...
خوب شده فقط اینکه کف رو بیشتر کار کن..زمانی چقد زدی این کارو؟بچه ها نظر میدید؟؟![]()
سلام عارفه جان چند تا نکته من بگم با اجازه 1- هر دو طرف حجمتو رنگ نزن یه طرف هاشور یه طرف رنگ 2- اون خط نارنجی که از طایفه به ارث رسیده یا درختای عارف و آسمون همه با هم قاطی شده لازم نیس دخترم انقد کارتو شلوغ کنی d: 3- توی کارت کنتراست ایجاد کن وضوح کار مهمتر ( مثلا سفقد سیاه باشه کار)4- کار بهتر میشه اگر تک رنگ باشهبچه ها نظر میدید؟؟![]()
این درختاش کجا شبیه درختای منه!سلام عارفه جان چند تا نکته من بگم با اجازه 1- هر دو طرف حجمتو رنگ نزن یه طرف هاشور یه طرف رنگ 2- اون خط نارنجی که از طایفه به ارث رسیده یا درختای عارف و آسمون همه با هم قاطی شده لازم نیس دخترم انقد کارتو شلوغ کنی d: 3- توی کارت کنتراست ایجاد کن وضوح کار مهمتر ( مثلا سفقد سیاه باشه کار)4- کار بهتر میشه اگر تک رنگ باشه
این درختاش کجا شبیه درختای منه!![]()
زیاد خیلی زیاد 1 ساعتخوب شده فقط اینکه کف رو بیشتر کار کن..زمانی چقد زدی این کارو؟
این درختاش کجا شبیه درختای منه!![]()
عارف داداش خودت ناراحت نکن ،بابا این درختهای عارفه را داورا ببینن از ترس زهر ترک میشن پس میفتننیم دونم درخت کشیده یا هیولا
![]()