زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار لینک بده ...

خواستم الان دان کنم پیداش نکردم!!!:(
آخه مشکل اینجاس تو اینترنت که زیاد مدارک کامل ی کار نیس!کتابام اینقد عکساشون کوچیکه که هیچی ازش معلوم نی!مخصوصا کتابای بانی مسعود!!!!
من که ترجیح می دم تو بی خبری بمونم تا بخوام دپسرده شم:razz:کاش جوابا دیرتر بیاد!!!!!خخخخخخخخخ:D
http://mp3.li/index.php?q=The Corrs#.U20SW_mSwYM
آهنگ breathless

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)

پاسخ : زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)

مشاهده پیوست 207869
بچه ها این هم درباره پرسپکتیو و دعاش هم به جون معمار باشی عزیز کنید ببخشید من با چند روز تاخیر گذاشتم چون حالم خوب نبود که بشینم بکشم براتون

مرسی عذرا جان ... فقط شرمنده من یه اصلاحیه بزنم ... ببینید فاصله یه دو نقطه ی گریز در شکل های بالا باید یک اندازه باشه و این هاله ی دور پرسپکتیو ماست که بزرگتر میشه تا خورشو بین دو نقطه گریز جا کنه ... هر چی بزرگتر میشه انگار حجم به ما نزدیکتر شده و لنداسکیپ اطراف کمتر و جزییات خود ساختمان بهتر دیده میشن

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام سلام:smile:
چقدر دلم براتون تنگ شده بود....:cry:
تا نتایج چند روز دیگه بیشتر نمونده...ایشالله همتون با رتبه های خوب در صحنه حاضر بشید....
برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم....;)

سلام عارفه خودتی!! ماشالله تو این چند ماه چقدر بزرگ شدی!

mahmoudz

کاربر فعال
به نظرم بهترین کار اینه...
با فتوشاپ فونت رو براتون پاک کاردم... و بعد این عکس رو خدمات رایانه ای ببرید که براتون روی مقوا پیرینت بگیره و بعدش که پیرنت شد باز خودتون تو کار دست ببرید که معلوم نشه که کار پیرینتیه.... مثلا فونت های قرمز و رنگ های این چنینی استفاده کنید که حواس انسان به سمته فومت بره....
همین:)
مشاهده پیوست 090520141428.jpg

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
به نظرم بهترین کار اینه...
با فتوشاپ فونت رو براتون پاک کاردم... و بعد این عکس رو خدمات رایانه ای ببرید که براتون روی مقوا پیرینت بگیره و بعدش که پیرنت شد باز خودتون تو کار دست ببرید که معلوم نشه که کار پیرینتیه.... مثلا فونت های قرمز و رنگ های این چنینی استفاده کنید که حواس انسان به سمته فومت بره....
همین:)
مشاهده پیوست 207893
مرسی!!! چه کار قشنگی!! ممنونم مهندس:gol:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام سلام:smile:
چقدر دلم براتون تنگ شده بود....:cry:
تا نتایج چند روز دیگه بیشتر نمونده...ایشالله همتون با رتبه های خوب در صحنه حاضر بشید....
برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم....;)

سلام عارفه جون ،وای که چقدر دلم برات تنگ شده بود ،راه گم کردی ،نکنه شوهر کردی دیگه نمیای اینجا ،اخه رسم متاهلی اینه که به مجردا توجه نمی کنن:biggrin: یادش بخیر شب هایی که جک میزاشتید و من هم به جک هاتون می خندیدم مامانم فک می کرد نصف شبی جن زده شدم ،یکی اش یادمه که نوشته بودی یکی میره خواستگاری یک دختر دختر میگه قصد ادامه تحصیل داره داره درس می خونه ،طرف پا میشه بره ،هر چی دختره میگه بابا دو خطش بیشتر نمونده الان تموم میشه ،پسره میره ،این اون شب برا مامانم خوندم گفت بارکلا این درس خوندن گروهیتونه

احساستو میستایم مهندس...
دوستان امروز رفته بودم پیش استادم ک 2تا از دانشجوهای قبلیش اومدن،اسکیس ارشد داشتن بعد ب استادم گفتن موضوع اسکیس امسال مذهبیه:surprised: کتابی درباره بناها و فرمهای مذهبی دارید/استادمم کتاب ایده طایفه رو معرفی کرد
نمیدونم این حرفشون با مدرک بود یا نه
اما گفتم بگم بهتون بهتره.. دیگه قضاوتش با شما

مرسی مهندس همه چیز احتمالش هست ولی من شنیدم هفته های اخر موضوع را میشه گفت چیه

نه موضوع سال پیش مذهبی بود ...

پویان همه چیز ممکنه ،احتمالش هست ترکیب مذهب وفرهنگ بدن

خواستم الان دان کنم پیداش نکردم!!!:(
آخه مشکل اینجاس تو اینترنت که زیاد مدارک کامل ی کار نیس!کتابام اینقد عکساشون کوچیکه که هیچی ازش معلوم نی!مخصوصا کتابای بانی مسعود!!!!
من که ترجیح می دم تو بی خبری بمونم تا بخوام دپسرده شم:razz:کاش جوابا دیرتر بیاد!!!!!خخخخخخخخخ:D

کاشکی هم اصلا نیاد
مرسی عذرا جان ... فقط شرمنده من یه اصلاحیه بزنم ... ببینید فاصله یه دو نقطه ی گریز در شکل های بالا باید یک اندازه باشه و این هاله ی دور پرسپکتیو ماست که بزرگتر میشه تا خورشو بین دو نقطه گریز جا کنه ... هر چی بزرگتر میشه انگار حجم به ما نزدیکتر شده و لنداسکیپ اطراف کمتر و جزییات خود ساختمان بهتر دیده میشن

مرسی مهندس حق با شماست ،تشکر ویژه

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

دیدی چ جیگرن؟؟؟ من دوستشون دارم زیاد...

برا من که دانلود نشد که ببینم جیگرن یا نه :(

s.sahba

عضو جدید
عاغا اینطور که معلومه امسال زودتر اومدن نتایج در کار نیست اگه فردا یه اطلاعیه ای زدن تو سایت که احتمالا تا 22ام میاد اگرنه همونم در هاله ای از ابهامه، هیچی رسما مردم و گذاشتن سرکار!!!! اخبار بیناش خبری ندارن؟؟ ما از شانس بد اخبار بینم نیستیم!!

ترنج

عضو جدید
عاغا اینطور که معلومه امسال زودتر اومدن نتایج در کار نیست اگه فردا یه اطلاعیه ای زدن تو سایت که احتمالا تا 22ام میاد اگرنه همونم در هاله ای از ابهامه، هیچی رسما مردم و گذاشتن سرکار!!!! اخبار بیناش خبری ندارن؟؟ ما از شانس بد اخبار بینم نیستیم!!

فک کنم فهمیدن ی چن هزار نفری سوالارو داشتن رتبه ها این جوری خیییلی داغون میشه!دارن دنبال راهکار می گردن!!!!

arefeh

کاربر ممتاز
سلام عارفه خودتی!! ماشالله تو این چند ماه چقدر بزرگ شدی!
بله بچه داری و شوهر داری مارو پیر کرد....:cool:

سلام عارفه جون ،وای که چقدر دلم برات تنگ شده بود ،راه گم کردی ،نکنه شوهر کردی دیگه نمیای اینجا ،اخه رسم متاهلی اینه که به مجردا توجه نمی کنن:biggrin: یادش بخیر شب هایی که جک میزاشتید و من هم به جک هاتون می خندیدم مامانم فک می کرد نصف شبی جن زده شدم ،یکی اش یادمه که نوشته بودی یکی میره خواستگاری یک دختر دختر میگه قصد ادامه تحصیل داره داره درس می خونه ،طرف پا میشه بره ،هر چی دختره میگه بابا دو خطش بیشتر نمونده الان تموم میشه ،پسره میره ،این اون شب برا مامانم خوندم گفت بارکلا این درس خوندن گروهیتونه

:(
عزیز دلم منم دلم خدایی براتون تنگ شده بود...خوشحالم ک همچنان با انرژی کار میکنید...ما ک به عنوان رقیب دوستی رفتیم کنار و گفتیم شما ها ک لیاقتشو دارید برید به مدارج عالیه برسید....:biggrin:
آره خدایی چ روزهایی داشتیمااااا....یادش بخیر...ایشالله مجدد من یکی برای سال بعد میرم برا 94 ها جک میزارم شاد شن....:D

فک کنم فهمیدن ی چن هزار نفری سوالارو داشتن رتبه ها این جوری خیییلی داغون میشه!دارن دنبال راهکار می گردن!!!!
ترنج جان چطوری عزیزم؟؟؟همچنان سئوالها مشخص نشد ک لو رفته نرفته؟؟؟پیگیری نکردم چی شد این داستان....مطبوعات چیزی نگفتن؟؟؟؟

ترنج

عضو جدید
ترنج جان چطوری عزیزم؟؟؟همچنان سئوالها مشخص نشد ک لو رفته نرفته؟؟؟پیگیری نکردم چی شد این داستان....مطبوعات چیزی نگفتن؟؟؟؟

مررررسی عارفه جون.تو خوبی؟پس کجایی دختر؟دلمون واست تنگ شده!
اتفاقا صبی یادت کردم اینجا.به بچه های جدید می گفتم موقع خوندن تئوری 3 صبح میومدی حاضری می زدی!:D
نه عارفه جان.مشخص نشد.امیدوارم که دروغی بیش نبوده باشه وگرنه ...:(

arefeh

کاربر ممتاز
اتفاقا صبی یادت کردم اینجا.به بچه های جدید می گفتم موقع خوندن تئوری 3 صبح میومدی حاضری می زدی!:D

:biggrin:واقعا....بیکار بودیم و سرمون درد میکرد ک کل مینداختیم ک کی از همه زودتر بیدار میشه....خخخخ
تووو این مملکت و ایران عزیز بعد از کوروش و داریوش مدیونی چیزی شنیدی فکر کنی شایعه نبوده .....;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اه مهندس بزنم به تخته ماشاله روز به روز جونترمیشی
عزیز دلم منم دلم خدایی براتون تنگ شده بود...خوشحالم ک همچنان با انرژی کار میکنید...ما ک به عنوان رقیب دوستی رفتیم کنار و گفتیم شما ها ک لیاقتشو دارید برید به مدارج عالیه برسید....:biggrin:
آره خدایی چ روزهایی داشتیمااااا....یادش بخیر...ایشالله مجدد من یکی برای سال بعد میرم برا 94 ها جک میزارم شاد شن....:D

ای جونی چه زود میگذری ،میگم عارفه چه میکنی اسکیس تمرین کردی یا می خوای بری ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مهندس خودت بیش از همه لیاقتش داری ،ما همچنان امید داریم که شیرینی قبولیت بخوریم

arefeh

کاربر ممتاز

:biggrin:واقعا....بیکار بودیم و سرمون درد میکرد ک کل مینداختیم ک کی از همه زودتر بیدار میشه....خخخخ
تووو این مملکت و ایران عزیز بعد از کوروش و داریوش مدیونی چیزی شنیدی فکر کنی شایعه نبوده .....;)

arefeh

کاربر ممتاز

اه مهندس بزنم به تخته ماشاله روز به روز جونترمیشی

ای جونی چه زود میگذری ،میگم عارفه چه میکنی اسکیس تمرین کردی یا می خوای بری ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مهندس خودت بیش از همه لیاقتش داری ،ما همچنان امید داریم که شیرینی قبولیت بخوریم
فداییییییی دارییییی خواهههههر....
نه والا یه مدت گفتیم بریم سر مباحث مقررات برای طراحی نظام....شاید از فردا یکم برای آزاد شروع کنم بخونم تا نتایج بیاد....بعید میدونم قبول بشم...
حالا ببینیم چی میشه دیگه....
به جاش شما معلومه بیکار نبودید و یه دستی تووو اسکیس بردیناااا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
فداییییییی دارییییی خواهههههر....
نه والا یه مدت گفتیم بریم سر مباحث مقررات برای طراحی نظام....شاید از فردا یکم برای آزاد شروع کنم بخونم تا نتایج بیاد....بعید میدونم قبول بشم...
حالا ببینیم چی میشه دیگه....
به جاش شما معلومه بیکار نبودید و یه دستی تووو اسکیس بردیناااا

چاکریم مهندس ، من که خط راست به زور میکشم پرس پکتیو دارم تازه به زود یکم یاد می گیرم ،ترکیب حجم و پلان و نما و مقطع هم جات خالی بدل نیستم ،رتبه هم که قربونش برم داغون گفتم لااقل کار سال اینده را یکم راحتتر کنم ،انشاله که هر چی خیر برات پیش بیاد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفقا این کار هم ما امشب کشیدیم
Photo-0486.jpg
میگم مگه شما تمرین نمی کنید کار بزارید ،یا باز کارا رفتن روی دور سیکرت بودن

neda...

عضو جدید
دوستان منم هستم... همیشه دورادور پیگیر کاراتون بودم...یه پیشنهاد داشتم البته در راستای صحبت های kimia 572 به نظرم از پلان شروع کنیم به موضوعی کار کردن خیلی بهتره ..تایم بزاریم سر موعد مقرر کارارو بزاریم بعد بریم رو مقطع و نما و پرسپکتیو..که هر کدوم از اپشنا برا خودش محدودیت زمانی داشته باشه این جوری قدم قدم جلو رفتن خیلی بهتره ..استاد حسینی هم این روش رو پیشنهاد کرده بودن (اگه یاددتون باشه!!!) اینجوری هم کرکسیونش بهتره هم وقت داریم که بیشتر رو جزئیاتش بحث کنیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا