گیدورا!!!پرسوناژ چیه ؟
گیدورا!!!پرسوناژ چیه ؟
گیدورا!!!
منظورم اینه که بزرگه!!! (گودزیلا و گیدورا رو ندیدی؟؟؟)این که میگی را نمی دونم چیه ،خوبه بد ،اشتباه است ،بابا یک جور بگو که به سواد کم من هم بخوره ؟؟؟؟؟
افرین مهندس برا شروع خوبه مهم استارته میدونم بعدش دیگه قلم از دستت نمی افته ،من چون تشویق شید به تمرینات اولیه امشب یک صفحه آ3اگه بتونم میزارم براتون ،برای روحیه دادن به شما ها که بدونید من هم کارم هم چی خوب نی
این هم تازه کشیدم بچه ها اگه یکم گریز ها بد شد چون برگه را جابهجا ککردم نمی دونستم کدوم گریز این برگه است
مشاهده پیوست 207871
پرسوناژ جناب رستم رو کشیدی
ایزو متریک نکش
منظورم اینه که بزرگه!!! (گودزیلا و گیدورا رو ندیدی؟؟؟)
باید ی کاریش بکنی!!! یا رمپ یا آسانسور!!!بچه ها یک سوال که ذهنم مشغول کرده این که ما باید تیو کارمون معلولین را در نظر بگیریم ،و اگه برای طبقاتمون اسانسور نزاریم مثلا یک دو طبقه و یک زیر زمین ،رمپ هم نزاریم چه کنیم ،اجازه نداریم که معلولین از یک قسمت هایی محروم کنیم به نظرتون چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها ی سوال!شما روز خود را چگونه می گذرانید؟؟!!!!
آخه من امروز مثلا می خواستم کلللی تمرین کنم!ولی از صب چن دقیقه پرس کشیدم حوصلم سر رفت اومدم پلان روکشی کردم دوباره حوصلم نگرفت اومدم کتاب بخونم بعد خط خطیو .....
آخرشم هیچی به هیچی!اگه بگن چی کردی باید بگم هییییییچ!!!!
شما روزتونو چه طور تقسیم می کنین؟اصن چیا تمرین می کنین؟با جوابتون جوونی رو از گمراهی به راه راست منحرف می کنین!
سلام دوستان
منم میخوام با شماها پیش برم
امیدوارم منا یادتون باشه
فقط این که چه جوری کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پارسال کلاس اسکیس رفتم
ورکشاپ هم رفتم
میتونم بهتون کمک کنم
سلام سلام سلام
چقدر دلم براتون تنگ شده بود....
تا نتایج چند روز دیگه بیشتر نمونده...ایشالله همتون با رتبه های خوب در صحنه حاضر بشید....
برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم....![]()
من که هنوز این کار سپیده رو جم نکردم!!! استرس نتایح بازدمو کم کرده!!! ب نظرم ی کار معروف چن بار بکشی خیلی برات مفیده!!! من خودم تجربشو داشتم!!! در ضمن موزیک خوب و مثبت هم خیلی موثره!!! من بی موزیک یارای زندگی نخواهم داشت!!!بچه ها ی سوال!شما روز خود را چگونه می گذرانید؟؟!!!!
آخه من امروز مثلا می خواستم کلللی تمرین کنم!ولی از صب چن دقیقه پرس کشیدم حوصلم سر رفت اومدم پلان روکشی کردم دوباره حوصلم نگرفت اومدم کتاب بخونم بعد خط خطیو .....
آخرشم هیچی به هیچی!اگه بگن چی کردی باید بگم هییییییچ!!!!
شما روزتونو چه طور تقسیم می کنین؟اصن چیا تمرین می کنین؟با جوابتون جوونی رو از گمراهی به راه راست منحرف می کنین!
آره موافقم با بخش موزیک البته .....اونم با ریتم تند ...اصلا آدم جو میگیره اساسی ....از اونایی که شیشه ها رو بلرزونه ...من که هنوز این کار سپیده رو جم نکردم!!! استرس نتایح بازدمو کم کرده!!! ب نظرم ی کار معروف چن بار بکشی خیلی برات مفیده!!! من خودم تجربشو داشتم!!! در ضمن موزیک خوب و مثبت هم خیلی موثره!!! من بی موزیک یارای زندگی نخواهم داشت!!!
من که هنوز این کار سپیده رو جم نکردم!!! استرس نتایح بازدمو کم کرده!!! ب نظرم ی کار معروف چن بار بکشی خیلی برات مفیده!!! من خودم تجربشو داشتم!!! در ضمن موزیک خوب و مثبت هم خیلی موثره!!! من بی موزیک یارای زندگی نخواهم داشت!!!
آفرین عذرا جون.از همین الان بچه خوب تری شو!!!من که به زور پایمشم 4تا خط میکشم می خوام کار کنم داداشم یا مامان صدا م میکنن ،نهایش یک یا دوتا پرسپکتیو بکشم ،یک سری هم عکس نگاه کنم البته از فردا قراره بچه خوبی شم و بشینم کار کنم فردا میرم باشگاه بعدش صب میام میشینم کار میکنم تا شب انشاله البته اگه حالم خوب باشه ،البته الان هم تا قبل خواب میخوام کار کنم
اون آهنگی ک بالاتر گفتمو دوس داشتی دی اب کن!!! کلا عاشق گروه the corrs ام!!! موزیکای خوبی می سازن!!! 3 تا خواهرن با ی مرده!!! پلان 1 بار نما و حجم هر چی بیشتر بهتر!!! استرسمم ناخودآگاس!!! بازدمو کم کرده!!! وگرنه احساس آرامش دارم!!!مررررسی که جواب دادیببخشید باز تشکرام تموم شده!!!
وای اصن با اون نظریه موزیکت کلا از سردرگمی رهام کردی!!!یادم افتاد چن ساعته آهنگ گوش نکردم!مررررررسی.
ینی بیام پلان و نما و حجمشو چن بار رو کشی کنم؟
استرسم بی خیال شو بابا!دیگه باید به این سیستم آموزشی عادت کرده باشی![]()
خوب یکم راهنمایی کن دیگه ...الان خودت استادیسلام دوستان
منم میخوام با شماها پیش برم
امیدوارم منا یادتون باشه
فقط این که چه جوری کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پارسال کلاس اسکیس رفتم
ورکشاپ هم رفتم
میتونم بهتون کمک کنم
خوب یکم راهنمایی کن دیگه ...الان خودت استادی
پویان خان راهنمایی که میکنم ولی میخواستم ببینم شماها چه جوری پیش میرید
من خودم پارسال کلاس شقاقی رفتم از کلاسش راضی نبودم فقط خوبیش این بود که مجبور بودم کار کنم همین
البته به شخصه نظرم این که موضوعی کامل هنوز زوده بعد از یه مدت خسته کننده میشه
به نظر من بهتر هست که مثلا موضوع بدیم پلان بکشیم بعد از چند روز دوباره موضوع بدیم مقطع بکشیم
این جوری سرعتا را ببریم بالا تا یک ماه مونده به اسکیس بریم سراغ موضوعی کامل
کارتو بزار ببینیم دستت قویه یا...؟؟من الان یه تلنگر میخوام که شروع کنم به صورت جدی
تو این مدت یه چند تا پرس فقط کشیدم و رو روند راندو کار کردم تا راندوم بیاد دستم
من هر روز 2 ساعت تا 3 ساعت کار میکنمپویان خان راهنمایی که میکنم ولی میخواستم ببینم شماها چه جوری پیش میرید
من خودم پارسال کلاس شقاقی رفتم از کلاسش راضی نبودم فقط خوبیش این بود که مجبور بودم کار کنم همین
البته به شخصه نظرم این که موضوعی کامل هنوز زوده بعد از یه مدت خسته کننده میشه
به نظر من بهتر هست که مثلا موضوع بدیم پلان بکشیم بعد از چند روز دوباره موضوع بدیم مقطع بکشیم
این جوری سرعتا را ببریم بالا تا یک ماه مونده به اسکیس بریم سراغ موضوعی کامل
احساستو میستایم مهندس...بیکرانه .... در انتهای هر سفر دار و ندار خویش را مرور میکنم ...
شعری از حسین پناهی
تمرین دایره با موضوع بیکرانه (بیشتر شبیه یه نفر با موهای فرفری شد)مشاهده پیوست 207837
نه موضوع سال پیش مذهبی بود ...احساستو میستایم مهندس...
دوستان امروز رفته بودم پیش استادم ک 2تا از دانشجوهای قبلیش اومدن،اسکیس ارشد داشتن بعد ب استادم گفتن موضوع اسکیس امسال مذهبیهکتابی درباره بناها و فرمهای مذهبی دارید/استادمم کتاب ایده طایفه رو معرفی کرد
نمیدونم این حرفشون با مدرک بود یا نه
اما گفتم بگم بهتون بهتره.. دیگه قضاوتش با شما
مازیار لینک بده ...بچه ها یه آهنگ دارم گوش میدم!!! خیلی شاد و cool هستش!!! اگه استرس دارین شاید خوب باشه!!! Breathless از گروه The corrs!!! باحاله!!! کلیپشم باحال و گوگلیه!!! دی ال کنین!!!
اون آهنگی ک بالاتر گفتمو دوس داشتی دی اب کن!!! کلا عاشق گروه the corrs ام!!! موزیکای خوبی می سازن!!! 3 تا خواهرن با ی مرده!!! پلان 1 بار نما و حجم هر چی بیشتر بهتر!!! استرسمم ناخودآگاس!!! بازدمو کم کرده!!! وگرنه احساس آرامش دارم!!!