زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسوناژ جناب رستم رو کشیدی
ایزو متریک نکش
افرین مهندس برا شروع خوبه مهم استارته میدونم بعدش دیگه قلم از دستت نمی افته ،من چون تشویق شید به تمرینات اولیه امشب یک صفحه آ3اگه بتونم میزارم براتون ،برای روحیه دادن به شما ها که بدونید من هم کارم هم چی خوب نی
این هم تازه کشیدم بچه ها اگه یکم گریز ها بد شد چون برگه را جابهجا ککردم نمی دونستم کدوم گریز این برگه است
مشاهده پیوست 207871

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسوناژ جناب رستم رو کشیدی
ایزو متریک نکش

نه پسر خاله رستم خودش نیست
:biggrin:، با دو تا گریز کشیدم فاصله ها زیادن خط ها موازی به نظر میان وگرنه با خط کش بردم به گریز ،البته خطوط اصلی چون یک بار برگه را در اوردم از رو میز

منظورم اینه که بزرگه!!! (گودزیلا و گیدورا رو ندیدی؟؟؟)

خدا خیرت بده گفتم نه معلوم چی هست این که میگی گفتم نکنه یک چیز جدید تو معماری پیدا شده من باز نمی دونم :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال که ذهنم مشغول کرده این که ما باید تیو کارمون معلولین را در نظر بگیریم ،و اگه برای طبقاتمون اسانسور نزاریم مثلا یک دو طبقه و یک زیر زمین ،رمپ هم نزاریم چه کنیم ،اجازه نداریم که معلولین از یک قسمت هایی محروم کنیم به نظرتون چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال که ذهنم مشغول کرده این که ما باید تیو کارمون معلولین را در نظر بگیریم ،و اگه برای طبقاتمون اسانسور نزاریم مثلا یک دو طبقه و یک زیر زمین ،رمپ هم نزاریم چه کنیم ،اجازه نداریم که معلولین از یک قسمت هایی محروم کنیم به نظرتون چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید ی کاریش بکنی!!! یا رمپ یا آسانسور!!!

ترنج

عضو جدید
بچه ها ی سوال!شما روز خود را چگونه می گذرانید؟؟!!!!:D
آخه من امروز مثلا می خواستم کلللی تمرین کنم!ولی از صب چن دقیقه پرس کشیدم حوصلم سر رفت اومدم پلان روکشی کردم دوباره حوصلم نگرفت اومدم کتاب بخونم بعد خط خطیو .....
آخرشم هیچی به هیچی!اگه بگن چی کردی باید بگم هییییییچ!!!!
شما روزتونو چه طور تقسیم می کنین؟اصن چیا تمرین می کنین؟با جوابتون جوونی رو از گمراهی به راه راست منحرف می کنین!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه من امروز مثلا می خواستم کلللی تمرین کنم!ولی از صب چن دقیقه پرس کشیدم حوصلم سر رفت اومدم پلان روکشی کردم دوباره حوصلم نگرفت اومدم کتاب بخونم بعد خط خطیو .....
شما روزتونو چه طور تقسیم می کنین؟اصن چیا تمرین می کنین؟با جوابتون جوونی رو از گمراهی به راه راست منحرف می کنین!

من که به زور پایمشم 4تا خط میکشم می خوام کار کنم داداشم یا مامان صدا م میکنن ،نهایش یک یا دوتا پرسپکتیو بکشم ،یک سری هم عکس نگاه کنم البته از فردا قراره بچه خوبی شم و بشینم کار کنم فردا میرم باشگاه بعدش صب میام میشینم کار میکنم تا شب انشاله البته اگه حالم خوب باشه ،البته الان هم تا قبل خواب میخوام کار کنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
منم میخوام با شماها پیش برم
امیدوارم منا یادتون باشه

فقط این که چه جوری کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پارسال کلاس اسکیس رفتم
ورکشاپ هم رفتم
میتونم بهتون کمک کنم

مهندس تمرین میکنیم کار میکنیم و یک موضوع هم انتخاب کردیم که کار کنیم ،همون یادمان ادبیات معاصر ،اگه دستت قوی شروع کن به موضوع کار کردن که خیلی خوبه من یکی که دستم بد جور ضعیف مهندس اگه توکه تجربه ات زیاد اگه بتونی از اطلاعاتی بزاری که مفید باشه که خیلی خوبه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه آهنگ دارم گوش میدم!!! خیلی شاد و cool هستش!!! اگه استرس دارین شاید خوب باشه!!! Breathless از گروه The corrs!!! باحاله!!! کلیپشم باحال و گوگلیه!!! دی ال کنین!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام سلام سلام:smile:
چقدر دلم براتون تنگ شده بود....:cry:
تا نتایج چند روز دیگه بیشتر نمونده...ایشالله همتون با رتبه های خوب در صحنه حاضر بشید....
برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم....;)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام سلام:smile:
چقدر دلم براتون تنگ شده بود....:cry:
تا نتایج چند روز دیگه بیشتر نمونده...ایشالله همتون با رتبه های خوب در صحنه حاضر بشید....
برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم....;)

سلام عارفه جونم خیلی خوش اومدی با اینکه من آخرین لحظه های کنکوره تئوری به جمع شما پیوستم...اما اولین کسی که تو دلم نشست تو بودی...منم واست بهترین آرزوها رو دارم...:gol:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که هنوز این کار سپیده رو جم نکردم!!! استرس نتایح بازدمو کم کرده!!! ب نظرم ی کار معروف چن بار بکشی خیلی برات مفیده!!! من خودم تجربشو داشتم!!! در ضمن موزیک خوب و مثبت هم خیلی موثره!!! من بی موزیک یارای زندگی نخواهم داشت!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که هنوز این کار سپیده رو جم نکردم!!! استرس نتایح بازدمو کم کرده!!! ب نظرم ی کار معروف چن بار بکشی خیلی برات مفیده!!! من خودم تجربشو داشتم!!! در ضمن موزیک خوب و مثبت هم خیلی موثره!!! من بی موزیک یارای زندگی نخواهم داشت!!!
آره موافقم با بخش موزیک البته .....اونم با ریتم تند ...اصلا آدم جو میگیره اساسی ....از اونایی که شیشه ها رو بلرزونه ...

ترنج

عضو جدید

مررررسی که جواب دادی;)ببخشید باز تشکرام تموم شده!!!
وای اصن با اون نظریه موزیکت کلا از سردرگمی رهام کردی!!!یادم افتاد چن ساعته آهنگ گوش نکردم!مررررررسی.
ینی بیام پلان و نما و حجمشو چن بار رو کشی کنم؟
استرسم بی خیال شو بابا!دیگه باید به این سیستم آموزشی عادت کرده باشی:razz:

من که به زور پایمشم 4تا خط میکشم می خوام کار کنم داداشم یا مامان صدا م میکنن ،نهایش یک یا دوتا پرسپکتیو بکشم ،یک سری هم عکس نگاه کنم البته از فردا قراره بچه خوبی شم و بشینم کار کنم فردا میرم باشگاه بعدش صب میام میشینم کار میکنم تا شب انشاله البته اگه حالم خوب باشه ،البته الان هم تا قبل خواب میخوام کار کنم
آفرین عذرا جون.از همین الان بچه خوب تری شو!!!:D
خیلی پیشرفت کردی.اگه همین جوری ادامه بدی می ری واسه اسکیس 80%!;)
ممنون از جوابت:smile:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مررررسی که جواب دادی;)ببخشید باز تشکرام تموم شده!!!
وای اصن با اون نظریه موزیکت کلا از سردرگمی رهام کردی!!!یادم افتاد چن ساعته آهنگ گوش نکردم!مررررررسی.
ینی بیام پلان و نما و حجمشو چن بار رو کشی کنم؟
استرسم بی خیال شو بابا!دیگه باید به این سیستم آموزشی عادت کرده باشی:razz:
اون آهنگی ک بالاتر گفتمو دوس داشتی دی اب کن!!! کلا عاشق گروه the corrs ام!!! موزیکای خوبی می سازن!!! 3 تا خواهرن با ی مرده!!! پلان 1 بار نما و حجم هر چی بیشتر بهتر!!! استرسمم ناخودآگاس!!! بازدمو کم کرده!!! وگرنه احساس آرامش دارم!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
منم میخوام با شماها پیش برم
امیدوارم منا یادتون باشه

فقط این که چه جوری کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پارسال کلاس اسکیس رفتم
ورکشاپ هم رفتم
میتونم بهتون کمک کنم
خوب یکم راهنمایی کن دیگه ...الان خودت استادی

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
پویان خان راهنمایی که میکنم ولی میخواستم ببینم شماها چه جوری پیش میرید

من خودم پارسال کلاس شقاقی رفتم از کلاسش راضی نبودم فقط خوبیش این بود که مجبور بودم کار کنم همین

البته به شخصه نظرم این که موضوعی کامل هنوز زوده بعد از یه مدت خسته کننده میشه
به نظر من بهتر هست که مثلا موضوع بدیم پلان بکشیم بعد از چند روز دوباره موضوع بدیم مقطع بکشیم

این جوری سرعتا را ببریم بالا تا یک ماه مونده به اسکیس بریم سراغ موضوعی کامل

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب یکم راهنمایی کن دیگه ...الان خودت استادی

من الان یه تلنگر میخوام که شروع کنم به صورت جدی
تو این مدت یه چند تا پرس فقط کشیدم و رو روند راندو کار کردم تا راندوم بیاد دستم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

من خودم پارسال کلاس شقاقی رفتم از کلاسش راضی نبودم فقط خوبیش این بود که مجبور بودم کار کنم همین

به نظر من بهتر هست که مثلا موضوع بدیم پلان بکشیم بعد از چند روز دوباره موضوع بدیم مقطع بکشیم

با نظر کیمیا موافقم
من یکی تو پلان و مقطع افتضاحم به قران:(

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من هر روز 2 ساعت تا 3 ساعت کار میکنم
اوایل فقط خط میکشیدم
بعدش رفتم تو ترکیب حجم و همینی که میگی مثلا یه حجم میزدم میگفتم این میتونه تجاری باشه و....
یه مدت نما کار کردم
الان هم ترکیب مربع مستطیل و.... توی پلان کار میکنم ...
بعدش میرم رو برش و...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلااام دوستان
خوبید؟؟
من بیشتراز شما منتظر اعلام نتایجم
ارزو هم میکنم همتون امسال قبول شید تا سال دیگه بجای رقیب بودن بشین استاد و راهنمای من:D
آقا مازیار و آقا پویان منو دریابید! من آهنگ خووب ندارم
همه آهنگام لایت و دپسردس..:|

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بیکرانه .... در انتهای هر سفر دار و ندار خویش را مرور میکنم ...
شعری از حسین پناهی
تمرین دایره با موضوع بیکرانه (بیشتر شبیه یه نفر با موهای فرفری شد)مشاهده پیوست 207837
احساستو میستایم مهندس...
دوستان امروز رفته بودم پیش استادم ک 2تا از دانشجوهای قبلیش اومدن،اسکیس ارشد داشتن بعد ب استادم گفتن موضوع اسکیس امسال مذهبیه:surprised: کتابی درباره بناها و فرمهای مذهبی دارید/استادمم کتاب ایده طایفه رو معرفی کرد
نمیدونم این حرفشون با مدرک بود یا نه
اما گفتم بگم بهتون بهتره.. دیگه قضاوتش با شما

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احساستو میستایم مهندس...
دوستان امروز رفته بودم پیش استادم ک 2تا از دانشجوهای قبلیش اومدن،اسکیس ارشد داشتن بعد ب استادم گفتن موضوع اسکیس امسال مذهبیه:surprised: کتابی درباره بناها و فرمهای مذهبی دارید/استادمم کتاب ایده طایفه رو معرفی کرد
نمیدونم این حرفشون با مدرک بود یا نه
اما گفتم بگم بهتون بهتره.. دیگه قضاوتش با شما
نه موضوع سال پیش مذهبی بود ...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه آهنگ دارم گوش میدم!!! خیلی شاد و cool هستش!!! اگه استرس دارین شاید خوب باشه!!! Breathless از گروه The corrs!!! باحاله!!! کلیپشم باحال و گوگلیه!!! دی ال کنین!!!
مازیار لینک بده ...

ترنج

عضو جدید
اون آهنگی ک بالاتر گفتمو دوس داشتی دی اب کن!!! کلا عاشق گروه the corrs ام!!! موزیکای خوبی می سازن!!! 3 تا خواهرن با ی مرده!!! پلان 1 بار نما و حجم هر چی بیشتر بهتر!!! استرسمم ناخودآگاس!!! بازدمو کم کرده!!! وگرنه احساس آرامش دارم!!!

خواستم الان دان کنم پیداش نکردم!!!:(
آخه مشکل اینجاس تو اینترنت که زیاد مدارک کامل ی کار نیس!کتابام اینقد عکساشون کوچیکه که هیچی ازش معلوم نی!مخصوصا کتابای بانی مسعود!!!!
من که ترجیح می دم تو بی خبری بمونم تا بخوام دپسرده شم:razz:کاش جوابا دیرتر بیاد!!!!!خخخخخخخخخ:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا